Ayh yedim uyuya uyuya bir dilimcik
Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm
yaaaaa süper ama buuuuuu çok tatlıEki Görüntüle 565146
bakalım beğenecekmisiniz bunu işyerindeki müdürümün kızına yaptım doğum günü hediyesi olarak ben çok beğendim umarım küçük hanımefendide beğenmiştir aslında daha kabarık ama fotoda çok yer kaplamasın diye böyle çektim
kesin deniycem ben bunu, alt bacağım ve koltukaltım deli gibi uzuyo sinir oluyorumGulimier hayatım tüyü alıp tuz limon sürünce geç çıkıyormuş.Ben her banyoda son sudan evvel tuz dökmeyi istiyorum.Efendimiz ayse validemize gusül suyuna tuz koy diye buyurmuş.Hani kadınlarda sırtta vs sivilce oluyor iyi gelirmiş.Tatile gidip gelince sırtın yüzün tuzlu sudan sonra ipek gibi oluyor demekki doğru .
Allah razi olsun hanipeksten..
Bu bitkisel seyin adini msjla filan yazsaniz bana. Ablam surekli bu sikinti ile ugrasiyor.. Belki ona da sebep olur iyi gelir.. İlaclar vs gecmiyor sik sik yeniden oluyor..
Kiyamam yaa cok fena bir aci agri o.. Haziran ayinda benimde olmustu ve en sonunda dil kokum iltihaplanmisti.. Kutu kutu antibiyotikler vs zor iyilesmistim..
​dut şurubu canım ama 2 türü var aft yarası için olanı alacaksınız. Bulamazsanız haber edin gönderiyim.
günaydın kızlar,
ya bişe sorucam size,
dün sölemesi ayıp ama , büyük tuvaletimi yaparken biraz fazla kaldım tuvalette, çok aşırı zorlanmadım ama, taharet alırken kırmızı kan geldi, ama acıma falan yok, ben de ön taraftan geldi diye korktum, zaten aklım orda ya geçen hafta kahverengi leke geldiği için şimdi bişe yok, arka tarafta kaşınma acı falan da yok, basursa şayet böle acısız kaşıntısız sırf kanama olabilir mi?
eee napıyosunuz ağrı kesici felan kullanıyo musunuz kızlar?
Canimm cok tesekkurler.. Ablama hemen soyleyecegim.. İnsallah sifa olur.. Allah razi olsun arkadasim.. Mmccckk :*
Canim bende de oluyor zaman zaman.. Aci agri kasinti yok ama cok kabiz olmussam oluyor. Muhtemelen damar catliyor. Kanin ordan geldigine eminsen telas yapma doktor kontrolunde soyle ama.
offf işte bilmiyorum ki tam emin de olamıyorum, ağrı kaşıntı yokkende olabiliyosa iyi o zmn bilemedim
Canimm cok tesekkurler.. Ablama hemen soyleyecegim.. İnsallah sifa olur.. Allah razi olsun arkadasim.. Mmccckk :*
Canim bende de oluyor zaman zaman.. Aci agri kasinti yok ama cok kabiz olmussam oluyor. Muhtemelen damar catliyor. Kanin ordan geldigine eminsen telas yapma doktor kontrolunde soyle ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?