- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
nie kıs,38 beden ne güzel işte:))
o filmi yalnız izlemesin bence, eşiyle izlemesinde fayda var. hatta eline kafaya vurmalık; kitap, tencere vb. bişeyler alırsa iyi olur
Ayy kızlar oğluşumun cicileri geldi,nasıl mutlu oldum ağzım kulaklarımda.
Çok şekerler yaaa
Ahaha doğumlardan konsmusunuz:))))))
Şimdi siralardim da dedim dogurunca görün
Kiz egomego aferin,helal san a tebrik ederim.
Benim gibi manken ficutlu birini görmek sevindirdi beni.
Lastik gibiyiz
Ben 3. Ye hamileyim hala aaaaa hamilemisin diyorlar
Doğurunca cok çabuk toplanırsın demedi deme
He bu arada Sezaryen benim ikiside hersey bunyeyle alakalı
51 kiloydum kuzu 8 kilo aldım ben kendime çok şişmanlamış geliorum ama dedim ya cuma sizin göbekler büyüğüme geldi kendiminkine bakınca korktum ki gelişmiyor mu die =)
anamm paylaşsana bakalım neler aldınn çok merak ettimm
kızlar yaa bebeci nerde bu arada bayadır yok odaa bi problem yoktur inşallah
Ahaha doğumlardan konsmusunuz:))))))
Şimdi siralardim da dedim dogurunca görün
Kiz egomego aferin,helal san a tebrik ederim.
Benim gibi manken ficutlu birini görmek sevindirdi beni.
Lastik gibiyiz
Ben 3. Ye hamileyim hala aaaaa hamilemisin diyorlar
Doğurunca cok çabuk toplanırsın demedi deme
He bu arada Sezaryen benim ikiside hersey bunyeyle alakalı
kızlar midem çok kötü iki gündür yemek borumda ateş yakıolar sanki boğazıma bişey duruo gibi yanıo sizinde oluomu daha doktora gitmememe de çok var
Günaydın güzel anneler...
Herkes uykusuzluk ve p.tesi sendromunda bahsetmiş.. Bende berbat uykusuzumgözlerimin içi yanıyor ve P.tesiden nefret ediyorum..
Ayrıca kanaat getirdim ki benim aşağısıyla aramda bir problemim var. :120: Geçen hafta akıntı/mantar arada hemoroid şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldum.(Pis bir bayan değilim kabul etmiyorum. Zannederim üşütüyorum ve hamileliği büyük etkisi var.) İşyeri hekimim uzmanlığı ürolog da neyse tek dozluk bi ilaç yazdı. Bide bol su içicem artık kurtulucam bu ilettenlerin hepsinden.[/QUOTE
kızlar midem çok kötü iki gündür yemek borumda ateş yakıolar sanki boğazıma bişey duruo gibi yanıo sizinde oluomu daha doktora gitmememe de çok varkızlar doktora gittim dayanamadım, popodanmış kanama artık bi basurum var, çatlak varmış orda, çok şükür bebek iyi ama tansiyonum da yüksek çıktı 14-8, zaten başım da ağrıyo bugün dün yediğim 2 kutu cipsten olabilir herhalde
bi de canım da sıkıldı ya, uykusuzluk da var, dün gece dışarda yediklerimiz mideme dokundu herhalde gece 3e kadar kustum
6-6.5 kilo aldım dedim o da çok dedi, ama çok şükür bebeişim 300 gr olmuş, iyiymiş, gerisi de mühim diil
diş eti ilithabıyla ben de uğraşıyorum
gargara verdi bana dadoktor işe yararsa diş taşı temizliği yapılacak
yaramazsa doğum ve emzirme sürecinin bitimine kadar bir şey yapılamayacak ,çünkü antibiyotik veremiyor doktor başka türlü de düzelmiyormuş araştrdım
Laterne çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın.
Kızlar sabah sabah bacaklarımda öyle bir krampla uyandım ki hiç bu kadar canımı acıtmamıştı!! Resmen uykumdan uyandırdı kıvrandırdı 2 bacağımda da ay inanamıyorum ya kabus gibi bir kramptı! evet tatlım tşk ederim..aft çıktı dilimde.. sonra iltihap yaptı sanırım.. dilim boydan boya kesik gibi oldu.. boğazıma kulağıma vurdu ağrısı iki gün suyu bile yutkunurken canım feci yanıyordu.. hanipeks sağolsun doğal birşey gönderdi onu sürdüm bir günde toparlandı.. bugün tamamen geçti.. çok şükür..
hayır ben içmiyorum..doktorum gecmesse bir gögüs doktoruna git demişti ama ben gögüscüyede gitmedim,çok fazla ayakta kalınce yani yorulunca çok şiddetli ağırıyor dinlenince geciyor şimdlik bu yöntemle idare ediyorum
eline sağlık bacım bende yaptım salatamı yedim bile. aman yemeden uyuma sakın o kadar uğraştın.
