2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evett uyuzlar hiç toplayamadım saçlarımı keşişş kocamda saçlarımı kaldırıp kaldırıp gülüodu kara kulak diodu =) kızz kuaför sivasta izmirde değil sivasta oturuom ben burayı sevmiom aslımız buralı ama benim doğum izmir büyüme izmir yazlar izmir kışlar izmir o yüzden izmir benim herşeyim izmir =)) buradan nefret ediom anlatamam öyle böyle nefret etmiom hemde bekarken okullar tatil olmadan giderdim dersler biter bitmez okullar açıldıktan sonra gelirdim işkenceydi o dönüş yolu bana ağlıodum hiç özlemiodum sivası kocişide soğuttum burdan şimdi taşınmak istio oda egeye o hep akdenize gitmiş ama şuan ikimizde fethiyeye taşınmak istios bende çok seviyorum kocişte havasını insanını çok sevdi biz 1 ayda fethiyede kamp yapardık evlenince kocişide götürdükk hanım köylü ediom kocişi hahahaha
imza karakulak =)

Kız konuşma bir süre daha doğrusu konuş ama soğuk içine otursun ve gelmek istemiyorsan beni gönder de ama çok kavga etme tatlılıkla çözmeye çalış hep aynılar tatlım benim anneme de gitmio kociş gitsekte 5 dk sonra kaş göz yapıo kalkalım die yada yemek yiyelim kalkalım ben kötüyüm falan dio artık alıştım annemle tek takılıorum ama senin ki uzakta kuzum güzelce konuş tartışmadan böyle iyi bi anına denk getir alttan alarak konuş biraz duygu sömürüsü sonunda da azıcık gözyaşı ama karsısında ağlama ağlayacağın zaman gözünden bir yaş aksın o görsün kalk yanından dayanamaz emin ol gelmesede seni gönderir zaten ben kocam öyle yapıo die çok gelmesinide istemiorum benim sinirlerimi bozuo seni çok iyi anlıom kuzum ama bende onun anasına gitmiorum hele bi laf söylesin =)sıkma canınını sen bebişide üzme annesi sen dua et allahım senin dualarını kabul eder hele ki haklı yere anneni babanı ziyaret etmek için dua ediorsun emin ol duyar ve cevap verir sana rabbim

cnm walla kışkırtmak falan değil en iyi kararı sen vereceksin ama tavrını koy hamileyken bunu yapıosa normal zamanda nasıl düşünemiyorum senin ailenle probleml falanmı olduda gitmek istemior eğer gelmezse al eşyalarını kendin git bunu da yap senin kocana bu layık kimse anandan babandan ayıramaz hele bu halde

Günaydın kızlaaar bugün kontrolümüz vaar sabahtan gideceğiz doktora :)) kızımı görcem bugün :)))

Hayırlı haberlerle gel tatlım inşş

Allah iyiliğini versin güldürdün beni,

anaa benim arkadaşta yaptı bu yaz o işlemden,2 beden küçüldü galiba onun,gösterdi de güzel olmuş hakkatten:))

ben de geçen ağustosta yaptırdım 1 yılı geçti. mis gibim oldu benimkiler de

kız kaç bedendi küçülttürdün benimki hayatta küçülttürmez büyütür ve dikleştirir benim zaten büyük ama daha da büyük hoşuna gidiyor adamın hihihiii

çok küçülttürmedim çok da büyük değildi zaten, 90 bedenden 85 olduk. dikleştirdim tabi bir de. Sütyensiz gezebiliyorum artıkım ohhhhhhhhhhhhh

canım ya bende katılmak isterim de cinsiyeti belli değil. Görkemre gibi belli değil olarak mı girsek. Nolcak unisex mi olur acaba? Yoktum ben bi süredir ne konuştunuz bu konuda bilemiyorum.

Hiç önemli değil tatlım illa kıyafet alınması şart değil zaten.

Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm

Maşallah nazar değmesin, benimki de yaklaştı seninkine...

canım nasıl oldun geçti mi ağrıların??dinlenince geçmesi gerekir;dinlenebildin mi??her işi aynı anda yapmamaya çalış (

Daha iyiyim tatlım şükürler olsun.

Teşekkür ederim canım, bir daha ağır iş yapmıcam.

canım bence de eğer eşin gelmezse sen git mutlaka, kararlı olduğunu bilmesi anlaması lazım

​bence doruk tek başına en güzeli

ayy canım yazık sana ya eşin de espirili insan ama ne güzel eğleniyorsunuz :)) bende deli olduğumdan delileri severim bende eşimle çok uğraşırım bu sıralar adamı öpüyom yanağından ohhhh bebek poposu gibi çok güzel diyom mis miss delirdin yine diyo

