bende dr.a gittim kaç kere, verdi bir kaç krem onlar işe yaradı . Birde batikon al sıcak suya dök ve üzerine otur dedi. Bende bunu denicem , baticonla yapıcam haftada 2-3 kez. En azından artmadan belki hafifletiriz.
Patateside ilk kez duymuştum. Güleceksiniz belki amaPatatesi haşlamadan mı yicez ben anlamadım öyleyse nasıl yenir ki ıyyyh
Günaydın herkese cicik annişler ve bebikleri
Yüzümde bir gülümseme ile oturuyom masamda biri görse ne oluyor bu kıza dicek
Valla benim mutgım küçük bana göre.
Ama yinede kocişimle geçinip gidiyoruz.
Bak o hatayı bende yaptım,kocişim çamaşır asıyordu ben peşinden düzeltiyordum artık asmıyor
Ama ne yapim bende görmicekler balkonda çamaşır astığını diye içerde çamaşırlığa dizip öyle götürüyordu balkona iyi oldu ben asarım zaten hıhh
Heh bak buda mutfagım bende herşey kanıtlı,bugun keyfim yerinde
Bende çok beğeniyorum bu tulumları. Ama dışarısı için ya ilk aylarda giyemez gibime geliyo. O yüzden 6-9 yada 9-12 ay olanı daha iyi olur gibi...
Eki Görüntüle 565146
bakalım beğenecekmisiniz bunu işyerindeki müdürümün kızına yaptım doğum günü hediyesi olarak ben çok beğendim umarım küçük hanımefendide beğenmiştir aslında daha kabarık ama fotoda çok yer kaplamasın diye böyle çektim
Kızlar ya mergen nerelerde kaç gündür
merhaba kızlar
nasılsınız?dün doktora gitim. kaç gündür gribim geçmedi. hatta tekrar fenalaştım.
bebeğimde kaç gündür kıpırtı yoktu.askeri hastaneye gittik. doktor çok ilgiliydi.
ilk kez gitmemize rağmen baya bi inceledi. bu doktorda kesin erkek dedi.
idrar kesesi oluşmuş. bu da en az bir böbreğin çalıştığını gösteriyormuş.
usgyi açar açmaz kıpırdamaya başladı. ağzını açıp kapatıyordu.
eli alnındaydı. ben kıpırdamıyor diyordum ama yorgunluktan hissetmiyormuşum.
doktorda öyle dedi. grip için ilaç vermedi. ateş olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi.
ıhlamur ve kuşburnu iç dedi.içim rahatladı biraz.
ama moralim çok bozuk eşimle tartıştık. bursaya gitmicem diyor.
hem ben hemde bebeğimiz üzülüyor dedim. ondada vardır bir hayır diyor.
kafayı yedirtecekler bana. sen pazar günü gitme bende eşyalarımı toplayıp gitmezsem dedim.
beklemedeyim şuan.
umarım dediğin gibi olur canım. 2 haftadır bıktım artık. empati yap diyorum. yok yok...bebeğinin iyi olmasına sevindim canım.. grip için bol dinlen bol sıvı ve vitaminli yiyecekler.. ıhlamuru elma ve limonla kaynatıp içsen çok iyi geliyor..eşin belki sürpriz yapar pazar günü canım.. bekle bakalım.. kendini ve oğlunu üzme.. daha vakit var.. gitmeseniz bile öyle kendi başına yollara çıkma.. ama bence eşin götürecek seni... boşuna üzülme.. kıyamaz o kadarına.. seni geri alıp görev yerine döneceğini düşünmüyorum hiç
sen kızı doğur yaparım kız çok seviyorum ben dikiş dikmeyi hele bu tütüleri yapması çok daha keyifli oluyor zevkle yaparım istersen sana da yaparım ana kız giyersinizlaaannn bunu bi doğuruyum bi daha yapacam kız olsun oda inşallah yakana yapışcamm bundan yap die içim gidio kız eşyalarına sizde inadıma yayınlayınn ohhhh
:
merhaba kızlar
nasılsınız?dün doktora gitim. kaç gündür gribim geçmedi. hatta tekrar fenalaştım.
bebeğimde kaç gündür kıpırtı yoktu.askeri hastaneye gittik. doktor çok ilgiliydi.
doktorda öyle dedi. grip için ilaç vermedi. ateş olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi.
kafayı yedirtecekler bana. sen pazar günü gitme bende eşyalarımı toplayıp gitmezsem dedim.
beklemedeyim şuan.
Ben de dünden beri bu konuya bir deyinelim istiyordum. (Hemoroid)
Canımı yakmayacak derecede benimde problemim vardı. Dünden beri çoğaldı.
Bilenler anlıyordur heralde. Bir baskı ve gıdıklanma hissi var.
Nasıl çoğalması önlenir nasıl başedilir bilmiyorum.
Bilenler vardır mutlaka???
Magnezyum alıyor musun? Osteocare içiyorum ben , Allaha şükürhiç kramp çekmedim henüz., Hergün Finduk ,badem karışımda tüketiyoum, Patlama olacak yakında
Süsleyerek daha zevkli hale geliyorrKuzuma yarasınnnn
Eki Görüntüle 565071
Ve artık gitme vakti.
Hepinizi opuyorum Allah'a emanet.
Dualarım sizinle.
