yok ya soda daha yakıo hani bi yere tuz ruhu dökünce köpürür ya sanki soda içnce öle oluo gibi içim
ay yok, bi de doğum sonrası var bu işin, ben kesin 40-42 olurum bu gidişleo zmn hiç istemem:)
benim kilomda hızla artıyor şu sıralar ama napayım çok acıkıyorum ve kendime engel olamıyorum. gecenin şu saati patates salatası yapmaya başladım Allah sonumu hayır etsin ne diyim.
ayyy o gerizekalıyı hatırlatma bana...
tenefüse bile çıkasım gelmiyor göreceğim diye, dengesiz ya yazdıklarımı okuduysan bide sana sorayım. bu karakterde bi insan öğretmen olabilir mi Allah aşkına??? daha kendi kişiliğini oturtmadan çocuklara şekil vermeye çalışıyo. zaten tek öğrettiği de temizlik... bi fiil temizlik yaptırıyor öğrencilerine...
canım benim annem babam da öğretmen inan eski kalitede öğretmenler yok artık.. ben 8. yılımı çalışıyorum. neler neler gördüm.. kimleri öğretmen yapmışlar kimler başımıza müdür olmuş yönetici olmuş.. ohooooo( valla çok pisliklerle karşılaştım bende. bir de okul ortamı huzurlu olmadı mı gerçekten tenefüse çıkası gelmiyor insanın
çok canın çekiyorsa çırp iki dk da.. basit zaten canım ya. yarım saate de pişer. eşin gelince çayla götürürsünüz :)) kalk hadi kalk
İyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeci gelmi egomego
Bunlarda oğluşumun cicileri teyzesi
kızlar bugün güne mide bulantısıyla başladım hala da devam ediyor. yeniden mi hamile kaldım nedir anlamadım valla. durup durup başlıyor. ilkinde 14. haftada şak diye kesilmişti ne güzel.
bunda sürekli bi bulantı tekrarı yaşıyorum yaa bi de sürekli baş dönmesi. üüfff hiç iyi değilim eve gitsem de yatsam keşke
Artık bu dönemde ağrılar çok normal kuzucum.
Çok geçmiş olsun kıyamam.
Benimde dün gece bacağıma kramp girdi yine..
Uyuştu sanki,nasılda ağrıyor.
Kocişede baktım uyuyor güzel güzel,yorgundu kıyamadım.
Kendi kendime kıvrandım durdum.
Sabahda 5 dakka diye diye nasıl yalvarıyorum kocişime.
Bir ara telin alarmını susturmuyor kociş diye neler saymışım
Günaydın kızlarr
Herkese iyi haftalar diliyorum şimdiden.
Yiyenlerim nasıl?sizler nasılsınız?Hafta sonunuz nasıl geçti?
Ben cumartesi evdeydim,tüm gün zaman geçirmek için elimden geleni yaptım.
Evde tek çok sıkılıyorum havada kötüydü dışarıda çıkamadım.
Akşam eşimin kuzeni geldi,gece 3,30'a kadar oturduk.
Sonra o gitti.Kardeşim geldi yatmaya.Vardiyalı çalıştığı için 4de bizdeydi.
Yemek filan hazırladım yattığımızda sabah 5di.
3,5 saatlik uykuyla saat 8.30 da kalkdık.Hazırlandık arabayla anneme geçtik.
Ama nasıl uykumuz var hepimizin gözler şişmiş vaziyette.
Kardeşim gece abla burda çok huzurluyum he ablamın evi rahatım dedi mutlu etti beni.
Banada diyorki sen yat abla bekleme,enişdem beklesin eziyet olsun
Eşim saolsun kardeşimin yatagını hazırladı,kardeşim yemek yediği masayı filan siliyor mutfaga götürüyor.
Herşey paşası içinmişÇok tatlı dayı olucak.
Annelerden eve geçerken aklımdaki tek şey uyumakdı.
Ama kocişin teyzesinede uğramımız gerekiyordu.
Uğradıkda,sonra balık yapalım dedik,balık yaptık.
İlk defa balık kızarttım.Kocişde resmimi çekti belgeledik.
Sonra tam kalkcaz eşimin halası,annesi,kuzeni geldi.
Kaldığımızda akşam 21.00'dı.Eve gittik duş al hazırlan derken uyumamız 22:30u buldu.