şu sıra bende de bel ağrısı fena minoset kullanabilirsin dedi doktor ama o kadar acıya dayanabilirim heralde oğluşum için.
Ah o sirt agrisi yok mu mahfetti beni ah 1 haftadir
afiyet olsun,yarasın:)) bende de sırt ağırısı çok fena
voltajım 178 cm boy war bende,ama o kalça yokmu o kalçabaşımın belası
77 kiloydum hamile kalmadan önce,şimdi 86 olmuşum
düşün toto noldu
resim eklicem ama bugün hasta oldum ya,burnum akıyo,üşendim çok,en kısa zamanda eklicem resim,söz:)
canım çok sevindim gözüünüz aydın ne güzel haberlerle geldin çok şükür. Biz ne yaptık sadece dua ediyoruz hepimize Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah. Amin. Cicilerini de güle güle sağlıkla giy inşallah.
Yukarıdaki paylaşımı yaptıktan iki hafta sonra sabırsızlıkla beklediğim haberi aldım:)) Kızımız sağlıklıymış:)) Üstümden tonlarca yük kalkmış gibiyim, size nasıl anlatayım..Dün Dr. bey sonucu haber verdikten sonra hemen günlerdir yapmak isteyip de yapamadıklarımı yaptım. İnternet sipariş verip kızım için aldığım cicileri paketlerinden çıkarttım eşime bile göstermemiştim hemen astım onları, sonra çarşıya indim, vitrine bakıp bakıp almaya cesaret edemediğim kızım için beğendiğim o tulumu aldım:) Kendime de hamile taytı ve çorabı:) Salak salak gülümseyerek gezdim:) Ama en önemlisi telefonu kapattıktan sonra eşime sarılıp bağıra bağıra ağladım..Yaşadığım son üç hafta çok zordu, içimdeki ses kızımın iyi olduğunu söylüyordu ama beynimin bir köşesi hep korku içindeydi..Neyse ki bitti..Sizlere, bana destek veren, moral veren herkese ne kadar teşekkür etsem az.. Umarım kimse bu sıkıntıları yaşamaz, benim gibi yaşayan olursa güzel haberler alır..Bunun dışında beni hiç tanımadığı halde dualarına beni ortak eden sevgili Laterne, Naz, Voltaj, Hanipeks, Gulimier, Esra, Cherryfe, Perilois, Pembe, Wosgi,Ersnil, Katinam, Umutege, Görkemre, Tul, Mergen, Sernil ve Dertsiz (umarım atladığım olmamıştır) çok çok çok teşekkürler. Bilin ki sizin de hep mutlu haberler almanız için size dua eden biri var bundan sonra.. Tekrar çok teşekkürler, herkese iyi pazarlarrr:))
Not: Perilois sen de içini rahat tut olur mu? Benim riskim seninkinden çok çok fazlaydı (1:47) ama bir sorun çıkmadı, sende de bir şey çıkmayacak..Endişelenme, bebeğini ve kendini hiç üzme..
gözün aydın canım. afiyetler olsun kek yapmışın :)
Voltajcim keki okula goturdum bugun bayildilar birazdan bi tane daha yapicam annem babam gelio mersinden
hoşgeldin aramıza sana da geçmiş olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba sevgili anneler,
Konunun başlarında yazmıştım ama tekrar selam vereyim istedim. 19 haftalık bir kız bebek bekliyorum ben de, 3 yaşında da bir oğlum var ve Bursa'dan katılıyorum.
Zaman zaman bakmaya çalışıyorum ama iş yoğunluğundan çok fazla takip edemiyorum. Bu aralar diş eti iltihabı ile uğraşıyorum ve çok ciddi bir problemmiş, aranızda bu durumda olan varsa ihmal etmeden doktora gitsin. Bir hafta gargara kullanacağım. Şu an korku ve tedirginlik içindeyim, iki gündür her şey zehir oldu.