-----
Naz gece Seni cok andım gecmiste yazdım
Seni cok seviyorum kiz
kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle
Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm
Eki Görüntüle 565146
bakalım beğenecekmisiniz bunu işyerindeki müdürümün kızına yaptım doğum günü hediyesi olarak ben çok beğendim umarım küçük hanımefendide beğenmiştir aslında daha kabarık ama fotoda çok yer kaplamasın diye böyle çektim
merhaba kızlar
beklemedeyim şuan.
merhaba kızlar
beklemedeyim şuan.
umarım dediğin gibi olur canım. 2 haftadır bıktım artık. empati yap diyorum. yok yok...
mersi şekerim terfime layık olmaya çalışacağım bundan sonraki çalışmalarımı da burdan paylaşırım :)) sırada kendi kızım var ona da bebiş tütüsü yapıcam
evet çok moda bende bayılıyorum bunlara küçük kızlara çok güzel oluyor ilk yaptığımı yiğenime yaptım iş bu da o
Eki Görüntüle 565314
bu pembe müdürün kızına yaptığım sırada benim prensesim var onunkide aklımda ve harika olacak
sen kızı doğur yaparım kız çok seviyorum ben dikiş dikmeyi hele bu tütüleri yapması çok daha keyifli oluyor zevkle yaparım istersen sana da yaparım ana kız giyersiniz
kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565146
mersi şekerim terfime layık olmaya çalışacağım bundan sonraki çalışmalarımı da burdan paylaşırım :)) sırada kendi kızım var ona da bebiş tütüsü yapıcam
evet çok moda bende bayılıyorum bunlara küçük kızlara çok güzel oluyor ilk yaptığımı yiğenime yaptım iş bu da o
Eki Görüntüle 565314
bu pembe müdürün kızına yaptığım sırada benim prensesim var onunkide aklımda ve harika olacak
Off yaa niye böyle yapıyor senin bu eşin dertsizciğim.
Eğer pazar günü seni götürmezse, bence dediğini yap canım, git tek başına.
Görsün nasıl kararlı olabileceğini.
allah sana sabır versin ne diyeyim bekara karı boşamak kolay derler ama eğer gelmiosa al eşyalarını bas git belki aklı başına gelir
anlatırım canım yapın sizde çok kolay ve güzel keşke yaparken foto çekseydim bak şimdi aklıma geliyor yapmak isteyen kolayca yapardıEllerine sağlık canım, çok güzel oluyor bu tütüler.
Nasıl yapıyorsun birara anlatsana, ben de yapmak istiyorum minik kelebeğime.
kız çok güldürdün beni odaya biri girdi ben tek başıma kahkaha atıyom deli mine gibi baktı gitti demek kulaklarını boyadı ha ayyy o kuaförü nasıl sağ bırakrın hangi kuaför söyle uzak durayım bende izmirliyim yaolarr ben çok severim böyle kokoşş işleri zaten burda ki lakaplarımdan birisi kokoş =) biri artist ama bu artistlik anlamında değil bi kez burda ki bi arkadas artistlik etme dedi bende mesleğim o iyide dedim nasıl yani dedi art=sanat artist =sanatçı demek dedim bende resimci olduğuma göre hem resim hem grafik tasarım hem fotoğraf artistim işte dedim çok gülmüşlerdi artist kaldı=) halk oyunlarından kalma lakabım sosyete=) lisede kanticimizin taktiği lakap izmirli prenses kocamın taktığı lakapda uyuz la kara kulak =) saçlarımı siyaha boyayınca keşiş kuaför kulaklarımıda boyamışta geçene kadar dalga geçti =) neyse ben kokoş lakabımın hakkını vererekten istiorum bu tütüden
sabırlı değilimdir ama dikiş dikmeyi çocukluktan beri çok severdim annem evden gidince dikiş makinesini açar kurcalar bozardım kendime falan çok kıyafetler diktim tasarımlar yaptım çantalar yaptım uzun zamandır pek dikmiyorum bu tütüleri yaptım iştemaşallah canım çok yeteneklisin,çok tatlı duruyo,dikiş sabır işidir,annem terzi ordan biliyom,sende maşallah sabırlısın heralde:))
anneemmm çok tatlı bi kıs bu maşallah ah canım,tamam elbisede güzel de:))
eşin çok zor bir insan asker sanırım askerlerde neden bu var anlamıyorum hep aileden koparmaya çalışıyorlar asker hanımları çok zorluk çekiyor Allah yardımcın olsun ben olsam bırakıp giderim ama senin için yap demiyorum durumunu bilmiyorum çünkü ben ailemle kavgada etsem anlaşamasam da onları görünce mutlu oluyorum eşine Allah anlayış versin seni üzmesin kırmasın ama böylede ömür zor geçer kendi ailesinla gezdirsin görüşsün ama seninkilere gitmesin ben bırakıp giderim beni değil kendini düşündüğü için karar senin işallah ikna olur da seni daha çok üzmez gidersinizher izinde aynı sorunları yaşıyoruz kızlar.
ben 2 haftadır resmen köle gibiyim burda.
eşim hala sen böyle yapmaya devam et diyor.
ne yapıyorum ki ben. sen bu şekilde davranarak beni herkesten soğutuyorsun dedim.
ben annemim babamın mezarını mı ziyaret edicem dedim.
ben senin dayılarını teyzelerini gezerken sen ise 4 yıllık evli kardeşimin evine bile gitmedin.
1 yudum çayını içmedin dedim.
laf sokma bana diyor. ben sana laf sokmuyorum sana öyle geliyorsa demekki haklıyım dedim.
1 hafta önce teyzesine gittik başka şehire 2 gün kaldık. bugünde onlar geliyor.
yaa ben onlara hizmet etmeye mecbur muyum. annem babam orda beklerken...
offff kızlar çok doluyum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?