selam kızlarrrr
ben 2012 nisan annesiyim 12 nisanda doğdu kızım, zaman o kadar çabuk geçioki hamileliğimi hatırlamıyorum bile, size kötü haber bildiğim bütün nisan bebekleri çok gazlı oluyolar 3 ay ağlıyolarbu günlerinizin tadını çıkarın
hepinize sağlıklık doğumlar ve evlatlar diliyorum,
benimde canım tuzlu bişeyler istiyo kızlar ya şöle patates salatası gibi.... ee naptınız nasılsınız? kocam maça gitti az önce azcık muhabbet edelim. ben şu sıralar pek giremiyorum nasıl gidiyo hamilelik siz baya aktifsiniz, çekilişler muhabbetler...
benim kilomda hızla artıyor şu sıralar ama napayım çok acıkıyorum ve kendime engel olamıyorum. gecenin şu saati patates salatası yapmaya başladım Allah sonumu hayır etsin ne diyim.
sen şu okuldaki zeki arkadaşı hallettin mi :))
Ben cok cok useniyorum keki yapmaya esim de kuzenimle bulusmaya gitti yalnizim
ayyy o gerizekalıyı hatırlatma bana...
tenefüse bile çıkasım gelmiyor göreceğim diye, dengesiz ya yazdıklarımı okuduysan bide sana sorayım. bu karakterde bi insan öğretmen olabilir mi Allah aşkına??? daha kendi kişiliğini oturtmadan çocuklara şekil vermeye çalışıyo. zaten tek öğrettiği de temizlik... bi fiil temizlik yaptırıyor öğrencilerine...
Aboooww istah patlamasi genel olarak hepimizde var sanirim..
Ben her dakka biseyler yesem yicem o durumdayim..
Ama surekli frenliyorum kendimi..
Mezocum hemsocum agzinda yara mi oldu senin? Gelemiyom sik bu aralar. Kaciriyom herseyi.. Cok gecmis olsun canim yaa..
canım benim annem babam da öğretmen inan eski kalitede öğretmenler yok artık.. ben 8. yılımı çalışıyorum. neler neler gördüm.. kimleri öğretmen yapmışlar kimler başımıza müdür olmuş yönetici olmuş.. ohooooo( valla çok pisliklerle karşılaştım bende. bir de okul ortamı huzurlu olmadı mı gerçekten tenefüse çıkası gelmiyor insanın
evet tatlım tşk ederim..aft çıktı dilimde.. sonra iltihap yaptı sanırım.. dilim boydan boya kesik gibi oldu.. boğazıma kulağıma vurdu ağrısı iki gün suyu bile yutkunurken canım feci yanıyordu.. hanipeks sağolsun doğal birşey gönderdi onu sürdüm bir günde toparlandı.. bugün tamamen geçti.. çok şükür..
hanipeks yap kız benim salatayla senin kek ohh mis bide çay koyarız yanına....
canım benim annem babam da öğretmen inan eski kalitede öğretmenler yok artık.. ben 8. yılımı çalışıyorum. neler neler gördüm.. kimleri öğretmen yapmışlar kimler başımıza müdür olmuş yönetici olmuş.. ohooooo( valla çok pisliklerle karşılaştım bende. bir de okul ortamı huzurlu olmadı mı gerçekten tenefüse çıkası gelmiyor insanın
çok canın çekiyorsa çırp iki dk da.. basit zaten canım ya. yarım saate de pişer. eşin gelince çayla götürürsünüz :)) kalk hadi kalk
ben bile üşendim kıs,saat kaç olmuş,bide tatlı uykum geldi ki sorma
hanipeks nerdesin kızzzz kek yapmaya mı gittin yoksa??
Hamipeks güferçinim Can'ın istemiş
Yakınında olsam yapardım valla(klasik avuntu değil ha)
Büyük yuvarlak borcam veya dikdörtgen borcama tam oluyor kelebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?