eline sağlık bacım bende yaptım salatamı yedim bile. aman yemeden uyuma sakın o kadar uğraştın.
şu sıra bende de bel ağrısı fena minoset kullanabilirsin dedi doktor ama o kadar acıya dayanabilirim heralde oğluşum için.
eline sağlık bacım bende yaptım salatamı yedim bile. aman yemeden uyuma sakın o kadar uğraştın.
şu sıra bende de bel ağrısı fena minoset kullanabilirsin dedi doktor ama o kadar acıya dayanabilirim heralde oğluşum için.
Ah o sirt agrisi yok mu mahfetti beni ah 1 haftadir
afiyet olsun,yarasın:)) bende de sırt ağırısı çok fena
Yedin bugün pastayı böreği gevrek gevrek konuşuyorsun demi,
Bende gelsem ne vardı
Gulimier de kocayı uyuttu geldi
hoş geldin şekerparem
benide sırt ağırısı mahfetti..kek ne oldu piştimi bu kadar emek ettin buraya dalıp yakmayasın kekini:)
Ah o sirt agrisi yok mu mahfetti beni ah 1 haftadir
afiyet olsun,yarasın:)) bende de sırt ağırısı çok fena
canımsın keşke gelseydin her çalan zile yüreğim hop etti ama sen gelmedin( pasta börek yiyemedim koşturmaktan
evet tatlım tşk ederim..aft çıktı dilimde.. sonra iltihap yaptı sanırım.. dilim boydan boya kesik gibi oldu.. boğazıma kulağıma vurdu ağrısı iki gün suyu bile yutkunurken canım feci yanıyordu.. hanipeks sağolsun doğal birşey gönderdi onu sürdüm bir günde toparlandı.. bugün tamamen geçti.. çok şükür..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isan-anneleri-safak-sayiyor.html#post27562641
Gızlar gızlar kopun
8 dk sonra yazın 1 gün geçmiş olsun
havan batmasın emiGünaydın kızlar
Bugun tabi her zaman olduğu gibi neseliyim ya kahretmesin
Geç kalkacaktım nerdeyse,Ceylan gözlerimi açtığımda 6 yi geçiyordu :18:
Tek ayağımın ustunde hazırladım kuşumu
Ben cok yazdım,bugun siz yazın diye az gireceğim .
Ası var.Ordanda arkadasa gececeğim falan azıcık yorulacak manken ficudum,cirit kollarım ama neyse.
maşalllah canım, çok tatlı duruyo, 10 kilo almış gibi de durmuyosun, orantılıdağılmış gibi, ben kilo almaya başladığımı hissettiğimden beri tartılmıyorum, yarın sabahaç karnına bi tartılıcam bakalım kaç çıkacakkızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle
Anaaaam gun saymaya da mi basladik.. Heyy masallah hepimize.. Sayili gun cabuk gecer diye bosa demiyorlar.. Dun gibi hamile oldugumu ogrenisim..
Ben hiç hatırlamak istemiyorum o günü
Ayyyy iyiki geçti o günler...
Seninkide uyumlu he
124,murat 124
100 den 70 e orta halli iner
70 ten sonra su gibi, duygulanacağum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?