2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tuncss göbek resmini koy kiz yorum yapacagım

Cosy sende totoyu bakem iyi beslemiş misin
Bahsettigin kadar heybetli mı kiz :18:

Tuncss göbek resmini koy kiz yorum yapacagım

Cosy sende totoyu bakem iyi beslemiş misin
Bahsettigin kadar heybetli mı kiz :18:

voltajım 178 cm boy war bende,ama o kalça yokmu o kalçabaşımın belası
77 kiloydum hamile kalmadan önce,şimdi 86 olmuşum
düşün toto noldu
resim eklicem ama bugün hasta oldum ya,burnum akıyo,üşendim çok,en kısa zamanda eklicem resim,söz:)

Geçmiş olsun hayatım.
Boyuna göre abartılı bir kiloda değilsin kıııı.
93 le falan bitirirsin
Doğumdan çıkınca tekrar 84-85 kalır emzirmeydi,hareketti 6-7 kg öyle gider al sana eski gosi
en kısa zamanda eklerim canımcım ama şimdi hiiiç havamda değilim..
hem az daha büyüsün göbecikim
O bahsettiğin teyzeler gibi yorumlarım ama "accık sivri oğlan herhal "

Iyi geceler herkese....
Gecmis sayfalara goz attimda,hamile kiyafetlerinden bahsedilmis.
h&m in hamile reyonunda guzel seyler var,pantalon,ust,elbise,ic camasiri,tayt,corap vs.

geçmiş olsun ofelyam, çatlama olmuştur, çok zorlarsam bende de oluyodu, kabız olmamaya dikkat et
senden sonra gece benim de canım çekti var ya sabah uyanır uyanmaz koydum patatesleri haşlamaya,
offffffff yanına bi de hamur kızarttım var yaaaaaaaaaaaaa şiştim şiştim patladım, sabahtan bu yana 3 kez büyük abdeste çıktım, o nasıl bi yemeyse öyle maşallah,

bende de ağrılar oluyo kalça kemiğimde kaba etlerimde ama dayanılmayacak gibi olmadı henüz bana
bikaç dakka ahhhh uhhhhhh amaaaannnn diye diye dolaşınca evde yürümek iyi geliyo sanırım, geçiyo
şu çişi tutup bırakma egzersizini yap, bana bi de doktorum hareketler vermişti 3 aydan sonra başla diye 5-6 hareket,
ama sor yaptın mı diye cıkkkkssss, yapıp yapmadığını son ay anlıycam zaten dedi kadın

Voltajcim keki okula goturdum bugun bayildilar birazdan bi tane daha yapicam annem babam gelio mersinden
gözün aydın canım, keyfine diyecek olmaz şimdi senin

voltaj chosy, ben daha kendime hamile reyonundan bişi almadım yaaa kıyafetlerim oluyo, belki 7. 8. ayda bi hamile elbisesi almak istiyorum, tabi göbek o zmana kadar bakalım ne kadar olacak

perşembe günü kardeşimin kınası için su yeşili bi elbise aldım, bu ayın sonunda düğün, biraz pay var göbek kısmında inşallah çok kilo almam düğüne kadar, düğün kıyafeti için hala kararsızım:13:

Yukarıdaki paylaşımı yaptıktan iki hafta sonra sabırsızlıkla beklediğim haberi aldım:)) Kızımız sağlıklıymış:)) Üstümden tonlarca yük kalkmış gibiyim, size nasıl anlatayım..Dün Dr. bey sonucu haber verdikten sonra hemen günlerdir yapmak isteyip de yapamadıklarımı yaptım. İnternet sipariş verip kızım için aldığım cicileri paketlerinden çıkarttım eşime bile göstermemiştim hemen astım onları, sonra çarşıya indim, vitrine bakıp bakıp almaya cesaret edemediğim kızım için beğendiğim o tulumu aldım:) Kendime de hamile taytı ve çorabı:) Salak salak gülümseyerek gezdim:) Ama en önemlisi telefonu kapattıktan sonra eşime sarılıp bağıra bağıra ağladım..Yaşadığım son üç hafta çok zordu, içimdeki ses kızımın iyi olduğunu söylüyordu ama beynimin bir köşesi hep korku içindeydi..Neyse ki bitti..Sizlere, bana destek veren, moral veren herkese ne kadar teşekkür etsem az.. Umarım kimse bu sıkıntıları yaşamaz, benim gibi yaşayan olursa güzel haberler alır..Bunun dışında beni hiç tanımadığı halde dualarına beni ortak eden sevgili Laterne, Naz, Voltaj, Hanipeks, Gulimier, Esra, Cherryfe, Perilois, Pembe, Wosgi,Ersnil, Katinam, Umutege, Görkemre, Tul, Mergen, Sernil ve Dertsiz (umarım atladığım olmamıştır) çok çok çok teşekkürler. Bilin ki sizin de hep mutlu haberler almanız için size dua eden biri var bundan sonra.. Tekrar çok teşekkürler, herkese iyi pazarlarrr:))
Not: Perilois sen de içini rahat tut olur mu? Benim riskim seninkinden çok çok fazlaydı (1:47) ama bir sorun çıkmadı, sende de bir şey çıkmayacak..Endişelenme, bebeğini ve kendini hiç üzme..

Laterne çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın.