Tüm annelerin sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.
güle güle giy canım sağlıklı günlerde inşallah çok güzelmiş evet resimlilerden bıkıyor insan işe de giyilmiyor ben sadece evde giyebiliyorum onları .
bi arkadaşımda böyleymiş senin gibi,bazen yürürken bile topallıyorum demişti,ama doktora söleyememiş,onun malum yerindeymiş ama kemik değil sanırım..
defacto nunda açılmış hamile reyonu,lcw gibi öle çok bişe yok ama en azından resimsiz normal şeyler wardı,bulunca 2 renginide aldım ben hemen
Eki Görüntüle 566017
canım bende de var yanlız değilsin geçmiş olsun geçer işallah. doktor normal olduğunu söyledi merak etme.
canım malum yerimin üstündeki kemiğim acıyo... pelvikmiş işte oralar... anlatınca şaşırıyo herkes kimse yaşamamışnete baktım bazı egzersizler yazıyorda bakalım ara sıra yapıyorum... ya kızlar allah aşkına bu bendeki pelvik ağrı ve acıdan kimlerde var?? sanırım kimsede yok... çok acıyo benimki bacağım ayırık olursa iyi... yataktan kalkarken ayağımı kaldırırken yürürken çok acıyoçorabımı zor giyiyorum, abdesti zor alıyorum ayağımı kaldırırken acıyo annem de senin çatın mı dar acaba heralde normal yapamıcan doğumu dedi moralim bozuldu netten okuyorum pelvik ağrıları genişlediğinden yazıyor da tek bende mi genişliyor kimseden duymuyorum böle kasık ağrısı... böle olan var mı aranızda ya da bilgisi olan napmam lazım ki???
güle güle iyi günlerde sağlıkla giy canikomç şoför ne kılmış öyle.
Merhabalar güzel anneler.
Bugun yagmurla actık gözümüzü hala sakir sakir yağıyor .
Yavrularla kahvaltıdan sonra dışarı çıktık arkadaşımla buluştuk avm gittik
Lcw dan gecen hafta aldıklarımı değiştirdim
Kadife ince fitilli pantolonlar vardı bej,bordo,siyah
Bejle bordodan aldım üst olarak tirttttt bitane birsey yok.
Artık su Çatlayan yumurtalı,leylekli üstlerden kusasim geliyor baydı.
Diğer lcw da hamile yarim kol hırkası vardı burda yokicine bir body(civcivsiz) hırka ohhh.
Dönüşümde servisle geleyim dedim anacim soforle yumruklasacaktim
Fişe baktı kandirikcilari indirdibana birsey bulamayınca oğlumu kucağıma alacakmisim.
Kizm kucağımda hamileyim birde oğlumu alacağım .
Tabi söylememe gerek yok ,kasnak kasnağa carpmayinca kimin çingene olduğu bilinmez
Garibim beni çiti piti Hanim hanimcik gördü yüklenecek .
Herifim gelsin anlatayım arabayı götürdüğüne değmiş mı
Neysem iste boyle.
Popolar acımış pelvik ağrılar için gecen söylediğim hareketi yapın kızlar cisinizi tutup bırakıyor gibi sık gevset,tempo haydii
8. Ayda artacak demedi demeyin kelebeklerim
ohhh ne güzel ben de cmt günü annemdeydim yedim içtim :) sağolsun bebiş için hep sağlıklı şeyler pişirmiş.
Selam kızlar
Bende alışkanlığımın dışında ilk kez c.tesi giriyorum foruma annemdeyim sağolsun yedirip içiriyor akşamdan beri..
Birazdan dışarı çıkacağız. Bana LCW'den tunik almış ama değiştireceğiz iyi olmadı üzerime..
ben kaldım birtek hissedemeyen herhalde maşallah ne güzel gözle bile görüyosun ha :) Bende de böyle belli belirsiz bir hisler var ama bağırsak hareketi gibi :) ben şişmanım diye herhalde pek hissetmiyorum :)
ayy oğluşum sabahları çok hareketli oluyor, az önce pıtır pıtır oynuyodu göbeğimi izledim ve ilk defa gözümlede gördüm :))
kızz ne doktorlar ne sezeryan dogum yapanlar önermio yengemide canlı önümde öyle görünce ama herşeyin doğalı güzel hep bunu savunmuşturum ben o an o acıyı çekmeye razıyım hem hissetmek istiorum bebeğimi =) kızz fit miyim hakkettten lastikliğim kalmadı anam yok ben eskiden nasıl lastiktimde jimnastiği bırakınca kalmadı tamamen de bitmedi ama eskisi kadarda esnek değilim moralim bozuluo =)o bu değilde ben yüzmek istiom napacass =)
yaaaa( bileydim böyle olacak yazmazdım valla.. kız biliyon mu bizim orda da tunatan ayvalısını çıkarmış..annem gelirken getirmiş.. denedin mi o da çok güzel :)))
ayyyy wosgi sen bilmiyon Voltaj biliyo benim doğum korkumu.. hani şu saatten sonra içinde kalsın deseler kabul edicem o kadar korkuyorum. en son gidişimde doktora dedım hem sezeryan hem genel anestezi istiyorum diye.. kadın cok sasırdı. herseyın zorunu ıstıyorsun dedi .. ben bu korkuyu yenemem canım :18::18:
Günaydııııııııııııııııııııııııııııın kıssslar
Geçmişi okuyamadım henüz ama dertsizim bursaya gidiyormuş galiba. hadi maşallah , umarım eşinle sorunlarını da halledebilirsiniz,oğlunuz hayatınızda herşeyi güzelleştirir.
