kız çok güldürdün beni odaya biri girdi ben tek başıma kahkaha atıyom deli mine gibi baktı gitti demek kulaklarını boyadı ha ayyy o kuaförü nasıl sağ bırakrın hangi kuaför söyle uzak durayım bende izmirliyim ya
sana da yaparım ok nasıl da kokoşluğunu bilmişim ama belli ediyor kokoşlar kendini zaten
her izinde aynı sorunları yaşıyoruz kızlar.
ben 2 haftadır resmen köle gibiyim burda.
eşim hala sen böyle yapmaya devam et diyor.
ne yapıyorum ki ben. sen bu şekilde davranarak beni herkesten soğutuyorsun dedim.
ben annemim babamın mezarını mı ziyaret edicem dedim.
ben senin dayılarını teyzelerini gezerken sen ise 4 yıllık evli kardeşimin evine bile gitmedin.
1 yudum çayını içmedin dedim.
laf sokma bana diyor. ben sana laf sokmuyorum sana öyle geliyorsa demekki haklıyım dedim.
1 hafta önce teyzesine gittik başka şehire 2 gün kaldık. bugünde onlar geliyor.
yaa ben onlara hizmet etmeye mecbur muyum. annem babam orda beklerken...
offff kızlar çok doluyum çok.
her izinde aynı sorunları yaşıyoruz kızlar.
ben 2 haftadır resmen köle gibiyim burda.
eşim hala sen böyle yapmaya devam et diyor.
ne yapıyorum ki ben. sen bu şekilde davranarak beni herkesten soğutuyorsun dedim.
ben annemim babamın mezarını mı ziyaret edicem dedim.
ben senin dayılarını teyzelerini gezerken sen ise 4 yıllık evli kardeşimin evine bile gitmedin.
1 yudum çayını içmedin dedim.
laf sokma bana diyor. ben sana laf sokmuyorum sana öyle geliyorsa demekki haklıyım dedim.
1 hafta önce teyzesine gittik başka şehire 2 gün kaldık. bugünde onlar geliyor.
yaa ben onlara hizmet etmeye mecbur muyum. annem babam orda beklerken...
offff kızlar çok doluyum çok.
Günaydın kızlaaar bugün kontrolümüz vaar sabahtan gideceğiz doktora :)) kızımı görcem bugün :)))
ÖNCEE HERKEŞLEREEE GÜNAYDINLAR EFENDİM GÜNAYDINLAR GÜ NAYY DINN LARRR
KIZLAR YATIN UYUYUNSANIZA AKSAM GECE GECE BİRİ BÖREK ÇÖREK YAPIYOR DİĞERİ KOCAYI UYUTMUŞ TOPİCE KAÇMIŞŞ DERDİNİZ NE ANAMM BEN GİREMİYORUM DİYE Mİ =)SONRADA YOK BAŞIM AĞRIYOR YOK KIÇIM AĞRIYOR UYKUSUZLUKTAN OLMASIN =)ÇOK KISKANDIM EN KISA ZAMANDA BENİMDE EVE NET ALMAM LAZIM AMA KOCAM KALKMAZ BASINDAN BANA BIRAKMAZ Kİ UYUZZ=)
VEEE ÇIĞLIKLAR ATASIM VAR TARTIDA SABAH 58,6 yı gördüm yani allahım bu ay çok fazla kilo aldım çok bişide yemiorum gerçekten meyveden mi acaba fazla tüketiom ama çokta su içiom 3litreye yakın içiom aksama kadar aksamda içiom 3 litre oluodur hatta geçiodur daaa yaa noluo yaaa
anaa benim arkadaşta yaptı bu yaz o işlemden,2 beden küçüldü galiba onun,gösterdi de güzel olmuş hakkatten:))
kız kaç bedendi küçülttürdün benimki hayatta küçülttürmez büyütür ve dikleştirir benim zaten büyük ama daha da büyük hoşuna gidiyor adamın hihihiii
canım ya bende katılmak isterim de cinsiyeti belli değil. Görkemre gibi belli değil olarak mı girsek. Nolcak unisex mi olur acaba? Yoktum ben bi süredir ne konuştunuz bu konuda bilemiyorum.
Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm
canım nasıl oldun geçti mi ağrıların??dinlenince geçmesi gerekir;dinlenebildin mi??her işi aynı anda yapmamaya çalış(
ah canım çok yorma kendini kesin yorgunluktan olmuştur hoş ben dün yorulmadan etmeden çok fenaydım 2 gün boyunca ama bu sabah iyi kalktım çok şükür inşallah senin de bir an önce geçer. geçmiş olsun.
merhaba kızlar
nasılsınız?dün doktora gitim. kaç gündür gribim geçmedi. hatta tekrar fenalaştım.
bebeğimde kaç gündür kıpırtı yoktu.askeri hastaneye gittik. doktor çok ilgiliydi.
ilk kez gitmemize rağmen baya bi inceledi. bu doktorda kesin erkek dedi.
idrar kesesi oluşmuş. bu da en az bir böbreğin çalıştığını gösteriyormuş.
usgyi açar açmaz kıpırdamaya başladı. ağzını açıp kapatıyordu.
eli alnındaydı. ben kıpırdamıyor diyordum ama yorgunluktan hissetmiyormuşum.
doktorda öyle dedi. grip için ilaç vermedi. ateş olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi.
