2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
en azından canın tehlikeli şeyler istemiyor canım afiyetler olsun yarasın :) çOCUKLARIMIZ KİMLERE EMANET YAAA BAKSANA aLLAHIM İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.

benim kilomda hızla artıyor şu sıralar ama napayım çok acıkıyorum ve kendime engel olamıyorum. gecenin şu saati patates salatası yapmaya başladım Allah sonumu hayır etsin ne diyim.

AH AH AH NE FENA YAAAA

ciciler geldi demek güle güle giysin oğluşun.

İyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeci gelmi egomego
Bunlarda oğluşumun cicileri teyzesi

geçmiş olsun cnaım

kız bu neeee beni bi görsen korkarkaçarsın demekki maşallah ne de fitsin.

kız bayağa yoğunmuşsun haftasonu maşallah. :) güzel geçtiğinze sevindim. kramp için geçmiş olsun.

bu arada bu akşam dr randevumuz war:)oğlumu görcem:)
bide sağlık ocağına gidince ebeye de uğra dedi dr,uğradım 24 ocakta gelirsin tetanoz iğnesinide o zaman yaparız dedi,ebemde hamileymiş daha yeni:)

Son düzenleme:

yaa bende makine araştırıyorum.. benimki de kocaman.. çantası ıvırı zıvırı derken çok yer kaplıyo :)) birde ben iyi kamera çekecek özellikli bişi arıyorum.. doğum öncesi almak şart.. doğumdan çıkıp koca canonumla bebemin fotolarını çekebilecek bir ben varım :)) ehh o anda da ben bu işi üstlenemeyeceğime göre kompakt bir makine ile bu işi halletmeleri için ihtiyaç var.. eğer iyi bir model denk gelirsen bana da haber et :))
sen prof makine ile ne çekimi yapıyon bu arada? ben makro çekiyorum.. özellikle kelebek fotoları ilgi alanım..
cicilerini güle güle giysin yavrucuğun.. evet çok pahalı değil de ben geçenlerde kipada denk geldim indirime.. f&f diye bir marka satıyor ve ürünler çok kaliteli gibi geldi.. alıverdim.. hemde tanelerini 3-4 tlden.. o nedenle baya ucuza geldi.. ama genelde 3-6 ve 6-9 aldım.. mothercaredan 0-3 alıcam iki paket.. ilk günlerinde tenine değecek şeylerin sıkıntı çıkartmasını istemiyorum.. gidip bakayım bende.. ne zamandır gitmedim avm lere.. eksik ne kadar çok..

Kızlar ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Perşembe gününe Perinatoloji'den randevum var.
Nasıl geçiyor? Değişik bir prosedür varmı?

Kızlar ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Perşembe gününe Perinatoloji'den randevum var.

ben gittim.. bi numara görmedim.. sadece uzun sürüyor işte. ölçümler vs. ama benimki radyologtu. belki perinatolog daha doyurucu bilgi verir. benimki çok üstünkörü geçti. özelde 100 liraya yaptılar.

gerçektenmi öle olur saçımı çıkıo şimdi ay yawrum anası gibi kara kaşlı kara gözlü olacak yawrusu

walla bizim oralarda öle derler ama,demekki sana benzicek,zaten bu aylarda başlıyomuş galiba saçlar çıkmaya:))

walla ben normal ultranson gibi die,ağdaya gitmeden gittim,bilseydim giderdim,bu indirdi baya pantolonu,aşşadan yukarı,sağdan sola baya geniş bi alanı taradı,karanlık olmasa tüyler kıllar görünürdü,yani çokda indirmedi de,öle baş tarafları görünücek kadar indirdik yane

Ay sen makro çekiyorum kelebek çekiyorum deyince gülesim geldi ne çekiyorsuna cevabım yeğenimi çekiyorum Esimin abisi almış hediye olarak sagolsun:) güzel aile fotoları çekiyorum yanii hihii bende büyüklüğünden sikayetciyim bı yere gidiyoruz kocaman elimizde cep tellerini kullanıyoruz o yüzden alıcım Nikon beğendim iki tane biri 200 biri 600 tl , yine elim en iyisi olsun diyor ama sonra diyorum idarelik olsun iyisi var nasılsa bilemedim
Uygun fiyatına gelince yeğenime annesi almış hemen ağzı burnu yamuldu diyordu ucuz alıp daha zarar ettik dedi bende o yüzden en çok yıkanacaklar bunlar olduğunu düşündüğüm için icim rahat aldım
Eksik çok Cook bir sürü şey var biz şimdi isin eğlence kismindayiz asıl ihtiyaclar fena

Son düzenleme:

ben çok keyif almıştım detaylıdan.. herşeyini görme fırsatı bulduk.. tüm organlarını tek tek inceledi doktor.. ilk başlamadan 4 boyutlu olarak yani renkli halde bebeğimizi görebildik.. 2 ayrı fotosunu verdi renkli.. 3-5 tane de siyah beyaz organları vs gösteren görüntüleri var.. bir de rapor ve cd de verdiler.. 150 tl ödedik..

yaaa bak iyi oldu söylediğin bi rotuş yaparım. Bide göbektekileri alıyo musunuz? benim ağdcı kız aşağıyı aldı göbeğe dokunmadı bende ses etmedim sonra baktım sert sert duruyo. rezil oluyoruz her gidişte ama. Kimi doktor da doğalını bozuyoruz diye kızar. Ne yapmalı bilmem ki?

