2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ahaha doğumlardan konsmusunuz:))))))
Şimdi siralardim da dedim dogurunca görün

Kiz egomego aferin,helal san a tebrik ederim.
Benim gibi manken ficutlu birini görmek sevindirdi beni.
Lastik gibiyiz
Ben 3. Ye hamileyim hala aaaaa hamilemisin diyorlar
Doğurunca cok çabuk toplanırsın demedi deme
He bu arada Sezaryen benim ikiside hersey bunyeyle alakalı

o filmi yalnız izlemesin bence, eşiyle izlemesinde fayda var. hatta eline kafaya vurmalık; kitap, tencere vb. bişeyler alırsa iyi olur

aslında haklısın.. ben tek izlemiştim artık nasıl bir ruh halime denk geldiyse bitirmem saatler sürmüştü.. ağlama molalarımla :)))))))

havanı sevsinler senin kızzzzz mankenler siziiiiiii

Allahım Mergen buralarda yoksa kilomu söylemek istiyorum 60 oldum ve şu an çıldırmış gibi yemek yemek istiyorummmmmm.. ben kaçtım yemeğe gidicem midem cayır cayır yanmakta zaten

51 kiloydum kuzu 8 kilo aldım ben kendime çok şişmanlamış geliorum ama dedim ya cuma sizin göbekler büyüğüme geldi kendiminkine bakınca korktum ki gelişmiyor mu die =)

Maşallah Kuzucum sana.
Hiç kilo almamışsın gibi duruyor.
Rahmin geniştir belkide kuzucum ondan göbişin belli olmuyordur.
Herşey bünyeyle alakalı ya.
Kendimi çok şişko hissettim

anamm paylaşsana bakalım neler aldınn çok merak ettimm

kızlar yaa bebeci nerde bu arada bayadır yok odaa bi problem yoktur inşallah

Kız size göstermeden durur muyum.Paylaşmıştım zati ama yakından görmek dokunmak farklı oldu.
Dur bir bakimde bulunca hemen yine paylaşayım.

kızz ne doktorlar ne sezeryan dogum yapanlar önermio yengemide canlı önümde öyle görünce ama herşeyin doğalı güzel hep bunu savunmuşturum ben o an o acıyı çekmeye razıyım hem hissetmek istiorum bebeğimi =) kızz fit miyim hakkettten lastikliğim kalmadı anam yok ben eskiden nasıl lastiktimde jimnastiği bırakınca kalmadı tamamen de bitmedi ama eskisi kadarda esnek değilim moralim bozuluo =)o bu değilde ben yüzmek istiom napacass =)

İyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeci gelmi egomego
Bunlarda oğluşumun cicileri teyzesi

Eklentiler

• $Oğluşumun cicileri 4.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $Oğluşumun cicileri 3.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $Oğluşumun cicisi2.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Oğluşum cicisi 1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 25
kızlar bugün güne mide bulantısıyla başladım hala da devam ediyor. yeniden mi hamile kaldım nedir anlamadım valla. durup durup başlıyor. ilkinde 14. haftada şak diye kesilmişti ne güzel.
bunda sürekli bi bulantı tekrarı yaşıyorum yaa bi de sürekli baş dönmesi. üüfff hiç iyi değilim eve gitsem de yatsam keşke

hepinize geçmişler olsun arkadaşlar. Allahım acil şifalar versin.

