2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın güzel anneler...
Herkes uykusuzluk ve p.tesi sendromunda bahsetmiş.. Bende berbat uykusuzum gözlerimin içi yanıyor ve P.tesiden nefret ediyorum..

Ayrıca kanaat getirdim ki benim aşağısıyla aramda bir problemim var. :120: Geçen hafta akıntı/mantar arada hemoroid şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldum.(Pis bir bayan değilim kabul etmiyorum. Zannederim üşütüyorum ve hamileliği büyük etkisi var.) İşyeri hekimim uzmanlığı ürolog da neyse tek dozluk bi ilaç yazdı. Bide bol su içicem artık kurtulucam bu ilettenlerin hepsinden.

günaydın kızlar nasılsınız?
ben dün gitmedim bursaya. gidicem diye çok kararlıydım. (daha öncede yaptım bunu)
otobüsle yol 8 saat sürüyor. kendi aracımızla 5 saat.
eşim tamam pazar gitme pazartesi sabah 6da yola çıkçaz söz dedi.
yalvardı durdu. ama nerdeeeeeeeee
beni sinir etmekten başka birşey yapmıyor
teyzesinin oğlu silahla 2 kişiyi yaraladı. serserinin teki.
bir gecede milyarlarca para harcar. evlendim evleneli 2 kez gördüm yüzünü
bugün açık görüş varmış.kayınvalidemler falan hepsi gittiler.
eşimde savcılıktan özel izin alıp görcekmiş.(çok lazım sanki)
başka bir şehirde cezaevinde. onlar gelicek öyle yola çıkıcaz.
valizleri falan arabaya yerleştirdik. gelsinler diye bekliyorum.
bu son bidaha hiçbir izinde ilk önce buraya gelmicem bursaya gidicem dedim.

günaydın kızlar güzel hafta başları diliyorum...

seçilce canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim gözümüz aydın adrısı bekleyenlerin başına inş...

laterne canım sanada çooook geçmiş olsun allah şifa versin çobuk iyileşde gel buraya

Kızlar park yatak uyku seti ile normal beşik uyku seti aynımı dün mağaza gezerken beşik içinmi park yatak içinmi sordular hep merak ettim netten sipariş vereceğimde yanlış olmasın park yatak alacam uyku seti de ona göre olacak

Hahaaa bizimde babayla aramız yok pek. Tut diyorum sabret gelecek sana tanışacaksınız. Konuş duysun seni tepki gösterir diyorum. Ama babamız çabucak kaçırıyor elini. Bide dün çok kızdırdı bağırttı beni bebişim ondan küsmüştür sana dedim.

kızlar midem çok kötü iki gündür yemek borumda ateş yakıolar sanki boğazıma bişey duruo gibi yanıo sizinde oluomu daha doktora gitmememe de çok var

Canım benim geçmiş olsun yanıp kavruluyorum bende. Özellikle yağlı bişeyler yiyince ve dışardan bişeyler yiyince oluyor. Gaviscon veya Rennie öneriyorlar ama ben daha hiç birini içmemek için direniyorum. Bir ara elma iyi geliyordu ferahlatıyordu.

Kızlar bu belgeseli izleyin süper ama kadın çok rahat doğum yaptı yurtdısında dogum yapmak istiyorum ne kadar güzel normal yaptırdılar ve izleyin kesin anne bebeğin kolları çıktıktan sonra koltuk altından tutup kendisi çıkartıyor bebeği ve direk kucağına alıyor göbek kordonunuda babaya kestirdiler süperdi =) epidural normal yaptırdılar bence süper agrı yok anne çok rahattı doktor ıkın dediğinde ıkındı falan gayet sağlıklı bir dogum gerçekleşti sivasta yokmuş epidural normal ama kızlar sizlerin memleketlerde varsa bu sezeryan düşünenlere söylüyorum epidural normal yapın sezeryan iğrenç bişi daha hafta sonu yengem yanımda bas bas bağırdı acıdan birden gerneşince içten dikiş yeri cart etmiş iki büklüm kaldı kızcağız ve doğumunun üstünden 8 sene geçmesine rağmen normalde sadece o an canın acıyor ve bebeğinle bütün acılarn yok oluyor bu belgeseli izleyin lütfen

cnm bende elma yiyeyim bari dışardanda bişey yemedim ama yemekten sonra oluo böle ne nalet bişeymiş bee

napcam ben çok kötü ya ara ara bi yanıo midemden bişey çıkacakmış gibi yukarıya oluo gecede oldu

soğuk süt.. yudum yudum.. ya da gaviskon şurup (

​Günaydınlar canlarım :)

günaydınnnnnn :)))

