2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın kızlarr

Herkese iyi haftalar diliyorum şimdiden.
Yiyenlerim nasıl?sizler nasılsınız?Hafta sonunuz nasıl geçti?

Ben cumartesi evdeydim,tüm gün zaman geçirmek için elimden geleni yaptım.
Evde tek çok sıkılıyorum havada kötüydü dışarıda çıkamadım.

Akşam eşimin kuzeni geldi,gece 3,30'a kadar oturduk.
Sonra o gitti.Kardeşim geldi yatmaya.Vardiyalı çalıştığı için 4de bizdeydi.
Yemek filan hazırladım yattığımızda sabah 5di.
3,5 saatlik uykuyla saat 8.30 da kalkdık.Hazırlandık arabayla anneme geçtik.
Ama nasıl uykumuz var hepimizin gözler şişmiş vaziyette.
Kardeşim gece abla burda çok huzurluyum he ablamın evi rahatım dedi mutlu etti beni.
Banada diyorki sen yat abla bekleme,enişdem beklesin eziyet olsun
Eşim saolsun kardeşimin yatagını hazırladı,kardeşim yemek yediği masayı filan siliyor mutfaga götürüyor.
Herşey paşası içinmişÇok tatlı dayı olucak.

Annelerden eve geçerken aklımdaki tek şey uyumakdı.
Ama kocişin teyzesinede uğramımız gerekiyordu.
Uğradıkda,sonra balık yapalım dedik,balık yaptık.
İlk defa balık kızarttım.Kocişde resmimi çekti belgeledik.
Sonra tam kalkcaz eşimin halası,annesi,kuzeni geldi.
Kaldığımızda akşam 21.00'dı.Eve gittik duş al hazırlan derken uyumamız 22:30u buldu.
Gece uyanmalarımıda sayarsak çok fena uykum varrrr

Son düzenleme:

Hissedebilmene çok sevindim canım benim.
Bende dün özellikle oturduğumda hissettim,içimdeki kıpırdanmaları nasıl hoşuma gidiyor.
Allahım sağlıla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah.

Benim oğlan içerde tek kale maç yapıyor galiba tekme üstüne tekme uyanık olduğu zaman falan ayırt edilebiliyor tabi bitek bennnn babası dokununca duruyor anasını daha çok seviyor anlaşılan

Benim oğlan içerde tek kale maç yapıyor galiba tekme üstüne tekme uyanık olduğu zaman falan ayırt edilebiliyor tabi bitek bennnn babası dokununca duruyor anasını daha çok seviyor anlaşılan

:)) çok güzel ya.. dünde benim kızım çıldırmış gibi tepiniyodu..evet eşim hiç hissedemedi benim de

benim kız da sabah sporunu yapıyo, yemek yiyince seviniyo falan anasına çekicek obur:)
ama babası sadece bi kere hissedebildi, gel gel elini koy dediğim anda çekiyo kendini, aman sus diorum sen sesini çıkarmadan koy karnıma elini yok yine hemen çekiyo ayaklarını terbiyeli çocuk işte babasının yanında ayaklarını uzatmıyo:)

nisan melekleri hepinize slmlar

güzel bir hafta geçirelim inş.

evimde net olmadığı ıçın heran takip edemıyorum sizi.tabi işte de herzaman giremiyorum.tek bir kelimeyi bile kaçırmak istemiyorum ama maalesef son zamanlarda yeterince takip edemiyoum sizleri.

kalsıyum sondozu kullannan varmı aranızda?ben hem vitamın hemde demır kullnaıyorum.bide onu kullanmak istemıyorum.

bide anı kılo artışı yaşayan varmı?

Kızlar ya kimse soruma cevap vermedi bekliorummm

cnm ya bilsem de sölesem
ben de kampanya vardı 120 liraya bi park yatak aldım çok erken daha ama bayağı ucuzdu dayanamadım, ben de merak ediyorum içine ne sericez diye ama?

Kızlar ya kimse soruma cevap vermedi bekliorummm

ne sordun kız kaçırdık galiba ? göremedim ben

:)))) evetttttt yemek yediğimde çikolata yediğimde aynen dediğin gibi oluyoo.. bu kızlar cok edepli canım bizim de babamız birsey hissedemiyo. bazen beni bozmamak ıcın evet sanki kıpırdadı dıyo ama belli bi sey hissetmediği

cnm ben düzenli vitamin kullanmıyorum zaten, elevit dahil, besinsiz kaldığını hissedersen o gün yeterli beslenemediysen alırsın ertesi gün dedi, previt positive diye bişe bikaç doktora da sordum gerek yok her güne zaten dedi
sadece her gün demir hapı kullanıyorum,
ani kilo artışıyla kastın nedir canım 1 günde 1-2 kilo almak gibi bişeymi?
şişlik olmasın ?