nazar değdi hepinize nazar

İyi ınsanım ben ya da ıti an çomağı hazırla :) çomak istiyorum kocama geçirsem bir tane , dün kavga ettik isim konusunda e harfliyle başlayacak diye tutturdu Eminönü'ne balık yemeğe gidecektik hazırlandık çıkıcaz bu konu açıldı kavga dövüş gittim odada ağladım sinirimden bu uyuz da koltukta uyuya kalmış bende kalk kuzenlerin bekliyor ya da ara gelmiyoruz de dedim aramam dedi çıkmıyorum dedi bende kapıya yöneldim ayakkabılarımı giydim sonra tam kapıdan cikacakken ıssız adam filmindeki kız gibi geri döndüm ama ben onun gibi tokat atmadım uzaktan onun ayakkabısının tekini alıp üstüne fırlattım Hahaha kafasını battaniyenin altına kaçırdı çıktım evden alışveriş merkezi arkamızda gittim karnımı doyurdum sonra bir güzel alışverişe başladım mesaj atıyor nerdesin diye dedim cehennemin dibinde , kendime spor ayakkabı aldım sonra mothercare mağazasına girdim oglusuma 6 li uzun kollu badi aldım 6-9 ay , 3lu p kısa kollu paketlerden 3-6 ay aldım , sonra 150 tl olunca 50tl hediye ceki kazanayım diye omuz bezi pisik kremi ve sac tarağı aldım :) jokerden zurafali tulum aldım şapkası falan çok tatlı birde bebeğimin ilk günlüğü diye bir kitap süper birşey , tüm detayları yazmışlar sen sadece dolduruyorsun foto koyuyorsn falan :) sonra kocama mesaj attım gel poşetleri al diye , geldi tipis tipis sonra Migros'a girdik gereksiz ne varsa aldım reyon değiştirdikte takip et dedim mecbur etti sonra köpek mamasını gördüm pist dedim baktı sana bundan alayım mı dedim hemen arkamı dondüm Hahaha sonra o dedi ki yok sen fare zehiri al daha iyi gider bana :) sonra eve donduk bu kavga ona 700tlye patladı çekiliş varmış bir sürü çekiliş kuponum da oldu oh oldu el mı yaman ben mı yaman görecek o

Dogum yapınca esnersin merak etme hersey aynısı gibi oluyor.
Ya ben normal dogumu son anıma kadar yasadım acilmayinca olmadı.birgun sancı çektikten sonra.
Sezaryenin bana getirdiği bir eksisi olmadı ertesi gün ayaktaydim.
Benim gorumcede sezaryen 10 gün kanepeye ip bağladı kalkarken tutup kalktı.
Ben onu görünce dedim benden almadıkları birsey mı var
Ablamda normal ben onun kadarda yatmadım kesinlikle bünye .agri eşiğine bağlı.
Beni sezaryen diye eleştiren herkes sezaryen oldu :)
Durumunuz neyi gösteriyorsa onu yapın illa su diye direnmenin de alemi yok.
Ha bu arada kızımdan sonrada göbeğim yay gibi gergindi göbek çatlak varsa kalır sezaryenden falan değil
Sivas'ta havuz kaplıcada falan vardır ama havuz mikroplu olur yazın girersin artık biz istanbuldayizda ne oldu en cok gördüğüm su sebzeleri isladigim leğenin icinde

oyyyii gidince hemen deneyeceğim.. yazdım telefonuma :)))
bende normal doğum istiyorum dedikçe doktorum hele bi o zaman gelsin bakalım durum ne göstericek diyor.. benim plesentam rahim ağzında duruyor.. eğer yer değiştirmemişse kesin sezeryan olacak.. ahh ahh hayırlı sağlıklı doğsunda.. artık katlanacağız:))

ne güzel hissetmeye başlamışsın sende.. bende daha 5-6 gündür hissediyorum.. sabah pek kıpırık olur birkaç güne.. ilk benimde öyleydi bişey sürtüyo gibi oluyodu emin olamıyodum.. sonra belirginleşmeye başladı.. çok şükür bu günleri de gördük ya..
Ankara berbat bugün.. dışarı çıkıcaktım bu rüzgarla gözüm kesmedi yaaa.. evde lamba yaksam yanacak yani o kadar karanlık şuanda..

İyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeci gelmi egomego
Bunlarda oğluşumun cicileri teyzesi

güle güle giysin cicileri inşallah, mutlu sağlıklı günlerde..

oyyyii kııızz ekonomiye yazık nettin sen öle
inşallah çekilişten iyi şeyler çıkar
mothercare çıtçıtlıların paketi kaç liraydı? indirim varmıydı yaaa.. ben hamile kaldığım günden beri indirim yakalayamadım..

valla ona az bile foto mak almak için teknosaya da girdim de o sırada geldi fare :) benim foto mak profesyonel çok büyük taşınmıyor küçük alıcım gerek yok demişti görür o beğenmedim beğenseydim bir 700 de oradan olurdu
canim bende indirim yakalayamadim hiç dün gözüm dondü aldım ama sonra hesap yaptım her türlü ucuza geliyor sanki bu badiler 6 li uzun kollu olan 64tl 3lu kısa kollu olan 39 tl yani piyasadakilerden aman aman çok pahalı degil bence hemde çok güzeller birde 150 tl alışveriş yapıyorsun 50tl hediye ceki veriyor onunla da 0-3 ay alıcım ya da bur tane hırka var gözüme kestirdi. Onu alıcam :)

Bebeci seni ayakta alkışlıyorum hayatım
Senin yolundan geliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…