2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben ben ben.. bende de var
doktorum normal demişti.. her zaman olmuyor ama.. zaman zaman.. bazı günlerde oluyor sonrasında da çok şiddetli bel ağrım oluyor.. güzelce dinlenince de geçiyor..

ohh güle güle giyin cicilerini.. adam adaaam 3. çocuğu kucaamda nereye oturtayım diyeydin
8. ayda artacaksa bu ağrılar yandım ki ne yandım.. annemde sürekli belim ağrıyor deyince ooo daha duuuur son zamanlar görcem ben seni diyor.. uff annem gibi konuşuyosun bazen

sagol canım daha iyisi senin olsun.kiz optimum da hell clar vardı hala varmi bilmiyorum kızıma hamileliği ordan almıştım iyiydi aklında bulunsun.
Kiz adama cirlarken hani güvenlik kamerası hareket görünce dönüyorya herkes aynen bana dondü .isik gormuş tavşan gibi bı sarki patlatacaktim :))) İçimdeki enercü durmuyor.
İnsan gibi dese izah ederdim

Tuncss ben oğluma hamileyken herseyin heryerin ağrısını çektim anam derdi ki;
Herkes sakız çiğnerde,kürt kızı tadını çıkarır.
Herkes hamile olur voltaj suyunu çıkardı
Ne kizardim :))
Seninkide o hesap.

optimum öyle uzak ki.. ama yolum düşerse muhakkak bakarım.. şimdilik çok sıkıntım yok.. bir iki panço gömlek tunikle bu kışı atlatırım sanırım.. genelde tayt giyiyorum altıma da.. çoook rahat ediyorum..
bende dolmuşa otobüse binmek zorunda kalırsam gıcık oluyorum.. insanlık ölmüş arkadaşım..

anne de süpermiş
valla bende öyleyim.. kabızlık, bel ağrısı, kukuleta ağrısı.. eşim diyo bitsin şu günlerde doğur korkuyla yaşıyorum her an bi yer daha eklenecek bu listeye diye diyip duruyor gıcık koca böööö ona

bi arkadaşımda böyleymiş senin gibi,bazen yürürken bile topallıyorum demişti,ama doktora söleyememiş,onun malum yerindeymiş ama kemik değil sanırım..

defacto nunda açılmış hamile reyonu,lcw gibi öle çok bişe yok ama en azından resimsiz normal şeyler wardı,bulunca 2 renginide aldım ben hemen

günaydın herkese,güzell bi kahvaltı yapıcam ,kociş saolsun:)

kıs sen kaçta yattın kaçta kalktın,kaç saat uyudun?sırtın düzlenmemiştir bile

Sabah 8 de isyerindeydim canim. Erkenciydim bugun malesef.

Gecmis olsun canim

Güle güle giy cosy.ben kaldım yeni doğmuş kuzu gibi üstüme birsey bulamadım
Kızlar ben hamileyken kısın ne giyiyodum acep
Hadi oğlumun ki yazla sonbahardi.
Kızım Ocak doğumluydu

Güle güle giy cosy.ben kaldım yeni doğmuş kuzu gibi üstüme birsey bulamadım
Kızlar ben hamileyken kısın ne giyiyodum acep
Hadi oğlumun ki yazla sonbahardi.
Kızım Ocak doğumluydu

sağolasın:))
kıs ne giyyosan söle bize de
bizim okulda herşey giyilmio tabe,ben bi kot bi tayt,bi eşofman altı aldım hevesle ama okulda giyilmiyo,hafta sonuda dışarı çıkmaya halim kalmıyo,boşuna aldım sanki
mont almak istemiyom,hırka alsam dedim geçer mi böle de kış

güle güle giy canım..

canım nasıl tatlı istiyo anlatamam.. ye tatlıyı çıkar atlıyı olayı mı gerçekleşiyor ne..

Merhaba sevgili anneler,

Konunun başlarında yazmıştım ama tekrar selam vereyim istedim. 19 haftalık bir kız bebek bekliyorum ben de, 3 yaşında da bir oğlum var ve Bursa'dan katılıyorum.

Zaman zaman bakmaya çalışıyorum ama iş yoğunluğundan çok fazla takip edemiyorum. Bu aralar diş eti iltihabı ile uğraşıyorum ve çok ciddi bir problemmiş, aranızda bu durumda olan varsa ihmal etmeden doktora gitsin. Bir hafta gargara kullanacağım. Şu an korku ve tedirginlik içindeyim, iki gündür her şey zehir oldu.

Tüm annelerin sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.

Voltajcim keki okula goturdum bugun bayildilar birazdan bi tane daha yapicam annem babam gelio mersinden
Aaaa gözün Aydın canım.mersinin bende cok anısı var.babama tatil izni hep Mersin'de verilirdi.
Cok güzel gunlerdi ya.hatta kedi tırnağı diye bir CICEK vardı yanlis hatirlamiyorsam bütün odaların balkonunda vardı pespembe.
Özledim yaa herseyi herkesi
Ben pantolon üstüne bir hırka bulamadım panco Yada sal kullanmadım hiç .
Mont bencede alma bunca kıyafet kalıyor
Gerçi ise gidip gelirkende hirkayla falan nasil olur:26:
Arabayla gidip geliyorsan sıkıntı yokta.

canım nasıl tatlı istiyo anlatamam.. ye tatlıyı çıkar atlıyı olayı mı gerçekleşiyor ne..
Ben hiç inanmıyorum ya aserme şekliyle cinsiyete:26:
Ben tatlı asla yemem oğlumda tatlı ve çikolatadan tiksindim.
Bu kızım ve büyük kızımda tatlı tatlı yiyoruz
Belkide benim kızlarda atlı

sağol canım
tatlı konusunda bende öleyim,önceden hiç yemezdim üstelik,doğru galiba o söz:))

ben normalde çok severdim.. hamile kalmadan önce nerdeyse 1 yıl şeker hapı kullandım.. pko için.. metformin içerikli bir hap yumurtlamayı düzenleyen bir içeriği var.. onun sayesinde tatlıdan çok uzaklaşmıştım.. geçen nisan da da bırakmıştım ilacı.. haziranda da son adetimi gördüm.. hamile oldum.. bu haftaya dek tatlı yiyemiyordum.. ama bu hafta canım pek tatlı istiyo..
şimdi yaptım ufaktan bişeyler.. ohh afiyet olsun oğluşuma kan can olsun inşallah

selam..
geçmiş olsun.. endişe etme.. 2. trimesterda diş tedavileri yapılabiliyormuş.. doktorum özellikle uyarmıştı bu konuda.. Allah'ım yardımcın olsun..
duana da yürekten Amiiiinn diyorum..

Ben hiç inanmıyorum ya aserme şekliyle cinsiyete:26:
Ben tatlı asla yemem oğlumda tatlı ve çikolatadan tiksindim.
Bu kızım ve büyük kızımda tatlı tatlı yiyoruz
Belkide benim kızlarda atlı

ya işin makara kısmı bence bu.. benim kuzenin de kızı var.. ve hemen hemen her gece 1 kiloya yakın dondurma yerdi düşün içindeki tatlı isteğini..
bi de yaşlı teyzeler karnıma bakıp yorum yapmıyo mu deli oluyorum..

doğru diyosun,eşimin yolu üzerinde okul,sabah bırakıyo,akşamda okuldan bi arkadaş war saolsun,bizim evin önünden geçen müsaitse onla geliom,
ondan totom bu kadar oldu:))

Kızlar laterne hala yok bugun Dr kontrolude vardı sanİrim
Ne yaptı ki gripti birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…