2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam kızlarrrr

ben 2012 nisan annesiyim 12 nisanda doğdu kızım, zaman o kadar çabuk geçioki hamileliğimi hatırlamıyorum bile, size kötü haber bildiğim bütün nisan bebekleri çok gazlı oluyolar 3 ay ağlıyolar bu günlerinizin tadını çıkarın

hepinize sağlıklık doğumlar ve evlatlar diliyorum,

deme kızzz korkutma bizi, bugünlerde etrafımdaki herkes erkek bebekler çok yaramaz oluyolar diyip duruyo...

sen şu okuldaki zeki arkadaşı hallettin mi :))

benim kilomda hızla artıyor şu sıralar ama napayım çok acıkıyorum ve kendime engel olamıyorum. gecenin şu saati patates salatası yapmaya başladım Allah sonumu hayır etsin ne diyim.

sen şu okuldaki zeki arkadaşı hallettin mi :))

ayyy o gerizekalıyı hatırlatma bana...
tenefüse bile çıkasım gelmiyor göreceğim diye, dengesiz ya yazdıklarımı okuduysan bide sana sorayım. bu karakterde bi insan öğretmen olabilir mi Allah aşkına??? daha kendi kişiliğini oturtmadan çocuklara şekil vermeye çalışıyo. zaten tek öğrettiği de temizlik... bi fiil temizlik yaptırıyor öğrencilerine...

canım benim annem babam da öğretmen inan eski kalitede öğretmenler yok artık.. ben 8. yılımı çalışıyorum. neler neler gördüm.. kimleri öğretmen yapmışlar kimler başımıza müdür olmuş yönetici olmuş.. ohooooo ( valla çok pisliklerle karşılaştım bende. bir de okul ortamı huzurlu olmadı mı gerçekten tenefüse çıkası gelmiyor insanın

Ben cok cok useniyorum keki yapmaya esim de kuzenimle bulusmaya gitti yalnizim

çok canın çekiyorsa çırp iki dk da.. basit zaten canım ya. yarım saate de pişer. eşin gelince çayla götürürsünüz :)) kalk hadi kalk

Aboooww istah patlamasi genel olarak hepimizde var sanirim..

Ben her dakka biseyler yesem yicem o durumdayim..

Ama surekli frenliyorum kendimi..

Mezocum hemsocum agzinda yara mi oldu senin? Gelemiyom sik bu aralar. Kaciriyom herseyi.. Cok gecmis olsun canim yaa..

evet tatlım tşk ederim..aft çıktı dilimde.. sonra iltihap yaptı sanırım.. dilim boydan boya kesik gibi oldu.. boğazıma kulağıma vurdu ağrısı iki gün suyu bile yutkunurken canım feci yanıyordu.. hanipeks sağolsun doğal birşey gönderdi onu sürdüm bir günde toparlandı.. bugün tamamen geçti.. çok şükür..

çok haklısın canım çok bu sene daha iyi anlıyorum bunu okulun en büyüklerinden biri olunca az kaldı hakkından gelmeme...
sağolsun okulda bir çok kişi onun deli olduğuna kanaat getirdiği için ciddiye almamam konusunda uyarıyorlar sürekli ama az kaldı ipini çekmeme bana yaşattığı bir haftanın bedelini ödeyecek o yeni yetme öğretmen!

geçmiş olsun canım ya...

Hamipeks güferçinim Can'ın istemiş
Yakınında olsam yapardım valla(klasik avuntu değil ha)
Büyük yuvarlak borcam veya dikdörtgen borcama tam oluyor kelebeğim.

hanipeks yap kız benim salatayla senin kek ohh mis bide çay koyarız yanına....

ben bile üşendim kıs,saat kaç olmuş,bide tatlı uykum geldi ki sorma

hanipeks nerdesin kızzzz kek yapmaya mı gittin yoksa??

Kizlar yaptim totomu kaldirip ay belim koptu ayfonumun ekranindan okucam diye tezgah ustunde firinda bakalim, bu arada tarifte buyuk kare borcam yaziomus bende buyuk yuvarlak vardi ona yaptim

ayyy çok şükür kocam gitti yatağına:)bende hemen pc başına gectim...takmış bu aralar radyasyona başak bir şey demez oldu

Gulimier hayatım tüyü alıp tuz limon sürünce geç çıkıyormuş.
Ben her banyoda son sudan evvel tuz dökmeyi istiyorum.
Efendimiz ayse validemize gusül suyuna tuz koy diye buyurmuş.
Hani kadınlarda sırtta vs sivilce oluyor iyi gelirmiş.
Tatile gidip gelince sırtın yüzün tuzlu sudan sonra ipek gibi oluyor demekki doğru .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…