ayyy takvimime baktım da bide Tetanoz aşısının ikinci dozu gelmiş bu hafta... pöff...
canım benim ilk doz çok acımıştı kolumu günlerce her kaldırdıgımda agrı yapmıstı ıkıncıye tırsarak gittim .. ama ne yapılırken ne de sonrasında hiç canım yanmadı.. çok şaşırdım :)
Ben haber ettim hemşire arkadaslara.canım benim ilk doz çok acımıştı kolumu günlerce her kaldırdıgımda agrı yapmıstı ıkıncıye tırsarak gittim .. ama ne yapılırken ne de sonrasında hiç canım yanmadı.. çok şaşırdım :)
yaaa bak iyi oldu söylediğin bi rotuş yaparım. Bide göbektekileri alıyo musunuz? benim ağdcı kız aşağıyı aldı göbeğe dokunmadı bende ses etmedim sonra baktım sert sert duruyo. rezil oluyoruz her gidişte ama. Kimi doktor da doğalını bozuyoruz diye kızar. Ne yapmalı bilmem ki?
canım benim ilk doz çok acımıştı kolumu günlerce her kaldırdıgımda agrı yapmıstı ıkıncıye tırsarak gittim .. ama ne yapılırken ne de sonrasında hiç canım yanmadı.. çok şaşırdım :)
Benim de ilk dozda bir hafta kolu ağrıdı. Bide aşıdan sonraki gün hasta gibi bütün vücudum kesik kesik ağrımıştı. Umarım dediğin gibi ikinci doz dokunmaz.
Detaylıdan önce gidip aşımı vurulucam ama detaylıda tahlil falan yok dimi sadece usg.
Ben haber ettim hemşire arkadaslara.
Mezosumun canını yakanı yakarım
Sol koldan yapın agrisiz olsun zaten dogumdu asiydi bu korkularla yaşıyor
Yinede yanlısı olan varsa söyle keleşimi kapip geleyim
Ay ben daha 1. yi vurdurmadım. Ne zaman vurulacaktı?
ben göbektekileri almıyorum,drumdan da o kadar çekinmiyom,tedavi sürecinde alttan adetliyken muayene etti,bende rahat rahat gittiydim ohh adetliyim bakamaz die,gayette baktı,çekiniyom çok rahatsız oldum dedim,biz neler görüyoruz dedi:)o günden sonra önce ağdaya sonra dr a ama göbektekilerden rahatsız olmuyom:)yaaa bak iyi oldu söylediğin bi rotuş yaparım. Bide göbektekileri alıyo musunuz? benim ağdcı kız aşağıyı aldı göbeğe dokunmadı bende ses etmedim sonra baktım sert sert duruyo. rezil oluyoruz her gidişte ama. Kimi doktor da doğalını bozuyoruz diye kızar. Ne yapmalı bilmem ki?
işte o zamanıma göre çok şimdi hiç değil şekerim aaa 38 de beden mi ayol aaaaa , o gelinlik zamanlarımda öleydi, şimdi ver elini 42:)
kıs kendi drum kadın,ultrason odası karanlık hep zaten sorun olmuyodu,bu ayrıntılıyı erkek çekti,yakmışlar ışıkları bembeyaz 1 tane olsa görüncek o derece,Allahtan ışık yanıkken yardımcısı wardıda giderken söndürdü,dr geldiinde karanlıktı,adamdan bari yırttık he:))İğrenç ya bende uyuz oluyorum peceteyi pantolon icine sıkıştırıyor yani heryer meydanda
Ne var o kadar kaldırarak sokacak.
Detaylida heleo alet bile değiyor allahım iğrenç
ılk doz benim 1 ay önceydi işte 4. ay bitimi demişlerdi sanırsam . sen nıye bekledın ki bu kadar kız ?
Geçmişi okuyamadım , Umarım herkes iyidir,
Ben hafta sonu bir rüyayla uyandımki hüngür foşurt ağlar haldeydim..
İki dr.um ve ben konuşuyoruz. Detaylıyı yapacak dr. diyorki risk olabilir başka testte yaptırdın mı? Bende diyorum artık bu saatten sonra bişey çıksada ben müdahale ettirmem gerek yok ...Bir uyandım yaşlar yanaklarımdan boşalıyor
Bu Cuma detaylım var , Onun etkisimi bilmem gerçi stres yapmıyorum ama ...
Gününüz güzel geçsin,
ay kızlar ben daha ilk doz tetanozumu olmadım daha geçen gittiğimde sağlık ocağına hemşire yapalım dedi, ben dedim gribim şimdi olmiyim e yine gribim, haftaya gitsem geç mi olur ki?
bilinç altındandır canım,hepimizin sonuçta korkuları war,bende bi akrabamızı kaybettiğimizi görmüştüm senin gibi uyandım,bi süre uyuyamadım..Geçmişi okuyamadım , Umarım herkes iyidir,
Ben hafta sonu bir rüyayla uyandımki hüngür foşurt ağlar haldeydim..
İki dr.um ve ben konuşuyoruz. Detaylıyı yapacak dr. diyorki risk olabilir başka testte yaptırdın mı? Bende diyorum artık bu saatten sonra bişey çıksada ben müdahale ettirmem gerek yok ...Bir uyandım yaşlar yanaklarımdan boşalıyor
Bu Cuma detaylım var , Onun etkisimi bilmem gerçi stres yapmıyorum ama ...
Gününüz güzel geçsin,
ay kızlar ben daha ilk doz tetanozumu olmadım daha geçen gittiğimde sağlık ocağına hemşire yapalım dedi, ben dedim gribim şimdi olmiyim e yine gribim, haftaya gitsem geç mi olur ki?
bende ocakta olucam,sağlık ocağı ocakta gel dedi,dra sordum o da olur dedi,bi sorun olmaz bence..doktoruna bir sor istersen benim mesela yaptırtmadı 28 haftadan sonra yaptır dedi.
doktoruna bir sor istersen benim mesela yaptırtmadı 28 haftadan sonra yaptır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?