- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Kızlar biz geldik.
İyiyiz şükür .
----
Zapzup nerdesin
O eteği nasil yaptın anlat cabıh
Benim kiz gecen hafta boyle etek için kıçını yırttıNiye söylemedin
Bir tane aldım o bu kadar kabarık değil
Anlat bunu beyaZ Yada mor yapmak istiyorum
Anlataym canım ama şuanda yoldayim cepten giriyorum aksam yazarım oki yada yarin çünkü bugün bir güzel haber aldim hala oluyormusum onu kutlamaya gidiyorum
MALZEMELER:4 adet yumurta2 su bardağı şeker2 su bardağı süt4 yemek kaşığı kakao1 su bardağı sıvı yağ3-4 yemek kaşığı damla çikolata2 paket kabartma tozu12-13 yemek kaşığı dolusu un(çok cıvık olursa 1-2 kaşık daha ilave edin1 paket vanilyaYAPILIŞI:Şeker,süt,yağ,kakao ve vanilyayı mikserle iyice çırpıp 1 su bardağını ayırıyoruz.Başka bir kapta yumurtaları iyice çırpıp kalan karışıma ilave ediyoruz.Damla çikolataları un ve kabartma tozunu ekleyip bir müddet daha çırpıyoruz.Büyük boy kare borcamı güzelce yağlayıp karışımımızı döküyoruz.Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık 40-45 dakika pişiriyoruz.Fırından çıkarıp ayırmış olduğumuzu sosu her tarafına gelecek şekilde döküyoruz.Sosu çoğaltmak için ben yarım su bardağı süt ekledim.Soğuyunca dilimleyip servis yapıyoruz..Üzerini hindistan ceviziyle süslüyoruzAFİYET OLSUN...Kek çıkınca catalla üstüne delikler acarsak sosu daha iyi çekiyor.Kızlar ben bu tarifi bir bayanın blogunda bulmuştum.Ve bu bayanın ne tarifi varsa %70 denedim hepsi tam puan yani*
Ay voltaj cok useniyorum senin tarifi yapmak icin
Tra lay lay lay tra lay lay lay
Laterne bende gün istiyorum yanında benide götür
Gorumcem de
Hiç ses etmem yer icerim
3 çeşitli gün olmasın
Pogacasi,pastası, böreği ,kurabiyesi ,serbetli tatlısı ,patates salatası ,cayı olsun ama
daha ben kızkene duymuştum bunu ebe birinden sürekli yapıyoruminşallah doğum rahat olurNaz gecmis olsun canım benim.
Bende sırt ve kasıktan muzdaribim ötekilerde olmayan bu bebekte oldu.
Birde doguma egzersiz olarak şey var
Cisini tutup bırakıyor gibi sık gevset anladın hemencik demi
Agrinada iyi gelir
yapalım yapalım yapalımyapalım yapalım yapalımahh tatlım ben normalde hiç öyle şeylere karışmadığım için sadece hayal edip yalanmakla idare ediyorum(
arkadaşımın günü vardı geçen haftalarda kalanlardan toplayıp gelmişti ertesi gün Allah razı olsun
ama bizde kendi kendimize yaparız günümüzü;kendimiz yapar karşılıklı yeriz
tuzu ne için sürüyosun marifetli hatun de hele bize de?Ben hep üzüm sirkesi kullanıyorum
Tuzu duymadım bence katma ben tüylerimi alınca tuz sürüyorum bazen banyoda kac tur atıyorum Allah bilir
Günlük ped ne olursa olsun yapıyor iğrenç olsada pecete veya pamuk tavsiye ederim.
umutege ve ersnil kızlar göbüşler harika görünüyorya yandan kendimi net göremesemde sizinkiler daha büyük sanırım.yada karın içim geniş acaba bu durumun çatının geniş yada dar olmasıyla alakası var mı?? bak ben bunu bi araştırayım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?