hoşgeldin canım,hayırdır ne ilacı o??Canım hoşbulduk teşekkür ederim.Yeni bir ilaca başladık ve oldukca ağır geliyor,kafam bir dünya geziyorum buara İyi dileklerim için çok tesekkürler hayatım
Canım hoşbulduk teşekkür ederim.Yeni bir ilaca başladık ve oldukca ağır geliyor,kafam bir dünya geziyorum buara İyi dileklerim için çok tesekkürler hayatım
sağol canım
aslında şöööle kalkıp bütün evi temizleyesim war ama,wcye gidip anca geliom:))
Canım hoşbulduk teşekkür ederim.Yeni bir ilaca başladık ve oldukca ağır geliyor,kafam bir dünya geziyorum buara İyi dileklerim için çok tesekkürler hayatım
sağol canım
aslında şöööle kalkıp bütün evi temizleyesim war ama,wcye gidip anca geliom:))
aynen ya yazık onlara da ya, kıskanıyo da beni, dün bayağı hareketliydi biizmki, eee dio söleme artık bana yapmıyo işte, hissettim hissettim dio o diil diorum o gaz kabarcığı:)
ay çok güzel çok beendim göbişi ne kadar fitsin yalnız ya ben almış başımı gidiyorum halbuki, kaç kiloydun canım sen ya kaç kilo aldın, süper görünüyosun
sağol canım. ama içim buruk kavga gürültüyle gidiyoruz çünkü. bi de sadece 3 gün kalıcaz. 16 gündür burdayız.
sevmesine seviyorda neye yarıyor ki... bebek hayatımızı nasıl değiştiricek bilmiyorum ama daha şimdiden tartışıyoruz. kayınbabam çocuğu doğuya göndermicekmiş kendi okutacakmış öyle diyor. olduuuuuuu dedim. 1 gecelik bile vermem lafını bile etmeyin dedim. kör cahil insan değilim eğitimini de ben veririm siz merak etmeyin dedim.
ahhh canım ahhh ben neler çekiyorum sen bir bilsen.
evde kimse yok doğalgaz kapalı ev buz gibi yorganın altındayım şu an.
15 gündür gribim bir türlü geçmedi. doğalgazı kapatıyorlar gündüz. bir gün çok üşüdüm dedim.
gelin kısmı üşümez dedi kayınvalidem.burnum tıkanık, boğazım ağrıyor, faranjitim azmış durumda
yalnız kuzum sen şimdi buna göbiş dersen bizimkilere ayıp olur.
göbiş buysa bebek nerde
bebek buysa göbek nerde
teşekkür ederim canım:))
benimkide daha bu hafta sonu hissetti,bende diorum ona sen dokununca rahatlıyo,ağlaynca sen alırsın kucağına artık:))
canım çok sevindim gidecek olmanıza,Allah kazasız belasız varmayı nasip etsin,ailene kavuş inşallah..
benim eltim yaptı epidural normal,4-5 saat kalmış doğumda,ıkındığını sanıyomuş ama ıkınamıyomuş,bazılarıda doğum anında epidural kesiliyo diolar,bilemiyorum onun dra mu yanlış uygulama yaptı,tabe bunu duyan eşim şimdi kesinlikle istemiyo epidural normali..
tü tü tü maşallah canım,senin 9 aylık göbüşün benim şimdiki halim gibi ancak olur heralde:))
kızlar geç oldu ama herkese günaydın
dün bütün gün yattım,hastalıktan
eşim sağolsun sürekli ıhlamur,mandalina,portakal tıkıştıra tıkıştıra biraz ii etti beni
sağ gözüm o kadra sulandı ki,şişti gözüm resmen,hatta kaşım bile diğerinden 1-2 cm yukardaydı
ama bugün biraz daha ii olmama rağmen kociş göndermedi işe,sağlık ocağına gittik rapor verdi dr 2 gün
yarın ii olursam gidicem,canım istemezse gitmem:)
amaa sorun şu ki
ev hanımları bu saattlerde ne izliyonuz kıs siz??