Kızlar sabah sabah bacaklarımda öyle bir krampla uyandım ki hiç bu kadar canımı acıtmamıştı!! Resmen uykumdan uyandırdı kıvrandırdı 2 bacağımda da ay inanamıyorum ya kabus gibi bir kramptı!

off arkadaşlar yaaa canım çok sıkkın.Dün roll on sir ağda aldım limonlu. Yanlış almışım meğerse. Kol ve bacak içinmiş sadece ben özel bölge istiyordum. Maalesef bugün tekrar çıkcam çarşıya. çarşıda uzak. offffffffff kızada sormuştum. Olur olur dedi. Kızı öldürmek istiyorum

Voltajcim keki okula goturdum bugun bayildilar birazdan bi tane daha yapicam annem babam gelio mersinden
gözünaydın canım.. mersinlimisin ben de silifkeliyim çok sevindim... biz de yarın silifkeye izne gidecez

gözünüzaydın içiniz rahatlamış ne güzel... rabbim hepimizin bebeğini korusun...

canım ben çiş tutma egzersizini yapıyorum da bu kez de malum yerime ağrı giriyor yataktan kalkarken dönerken oturduğum yerden kalkarken zorlanıyom

günaydınn kızlarrr bugün kocişi uyutmadım sabah yürüyüşe çıktık.bizim ev okul karşısında ve herkes yürüyüş spor falan yapıyo bizde gidelim dedim neyse zorda olsa hazırlanıp çıktık tam 1 saat yürümüşüz orta tempoda (sırtım terlemiş) hemen gelir gelmez misler gibi duşumuda aldım şimdi rötarlıda olsa kahvaltımı yapicimm kıslarr hava çok güzel maşşallah çok ii geldi yürüyüş kandırabildiğim zaman bizimkiyle yürürüm artıkınnn

günaydın... sabah sabah güzel olmuş...

Merhaba herkeseee

Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm

Maşallah Nasıl da sivri, oğlandı di mi Nazar değmesin tatlım

Ayyy bayıldım tatlım rengine de modeline de bayıldımmm harikaaaaa eline sağlık süper yapmışsınn tatlım

Teşekkür ederim canım inşallah

Canım geçmiş olsunn. Maşallah oğluşunaa Eşinle de inşallah ortak bir nokta bulursunuz canım.

Canım çok sevindim gözün aydın

Somewherecold detaylı sonucuna sevindim maşallah bebeğine

Laternecim öncelikle ablan için geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin böyle bir acı( Sana da geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah bir an önce iyileşirsin.

Kızlar günaydın Dicem çünkü yani kalktim sayılır :) dün sabaha karsı donduk eve esimin kuzeni de yeni evli eşi de benim gibi uzaktan gelin gelmiş gecen pazar yemeğe çıktık hep beraber pek anlaştık dün de biz onlara gittik 101 oynadık sabaha kadar bol kahkahali unı yıllarıma geri donmuş kadar oldum hemen eve gelip yattık bugün de oglusum pit pit maşallah dışarıdan bile belli olacak sekilde üst uste vurdu kurban oldugum :) hareket etmesi ne güzel ya doktora ihtiyac duymuyorsun bu arada ben asımı hala vurunmadim çünkü saglık ocagi isimi halletmedim yarin şansımı deniycem vururlarsa ne ala vurmazlarsa yapacak birşey yok diycem artık doktorum vurunmanin bı zararı yok istersen yaptırabileceğin demişti

Ceylan sesli Voltaj cuma gunü arkadaşım evinde Kuran okuttu sesi hiç güzel değildi hatunun , dedim şimdi Voltaj olacaktı ama okumazdi ki nazar deger diye:)) bende okutucam evlendikten sonra okutamadim hamile kalınca kaldı oyle

İsim konusunda hala kararsız bir sekilde arıyoruz tuğra , Meriç , eymen , bulut
ben diyorum bulut esim diyor eymen bir bu olsun diyemedik ya la

Bebeğimin ultrason resmi ama burda daha ufak 12+4 deki resmi
Voltajcım sen bana ilk tahmin yaptığında ikiz hissediyorum, ikiz değilse ikinci hemen arkada demiştin yaaa aslında doğru hissettin benim bu bebeğim ikinci aslında ilki kürtaj oldu bu da hemen 1 sene sonrasına oldu. Söyleyememiştim. Bu bebeğimi ilkmiş gibi düsünmek istediğim için söyleyememiştim. :2::2::2:

Eklentiler

• $20121009_203405.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 29
Geçmiş olsun hayatım.
Boyuna göre abartılı bir kiloda değilsin kıııı.
93 le falan bitirirsin
Doğumdan çıkınca tekrar 84-85 kalır emzirmeydi,hareketti 6-7 kg öyle gider al sana eski gosi

"
kıs inşallah ağzından bal damlıyo:))
93e göbek atarım,ablam sen 100le doğum yaparsın dediydi(

Iyi geceler herkese....
Gecmis sayfalara goz attimda,hamile kiyafetlerinden bahsedilmis.
h&m in hamile reyonunda guzel seyler var,pantalon,ust,elbise,ic camasiri,tayt,corap vs.
nette gördüm bende çok hoş şeyler war ama burda yok maalesef,netten de satış yokmuş,baya heveslenmiştim görünce

kıs nası olur,inanmam,hamile dediin kilo alır kendimi rahatlatıym,ne güzel kıs,inşallah böle devam edersin:))

Laternem cok hassta olmus yatiyormus grip oluyordu ya tamamen olmus canim kiyamam kuzuma . Sizlre selami var
bende bende çok hastayım,gözümü açamıyom o derece,laterneyede geçmiş olsunatlatırız inşallah en kısa zamanda

çok sevindim canım,Allah bebeklerimiz korusun:)

canım çok sevindim,gözün aydın Allah bundan sonrada prensesimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inş:))kendin ve kızın için aldığın cicileride iyi günlerde kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…