2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ne çişten hatun ne kız ahahahah koptumm dorukhan yağız die seslenmeye erinirim ben çocuguma seçme ve seçilme hakkı tanıyorum güzel iki isim seçiyorum birini beğenmezse diğerini kullansın ben ismimi sevmiyorum eski bi isim sorununu çok yaşadım çocugum yaşamasın işinin adı ne doldursun kitapçığı sınavdan yarım saat önce dağıtılıo ve artık kodlu geliyor zaten kuzum sadece tc kodlanıo ya bişi olmaz =)

Yağız ismini bizde çok seviyoruruz cancağazımla daha bekarken belirlemiştik oğlumuz olursa Yağız olacak diye. Bakalım belki adaş olur bizim bebişlerimiz. Kocacım çok istiyor erkek çocuğu olsun.

çeşit demek bari doruk yağız kalsın, dorukhan ne

afferim kız sana akıllı kadınsın ama kocanda değişme isteği varmış yoksa ne yapsan değişmez istanbula gitmedim hiç ama senden duyduklarımdan sonra gitmesemde olur heralde öff içim kalktı valla istanbullular kızacak bize ama izmirin deniz kokusu harika be hele şuanda güneş batıyor arkamda deniz manzara offf harika
bodrum yazın güzelde bu havada nasıldır bilmem ama izmirde hava ılık çok güzel yağmur yağdı yumuşadı yapın kaçamağınızı ben çok severim bodrumu gümbeti harika oluyor offff bu sene gittim ama önümüzdeki sene gidemeyiz bebiş malum babamızda sokmaz denize bişey olur diye bende bayılırım denize saatlerce yüzerim gezerim su kurbası gibi offf bodrum aşkım kabrdı hep senin yüzünden

​Kızlar birazdan çekilişimizi gerçekleştireceğim, az daha sakinleşsin okul onu bekliyorum.

olleyyyy beklediğim şey sonunda haydi çek çekkkk

çeşit demek bari doruk yağız kalsın, dorukhan ne

kız doruk yağız kulağıma soğuk geliyordu ismin birisi uzun diğeri kısa olacak iki isimlerde yoksa kulak tırmalıo buna ısındım =)))

heheeeyy hürrem gibi hatunum zaten diom ki hürrem dua etsin ben o dönemde yaşamıodum =)kız valla hamileyken gittim en son kusmam yoktu benim orda 2 hafta bana işkenceydi kızlar valla istanbulda kiler bana öyle geldi belki bilmiom ama izmirin o mis iyotunu içine çektikten sonra istanbul kokuo insana bodrumda bu zamanda denize girmişliğim var ama bu sene nasıl bilmiom ki valla içim depreşti rus karısılarıda azdır simdi sezon kapandı ficudum deforme olmaya başladı ya normalde kıskanmıomda böyleyken kıskanırım valla =) suan yüzebilirim ayy havuza gitmek istiorum burda ki gidilebilecek düzgün bi havuz var büyük oda salı cuma bayan gerisi hep erkek sivas işte ne beklion ki =)

[/B]
egomegocum çok net olmasada ofisten çektim alsancak deniz manzarasını paylaşıyorum canım çekkk içine deniz kokusunu ohhhh

vayyy hürrem ha iyimiş
yawrum denize gir daha iyi sakın hamileyken havuza girme havuzda mikrop çok olur Allah korusun enfeksiyon olma bide tut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…