ıhlamur ve kuşburnu iç dedi.içim rahatladı biraz.
ama moralim çok bozuk eşimle tartıştık. bursaya gitmicem diyor.
hem ben hemde bebeğimiz üzülüyor dedim. ondada vardır bir hayır diyor.
kafayı yedirtecekler bana. sen pazar günü gitme bende eşyalarımı toplayıp gitmezsem dedim.
beklemedeyim şuan.
Oğlumun ismini değiştirdim tam olarak değişmedi ama doruk yağız çok kulağıma sıcak gelmiyordu sanırım ikiside aynı karakter sayısında olduğu için doruğu uzattım bende dorukhan yağız yaptım hem anlamı dahada güzel oldu hem kulağım ısında doruk zirve demek dorukhan zirvenin hükümdarı demekmiş dorukhan yağız tamam kesin kararımm =)
evett uyuzlar hiç toplayamadım saçlarımı keşişş kocamda saçlarımı kaldırıp kaldırıp gülüodu kara kulak diodu =) kızz kuaför sivasta izmirde değil sivasta oturuom ben burayı sevmiom aslımız buralı ama benim doğum izmir büyüme izmir yazlar izmir kışlar izmir o yüzden izmir benim herşeyim izmir =)) buradan nefret ediom anlatamam öyle böyle nefret etmiom hemde bekarken okullar tatil olmadan giderdim dersler biter bitmez okullar açıldıktan sonra gelirdim işkenceydi o dönüş yolu bana ağlıodum hiç özlemiodum sivası kocişide soğuttum burdan şimdi taşınmak istio oda egeye o hep akdenize gitmiş ama şuan ikimizde fethiyeye taşınmak istios bende çok seviyorum kocişte havasını insanını çok sevdi biz 1 ayda fethiyede kamp yapardık evlenince kocişide götürdükk hanım köylü ediom kocişi hahahaha
imza karakulak =)
Kızlar nasılsınız herkes adapte olmuş hamileliğe iyice :) sizden bi konuda yardım bekliyorum kızlar ya bu hamile çorabı nasıl giyiliyor tersini düzünü bilemedim valla :) çizgi olan kısmı önemi gelcek arkaya mı ya cvp yazarmısınız.
Allah iyiliğini versin güldürdün beni,
​bence doruk tek başına en güzeli
ayy canım yazık sana ya eşin de espirili insan ama ne güzel eğleniyorsunuz :)) bende deli olduğumdan delileri severim bende eşimle çok uğraşırım bu sıralar adamı öpüyom yanağından ohhhh bebek poposu gibi çok güzel diyom mis miss delirdin yine diyo
taşının egeye, akdenize ohhh miss gibi iyot kokusuna gelin
senin erkek olacak diye hatırlıyorum biraz bende hafıza problemi var balık hapı içmeme rağmen erkek bebekte sanırım daha sivri göbek oluyor kız da yayvan bir göbek oluyor arkadaşımın da senin gibi sivri göbeği var iyi ama fazla kilo almamışsın için darmış demekki ama çokk güzel duruyo göbüşün
otobüste bana bakıyorlar göbüşe bakıyorlar bacaklara bakıyorlar sonra kafayı çeviriyor oturanlar göbekli sanıyorlar galiba yada yer vermemek için :) bacaklarım ince göbek yayvan
ersnil tatlım maşallah göbüşüne
kuzum kabanmış ilk resimde ki zaten zıbın kabanlardan zaranın kıyafetler kalitesiz çıkmaz ama kalınlıgını inceliğini şuan dokunsamda anlamam tecrübesizim görünüşe aldanıom ben hahaha bana bizim taraftan hediye gelmez hepsi dio ki hediyenin parasını verelim kendin al sen giydirmezsin bizim beğendiklerimizi diolar yada gücümüz yetmez almaya die dalga geciolar ama napıyım sevmiom bebeksi ayıcıklı şeyleri büyümüşte küçülmüş şeyler özellikle u.s polo tarzı herşeyi giydiremem =)
LAAAAAAANNN BU NE benim kini çok küçük hissettim bi an bebeğim gelişmiyor mu die düşündüm ama çok dadlı duruo ben böyle öne doğru dik çıkan göbişleri seviom yayvan sevmiom yayvan şişman gibi duruo =) çottt dadlıı
çatı darlığı, rahim darlığı etkili: bir iş arkadaşımın hamile olduğunu 6. ayında anlamıştım ben. o nasıl rahimse artık
boru reklamında vardı ya "içinden neler geçiyor ama hiç ses vermiyor"
bazıları şanslı doğuyor
merhaba kızlar
nasılsınız?dün doktora gitim. kaç gündür gribim geçmedi. hatta tekrar fenalaştım.
