2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar ben kacar.. Koca koltukta uyudu kaldi.. Gidip yatalim artik..

Opuyorum hepinizi.. Beni unutmayin bak yogunum bu aralar gelemiyorum diye gozden irak gonulden irak olmayayim.. Valla hep aklimdasiniz.. Kusur kaliyorum herseyden :)))

İyi geceler mutlu ruyalar.. Allah'im rahatliklar huzurlu uykular versin..

Laternem gelemedi bugün
Hem hasta(grip olmuş) hemde kardeşi var ki bir yandan Sefa bir yandan cefa çekiyor canım benim.
Allah acil şifa versin.
Yoksa geri sayımı bekliyordu papatyam

kesin deniycem ben bunu, alt bacağım ve koltukaltım deli gibi uzuyo sinir oluyorum

​dut şurubu canım ama 2 türü var aft yarası için olanı alacaksınız. Bulamazsanız haber edin gönderiyim.

günaydın kızlar,

ya bişe sorucam size,
dün sölemesi ayıp ama , büyük tuvaletimi yaparken biraz fazla kaldım tuvalette, çok aşırı zorlanmadım ama, taharet alırken kırmızı kan geldi, ama acıma falan yok, ben de ön taraftan geldi diye korktum, zaten aklım orda ya geçen hafta kahverengi leke geldiği için şimdi bişe yok, arka tarafta kaşınma acı falan da yok, basursa şayet böle acısız kaşıntısız sırf kanama olabilir mi?

günaydın kızlar....
dün akşam salataları yedim yattım, davul gibi şiştim uyuyamadım. giderek zorlaşacak galiba hamilelik deli gibi acıkıyorum. yemezsem açlıktan uyuyamıyorum, yersem şişkinlikten...

ayy oğluşum sabahları çok hareketli oluyor, az önce pıtır pıtır oynuyodu göbeğimi izledim ve ilk defa gözümlede gördüm :))

​dut şurubu canım ama 2 türü var aft yarası için olanı alacaksınız. Bulamazsanız haber edin gönderiyim.

Canimm cok tesekkurler.. Ablama hemen soyleyecegim.. İnsallah sifa olur.. Allah razi olsun arkadasim.. Mmccckk :*

Canim bende de oluyor zaman zaman.. Aci agri kasinti yok ama cok kabiz olmussam oluyor. Muhtemelen damar catliyor. Kanin ordan geldigine eminsen telas yapma doktor kontrolunde soyle ama.

eee napıyosunuz ağrı kesici felan kullanıyo musunuz kızlar?

hayır ben içmiyorum..doktorum gecmesse bir gögüs doktoruna git demişti ama ben gögüscüyede gitmedim,çok fazla ayakta kalınce yani yorulunca çok şiddetli ağırıyor dinlenince geciyor şimdlik bu yöntemle idare ediyorum

offf işte bilmiyorum ki tam emin de olamıyorum, ağrı kaşıntı yokkende olabiliyosa iyi o zmn bilemedim

offf işte bilmiyorum ki tam emin de olamıyorum, ağrı kaşıntı yokkende olabiliyosa iyi o zmn bilemedim

canım bende de oldu birkaç sefer aferdersin ama bir keresinde zorlamıştım tuvalette kendimi o zmn çok oldu ondan sonrada hiç zorlanmadım peçeteye bikaç damla geldi ordan olduğuna emin olduğum için korkmadım bence yoktur birşey içini ferah tut

​İnşallah canım benim, Allah senden de sizlerden de razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…