kuzum çok sevindim beraber gidecek olmanıza ne dedim dua et kabul olur şimdi otur bişiler ye uzan bebişinle konuş oyna biras bebişle müzik aç son bi kez herşeyi kontrol et gecer zaman =)allaha emanet kuzu iyi yolculuklar simdiden

yaaa canı çekmesin diye kimsenin öyle yazmıştım haklısın bilen anlar.. amcan varsa ara hemen kız burda bana vicdan yaptırıyosunnnnnnnnnn ( tabi sivasta nerde bulucan bende burda bulamam amcaya sevindim :))

haha baba mersinli olunca cezeryenin c sini görünce anlıorsun baba tarafımın izmirde olmayanlar ve bir halam dışında herkesler mersinde kuzum arayacak adam çok yani ama direk gönderecek nazımı çekecek bitane diğerleri amann yemesen nolur burdan oraya cezeryemi gönderelim derler =)

ewt ya ne biçim bişey içimden bişey çıkacakmış gibi

fena fena ayva mideyi yumuşatıo kuzum ben bi kaç haftadır çekmiyorum günlük ayva tüketiorum midem çok rahat

tabi ki alt taraf kendi kapanıomuş ve öyle acısı çok olmuyormuş hem ablam dio ki yeniden kız gibi oluosun dio bi kaç gün üzerine tam oturamıosun oda kasıntı hafif bi acı oluo bi kaç gün sonra rahatsın dedi ama sezeryan iğrenç bişimiş ben doğumu düşününce ağlayacak gibi oluyorum ama herşeye rağmen normal istiyorum kızlar bebeğinizle istedğiniz gibi zaman geçiremeyeceksiniz düşünsenize bebeğini ağırlaşınca kucağınıza almanız zorlanacak eğilip doğrulmanız falan yok yok o acıyı kısa bir süre çekerim ama sezeryann allahım mecbur bırakma yarabbim

benimdeeeeee dün öğlen uyuyunca aksam dısarı cıktık 23,00 gibi eve geldik 00,00 gibi uyuduk gece de kasıklarıma kramp mı girdi neydi anlamadım nasıl bir ağrıydı o yarabbim uyandım tam uyuyamadım ondan sonra çok uykusuzum hala sancım var

kızlar hepinize günaydın hasta olanlara şifa dertli olanlara Rabbimden deva niyaz ediyorum evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görmek nasip olur inşallah hepimize benim moralim bozuk biraz eşimi yolcu etmek çok zor geliyor beş gün sonra geliyor ama ben hep yanımda olsun istiyorum neyse o günler de gelir inşalllah şimdi sürekli ağlayasım geliyor bu hormonlar mahvetti beni zaten sulugözdüm şimdi daha da coştu her ota çöpe ağlayabilirim neyse ki burası var şafak sayma fikri çok hoş olmuş geçmişi okuyana kadar çok zamna geçiyor ben de okumadan yazayım dedim herkese iyi haftalar diliyorum

aynen ya yazık onlara da ya, kıskanıyo da beni, dün bayağı hareketliydi biizmki, eee dio söleme artık bana yapmıyo işte, hissettim hissettim dio o diil diorum o gaz kabarcığı:)

Bizim bebişlerimiz çok saygılı kızlar,ofelyamın dediği gibi babasının yanında öyle el,kol uzatarak saygısızlık yapmıyorlar.
Benim eşimde sadece bir kez hissedebildi

Artık bu dönemde ağrılar çok normal kuzucum.
Çok geçmiş olsun kıyamam.
Benimde dün gece bacağıma kramp girdi yine..
Uyuştu sanki,nasılda ağrıyor.
Kocişede baktım uyuyor güzel güzel,yorgundu kıyamadım.
Kendi kendime kıvrandım durdum.
Sabahda 5 dakka diye diye nasıl yalvarıyorum kocişime.
Bir ara telin alarmını susturmuyor kociş diye neler saymışım

Canlarım merhaba

İnşallah herkes iyidir....

Hayırlı,sağlıklı,keyifli bir hafta ve gün olması dileğiyle...

kızlar ya kimse soruma cevap vermedi bekliorummm

canım bende karyola beşik var onun uyku setinde yanlıklar oluyor bebiş kafasını çarpınca acımasın die 4 tane yanlık yorgan çarşaf yastık yastık kılıfı vb. Park beşik kullanmadım ama düşününce onun yanları bez oluyor zaten yanlıkları yoktur bence park yatak örtüsü die bir seçenek varsa öyle al derim diğerindeki yanlıklar sana gerekmez ama park beşik kullananlarada bir sormak lazım ...

sağol canım. ama içim buruk kavga gürültüyle gidiyoruz çünkü. bi de sadece 3 gün kalıcaz. 16 gündür burdayız.
sevmesine seviyorda neye yarıyor ki... bebek hayatımızı nasıl değiştiricek bilmiyorum ama daha şimdiden tartışıyoruz. kayınbabam çocuğu doğuya göndermicekmiş kendi okutacakmış öyle diyor. olduuuuuuu dedim. 1 gecelik bile vermem lafını bile etmeyin dedim. kör cahil insan değilim eğitimini de ben veririm siz merak etmeyin dedim.

ahhh canım ahhh ben neler çekiyorum sen bir bilsen.
evde kimse yok doğalgaz kapalı ev buz gibi yorganın altındayım şu an.
15 gündür gribim bir türlü geçmedi. doğalgazı kapatıyorlar gündüz. bir gün çok üşüdüm dedim.
gelin kısmı üşümez dedi kayınvalidem.burnum tıkanık, boğazım ağrıyor, faranjitim azmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…