kız seni seviyor bu adam sonuçta
hepinize güzel bir gün diliyorum, yeğenlerime de tabi.
ve güzel haber; oğluşum depiklemese de sürtünüyor galiba
tam olarak ne hissetmeli bilmiyorum ama karnım ağrıyor gibi ama ağrısız, ayyyy anlatamicam ama siz beni zaten anladınız. cumartesi emin olamamıştım ama demin de oldu. bence sürtünme, dokunma, itme benzeri şey süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ve ankara da garip bir rüzgar var, yapraklar, kağıtlar,poşetler her şey uçuyor
herkese çok güzel bir gün diliyorum ve güzel başlayan pazartesilerin güzel devam edebilmesi dileğiyle
İyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeci gelmi egomego
Bunlarda oğluşumun cicileri teyzesi
İyi ınsanım ben ya da ıti an çomağı hazırla :) çomak istiyorum kocama geçirsem bir tane , dün kavga ettik isim konusunda e harfliyle başlayacak diye tutturdu Eminönü'ne balık yemeğe gidecektik hazırlandık çıkıcaz bu konu açıldı kavga dövüş gittim odada ağladım sinirimden bu uyuz da koltukta uyuya kalmış bende kalk kuzenlerin bekliyor ya da ara gelmiyoruz de dedim aramam dedi çıkmıyorum dedi bende kapıya yöneldim ayakkabılarımı giydim sonra tam kapıdan cikacakken ıssız adam filmindeki kız gibi geri döndüm ama ben onun gibi tokat atmadım uzaktan onun ayakkabısının tekini alıp üstüne fırlattım Hahaha kafasını battaniyenin altına kaçırdı çıktım evden alışveriş merkezi arkamızda gittim karnımı doyurdum sonra bir güzel alışverişe başladım mesaj atıyor nerdesin diye dedim cehennemin dibinde , kendime spor ayakkabı aldım sonra mothercare mağazasına girdim oglusuma 6 li uzun kollu badi aldım 6-9 ay , 3lu p kısa kollu paketlerden 3-6 ay aldım , sonra 150 tl olunca 50tl hediye ceki kazanayım diye omuz bezi pisik kremi ve sac tarağı aldım :) jokerden zurafali tulum aldım şapkası falan çok tatlı birde bebeğimin ilk günlüğü diye bir kitap süper birşey , tüm detayları yazmışlar sen sadece dolduruyorsun foto koyuyorsn falan :) sonra kocama mesaj attım gel poşetleri al diye , geldi tipis tipis sonra Migros'a girdik gereksiz ne varsa aldım reyon değiştirdikte takip et dedim mecbur etti sonra köpek mamasını gördüm pist dedim baktı sana bundan alayım mı dedim hemen arkamı dondüm Hahaha sonra o dedi ki yok sen fare zehiri al daha iyi gider bana :) sonra eve donduk bu kavga ona 700tlye patladı çekiliş varmış bir sürü çekiliş kuponum da oldu oh oldu el mı yaman ben mı yaman görecek o
valla ona az bile foto mak almak için teknosaya da girdim de o sırada geldi fare :) benim foto mak profesyonel çok büyük taşınmıyor küçük alıcım gerek yok demişti görür o beğenmedim beğenseydim bir 700 de oradan olurduoyyyii kııızz ekonomiye yazık nettin sen öle
inşallah çekilişten iyi şeyler çıkar
mothercare çıtçıtlıların paketi kaç liraydı? indirim varmıydı yaaa.. ben hamile kaldığım günden beri indirim yakalayamadım..
Senin yolundan geliyorum benBebeci seni ayakta alkışlıyorum hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?