- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
​Kızlar birazdan çekilişimizi gerçekleştireceğim, az daha sakinleşsin okul onu bekliyorum.
iyiyim cnm benim, benim yeğenimin adı yağız, çok da yakışıo adı kendisine. kullanmayacağın adı niye koyuyorsun, hadi biz baba adı die koyuyoruz.
Ne çişten hatunsun yahu
doruk yağız ı anladık dorukhan ne, uzat uzat daha adını el kadar bebenin sonra sınav kitapçıklarına adını kodlamakla uğraşsın çocuk
kankalığa son partimizde hafta sonu demiştin unutmadım kır artık şeytanın bacağını hafta sonu hayırlı haberlerini beklioruz yazıktır da adama
AMA NE YARDAN NE SERDEN GEÇEBİLİOM YAĞIZI RÜYAMDA GÖRDÜM YAĞIZ DİE SESLENİORDUM ONDAN VAZGEÇEMEM DORUK SÜPER BAYILIOM ODANDA VAZGEÇEMEM DORUK YAĞIZ OLUNCADA SAÇ GELİO KULAĞA AMA DORUKHAN YAĞIZI SEVDİM YİNE DORUK DERİZ SADECE AMA DORUKHAN YAĞIZ YAZSIN =)
ne çişten hatun ne kız ahahahah koptumm dorukhan yağız die seslenmeye erinirim ben çocuguma seçme ve seçilme hakkı tanıyorum güzel iki isim seçiyorum birini beğenmezse diğerini kullansın ben ismimi sevmiyorum eski bi isim sorununu çok yaşadım çocugum yaşamasın işinin adı ne doldursun kitapçığı sınavdan yarım saat önce dağıtılıo ve artık kodlu geliyor zaten kuzum sadece tc kodlanıo ya bişi olmaz =)
kızz benim kocam başta maço takılıodu dedim bak hayat boşa geçio böyle olma benide engellion deli dolu hayatı dopdolu yaşa kimseyi sallama kırma kimseyi gül eğlen gez bu dünyaya bi kez gelces ama bunları arınla namusunla şerefinle yap yoldan da çıkma eğlenmeyi bil dedim daha rahat artık kocişim benim başarım eski halini bilenler naptın cocuga diolar =)O iyot kokusu olmadan yaşayamam mesela karadenizi ve istanbulu sevmiyorum hele hele de istanbul günlerce tablada kalmış kül gibi kokuyor iğrençç küflenmiş çay kokmuş balık iğrenç sigara dumanı iğrençç aklıma geldikçe kusasım gelio =) egemm çekk miss gibi denizin kokusunu içinee ohhh =) bodrumda deniz sıcaklıgı nasıl acaba bir hafta gitsek =)
​Kızlar birazdan çekilişimizi gerçekleştireceğim, az daha sakinleşsin okul onu bekliyorum.
​yorgunum başım ağrıyor
çeşit demekbari doruk yağız kalsın, dorukhan ne
afferim kız sana akıllı kadınsın ama kocanda değişme isteği varmış yoksa ne yapsan değişmez istanbula gitmedim hiç ama senden duyduklarımdan sonra gitmesemde olur heralde öff içim kalktı valla istanbullular kızacak bize ama izmirin deniz kokusu harika be hele şuanda güneş batıyor arkamda deniz manzara offf harika
bodrum yazın güzelde bu havada nasıldır bilmem ama izmirde hava ılık çok güzel yağmur yağdı yumuşadı yapın kaçamağınızı ben çok severim bodrumu gümbeti harika oluyor offff bu sene gittim ama önümüzdeki sene gidemeyiz bebiş malum babamızda sokmaz denize bişey olur diye bende bayılırım denize saatlerce yüzerim gezerim su kurbası gibi offf bodrum aşkım kabrdı hep senin yüzünden
olleyyyy beklediğim şey sonunda haydi çek çekkkk
​yorgunum başım ağrıyor
çeşit demekbari doruk yağız kalsın, dorukhan ne
kız doruk yağız kulağıma soğuk geliyordu ismin birisi uzun diğeri kısa olacak iki isimlerde yoksa kulak tırmalıo buna ısındım =)))
heheeeyy hürrem gibi hatunum zaten diom ki hürrem dua etsin ben o dönemde yaşamıodum =)kız valla hamileyken gittim en son kusmam yoktu benim orda 2 hafta bana işkenceydi kızlar valla istanbulda kiler bana öyle geldi belki bilmiom ama izmirin o mis iyotunu içine çektikten sonra istanbul kokuo insana bodrumda bu zamanda denize girmişliğim var ama bu sene nasıl bilmiom ki valla içim depreşti rus karısılarıda azdır simdi sezon kapandı ficudum deforme olmaya başladı ya normalde kıskanmıomda böyleyken kıskanırım valla =) suan yüzebilirim ayy havuza gitmek istiorum burda ki gidilebilecek düzgün bi havuz var büyük oda salı cuma bayan gerisi hep erkek sivas işte ne beklion ki =)
Eki Görüntüle 565453
[/B]
egomegocum çok net olmasada ofisten çektim alsancak deniz manzarasını paylaşıyorum canım çekkk içine deniz kokusunu ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?