Gece uyanmalarımıda sayarsak çok fena uykum varrrr
canım ben de senin gibiydim doktora söledim gaviskon verdi iyi geldi...
ay çok saçlı olucak senin bebiş heralde:)bizim orda öle derler de:))
kıs sen 38 çok mu dion
valla ona az bile foto mak almak için teknosaya da girdim de o sırada geldi fare :) benim foto mak profesyonel çok büyük taşınmıyor küçük alıcım gerek yok demişti görür o beğenmedim beğenseydim bir 700 de oradan olurdu
canim bende indirim yakalayamadim hiç dün gözüm dondü aldım ama sonra hesap yaptım her türlü ucuza geliyor sanki bu badiler 6 li uzun kollu olan 64tl 3lu kısa kollu olan 39 tl yani piyasadakilerden aman aman çok pahalı degil bence hemde çok güzeller birde 150 tl alışveriş yapıyorsun 50tl hediye ceki veriyor onunla da 0-3 ay alıcım ya da bur tane hırka var gözüme kestirdi. Onu alıcam :)
Senin yolundan geliyorum ben
Kızlar ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Perşembe gününe Perinatoloji'den randevum var.
Nasıl geçiyor? Değişik bir prosedür varmı?
gerçektenmi öle olur saçımı çıkıo şimdi ay yawrum anası gibi kara kaşlı kara gözlü olacak yawrusu
Kızlar ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Perşembe gününe Perinatoloji'den randevum var.
Ay sen makro çekiyorum kelebek çekiyorum deyince gülesim geldi ne çekiyorsuna cevabım yeğenimi çekiyorumyaa bende makine araştırıyorum.. benimki de kocaman.. çantası ıvırı zıvırı derken çok yer kaplıyo :)) birde ben iyi kamera çekecek özellikli bişi arıyorum.. doğum öncesi almak şart.. doğumdan çıkıp koca canonumla bebemin fotolarını çekebilecek bir ben varım :)) ehh o anda da ben bu işi üstlenemeyeceğime göre kompakt bir makine ile bu işi halletmeleri için ihtiyaç var.. eğer iyi bir model denk gelirsen bana da haber et :))
sen prof makine ile ne çekimi yapıyon bu arada? ben makro çekiyorum.. özellikle kelebek fotoları ilgi alanım..
cicilerini güle güle giysin yavrucuğun.. evet çok pahalı değil de ben geçenlerde kipada denk geldim indirime.. f&f diye bir marka satıyor ve ürünler çok kaliteli gibi geldi.. alıverdim.. hemde tanelerini 3-4 tlden.. o nedenle baya ucuza geldi.. ama genelde 3-6 ve 6-9 aldım.. mothercaredan 0-3 alıcam iki paket.. ilk günlerinde tenine değecek şeylerin sıkıntı çıkartmasını istemiyorum.. gidip bakayım bende.. ne zamandır gitmedim avm lere.. eksik ne kadar çok..
walla ben normal ultranson gibi die,ağdaya gitmeden gittim,bilseydim giderdim,bu indirdi baya pantolonu,aşşadan yukarı,sağdan sola baya geniş bi alanı taradı,karanlık olmasa tüyler kıllar görünürdü,yani çokda indirmedi de,öle baş tarafları görünücek kadar indirdik yane
ay çok saçlı olucak senin bebiş heralde:)bizim orda öle derler de:))
kıs sen 38 çok mu dion
kiz Ceylan gözlü keman sesliCeylan sesli Voltaj cuma gunü arkadaşım evinde Kuran okuttu sesi hiç güzel değildi hatunun, dedim şimdi Voltaj olacaktı ama okumazdi ki nazar deger diye:)) bende okutucam evlendikten sonra okutamadim hamile kalınca kaldı oyle
İsim konusunda hala kararsız bir sekilde arıyoruz tuğra , Meriç , eymen , bulut
ben diyorum bulut esim diyor eymen bir bu olsun diyemedik ya la
Bebeğimin ultrason resmi ama burda daha ufak 12+4 deki resmi
Voltajcım sen bana ilk tahmin yaptığında ikiz hissediyorum, ikiz değilse ikinci hemen arkada demiştin yaaa aslında doğru hissettin benim bu bebeğim ikinci aslında ilki kürtaj oldu bu da hemen 1 sene sonrasına oldu. Söyleyememiştim. Bu bebeğimi ilkmiş gibi düsünmek istediğim için söyleyememiştim. :2::2::2:
Ay sen makro çekiyorum kelebek çekiyorum deyince gülesim geldi ne çekiyorsuna cevabım yeğenimi çekiyorumEsimin abisi almış hediye olarak sagolsun:) güzel aile fotoları çekiyorum yanii hihii bende büyüklüğünden sikayetciyim bı yere gidiyoruz kocaman elimizde cep tellerini kullanıyoruz o yüzden alıcım Nikon beğendim iki tane biri 200 biri 600 tl , yine elim en iyisi olsun diyor ama sonra diyorum idarelik olsun iyisi var nasılsa bilemedim
İğrenç ya bende uyuz oluyorum peceteyi pantolon icine sıkıştırıyor yani heryer meydandawalla bizim oralarda öle derler ama,demekki sana benzicek,zaten bu aylarda başlıyomuş galiba saçlar çıkmaya:))
walla ben normal ultranson gibi die,ağdaya gitmeden gittim,bilseydim giderdim,bu indirdi baya pantolonu,aşşadan yukarı,sağdan sola baya geniş bi alanı taradı,karanlık olmasa tüyler kıllar görünürdü,yani çokda indirmedi de,öle baş tarafları görünücek kadar indirdik yane
Yukarıdaki paylaşımı yaptıktan iki hafta sonra sabırsızlıkla beklediğim haberi aldım:)) Kızımız sağlıklıymış:)) Üstümden tonlarca yük kalkmış gibiyim, size nasıl anlatayım..Dün Dr. bey sonucu haber verdikten sonra hemen günlerdir yapmak isteyip de yapamadıklarımı yaptım. İnternet sipariş verip kızım için aldığım cicileri paketlerinden çıkarttım eşime bile göstermemiştim hemen astım onları, sonra çarşıya indim, vitrine bakıp bakıp almaya cesaret edemediğim kızım için beğendiğim o tulumu aldım:) Kendime de hamile taytı ve çorabı:) Salak salak gülümseyerek gezdim:) Ama en önemlisi telefonu kapattıktan sonra eşime sarılıp bağıra bağıra ağladım..Yaşadığım son üç hafta çok zordu, içimdeki ses kızımın iyi olduğunu söylüyordu ama beynimin bir köşesi hep korku içindeydi..Neyse ki bitti..Sizlere, bana destek veren, moral veren herkese ne kadar teşekkür etsem az.. Umarım kimse bu sıkıntıları yaşamaz, benim gibi yaşayan olursa güzel haberler alır..Bunun dışında beni hiç tanımadığı halde dualarına beni ortak eden sevgili Laterne, Naz, Voltaj, Hanipeks, Gulimier, Esra, Cherryfe, Perilois, Pembe, Wosgi,Ersnil, Katinam, Umutege, Görkemre, Tul, Mergen, Sernil ve Dertsiz (umarım atladığım olmamıştır) çok çok çok teşekkürler. Bilin ki sizin de hep mutlu haberler almanız için size dua eden biri var bundan sonra.. Tekrar çok teşekkürler, herkese iyi pazarlarrr:))
Not: Perilois sen de içini rahat tut olur mu? Benim riskim seninkinden çok çok fazlaydı (1:47) ama bir sorun çıkmadı, sende de bir şey çıkmayacak..Endişelenme, bebeğini ve kendini hiç üzme..
canım malum yerimin üstündeki kemiğim acıyo... pelvikmiş işte oralar... anlatınca şaşırıyo herkes kimse yaşamamışnete baktım bazı egzersizler yazıyorda bakalım ara sıra yapıyorum...
Kızlar sabah sabah bacaklarımda öyle bir krampla uyandım ki hiç bu kadar canımı acıtmamıştı!! Resmen uykumdan uyandırdı kıvrandırdı 2 bacağımda da ay inanamıyorum ya kabus gibi bir kramptı!
kızlar geç oldu ama herkese günaydın
dün bütün gün yattım,hastalıktan
eşim sağolsun sürekli ıhlamur,mandalina,portakal tıkıştıra tıkıştıra biraz ii etti beni
sağ gözüm o kadra sulandı ki,şişti gözüm resmen,hatta kaşım bile diğerinden 1-2 cm yukardaydı
ama bugün biraz daha ii olmama rağmen kociş göndermedi işe,sağlık ocağına gittik rapor verdi dr 2 gün
yarın ii olursam gidicem,canım istemezse gitmem:)
amaa sorun şu ki
ev hanımları bu saattlerde ne izliyonuz kıs siz??
:))
walla benide ekleyin hasta listesine boğazlrım şiş öksürük ciğerim çıkacak gibi bide mide çıktı bunun üstüne
Günaydın güzel anneler...
Herkes uykusuzluk ve p.tesi sendromunda bahsetmiş.. Bende berbat uykusuzumgözlerimin içi yanıyor ve P.tesiden nefret ediyorum..
