canım bende karyola beşik var onun uyku setinde yanlıklar oluyor bebiş kafasını çarpınca acımasın die 4 tane yanlık yorgan çarşaf yastık yastık kılıfı vb. Park beşik kullanmadım ama düşününce onun yanları bez oluyor zaten yanlıkları yoktur bence park yatak örtüsü die bir seçenek varsa öyle al derim diğerindeki yanlıklar sana gerekmez ama park beşik kullananlarada bir sormak lazım ...
maşallah canım ya. göbüş yok gibi duruyor.
teşekkür ederim canım:))laterna- chosy çok geçmiş olsun kızlar, hemen atlatırısnız inşallah şu gribi, bol bol c vitamini
benimkide daha bu hafta sonu hissetti,bende diorum ona sen dokununca rahatlıyo,ağlaynca sen alırsın kucağına artık:))günaydın kızlarrrr
kayifler iyidir iyidir inşallah
ben çok uykusuzum gece uyuyamadım
ama yinede çok mutluyum artık oğlumun tekmeleriyle uyanıyorum güne
daha çok hissediyorum onudün akşam otururken göbeğimi izledim artık dışardan bile fark edilebiliyor
yanlız babasına bir garezi var bu çoçuğun o elini koyunca duruyor çekince başlıyor hareket etmeye
oda diyor sen dolduruyorsun bu çoçuğu bana karşı diyeoysaki ben birşey yapmıyorum arada istediğim şeyleri yapmayınca yada evi dağıtınca sinirlenip söyleniyorum
canım çok sevindim gidecek olmanıza,Allah kazasız belasız varmayı nasip etsin,ailene kavuş inşallah..günaydın kızlar nasılsınız?
ben dün gitmedim bursaya. gidicem diye çok kararlıydım. (daha öncede yaptım bunu)
otobüsle yol 8 saat sürüyor. kendi aracımızla 5 saat.
eşim tamam pazar gitme pazartesi sabah 6da yola çıkçaz söz dedi.
yalvardı durdu. ama nerdeeeeeeeee
beni sinir etmekten başka birşey yapmıyor
teyzesinin oğlu silahla 2 kişiyi yaraladı. serserinin teki.
bir gecede milyarlarca para harcar. evlendim evleneli 2 kez gördüm yüzünü
bugün açık görüş varmış.kayınvalidemler falan hepsi gittiler.
eşimde savcılıktan özel izin alıp görcekmiş.(çok lazım sanki)
başka bir şehirde cezaevinde. onlar gelicek öyle yola çıkıcaz.
valizleri falan arabaya yerleştirdik. gelsinler diye bekliyorum.
bu son bidaha hiçbir izinde ilk önce buraya gelmicem bursaya gidicem dedim.
benim eltim yaptı epidural normal,4-5 saat kalmış doğumda,ıkındığını sanıyomuş ama ıkınamıyomuş,bazılarıda doğum anında epidural kesiliyo diolar,bilemiyorum onun dra mu yanlış uygulama yaptı,tabe bunu duyan eşim şimdi kesinlikle istemiyo epidural normali..(((( burda da epidural önermiyor benim doktorum .. daha doğrusu bence hastanenin anestezi uzmanlarına güvenmiyo.. bunun babında bir seyler geveledi sordugumda.. offffff napıcaz yaaa ( geçen arkadaşım da normal yaptı ama rahmi diktiler dışını diktiler aynı şey değil mi bende dıyorum ha orda dikiş ha orda ( pöffffff
tü tü tü maşallah canım,senin 9 aylık göbüşün benim şimdiki halim gibi ancak olur heralde:))
sağol canım. ama içim buruk kavga gürültüyle gidiyoruz çünkü. bi de sadece 3 gün kalıcaz. 16 gündür burdayız.
sevmesine seviyorda neye yarıyor ki... bebek hayatımızı nasıl değiştiricek bilmiyorum ama daha şimdiden tartışıyoruz. kayınbabam çocuğu doğuya göndermicekmiş kendi okutacakmış öyle diyor. olduuuuuuu dedim. 1 gecelik bile vermem lafını bile etmeyin dedim. kör cahil insan değilim eğitimini de ben veririm siz merak etmeyin dedim.
ahhh canım ahhh ben neler çekiyorum sen bir bilsen.
evde kimse yok doğalgaz kapalı ev buz gibi yorganın altındayım şu an.
15 gündür gribim bir türlü geçmedi. doğalgazı kapatıyorlar gündüz. bir gün çok üşüdüm dedim.
gelin kısmı üşümez dedi kayınvalidem.burnum tıkanık, boğazım ağrıyor, faranjitim azmış durumda
Canlarım merhaba
İnşallah herkes iyidir....