:))
HAHAHA ÇOK KÖTÜSÜN ADAMI NİE BOZUON DÜN BENDE BOZDUM AMA HİSSETTİM GİBİ SANKİ AŞKIM DEDİ İYİ DE OYNAMIO Kİ DEDİM =)KÜSTÜ DÖNDÜ KIÇINI DAYANAMADI GERİ DÖNDÜ ÖÖÖÖ YAPTI DİLİNŞ UZATTI BENDE DEDİM Kİ BENİM KİDE İŞ DEMİ ASKIM BİRİNİ BÜYÜTMEDEN DİĞERİNİ NEDEN YAPTIM Kİ DEDİM GİT UYUZ KEÇİ DEDİ YATTI =)
ayy çok teşekkür ederim balım cuma günü herkes göbek paylasınca sabah kalktım c.tesi bende çektim =) 8 kilo aldımm bana çok şişko geliorumm =) 51 kiloydum 59 a dayanmışım hiç dur diyemiorum yemeyee =)
o neyyy la kızz nasıl yani sen yakamıyor musun doğalgazı anlamadım ki anamm çıkma içinden çıkma o keşiş kimde gelin kısmı üşümez diyen bayansa onu bi sivasa gönder üşürse ama gelin kısmısı üşümez diyim bayansa sonucta mutlaka gelindir yada gelin olmaya mecburdur =) kuzum sıkı sıkı giyin annen hemen iyileştirir seni uyumaya çalış o zaman annene kavusacagın anı düşün o seni pamuklara sarar saklar hemen iyileştirir =) ben hasta olunca annem gelirgelmez iyileşiorum ilaç gibi annelerrr kızz aklım sende kaldı kıyamamkineeee
haha annemde öyle dio nerde büyütüon sen bu bebeği dio ve doktorda tombiş bi oğlan dedi anlamadım ki valla ama aksam daha büyük oluo şişiorum bende kabızlık problemisi ve gaz problemi çok normaldede hamiş değilkende aksam bi şişerdim davul gibi iyi böyle ama haa =)işte kuzu görümcem bu halimi görünce ıyyy çok şişmanlamışşsın iğrenç olmuşsun dedi sinirlerimi bozuo salakana
inşallah kuzum yaa iç karnım büyük sanırım kocam beni deli etmek için dio ki oğlum senden önce gelio odaya die oyyş oğlum sağlıklı olsunda koca göbişlede gezerim kilolarda alıırm valla
canım hoşbulduk teşekkür ederim.yeni bir ilaca başladık ve oldukca ağır geliyor,kafam bir dünya geziyorum buara iyi dileklerim için çok tesekkürler hayatım
laterne,chosy ve hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun,acil şifalar dilerim...
sanada geçmiş olsun canım,magazin programı izliyom şimdi,gelinlikleri gösteriyo,ahhh 5 yılda bi düğün yapmak geleneklerimizde olsa:))ay cnm çok geçmiş olsun ben de öleydim şimdi yeni yeni iyiyim oldum iyileştim tekrar oldum 2 haftadır gribimevdeyken tüm kadın programlarını izledim valla oooohh çok eğlenceliydi, o kanaldan o kanala:)
walla benide ekleyin hasta listesine boğazlrım şiş öksürük ciğerim çıkacak gibi bide mide çıktı bunun üstüne
sanada geçmiş olsun canım,magazin programı izliyom şimdi,gelinlikleri gösteriyo,ahhh 5 yılda bi düğün yapmak geleneklerimizde olsa:))
geçmiş olsun canım,seni fenaymış çok,benim şükür öksürük filan yok,dikkat et kendine canım,midene soda filan ii gelmio mu?
kızlar geç oldu ama herkese günaydın
dün bütün gün yattım,hastalıktan
eşim sağolsun sürekli ıhlamur,mandalina,portakal tıkıştıra tıkıştıra biraz ii etti beni
sağ gözüm o kadra sulandı ki,şişti gözüm resmen,hatta kaşım bile diğerinden 1-2 cm yukardaydı
ama bugün biraz daha ii olmama rağmen kociş göndermedi işe,sağlık ocağına gittik rapor verdi dr 2 gün
yarın ii olursam gidicem,canım istemezse gitmem:)
amaa sorun şu ki
ev hanımları bu saattlerde ne izliyonuz kıs siz??
:))
Ay ne kadar hoş görünüyorsun ya
Bacım sen kaç kilo ile hamiş kaldın yahu kaç kilo aldın
Çok beğendim valla tütüütütüt maşallah sana
mucxx thanks bebeğimmmm ama kendime çok şişman geliorumm =)canım çok fitsin sen ya
ay yok artık ne 8 kilosu ayol, ama işte bak doğru demekki zayıflar daha çok kilo alıyo aradaki farkı kaaptmak için böle hiç göstermiyo tabi aldığını:)
o filmi yalnız izlemesin bence, eşiyle izlemesinde fayda var. hatta eline kafaya vurmalık; kitap, tencere vb. bişeyler alırsa iyi olursakın yapmaaaaane güzel evin tadını çıkar.. netten ''aramızda bebek var'' filmini izle :))) gir battaniye altına yap bi ıhlamur... ohhhhh missss gibi evde olsaım geldi bak :)
bakalım bakalım.... hadi bize de gösterAyy kızlar oğluşumun cicileri geldi,nasıl mutlu oldum ağzım kulaklarımda.
Çok şekerler yaaa
ay hiç istemem öle bişi, giremem o gelinliğin içine bi daha 49 kiloydum evlendiğimde38 beden gelinlik giymek istemiyorum:)
sanada geçmiş olsun canım,magazin programı izliyom şimdi,gelinlikleri gösteriyo,ahhh 5 yılda bi düğün yapmak geleneklerimizde olsa:))
geçmiş olsun canım,seni fenaymış çok,benim şükür öksürük filan yok,dikkat et kendine canım,midene soda filan ii gelmio mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?