Ayrıca kanaat getirdim ki benim aşağısıyla aramda bir problemim var. :120: Geçen hafta akıntı/mantar arada hemoroid şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldum.(Pis bir bayan değilim kabul etmiyorum. Zannederim üşütüyorum ve hamileliği büyük etkisi var.) İşyeri hekimim uzmanlığı ürolog da neyse tek dozluk bi ilaç yazdı. Bide bol su içicem artık kurtulucam bu ilettenlerin hepsinden.
bende bende çok hastayım,gözümü açamıyom o derece,laterneyede geçmiş olsunatlatırız inşallah en kısa zamanda
gözün aydın canım:))
[=gulimier;27575816]gözün aydın canım, keyfine diyecek olmaz şimdi seninAaaa gözün Aydın canım.mersinin bende cok anısı var.babama tatil izni hep Mersin'de verilirdi.
Cok güzel gunlerdi ya.hatta kedi tırnağı diye bir CICEK vardı yanlis hatirlamiyorsam bütün odaların balkonunda vardı pespembe.
Özledim yaa her seyi herkesi
gözünaydın canım.. mersinlimisin ben de silifkeliyim çok sevindim... biz de yarın silifkeye izne gidecez
şu gönderdiği c...yeler cezerye mi oluyor acebaaaaa =) okurken c..yeleri değilde cezerye yazıyormuşcasına seri bir şekilde cezeryeleri deyip geçtim sonrada babama küstüm daha yeni mersinden geldi getirmemiş unutmuş die =)
bildimm değil mi bildimmm c....yeleri yazmış bilen anlamas mı sandınn ahhh sevdiğim tek tatlı desem yeridir =))) anamm sana ne diyim ben babam gittide cezeryenin ana vatanına getirmemiş adama vicdan yaptırdım neredeyse kalkıp geri gidecek mersine hahaha şeetme kız ararım amcamı göndertirim burdada satılıo da mersininkinin yerini tutar mı hiç hoş değil buranınki çakma cezerye =)
Kızlar günaydın Dicem çünkü yani kalktim sayılır :) dün sabaha karsı donduk eve esimin kuzeni de yeni evli eşi de benim gibi uzaktan gelin gelmiş gecen pazar yemeğe çıktık hep beraber pek anlaştık dün de biz onlara gittik 101 oynadık sabaha kadar bol kahkahali unı yıllarıma geri donmuş kadar oldum hemen eve gelip yattık bugün de oglusum pit pit maşallah dışarıdan bile belli olacak sekilde üst uste vurdu kurban oldugum :) hareket etmesi ne güzel ya doktora ihtiyac duymuyorsun bu arada ben asımı hala vurunmadim çünkü saglık ocagi isimi halletmedim yarin şansımı deniycem vururlarsa ne ala vurmazlarsa yapacak birşey yok diycem artık doktorum vurunmanin bı zararı yok istersen yaptırabileceğin demişti
Ceylan sesli Voltaj cuma gunü arkadaşım evinde Kuran okuttu sesi hiç güzel değildi hatunun, dedim şimdi Voltaj olacaktı ama okumazdi ki nazar deger diye:)) bende okutucam evlendikten sonra okutamadim hamile kalınca kaldı oyle
İsim konusunda hala kararsız bir sekilde arıyoruz tuğra , Meriç , eymen , bulut
ben diyorum bulut esim diyor eymen bir bu olsun diyemedik ya la
günaydın kızlar nasılsınız?
ben dün gitmedim bursaya. gidicem diye çok kararlıydım. (daha öncede yaptım bunu)
otobüsle yol 8 saat sürüyor. kendi aracımızla 5 saat.
eşim tamam pazar gitme pazartesi sabah 6da yola çıkçaz söz dedi.
yalvardı durdu. ama nerdeeeeeeeee
beni sinir etmekten başka birşey yapmıyor
teyzesinin oğlu silahla 2 kişiyi yaraladı. serserinin teki.
bir gecede milyarlarca para harcar. evlendim evleneli 2 kez gördüm yüzünü
bugün açık görüş varmış.kayınvalidemler falan hepsi gittiler.
eşimde savcılıktan özel izin alıp görcekmiş.(çok lazım sanki)
başka bir şehirde cezaevinde. onlar gelicek öyle yola çıkıcaz.
valizleri falan arabaya yerleştirdik. gelsinler diye bekliyorum.
bu son bidaha hiçbir izinde ilk önce buraya gelmicem bursaya gidicem dedim.
Canlarım merhaba
İnşallah herkes iyidir....
Hayırlı,sağlıklı,keyifli bir hafta ve gün olması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?