bebeğimde kaç gündür kıpırtı yoktu.askeri hastaneye gittik. doktor çok ilgiliydi.
ilk kez gitmemize rağmen baya bi inceledi. bu doktorda kesin erkek dedi.
idrar kesesi oluşmuş. bu da en az bir böbreğin çalıştığını gösteriyormuş.
usgyi açar açmaz kıpırdamaya başladı. ağzını açıp kapatıyordu.
eli alnındaydı. ben kıpırdamıyor diyordum ama yorgunluktan hissetmiyormuşum.
doktorda öyle dedi. grip için ilaç vermedi. ateş olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi.
ıhlamur ve kuşburnu iç dedi.içim rahatladı biraz.
ama moralim çok bozuk eşimle tartıştık. bursaya gitmicem diyor.
hem ben hemde bebeğimiz üzülüyor dedim. ondada vardır bir hayır diyor.
kafayı yedirtecekler bana. sen pazar günü gitme bende eşyalarımı toplayıp gitmezsem dedim.
beklemedeyim şuan.
Kızlar nasılsınız herkes adapte olmuş hamileliğe iyice :) sizden bi konuda yardım bekliyorum kızlar ya bu hamile çorabı nasıl giyiliyor tersini düzünü bilemedim valla :) çizgi olan kısmı önemi gelcek arkaya mı ya cvp yazarmısınız.
​Kızlar birazdan çekilişimizi gerçekleştireceğim, az daha sakinleşsin okul onu bekliyorum.
yok kız çok güzel öyle küçük de değil küçük mutfak görmemişsin benim mutfağım bundan biraz büyük yapılı değil ev kendi evimiz oldugu için yavas yavas yapıyoruz mutfağımı bi kaç sene sonraya erteledim çok zamanım geçmiyor aksam yemek yapıorum bulasık makinaya diziorum meyve alıorum bitti zaten 17,30dan en geç 00,00 a kadar evde ayaktayım yerleri yaptırdım şimdilik yerden ısıtmayı iptal ettirip radyatör taktırdım bebek gelio onunla uğraşcam artık herşey oğlum için
kız sen ne ettin :) süpermiş :) maşallah senin de göbüşüne de bebişine de :)
.
Kııııııızzzzz inanmıyorum göbişinee, maşallah sana, ne kadar da büyümüş
Yaa benim hamile olduğumu yeni yeni anlıyorlar. Bol şeyler giyince belli bile olmuyor.
Ben de ekleyeceğim pazartesi akşamı inşallah.
Herkes eklesin görelim birbirimizin göbişlerini
kıs sende 1 tane olduuna eminmisin:)bende aklım sıra voltajla kapışcaktım göbüş büyüklüünde,zannettimki benimki geçer voltajı,ama seninkinin maşallahı war,çok tatlı:))gerçi bide resim çekip yandan bakmak lazım,aynada yan dönüp bakıyom ama:))
Maşallah nazar değmesin, benimki de yaklaştı seninkine...
Oğlumun ismini değiştirdim tam olarak değişmedi ama doruk yağız çok kulağıma sıcak gelmiyordu sanırım ikiside aynı karakter sayısında olduğu için doruğu uzattım bende dorukhan yağız yaptım hem anlamı dahada güzel oldu hem kulağım ısında doruk zirve demek dorukhan zirvenin hükümdarı demekmiş dorukhan yağız tamam kesin kararımm =)
AMA NE YARDAN NE SERDEN GEÇEBİLİOM YAĞIZI RÜYAMDA GÖRDÜM YAĞIZ DİE SESLENİORDUM ONDAN VAZGEÇEMEM DORUK SÜPER BAYILIOM ODANDA VAZGEÇEMEM DORUK YAĞIZ OLUNCADA SAÇ GELİO KULAĞA AMA DORUKHAN YAĞIZI SEVDİM YİNE DORUK DERİZ SADECE AMA DORUKHAN YAĞIZ YAZSIN =)BOŞVERDE SEN NASIL OLDUNN İYİ MİSİN AĞIR İŞ SENİN NEYİNE BACIM PARDON BEN GEÇEN PAYIMI ALDIM YOK DAHA TÖBE
​Kızlar birazdan çekilişimizi gerçekleştireceğim, az daha sakinleşsin okul onu bekliyorum.
nasıl oldu ağrın geçti mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?