Günaydııııııııııııııııııııııııııııın kıssslar
Geçmişi okuyamadım henüz ama dertsizim bursaya gidiyormuş galiba. hadi maşallah , umarım eşinle sorunlarını da halledebilirsiniz,oğlunuz hayatınızda herşeyi güzelleştirir.
kız seni seviyor bu adam sonuçta
hepinize güzel bir gün diliyorum, yeğenlerime de tabi.
ve güzel haber; oğluşum depiklemese de sürtünüyor galiba
tam olarak ne hissetmeli bilmiyorum ama karnım ağrıyor gibi ama ağrısız, ayyyy anlatamicam ama siz beni zaten anladınız. cumartesi emin olamamıştım ama demin de oldu. bence sürtünme, dokunma, itme benzeri şey süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ve ankara da garip bir rüzgar var, yapraklar, kağıtlar,poşetler her şey uçuyor
herkese çok güzel bir gün diliyorum ve güzel başlayan pazartesilerin güzel devam edebilmesi dileğiyle
Benim oğlan içerde tek kale maç yapıyor galibatekme üstüne tekme uyanık olduğu zaman falan ayırt edilebiliyor tabi bitek bennnn babası dokununca duruyor anasını daha çok seviyor anlaşılan
Benim oğlan içerde tek kale maç yapıyor galibatekme üstüne tekme uyanık olduğu zaman falan ayırt edilebiliyor tabi bitek bennnn babası dokununca duruyor anasını daha çok seviyor anlaşılan
Kızlar ya kimse soruma cevap vermedi bekliorummm
Kızlar ya kimse soruma cevap vermedi bekliorummm
benim kız da sabah sporunu yapıyo, yemek yiyince seviniyo falan anasına çekicek obur:)
ama babası sadece bi kere hissedebildi, gel gel elini koy dediğim anda çekiyo kendini, aman sus diorum sen sesini çıkarmadan koy karnıma elini yok yine hemen çekiyo ayaklarını terbiyeli çocuk işte babasının yanında ayaklarını uzatmıyo:)
nisan melekleri hepinize slmlar
güzel bir hafta geçirelim inş.
evimde net olmadığı ıçın heran takip edemıyorum sizi.tabi işte de herzaman giremiyorum.tek bir kelimeyi bile kaçırmak istemiyorum ama maalesef son zamanlarda yeterince takip edemiyoum sizleri.
kalsıyum sondozu kullannan varmı aranızda?ben hem vitamın hemde demır kullnaıyorum.bide onu kullanmak istemıyorum.
bide anı kılo artışı yaşayan varmı?
günaydın kızlar nasılsınız?
ben dün gitmedim bursaya. gidicem diye çok kararlıydım. (daha öncede yaptım bunu)
otobüsle yol 8 saat sürüyor. kendi aracımızla 5 saat.
eşim tamam pazar gitme pazartesi sabah 6da yola çıkçaz söz dedi.
yalvardı durdu. ama nerdeeeeeeeee
beni sinir etmekten başka birşey yapmıyor
teyzesinin oğlu silahla 2 kişiyi yaraladı. serserinin teki.
bir gecede milyarlarca para harcar. evlendim evleneli 2 kez gördüm yüzünü
bugün açık görüş varmış.kayınvalidemler falan hepsi gittiler.
eşimde savcılıktan özel izin alıp görcekmiş.(çok lazım sanki)
başka bir şehirde cezaevinde. onlar gelicek öyle yola çıkıcaz.
valizleri falan arabaya yerleştirdik. gelsinler diye bekliyorum.
bu son bidaha hiçbir izinde ilk önce buraya gelmicem bursaya gidicem dedim.
yaaa canı çekmesin diye kimsenin öyle yazmıştımhaklısın bilen anlar.. amcan varsa ara hemen kız burda bana vicdan yaptırıyosunnnnnnnnnn ( tabi sivasta nerde bulucan bende burda bulamam amcaya sevindim :))
ewt ya ne biçim bişey içimden bişey çıkacakmış gibi
doktorunun önerdiğine saygım sonsuz canım ben normal doğum dikişinden bahsedeceğim bendede vardı ilk 3-4 gün ağrım oldu alttan oda dikişim uzun sürmüştü 2-3 kere söküp diktiler düzgün olsun die yoksa onunda olacağını sanmıyorum ayrıca 40 ım çıkmasına yakın kendiğinden düşüyor dikişler aldırmaya fln gitmiyorsun bakımıda basit (batikonu sulandırıp yıkıyorsun okadar)sezeryanda nasıl bilmiyorum tabi korkma die yazayım istedim
Günaydın kızlarr
Herkese iyi haftalar diliyorum şimdiden.
