ya kızlar allah aşkına bu bendeki pelvik ağrı ve acıdan kimlerde var?? sanırım kimsede yok... çok acıyo benimki bacağım ayırık olursa iyi... yataktan kalkarken ayağımı kaldırırken yürürken çok acıyoçorabımı zor giyiyorum, abdesti zor alıyorum ayağımı kaldırırken acıyo annem de senin çatın mı dar acaba heralde normal yapamıcan doğumu dedi moralim bozuldu netten okuyorum pelvik ağrıları genişlediğinden yazıyor da tek bende mi genişliyor kimseden duymuyorum böle kasık ağrısı... böle olan var mı aranızda ya da bilgisi olan napmam lazım ki???
Merhabalar güzel anneler.
Bugun yagmurla actık gözümüzü hala sakir sakir yağıyor .
Yavrularla kahvaltıdan sonra dışarı çıktık arkadaşımla buluştuk avm gittik
Lcw dan gecen hafta aldıklarımı değiştirdim
Kadife ince fitilli pantolonlar vardı bej,bordo,siyah
Bejle bordodan aldım üst olarak tirttttt bitane birsey yok.
Artık su Çatlayan yumurtalı,leylekli üstlerden kusasim geliyor baydı.
Diğer lcw da hamile yarim kol hırkası vardı burda yokicine bir body(civcivsiz) hırka ohhh.
Dönüşümde servisle geleyim dedim anacim soforle yumruklasacaktim
Fişe baktı kandirikcilari indirdibana birsey bulamayınca oğlumu kucağıma alacakmisim.
Kizm kucağımda hamileyim birde oğlumu alacağım .
Tabi söylememe gerek yok ,kasnak kasnağa carpmayinca kimin çingene olduğu bilinmez
Garibim beni çiti piti Hanim hanimcik gördü yüklenecek .
Herifim gelsin anlatayım arabayı götürdüğüne değmiş mı
Neysem iste boyle.
Popolar acımış pelvik ağrılar için gecen söylediğim hareketi yapın kızlar cisinizi tutup bırakıyor gibi sık gevset,tempo haydii
8. Ayda artacak demedi demeyin kelebeklerim
sagol canım daha iyisi senin olsun.kiz optimum da hell clar vardı hala varmi bilmiyorum kızıma hamileliği ordan almıştım iyiydi aklında bulunsun.ben ben ben.. bende de var
doktorum normal demişti.. her zaman olmuyor ama.. zaman zaman.. bazı günlerde oluyor sonrasında da çok şiddetli bel ağrım oluyor.. güzelce dinlenince de geçiyor..
ohh güle güle giyin cicilerini.. adam adaaam 3. çocuğu kucaamda nereye oturtayım diyeydin
8. ayda artacaksa bu ağrılar yandım ki ne yandım.. annemde sürekli belim ağrıyor deyince ooo daha duuuur son zamanlar görcem ben seni diyor.. uff annem gibi konuşuyosun bazen
sagol canım daha iyisi senin olsun.kiz optimum da hell clar vardı hala varmi bilmiyorum kızıma hamileliği ordan almıştım iyiydi aklında bulunsun.
Kiz adama cirlarken hani güvenlik kamerası hareket görünce dönüyorya herkes aynen bana dondü .isik gormuş tavşan gibibı sarki patlatacaktim :))) İçimdeki enercü durmuyor.
İnsan gibi dese izah ederdim
Tuncss ben oğluma hamileyken herseyin heryerin ağrısını çektim anam derdi ki;
Herkes sakız çiğnerde,kürt kızı tadını çıkarır.
Herkes hamile olur voltaj suyunu çıkardı
Ne kizardim :))
Seninkide o hesap.
bi arkadaşımda böyleymiş senin gibi,bazen yürürken bile topallıyorum demişti,ama doktora söleyememiş,onun malum yerindeymiş ama kemik değil sanırım..ya kızlar allah aşkına bu bendeki pelvik ağrı ve acıdan kimlerde var?? sanırım kimsede yok... çok acıyo benimki bacağım ayırık olursa iyi... yataktan kalkarken ayağımı kaldırırken yürürken çok acıyoçorabımı zor giyiyorum, abdesti zor alıyorum ayağımı kaldırırken acıyo annem de senin çatın mı dar acaba heralde normal yapamıcan doğumu dedi moralim bozuldu netten okuyorum pelvik ağrıları genişlediğinden yazıyor da tek bende mi genişliyor kimseden duymuyorum böle kasık ağrısı... böle olan var mı aranızda ya da bilgisi olan napmam lazım ki???
Merhabalar güzel anneler.
Bugun yagmurla actık gözümüzü hala sakir sakir yağıyor .
Yavrularla kahvaltıdan sonra dışarı çıktık arkadaşımla buluştuk avm gittik
Lcw dan gecen hafta aldıklarımı değiştirdim
Kadife ince fitilli pantolonlar vardı bej,bordo,siyah
Bejle bordodan aldım üst olarak tirttttt bitane birsey yok.
Artık su Çatlayan yumurtalı,leylekli üstlerden kusasim geliyor baydı.
Diğer lcw da hamile yarim kol hırkası vardı burda yokicine bir body(civcivsiz) hırka ohhh.
Dönüşümde servisle geleyim dedim anacim soforle yumruklasacaktim
Fişe baktı kandirikcilari indirdibana birsey bulamayınca oğlumu kucağıma alacakmisim.
Kizm kucağımda hamileyim birde oğlumu alacağım .