Hayırlı,sağlıklı,keyifli bir hafta ve gün olması dileğiyle...
hamile kalmadan önce çok sık giderdim bursaya çok uzak sayılmayız. yol 4 saat sürüyor. ama gidince 3 günden sonra gel demeye başlıyor eşim. otobüsle yolculuk yapamam tatlım belim çok ağrıyor. oturduğum yerde yarım saat kıpırdamadan dursam yerimden kalkamıyorum. babam ben gelip alayım sonrada bırakırım diyorda benim maksatım o değil ki canım.kaç yıllık evli olmamıza rağmen bütün ailemle eşimin arasında bir resmiyet var. anneme babama bile siz diye hitap ediyor. yılda 1 kez gidiyoruz zaten. eşimde daha fazla zaman geçirsin istiyorum. kardeşim kuzenlerim hepsi çok cana yakın. biz sizinle hiçbişey yapamıyoruz diyorlar. kahvaltıya gidelim, orda yemek burda çay kahve dolaşalım istiyoruz diyorlar.(evlenmeden öncede böyleydik. özlüyorum o günlerimizi) ben de istiyorum ama gidemiyoruz ki işte. kendi evimizde deli divane olan adam anasının evine gelince noluyor anlamıyorum ya..canım üzülme yinede zorlada olsa aileni göreceksin haddim olmayarak bi fikir vermek isterim eşin seni orda bırakmazmı bbiraz daha fazla ailenle vakit geçirirsin 10-15 gün böyle bir imkanın varsa inş. yapabilirisn.bende pek fazla eşimle gidemiyorum bi tek yıllık izni oluyor 10 gün onunlada kendimize tatil planı yapıyoruz ben 3-4 ayda bir gidiyorum 15-20 gün kalıyorum bursada oda bana yetiyor napalım gurbet ...
kızlar geç oldu ama herkese günaydın
dün bütün gün yattım,hastalıktan
eşim sağolsun sürekli ıhlamur,mandalina,portakal tıkıştıra tıkıştıra biraz ii etti beni
sağ gözüm o kadra sulandı ki,şişti gözüm resmen,hatta kaşım bile diğerinden 1-2 cm yukardaydı
ama bugün biraz daha ii olmama rağmen kociş göndermedi işe,sağlık ocağına gittik rapor verdi dr 2 gün
yarın ii olursam gidicem,canım istemezse gitmem:)
amaa sorun şu ki
ev hanımları bu saattlerde ne izliyonuz kıs siz??
:))
mergennnn..
hoşgeldin.. nasılsın ? nerelerdesin ?? sağlıklı ve huzurlu olmanı diliyorum canımmm
Ben raporluyken izlicek hiç bir şey bulamamışdım şekerim.
Çok geçmiş olsun dinlen bol bol.
Bak sende net var bende oda yoktu çalışıyor gibi takılırsın işde nette.
canım kusura bakmada eşinin yaptığı gerçekten saçmalık böyle birşeye nasıl müsade ediyorsun. hamilesin sen ya şimdiye kadar yaptıysa bile şuan kırmamalı seni. yanlış anlama ama keşke böyle alıştırmasaydın. eşit olsaydı herşey, onun ailesinde ne kadar kalınıyosa sizde de okadar kalınsaydı. kimseyi ailesi ağaçtan toplamadı, tabiki ailen sizinle bişey yapmak isteyecek. geçmişide okudum. o gelinler üşümez diyen kaynananın... çok ayıp ya ama sen bebeğine konsantre ol. benlliki en başından beri hep böyleymiş değiştirmek zor artık. üzme kendini 3 günün tadını çıkar.hamile kalmadan önce çok sık giderdim bursaya çok uzak sayılmayız. yol 4 saat sürüyor. ama gidince 3 günden sonra gel demeye başlıyor eşim. otobüsle yolculuk yapamam tatlım belim çok ağrıyor. oturduğum yerde yarım saat kıpırdamadan dursam yerimden kalkamıyorum. babam ben gelip alayım sonrada bırakırım diyorda benim maksatım o değil ki canım.kaç yıllık evli olmamıza rağmen bütün ailemle eşimin arasında bir resmiyet var. anneme babama bile siz diye hitap ediyor. yılda 1 kez gidiyoruz zaten. eşimde daha fazla zaman geçirsin istiyorum. kardeşim kuzenlerim hepsi çok cana yakın. biz sizinle hiçbişey yapamıyoruz diyorlar. kahvaltıya gidelim, orda yemek burda çay kahve dolaşalım istiyoruz diyorlar.(evlenmeden öncede böyleydik. özlüyorum o günlerimizi) ben de istiyorum ama gidemiyoruz ki işte. kendi evimizde deli divane olan adam anasının evine gelince noluyor anlamıyorum ya..
tatlım ben evde olduğum günlerde gündüzleri tv yi açmıyorum bile... hiç bişey yok zaten. iyisimi sen netten güzel bi film aç izle ohh mis :)kızlar geç oldu ama herkese günaydın
dün bütün gün yattım,hastalıktan
eşim sağolsun sürekli ıhlamur,mandalina,portakal tıkıştıra tıkıştıra biraz ii etti beni
sağ gözüm o kadra sulandı ki,şişti gözüm resmen,hatta kaşım bile diğerinden 1-2 cm yukardaydı
ama bugün biraz daha ii olmama rağmen kociş göndermedi işe,sağlık ocağına gittik rapor verdi dr 2 gün
yarın ii olursam gidicem,canım istemezse gitmem:)
amaa sorun şu ki
ev hanımları bu saattlerde ne izliyonuz kıs siz??
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?