Yiyenlerim nasıl?sizler nasılsınız?Hafta sonunuz nasıl geçti?
Ben cumartesi evdeydim,tüm gün zaman geçirmek için elimden geleni yaptım.
Evde tek çok sıkılıyorum havada kötüydü dışarıda çıkamadım.
Akşam eşimin kuzeni geldi,gece 3,30'a kadar oturduk.
Sonra o gitti.Kardeşim geldi yatmaya.Vardiyalı çalıştığı için 4de bizdeydi.
Yemek filan hazırladım yattığımızda sabah 5di.
3,5 saatlik uykuyla saat 8.30 da kalkdık.Hazırlandık arabayla anneme geçtik.
Ama nasıl uykumuz var hepimizin gözler şişmiş vaziyette.
Kardeşim gece abla burda çok huzurluyum he ablamın evi rahatım dedi mutlu etti beni.
Banada diyorki sen yat abla bekleme,enişdem beklesin eziyet olsun
Eşim saolsun kardeşimin yatagını hazırladı,kardeşim yemek yediği masayı filan siliyor mutfaga götürüyor.
Herşey paşası içinmişÇok tatlı dayı olucak.
Annelerden eve geçerken aklımdaki tek şey uyumakdı.
Ama kocişin teyzesinede uğramımız gerekiyordu.
Uğradıkda,sonra balık yapalım dedik,balık yaptık.
İlk defa balık kızarttım.Kocişde resmimi çekti belgeledik.
Sonra tam kalkcaz eşimin halası,annesi,kuzeni geldi.
Kaldığımızda akşam 21.00'dı.Eve gittik duş al hazırlan derken uyumamız 22:30u buldu.
Gece uyanmalarımıda sayarsak çok fena uykum varrrr
ne sordun kız kaçırdık galiba ? göremedim ben
:)))) evetttttt yemek yediğimde çikolata yediğimde aynen dediğin gibi oluyoo.. bu kızlar cok edepli canım bizim de babamız birsey hissedemiyo. bazen beni bozmamak ıcın evet sanki kıpırdadı dıyo ama belli bi sey hissetmediği
benim kız da sabah sporunu yapıyo, yemek yiyince seviniyo falan anasına çekicek obur:)
ama babası sadece bi kere hissedebildi, gel gel elini koy dediğim anda çekiyo kendini, aman sus diorum sen sesini çıkarmadan koy karnıma elini yok yine hemen çekiyo ayaklarını terbiyeli çocuk işte babasının yanında ayaklarını uzatmıyo:)
benimdeeeeee dün öğlen uyuyunca aksam dısarı cıktık 23,00 gibi eve geldik 00,00 gibi uyuduk gece de kasıklarıma kramp mı girdi neydi anlamadım nasıl bir ağrıydı o yarabbim uyandım tam uyuyamadım ondan sonra çok uykusuzum hala sancım var
kızlar ya kimse soruma cevap vermedi bekliorummm
sağol canım. ama içim buruk kavga gürültüyle gidiyoruz çünkü. bi de sadece 3 gün kalıcaz. 16 gündür burdayız.canım çok sevindim yola çıkarsınız inş başka bir aksilik olmadan.. tek gitmemekle iyi yaptın canım.. senin adına çok sevindim inan.. gurbet cok zor.. özlem cok zorneyse unut artık yola çıktıktan sonra.. bi bursa havası alınca kendine gelirsin... sizinkileri görünce de unutursun herşeyi :)) ne güzel ne güzel. hayırlı yolculuklar dilerim
sevmesine seviyorda neye yarıyor ki... bebek hayatımızı nasıl değiştiricek bilmiyorum ama daha şimdiden tartışıyoruz. kayınbabam çocuğu doğuya göndermicekmiş kendi okutacakmış öyle diyor. olduuuuuuu dedim. 1 gecelik bile vermem lafını bile etmeyin dedim. kör cahil insan değilim eğitimini de ben veririm siz merak etmeyin dedim.Günaydııııııııııııııııııııııııııııın kıssslar
Geçmişi okuyamadım henüz ama dertsizim bursaya gidiyormuş galiba. hadi maşallah , umarım eşinle sorunlarını da halledebilirsiniz,oğlunuz hayatınızda herşeyi güzelleştirir.
kız seni seviyor bu adam sonuçta
ahhh canım ahhh ben neler çekiyorum sen bir bilsen.kuzum çok sevindim beraber gidecek olmanıza ne dedim dua et kabul olur şimdi otur bişiler ye uzan bebişinle konuş oyna biras bebişle müzik aç son bi kez herşeyi kontrol et gecer zaman =)allaha emanet kuzu iyi yolculuklar simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?