2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar biz geldik.
İyiyiz şükür .
----
Zapzup nerdesin
O eteği nasil yaptın anlat cabıh
Benim kiz gecen hafta boyle etek için kıçını yırttı Niye söylemedin
Bir tane aldım o bu kadar kabarık değil
Anlat bunu beyaZ Yada mor yapmak istiyorum

Anlataym canım ama şuanda yoldayim cepten giriyorum aksam yazarım oki yada yarin çünkü bugün bir güzel haber aldim hala oluyormusum onu kutlamaya gidiyorum

Anlataym canım ama şuanda yoldayim cepten giriyorum aksam yazarım oki yada yarin çünkü bugün bir güzel haber aldim hala oluyormusum onu kutlamaya gidiyorum

Tamam canım tamam olur peki.
hiiiic aceleye getirme rahatça,açıkça hangi netten rahatsan ordanyaz.
Ben beklerim

kızlar ben hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum. sizlerden naber. hissedenler var mı? nasıl bir his çok merak ediorum. renkli ultrasonada haftaya gircm insallah hadi bakalm hayrlısı...

Ayyy uc gun once kesin emin olarak hissettim bebisimi.. Dun gece resmen sov yapti bize.. Kimil kimil esim elini koydu o da hissetti.. Ne guzel biseymis.. Daha cok az seyrek hisler oluyor.. Ama zamanla artacak olmasi fikri bile mukemmel..

Cekilis olmus pek sevindim.. Heyecanla bekliyorum mesaji..

Hepinizi cok ozledim.. Herkes iyi dimi?

kac kisilik cnm bu tarif buyuk borcama olur mu?

Ay voltaj cok useniyorum senin tarifi yapmak icin

ben dün yaptım .. süper oldu.. sütü de artırıp üzerine döktüm.. misssss misss... keske yakın olaydın kız.. hala var :)) ben yarım ölçü yaptım kek kalıbım ufak tam oldu yani voltajın ölçüler büyük borcama tam gider sanırım :))

Tra lay lay lay tra lay lay lay

geldimmmmmmmmmmmmmmmm yettimmmmmm gari

kız hanipeks ben geldim sen gittinnn ((

biliyo musun şu an gönderdiğin c....yeleri yiyorum.. ayy cok tazeymiş.. çok güzel.. eşimde çok teşekkür ediyor.. ağzım tamamen iyileşti.. duacınım şekerim..

benimde canım tuzlu bişeyler istiyo kızlar ya şöle patates salatası gibi.... ee naptınız nasılsınız? kocam maça gitti az önce azcık muhabbet edelim. ben şu sıralar pek giremiyorum nasıl gidiyo hamilelik siz baya aktifsiniz, çekilişler muhabbetler...

umutege ve ersnil kızlar göbüşler harika görünüyor ya yandan kendimi net göremesemde sizinkiler daha büyük sanırım.yada karın içim geniş acaba bu durumun çatının geniş yada dar olmasıyla alakası var mı?? bak ben bunu bi araştırayım:26:

herkese hayırlı akşamlar kızlar,
ben yine akşam girebildim hepinizi çok özledim

Laterne bende gün istiyorum yanında benide götür
Gorumcem de
Hiç ses etmem yer icerim
3 çeşitli gün olmasın
Pogacasi,pastası, böreği ,kurabiyesi ,serbetli tatlısı ,patates salatası ,cayı olsun ama

ayyyyy bana gelin bol çeşitli gün yapayım size hatunlar
Naz gecmis olsun canım benim.
Bende sırt ve kasıktan muzdaribim ötekilerde olmayan bu bebekte oldu.
Birde doguma egzersiz olarak şey var
Cisini tutup bırakıyor gibi sık gevset anladın hemencik demi
Agrinada iyi gelir
daha ben kızkene duymuştum bunu ebe birinden sürekli yapıyoruminşallah doğum rahat olur

yapalım yapalım yapalımyapalım yapalım yapalım

tuzu ne için sürüyosun marifetli hatun de hele bize de?
ben akıntı için sürekli pamuk kullanıyorum, bana çok rahat oluyo yaa, o günlük pedler varya sürekli reglmişsin gibi hissettiriyo

valla canım ben 21 haftaya yeni girdim bende bile göbek aldı başını yürüdü şimdiden senin karın boşluğun geniş olabilir dediğin gibi ama çatı konusunda bişey diyemiyciimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…