(((( burda da epidural önermiyor benim doktorum .. daha doğrusu bence hastanenin anestezi uzmanlarına güvenmiyo.. bunun babında bir seyler geveledi sordugumda.. offffff napıcaz yaaa ( geçen arkadaşım da normal yaptı ama rahmi diktiler dışını diktiler aynı şey değil mi bende dıyorum ha orda dikiş ha orda ( pöffffff

napcam ben çok kötü ya ara ara bi yanıo midemden bişey çıkacakmış gibi yukarıya oluo gecede oldu

reflün hayırlı uğurlu olsun bacım aramıza hoşgeldin yatınca daha çok oluo demi mide asidin yukarı çıkıp inio ve asit yaka yaka gidip gelio demiii =)ayva ye ayvaaa

egomegocummmmmmm affettt beni affettttttttt (( bileydim ahh bileydim öyle yazar mıydımmmm (( ne edem ben şimdi (

bildimm değil mi bildimmm c....yeleri yazmış bilen anlamas mı sandınn ahhh sevdiğim tek tatlı desem yeridir =))) anamm sana ne diyim ben babam gittide cezeryenin ana vatanına getirmemiş adama vicdan yaptırdım neredeyse kalkıp geri gidecek mersine hahaha şeetme kız ararım amcamı göndertirim burdada satılıo da mersininkinin yerini tutar mı hiç hoş değil buranınki çakma cezerye =)

yaaa canı çekmesin diye kimsenin öyle yazmıştım haklısın bilen anlar.. amcan varsa ara hemen kız burda bana vicdan yaptırıyosunnnnnnnnnn ( tabi sivasta nerde bulucan bende burda bulamam amcaya sevindim :))

ewt ya ne biçim bişey içimden bişey çıkacakmış gibi

canım çok sevindim yola çıkarsınız inş başka bir aksilik olmadan.. tek gitmemekle iyi yaptın canım.. senin adına çok sevindim inan.. gurbet cok zor.. özlem cok zor neyse unut artık yola çıktıktan sonra.. bi bursa havası alınca kendine gelirsin... sizinkileri görünce de unutursun herşeyi :)) ne güzel ne güzel. hayırlı yolculuklar dilerim

Gunaydin canlar..

Mezocum hemsocum.. O yaziyi yazdigin gun esimi aradim.. Onun bir asansorcusu vardi eski is yerinde her hafta getitirdi.. Cabuk yollasin bize yeniden dedim :))) bilenler noktali yerleri farketmeden doldurarak okumustur eminim huhi :)))
Egomego amcaya hemen telefon ac :)))

doktorunun önerdiğine saygım sonsuz canım ben normal doğum dikişinden bahsedeceğim bendede vardı ilk 3-4 gün ağrım oldu alttan oda dikişim uzun sürmüştü 2-3 kere söküp diktiler düzgün olsun die yoksa onunda olacağını sanmıyorum ayrıca 40 ım çıkmasına yakın kendiğinden düşüyor dikişler aldırmaya fln gitmiyorsun bakımıda basit (batikonu sulandırıp yıkıyorsun okadar)sezeryanda nasıl bilmiyorum tabi korkma die yazayım istedim

yaaaa ( bileydim böyle olacak yazmazdım valla.. kız biliyon mu bizim orda da tunatan ayvalısını çıkarmış..annem gelirken getirmiş.. denedin mi o da çok güzel :)))

ayyyy wosgi sen bilmiyon Voltaj biliyo benim doğum korkumu.. hani şu saatten sonra içinde kalsın deseler kabul edicem o kadar korkuyorum. en son gidişimde doktora dedım hem sezeryan hem genel anestezi istiyorum diye.. kadın cok sasırdı. herseyın zorunu ıstıyorsun dedi .. ben bu korkuyu yenemem canım :18::18:

Günaydııııııııııııııııııııııııııııın kıssslar

Geçmişi okuyamadım henüz ama dertsizim bursaya gidiyormuş galiba. hadi maşallah , umarım eşinle sorunlarını da halledebilirsiniz,oğlunuz hayatınızda herşeyi güzelleştirir.
kız seni seviyor bu adam sonuçta

hepinize güzel bir gün diliyorum, yeğenlerime de tabi.

ve güzel haber; oğluşum depiklemese de sürtünüyor galiba

tam olarak ne hissetmeli bilmiyorum ama karnım ağrıyor gibi ama ağrısız, ayyyy anlatamicam ama siz beni zaten anladınız. cumartesi emin olamamıştım ama demin de oldu. bence sürtünme, dokunma, itme benzeri şey süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

ve ankara da garip bir rüzgar var, yapraklar, kağıtlar,poşetler her şey uçuyor

herkese çok güzel bir gün diliyorum ve güzel başlayan pazartesilerin güzel devam edebilmesi dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…