Bende rüyamda detayliya giriyordum gercek bebek gibi görüyorduk beyaz Tenli kara saçlı kara gözlü biriydi oglusum parmaklarını emiyordu falan 10 gün sonra görücez inşallah benim test ücreti 300 dedi hastane

Son düzenleme:
ay çok saçlı olucak senin bebiş heralde:)bizim orda öle derler de:))

kıs sen 38 çok mu dion

işte o zamanıma göre çok şimdi hiç değil şekerim aaa 38 de beden mi ayol aaaaa , o gelinlik zamanlarımda öleydi, şimdi ver elini 42:)

aman ne zor öğlen yemek yemek benim için mecburen evde etli birşey yapmadığım için öğlenleri etli bişeyler tercih etmek zorunda kalıyorum öyle zor yiyorum ki Allah affetsin anlatamam size. Yarasın inşallah bebişime içimin aldığı şeyleri değil de bebeğe gerekenleri yediğim için böyle oluyor yoksa iştahım açık.

kiz Ceylan gözlü keman sesli
Ayy tilaveti neyim uzattimi Sarki gibi iyice gereksiz uzatıp okumakta sakıncalı.
Davette pasta börek vardıysa okurdum kiz sessiz ama takip eden eder edemeyen kalır
Eymen sanki daha iyi ya yinede siz bilirsiniz.
Sen sanki başka koyacaktin

Ne desem bilemedim.
Bak o zaman olabilir.
Kaybettigin oglunmuydu o vakit.Üzgünüm
----
Tahmin yaptığımız topicte defalarca söyledim eğer söylemiyorsa ki cogu söylemiyor yanılırsam konuşmasınlar

valla bende bilemedim işte ne alacağımı.. araştırmaya başladım.. modelleri az inceleyim bakayım..
aile fotoları da çekmek güzel ben onu da yapıyorum.. her düğünde düğün fotoları çekiyorum.. ama artık götürmüyorum düğünlere filan..

İğrenç ya bende uyuz oluyorum peceteyi pantolon icine sıkıştırıyor yani heryer meydanda
Ne var o kadar kaldırarak sokacak.
Detaylida hele o alet bile değiyor allahım iğrenç

Gözün aydın canım, çok mutlu oldum iyi haberlerine, ağladım inan hafta sonu okurken. Kıyamam ben sana.

canım malum yerimin üstündeki kemiğim acıyo... pelvikmiş işte oralar... anlatınca şaşırıyo herkes kimse yaşamamışnete baktım bazı egzersizler yazıyorda bakalım ara sıra yapıyorum...

Kızlar sabah sabah bacaklarımda öyle bir krampla uyandım ki hiç bu kadar canımı acıtmamıştı!! Resmen uykumdan uyandırdı kıvrandırdı 2 bacağımda da ay inanamıyorum ya kabus gibi bir kramptı!

walla benide ekleyin hasta listesine boğazlrım şiş öksürük ciğerim çıkacak gibi bide mide çıktı bunun üstüne

bende bende çok hastayım,gözümü açamıyom o derece,laterneyede geçmiş olsunatlatırız inşallah en kısa zamanda

Geçmiş olsun kızlar, acil şifalar diliyorum.

gözün aydın canım:))

[=gulimier;27575816]gözün aydın canım, keyfine diyecek olmaz şimdi senin
[/QUOTE]

gözünaydın canım.. mersinlimisin ben de silifkeliyim çok sevindim... biz de yarın silifkeye izne gidecez

Teşekkürler kızlar, dün uğurladım tekrar anacımla babacımı, Mersinliyim ama Adana'da yaşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ay kızlar kıyamam size, isteyenlere gönderebilirim seve seve.

Merih de olabilir. Anlamını bilmiyorum ama.

Kız biraz az alışveriş yap, sen kime çıktıysan ne alacak sana? Bir şey bırakmadın hediye edecek?

Canım benim, üzülme en azından 3 günün tadını çıkar. Bir de bir şey soracağım bu kombi açmama olayını eşinle konuştun mu? Konuştuysan ne dediğini çok merak ediyorum?

Canlarım merhaba

İnşallah herkes iyidir....

Hayırlı,sağlıklı,keyifli bir hafta ve gün olması dileğiyle...

Ay canım nerelerdesin, meraklandım. Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…