günaydın kızlarrrr
kayifler iyidir iyidir inşallah
ben çok uykusuzum gece uyuyamadım
ama yinede çok mutluyum artık oğlumun tekmeleriyle uyanıyorum güne
daha çok hissediyorum onudün akşam otururken göbeğimi izledim artık dışardan bile fark edilebiliyor
yanlız babasına bir garezi var bu çoçuğun o elini koyunca duruyor çekince başlıyor hareket etmeye
oda diyor sen dolduruyorsun bu çoçuğu bana karşı diyeoysaki ben birşey yapmıyorum arada istediğim şeyleri yapmayınca yada evi dağıtınca sinirlenip söyleniyorum
kızlar midem çok kötü iki gündür yemek borumda ateş yakıolar sanki boğazıma bişey duruo gibi yanıo sizinde oluomu daha doktora gitmememe de çok var
canım miğde yanman başlamış olabilir:26::26::26:
hahaaa bizimde babayla aramız yok pek. Tut diyorum sabret gelecek sana tanışacaksınız. Konuş duysun seni tepki gösterir diyorum. Ama babamız çabucak kaçırıyor elini. Bide dün çok kızdırdı bağırttı beni bebişim ondan küsmüştür sana dedim.
Canım benim geçmiş olsun yanıp kavruluyorum bende. özellikle yağlı bişeyler yiyince ve dışardan bişeyler yiyince oluyor. Gaviscon veya rennie öneriyorlar ama ben daha hiç birini içmemek için direniyorum. Bir ara elma iyi geliyordu ferahlatıyordu.
napcam ben çok kötü ya ara ara bi yanıo midemden bişey çıkacakmış gibi yukarıya oluo gecede oldu
napcam ben çok kötü ya ara ara bi yanıo midemden bişey çıkacakmış gibi yukarıya oluo gecede oldu
​Günaydınlar canlarım :)
Kızlar bu belgeseli izleyin süper ama kadın çok rahat doğum yaptı yurtdısında dogum yapmak istiyorum ne kadar güzel normal yaptırdılar ve izleyin kesin anne bebeğin kolları çıktıktan sonra koltuk altından tutup kendisi çıkartıyor bebeği ve direk kucağına alıyor göbek kordonunuda babaya kestirdiler süperdi =) epidural normal yaptırdılar bence süper agrı yok anne çok rahattı doktor ıkın dediğinde ıkındı falan gayet sağlıklı bir dogum gerçekleşti sivasta yokmuş epidural normal ama kızlar sizlerin memleketlerde varsa bu sezeryan düşünenlere söylüyorum epidural normal yapın sezeryan iğrenç bişi daha hafta sonu yengem yanımda bas bas bağırdı acıdan birden gerneşince içten dikiş yeri cart etmiş iki büklüm kaldı kızcağız ve doğumunun üstünden 8 sene geçmesine rağmen normalde sadece o an canın acıyor ve bebeğinle bütün acılarn yok oluyor bu belgeseli izleyin lütfen
egomegocummmmmmm affettt beni affettttttttt(( bileydim ahh bileydim öyle yazar mıydımmmm (( ne edem ben şimdi (
bildimm değil mi bildimmm c....yeleri yazmış bilen anlamas mı sandınn ahhh sevdiğim tek tatlı desem yeridir =))) anamm sana ne diyim ben babam gittide cezeryenin ana vatanına getirmemiş adama vicdan yaptırdım neredeyse kalkıp geri gidecek mersine hahaha şeetme kız ararım amcamı göndertirim burdada satılıo da mersininkinin yerini tutar mı hiç hoş değil buranınki çakma cezerye =)
reflün hayırlı uğurlu olsun bacım aramıza hoşgeldin yatınca daha çok oluo demi mide asidin yukarı çıkıp inio ve asit yaka yaka gidip gelio demiii =)ayva ye ayvaaa
bildimm değil mi bildimmm c....yeleri yazmış bilen anlamas mı sandınn ahhh sevdiğim tek tatlı desem yeridir =))) anamm sana ne diyim ben babam gittide cezeryenin ana vatanına getirmemiş adama vicdan yaptırdım neredeyse kalkıp geri gidecek mersine hahaha şeetme kız ararım amcamı göndertirim burdada satılıo da mersininkinin yerini tutar mı hiç hoş değil buranınki çakma cezerye =)
(((( burda da epidural önermiyor benim doktorum .. daha doğrusu bence hastanenin anestezi uzmanlarına güvenmiyo.. bunun babında bir seyler geveledi sordugumda.. offffff napıcaz yaaa ( geçen arkadaşım da normal yaptı ama rahmi diktiler dışını diktiler aynı şey değil mi bende dıyorum ha orda dikiş ha orda ( pöffffff
Gunaydin canlar..
Mezocum hemsocum.. O yaziyi yazdigin gun esimi aradim.. Onun bir asansorcusu vardi eski is yerinde her hafta getitirdi.. Cabuk yollasin bize yeniden dedim :))) bilenler noktali yerleri farketmeden doldurarak okumustur eminim huhi :)))
Egomego amcaya hemen telefon ac :)))
doktorunun önerdiğine saygım sonsuz canım ben normal doğum dikişinden bahsedeceğim bendede vardı ilk 3-4 gün ağrım oldu alttan oda dikişim uzun sürmüştü 2-3 kere söküp diktiler düzgün olsun die yoksa onunda olacağını sanmıyorum ayrıca 40 ım çıkmasına yakın kendiğinden düşüyor dikişler aldırmaya fln gitmiyorsun bakımıda basit (batikonu sulandırıp yıkıyorsun okadar)sezeryanda nasıl bilmiyorum tabi korkma die yazayım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?