2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

inş. bişe yoktur ya, saol cnm bugün bizim orda ölesine bi doktora gidicem belki
, sırf bakıp iyi bişe yok desin yeter diye

wosgicim herkes kocişiyle haftasonunu değerlendiriyor sanırım.bizimki mesaide bende o yokken haftasonu temizliği yaptım.birazdan pazara gideceğim

wosgicim herkes kocişiyle haftasonunu değerlendiriyor sanırım.bizimki mesaide bende o yokken haftasonu temizliği yaptım.birazdan pazara gideceğim

cumartesi mesaisi olanlarda yok bugün tenha kaldı buralar yanlızım
eve gitsemde oğluşumla oynaşsam hava fln çok güzel bugün tam park havası

ya kızlar allah aşkına bu bendeki pelvik ağrı ve acıdan kimlerde var?? sanırım kimsede yok... çok acıyo benimki bacağım ayırık olursa iyi... yataktan kalkarken ayağımı kaldırırken yürürken çok acıyo çorabımı zor giyiyorum, abdesti zor alıyorum ayağımı kaldırırken acıyo annem de senin çatın mı dar acaba heralde normal yapamıcan doğumu dedi moralim bozuldu netten okuyorum pelvik ağrıları genişlediğinden yazıyor da tek bende mi genişliyor kimseden duymuyorum böle kasık ağrısı... böle olan var mı aranızda ya da bilgisi olan napmam lazım ki???

Selam kızlar
Bende alışkanlığımın dışında ilk kez c.tesi giriyorum foruma annemdeyim sağolsun yedirip içiriyor akşamdan beri..
Birazdan dışarı çıkacağız. Bana LCW'den tunik almış ama değiştireceğiz iyi olmadı üzerime..

Canım geçmiş olsun.
Pelvik ağrısı kasık bölgesinde mi oluyor yoksa malum yerdemi? Malum yerdeyse belli egzersizlerle güçlendirmek gerekir heralde.
Ben şimdilik karşılaşmadım böyle bir ağrıyla. İnternette ne yapmak gerekir birşey yazıyormu?

kızlar doktora gittim dayanamadım, popodanmış kanama artık bi basurum var, çatlak varmış orda, çok şükür bebek iyi ama tansiyonum da yüksek çıktı 14-8, zaten başım da ağrıyo bugün dün yediğim 2 kutu cipsten olabilir herhalde
bi de canım da sıkıldı ya, uykusuzluk da var, dün gece dışarda yediklerimiz mideme dokundu herhalde gece 3e kadar kustum
6-6.5 kilo aldım dedim o da çok dedi, ama çok şükür bebeişim 300 gr olmuş, iyiymiş, gerisi de mühim diil

Geçmiş olsun canım. Acılı baharatlı şeyler yememeye çalış tabi tuzlu da. Ee tabi cipslerde bunların hepsi mevcut. Dikkat et canım. İnsanın canı çekiyor tabi ama tadımlık yemeye çalış.

Bide ben doktora gitmedim ama galiba bende de basur var doktorun önerisi nedir.

canım malum yerimin üstündeki kemiğim acıyo... pelvikmiş işte oralar... anlatınca şaşırıyo herkes kimse yaşamamışnete baktım bazı egzersizler yazıyorda bakalım ara sıra yapıyorum...

geçmiş olsun canım... bebiş de iyiymş maşallah...

valla bişe demedi cnm aslında ya onun için kabız olmamaya çalış , bol lifli beslen falan dedi o kadar sadece, sordum ama bunları söledi sadece

Merhabalar güzel anneler.
Bugun yagmurla actık gözümüzü hala sakir sakir yağıyor .
Yavrularla kahvaltıdan sonra dışarı çıktık arkadaşımla buluştuk avm gittik
Lcw dan gecen hafta aldıklarımı değiştirdim
Kadife ince fitilli pantolonlar vardı bej,bordo,siyah
Bejle bordodan aldım üst olarak tirttttt bitane birsey yok.
Artık su Çatlayan yumurtalı,leylekli üstlerden kusasim geliyor baydı.
Diğer lcw da hamile yarim kol hırkası vardı burda yokicine bir body(civcivsiz) hırka ohhh.
Dönüşümde servisle geleyim dedim anacim soforle yumruklasacaktim
Fişe baktı kandirikcilari indirdi bana birsey bulamayınca oğlumu kucağıma alacakmisim.
Kizm kucağımda hamileyim birde oğlumu alacağım .
Tabi söylememe gerek yok ,kasnak kasnağa carpmayinca kimin çingene olduğu bilinmez
Garibim beni çiti piti Hanim hanimcik gördü yüklenecek .
Herifim gelsin anlatayım arabayı götürdüğüne değmiş mı
Neysem iste boyle.
Popolar acımış pelvik ağrılar için gecen söylediğim hareketi yapın kızlar cisinizi tutup bırakıyor gibi sık gevset,tempo haydii
8. Ayda artacak demedi demeyin kelebeklerim

güle güle giy tatlım cicilerini bende düz bir tunik buldum bide hırka lcw hamiş reyonunda resimli tshirt lerden gınageldi kimse şık olmamızı istemiyor galiba çocuksu şeyler dolduruolar çoğundada büyük bedenler kalmış oluyor fit hamişler napacak dimi ama

Ofelyam gecmis olsun canım
Lütfen cips yeme ne sana ne bebeğe hayir getirmez.
Bak bana 1 haftadır tansiyon düşürmek için limon ice ice eksidim

Tansiyon 20. Haftadan sonra artar ve düzelmezse kalır sende.dogumdan sonra da devam eder ve normal dogum yapman imkansız hale gelir.
Limon ve greyfurt ye.
En kotusu tansiyon bebekte gelişim geriliği yapıyor

şöförle göbek göbeğe çarpışsaydın böle ooohhh:)
güle güle giy canım, çişi tut bırakı yapmaya gidiyorum:)

off canım ya o kadar kötü bişemiymiş bu ya,cipse dayanamıyorum çok iğrenç biliyorum:)ben de bugün limon suyu içtim düşsün diye, dikkat edicem artık ya söz, böle gitmez tabi, gitmemeli

saol canım

Sagol canım benim.
Evet ya manken ficuduma uygun hala normal kıyafet var bol olsa neyse.
Kadının biri ben bakarken dedi "bura hamilelere "yAsi olgundu güldüm sadece kızına bakıyormuş canım ya :)
şöförle göbek göbeğe çarpışsaydın böle ooohhh:)
güle güle giy canım, çişi tut bırakı yapmaya gidiyorum:)
Sagol canım.
Ay göbeği batsın tekme atmak göbeğine daha cok yakışır insandan aykırı Tam ayağımın dibindeydi çenesine caksaydim
Benim pamuk kızıma kiyamam.
Cisin gelmeden yap kiz boş otururken gezerken aklına geldikçe bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…