Tabi söylememe gerek yok ,kasnak kasnağa carpmayinca kimin çingene olduğu bilinmez
Garibim beni çiti piti Hanim hanimcik gördü yüklenecek .
Herifim gelsin anlatayım arabayı götürdüğüne değmiş mı
Neysem iste boyle.
Popolar acımış pelvik ağrılar için gecen söylediğim hareketi yapın kızlar cisinizi tutup bırakıyor gibi sık gevset,tempo haydii
8. Ayda artacak demedi demeyin kelebeklerim
günaydın herkese,güzell bi kahvaltı yapıcam ,kociş saolsun:)
kıs sen kaçta yattın kaçta kalktın,kaç saat uyudun?sırtın düzlenmemiştir bile
kızlar doktora gittim dayanamadım, popodanmış kanama artık bi basurum var, çatlak varmış orda, çok şükür bebek iyi ama tansiyonum da yüksek çıktı 14-8, zaten başım da ağrıyo bugün dün yediğim 2 kutu cipsten olabilir herhalde
bi de canım da sıkıldı ya, uykusuzluk da var, dün gece dışarda yediklerimiz mideme dokundu herhalde gece 3e kadar kustum
6-6.5 kilo aldım dedim o da çok dedi, ama çok şükür bebeişim 300 gr olmuş, iyiymiş, gerisi de mühim diil
Allah sana kuvvet versin canım,en yorucu işlerden biri seniki galiba,işte de koşturuyon,en çok enerji sana lazımSabah 8 de isyerindeydim canim. Erkenciydim bugun malesef.
Allah sana kuvvet versin canım,en yorucu işlerden biri seniki galiba,işte de koşturuyon,en çok enerji sana lazım
Güle güle giy cosy.ben kaldım yeni doğmuş kuzu gibi üstüme birsey bulamadım
Kızlar ben hamileyken kısın ne giyiyodum acep
Hadi oğlumun ki yazla sonbahardi.
Kızım Ocak doğumluydu
gözün aydın canım:))Voltajcim keki okula goturdum bugun bayildilar birazdan bi tane daha yapicam annem babam gelio mersinden
bi arkadaşımda böyleymiş senin gibi,bazen yürürken bile topallıyorum demişti,ama doktora söleyememiş,onun malum yerindeymiş ama kemik değil sanırım..
defacto nunda açılmış hamile reyonu,lcw gibi öle çok bişe yok ama en azından resimsiz normal şeyler wardı,bulunca 2 renginide aldım ben hemen
Eki Görüntüle 566017
güle güle giy canım..
canım nasıl tatlı istiyo anlatamam.. ye tatlıyı çıkar atlıyı olayı mı gerçekleşiyor ne..
Aaaa gözün Aydın canım.mersinin bende cok anısı var.babama tatil izni hep Mersin'de verilirdi.Voltajcim keki okula goturdum bugun bayildilar birazdan bi tane daha yapicam annem babam gelio mersinden
Ben pantolon üstüne bir hırka bulamadımsağolasın:))
kıs ne giyyosan söle bize de
bizim okulda herşey giyilmio tabe,ben bi kot bi tayt,bi eşofman altı aldım hevesle ama okulda giyilmiyo,hafta sonuda dışarı çıkmaya halim kalmıyo,boşuna aldım sanki
mont almak istemiyom,hırka alsam dedim geçer mi böle de kış
Ben hiç inanmıyorum ya aserme şekliyle cinsiyete:26:canım nasıl tatlı istiyo anlatamam.. ye tatlıyı çıkar atlıyı olayı mı gerçekleşiyor ne..
sağol canım
tatlı konusunda bende öleyim,önceden hiç yemezdim üstelik,doğru galiba o söz:))
Merhaba sevgili anneler,
Konunun başlarında yazmıştım ama tekrar selam vereyim istedim. 19 haftalık bir kız bebek bekliyorum ben de, 3 yaşında da bir oğlum var ve Bursa'dan katılıyorum.
Zaman zaman bakmaya çalışıyorum ama iş yoğunluğundan çok fazla takip edemiyorum. Bu aralar diş eti iltihabı ile uğraşıyorum ve çok ciddi bir problemmiş, aranızda bu durumda olan varsa ihmal etmeden doktora gitsin. Bir hafta gargara kullanacağım. Şu an korku ve tedirginlik içindeyim, iki gündür her şey zehir oldu.
Tüm annelerin sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.
Ben hiç inanmıyorum ya aserme şekliyle cinsiyete:26:
Ben tatlı asla yemem oğlumda tatlı ve çikolatadan tiksindim.
Bu kızım ve büyük kızımda tatlı tatlı yiyoruz
Belkide benim kızlarda atlı
doğru diyosun,eşimin yolu üzerinde okul,sabah bırakıyo,akşamda okuldan bi arkadaş war saolsun,bizim evin önünden geçen müsaitse onla geliom,Aaaa gözün Aydın canım.mersinin bende cok anısı var.babama tatil izni hep Mersin'de verilirdi.
Cok güzel gunlerdi ya.hatta kedi tırnağı diye bir CICEK vardı yanlis hatirlamiyorsam bütün odaların balkonunda vardı pespembe.
Özledim yaa herseyi herkesi
Ben pantolon üstüne bir hırka bulamadımpanco Yada sal kullanmadım hiç .
Mont bencede alma bunca kıyafet kalıyor
Gerçi ise gidip gelirkende hirkayla falan nasil olur:26:
Arabayla gidip geliyorsan sıkıntı yokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?