taşının egeye, akdenize ohhh miss gibi iyot kokusuna gelin

Çift çizgi olan kısmı öne çevirip giyeceksin. Tek çizgi arkaya gelecek cnm

Allah iyiliğini versin güldürdün beni,

​bence doruk tek başına en güzeli

AMA NE YARDAN NE SERDEN GEÇEBİLİOM YAĞIZI RÜYAMDA GÖRDÜM YAĞIZ DİE SESLENİORDUM ONDAN VAZGEÇEMEM DORUK SÜPER BAYILIOM ODANDA VAZGEÇEMEM DORUK YAĞIZ OLUNCADA SAÇ GELİO KULAĞA AMA DORUKHAN YAĞIZI SEVDİM YİNE DORUK DERİZ SADECE AMA DORUKHAN YAĞIZ YAZSIN =)BOŞVERDE SEN NASIL OLDUNN İYİ MİSİN AĞIR İŞ SENİN NEYİNE BACIM PARDON BEN GEÇEN PAYIMI ALDIM YOK DAHA TÖBE

kızz benim kocam başta maço takılıodu dedim bak hayat boşa geçio böyle olma benide engellion deli dolu hayatı dopdolu yaşa kimseyi sallama kırma kimseyi gül eğlen gez bu dünyaya bi kez gelces ama bunları arınla namusunla şerefinle yap yoldan da çıkma eğlenmeyi bil dedim daha rahat artık kocişim benim başarım eski halini bilenler naptın cocuga diolar =)O iyot kokusu olmadan yaşayamam mesela karadenizi ve istanbulu sevmiyorum hele hele de istanbul günlerce tablada kalmış kül gibi kokuyor iğrençç küflenmiş çay kokmuş balık iğrenç sigara dumanı iğrençç aklıma geldikçe kusasım gelio =) egemm çekk miss gibi denizin kokusunu içinee ohhh =) bodrumda deniz sıcaklıgı nasıl acaba bir hafta gitsek =)

Evet kuzucum erkek olucak.
Herkes erkek bebek dik olur göbüşün öne doğru büyür diyordu gerçekden öyle oldu.
Birde benim rahim dar ve kısa olduğu için böyle sanırım.Artık 6. aya girdik sayılır.
Kalan 3 ayda nasıl olucam bakalım

ersnil tatlım maşallah göbüşüne

Teşekkürler tatlım

Canım o zaman hiç hevesin kalmasın ya al gitsin :)

Kuzucum benim göbişim önden önden büyüyor :) Monttan bile anlaşılıyor hamiş olduğum yer veriyorlar kız iyi oluyor.
Sende eklede bakalım

Bende bir iş arkadaşımınkini 5. ayda.Zaten kiloluydu hiç belli olmuyor.
Benimkinde mide bulantılarında etkisiyle daha ben testi yapmadan bile önce tahminlerde bulunuyorlardı.

Canım benim bebişinin iyi olmasına çok ama çok sevindim.

Senin eşin sanırsam başkalarının yanında değişen tiplerden.
Ne diyim bilmiyorum seni hamiş halinde üzmeye endişelendirmeye hiç hakkı yok.
Umarım düzelir.Eşinin evdeki halini düşün ve üzülmemeye çalış canım allahım yardımcın olsun.

kız bilmiom ki bende giymedim yanlış bilgi vermeyeyim =)

​Kızlar birazdan çekilişimizi gerçekleştireceğim, az daha sakinleşsin okul onu bekliyorum.

ben çıkmadan yapda hafta sonu çatlarım valla

hafta sonuda böyle sakin olun yazmayın pazartesi hepsini okuyamıom iki günü masallah gece de 2lere 3lere kadar yazısıosunuz hepsini okuyamıom sonra bakıomm oo bişilerden konusuluo ben pardon deyip kalıorum (fransızca ya hani)fransız kalıorum demek istedim yane =)) kızzz yasaklıom 17,00dan sonra topik yasak hafta sonu tamamen yasak =) pazartesi erken girmekte yasak 8,00da burdasınız damam mı lütfennn

Canımsın benim.Herşey bebişlerimiz için kuzucum.
Ev senin ya herşey zamanla olur.Önemli olan evdeki huzur.

kız sen ne ettin :) süpermiş :) maşallah senin de göbüşüne de bebişine de :)

.

Kocaman olmuş dimi teyzoşu.
Artık oğplum sayesinde çok ayakda kalmıyorum

Çok büyüdü teyzoşu oğlum.
Anne bak ben burdayım diyor :)
Pazartesi daha net resimlerde eklerim inşallah.
Bende sizinkileri bekliyorum :)

Keşke iki tane olsaydı kız o zaman bir daha düşünmezdim.
Hoş şimdide düşünmüyorum ama oğluşum yanlız kalmazdı.
Rahim dar kuzucum ne yapalım önden önden büyürüyoruz işde:)

Maşallah nazar değmesin, benimki de yaklaştı seninkine...

Allahım nazarlardan korusun inşallah

çok güzel canım adıyla yaşasın sağlıkla inşallah. :)

iyiyim cnm benim, benim yeğenimin adı yağız, çok da yakışıo adı kendisine. kullanmayacağın adı niye koyuyorsun, hadi biz baba adı die koyuyoruz.
Ne çişten hatunsun yahu

doruk yağız ı anladık dorukhan ne, uzat uzat daha adını el kadar bebenin sonra sınav kitapçıklarına adını kodlamakla uğraşsın çocuk

kankalığa son partimizde hafta sonu demiştin unutmadım kır artık şeytanın bacağını hafta sonu hayırlı haberlerini beklioruz yazıktır da adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…