2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
eline sağlık bacım bende yaptım salatamı yedim bile. aman yemeden uyuma sakın o kadar uğraştın.
şu sıra bende de bel ağrısı fena minoset kullanabilirsin dedi doktor ama o kadar acıya dayanabilirim heralde oğluşum için.

Ah o sirt agrisi yok mu mahfetti beni ah 1 haftadir

afiyet olsun,yarasın:)) bende de sırt ağırısı çok fena

Gulimier de kocayı uyuttu geldi

hoş geldin şekerparem

hoşbulduk şekerim benim, benim koca beni uyutuyo kendi 3- 4 te yatıyo, gece fikri geliyo, gece yatarken elinde aypet sabah kalkıyorum hala elinde aypet, uyumadın mı sen hala diyorum,(ben çifte vardiya uyuyuduğum için )meğer ouyumuş uyanmış bile
sabah aç aç saatlerce benim kalkmamı bekliyo kahvaltı için garibim benim, tembel avrat modundayım,
halbuki ilk sene sabah 8 de kalkarkahvaltı hazırlardım kocama, yok kalkma uykunu bölme dedi dedi bak ne halegeldim
iyiki laf sözedecek kaynanam yok, gelin anca 11 dekalkıyo, oğlumu açbırakıyo diye
aç bırakmıyom ama yaaa 2 yılda 15 aldırdım adama
kaynanam diyoki bana, yemek verme az koy bunun tabağına
ben muahbbetlerden geri kalıyorum hep
anca gece yatmadan girmeye vaktim oluyo, aklım sürekli burda, ayfon lazım bana da, telden çok rahatolur haliyle tabi

canımsın keşke gelseydin her çalan zile yüreğim hop etti ama sen gelmedin( pasta börek yiyemedim koşturmaktan

Gelecektim de korktum,
Ya evde yoksan dım nnnara dım

Olsun misafir gidince kalan çayı ısıtıp kalanlardan yemek daha iyi sakin sakin afiyet olsun canım.

Allah razi olsun hanipeksten..
Bu bitkisel seyin adini msjla filan yazsaniz bana. Ablam surekli bu sikinti ile ugrasiyor.. Belki ona da sebep olur iyi gelir.. İlaclar vs gecmiyor sik sik yeniden oluyor..
Kiyamam yaa cok fena bir aci agri o.. Haziran ayinda benimde olmustu ve en sonunda dil kokum iltihaplanmisti.. Kutu kutu antibiyotikler vs zor iyilesmistim..

havan batmasın emi

kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle
maşalllah canım, çok tatlı duruyo, 10 kilo almış gibi de durmuyosun, orantılıdağılmış gibi, ben kilo almaya başladığımı hissettiğimden beri tartılmıyorum, yarın sabahaç karnına bi tartılıcam bakalım kaç çıkacak

Anaaaam gun saymaya da mi basladik.. Heyy masallah hepimize.. Sayili gun cabuk gecer diye bosa demiyorlar.. Dun gibi hamile oldugumu ogrenisim..

Ben hiç hatırlamak istemiyorum o günü
Ayyyy iyiki geçti o günler...

Seninkide uyumlu he
124,murat 124
100 den 70 e orta halli iner
70 ten sonra su gibi, duygulanacağum

Ben hiç hatırlamak istemiyorum o günü
Ayyyy iyiki geçti o günler...

Seninkide uyumlu he
124,murat 124
100 den 70 e orta halli iner
70 ten sonra su gibi, duygulanacağum

Ayyy 124 murat :))) minik serce :)))

İlk olunca daha bi korkulu heyecanli oluyor sanirim beklemek..

Hanipeeekkkkssss hu huuuu cekilisin sonucunu gonderme siram gelmedi mi hala? Bi an once gelse de kiz mi erkek mi ona gore planlarimi gerceklestirsem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…