2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım hoşbulduk teşekkür ederim.Yeni bir ilaca başladık ve oldukca ağır geliyor,kafam bir dünya geziyorum buara İyi dileklerim için çok tesekkürler hayatım

mergen burda mısın yardımına acil ihtiyacım var canımmmm

sağol canım
aslında şöööle kalkıp bütün evi temizleyesim war ama,wcye gidip anca geliom:))

İşde olsak,izinli olduğumuzda temizlik yapmam lazım deriz.
Evde olunca tembellik çöker iyice.Banada hep öyle olur.
Boşver temizliği dinlen tadını çıkar.

Voltajım hoşgelmişsinnn

Canım hoşbulduk teşekkür ederim.Yeni bir ilaca başladık ve oldukca ağır geliyor,kafam bir dünya geziyorum buara İyi dileklerim için çok tesekkürler hayatım

mergennnn şunu izlerken aklıma sen geldinnn baktın mı hiç

İKİZLERİN ANNE KARNINDA KAVGASI - WEB TV :: Hürriyet

sağol canım
aslında şöööle kalkıp bütün evi temizleyesim war ama,wcye gidip anca geliom:))

sakın yapmaaaaa ne güzel evin tadını çıkar.. netten ''aramızda bebek var'' filmini izle :))) gir battaniye altına yap bi ıhlamur... ohhhhh missss gibi evde olsaım geldi bak :)

aynen ya yazık onlara da ya, kıskanıyo da beni, dün bayağı hareketliydi biizmki, eee dio söleme artık bana yapmıyo işte, hissettim hissettim dio o diil diorum o gaz kabarcığı:)

HAHAHA ÇOK KÖTÜSÜN ADAMI NİE BOZUON DÜN BENDE BOZDUM AMA HİSSETTİM GİBİ SANKİ AŞKIM DEDİ İYİ DE OYNAMIO Kİ DEDİM =)KÜSTÜ DÖNDÜ KIÇINI DAYANAMADI GERİ DÖNDÜ ÖÖÖÖ YAPTI DİLİNŞ UZATTI BENDE DEDİM Kİ BENİM KİDE İŞ DEMİ ASKIM BİRİNİ BÜYÜTMEDEN DİĞERİNİ NEDEN YAPTIM Kİ DEDİM GİT UYUZ KEÇİ DEDİ YATTI =)

ay çok güzel çok beendim göbişi ne kadar fitsin yalnız ya ben almış başımı gidiyorum halbuki, kaç kiloydun canım sen ya kaç kilo aldın, süper görünüyosun

ayy çok teşekkür ederim balım cuma günü herkes göbek paylasınca sabah kalktım c.tesi bende çektim =) 8 kilo aldımm bana çok şişko geliorumm =) 51 kiloydum 59 a dayanmışım hiç dur diyemiorum yemeyee =)

o neyyy la kızz nasıl yani sen yakamıyor musun doğalgazı anlamadım ki anamm çıkma içinden çıkma o keşiş kimde gelin kısmı üşümez diyen bayansa onu bi sivasa gönder üşürse ama gelin kısmısı üşümez diyim bayansa sonucta mutlaka gelindir yada gelin olmaya mecburdur =) kuzum sıkı sıkı giyin annen hemen iyileştirir seni uyumaya çalış o zaman annene kavusacagın anı düşün o seni pamuklara sarar saklar hemen iyileştirir =) ben hasta olunca annem gelirgelmez iyileşiorum ilaç gibi annelerrr kızz aklım sende kaldı kıyamamkineeee

yalnız kuzum sen şimdi buna göbiş dersen bizimkilere ayıp olur.

göbiş buysa bebek nerde
bebek buysa göbek nerde

haha annemde öyle dio nerde büyütüon sen bu bebeği dio ve doktorda tombiş bi oğlan dedi anlamadım ki valla ama aksam daha büyük oluo şişiorum bende kabızlık problemisi ve gaz problemi çok normaldede hamiş değilkende aksam bi şişerdim davul gibi iyi böyle ama haa =)işte kuzu görümcem bu halimi görünce ıyyy çok şişmanlamışşsın iğrenç olmuşsun dedi sinirlerimi bozuo salakana

inşallah kuzum yaa iç karnım büyük sanırım kocam beni deli etmek için dio ki oğlum senden önce gelio odaya die oyyş oğlum sağlıklı olsunda koca göbişlede gezerim kilolarda alıırm valla

ay cnm çok geçmiş olsun ben de öleydim şimdi yeni yeni iyiyim oldum iyileştim tekrar oldum 2 haftadır gribim evdeyken tüm kadın programlarını izledim valla oooohh çok eğlenceliydi, o kanaldan o kanala:)

mergen

yardım

korkuyorum... doktorrum benden rahim boynu uzunluğuma baktırmamı istedi, senden de öyle birşey istediler mi?

nasıl oluyor? alttan mı muayene ediyorlar? nereye yaptırdın?

ay yok artık ne 8 kilosu ayol, ama işte bak doğru demekki zayıflar daha çok kilo alıyo aradaki farkı kaaptmak için böle hiç göstermiyo tabi aldığını:)

bi de 3 hafta sonra 2.li ultrason istedi ama perinatolog ismi verdi ona yönlendirdi. radyolog bakmasın dedi.

aradım doktoru adam günde sadece 1 tane ikiz bakıyormuş ve ücreti de 400 tl (

sen baktırdın mı?

nerde ne kadar?

ne için yapılıyor bu testler bakımlar falan..

çok kafam karıştı, tedirginim, acaba kötü birşeyler mi var...

BU ARADA SEN OĞULLARININ HAREKETLERİNİ HİSSETMEYE BAŞLADIN MI???

ay cnm çok geçmiş olsun ben de öleydim şimdi yeni yeni iyiyim oldum iyileştim tekrar oldum 2 haftadır gribim evdeyken tüm kadın programlarını izledim valla oooohh çok eğlenceliydi, o kanaldan o kanala:)
sanada geçmiş olsun canım,magazin programı izliyom şimdi,gelinlikleri gösteriyo,ahhh 5 yılda bi düğün yapmak geleneklerimizde olsa:))

walla benide ekleyin hasta listesine boğazlrım şiş öksürük ciğerim çıkacak gibi bide mide çıktı bunun üstüne

geçmiş olsun canım,seni fenaymış çok,benim şükür öksürük filan yok,dikkat et kendine canım,midene soda filan ii gelmio mu?

Dertsiz hosgeldin canım benim
Kaynana cok ilginç aslında ağzımda bir ton hakaret varda Hanim hanimcik durayım.
O kesin bacısının kızını Abi'sinin kızını yani senin yerine bir tanıdık kızı alacaktı galiba.
Seni sindiremiyor hazimsiz sıracalı.
Giderken ne hevesli girmiştin oysa.neyse sen yaşadığını boşver kendini uzme annene gidiyorsun Bacim .
Esine hiç laf etmiyorum kotu birsey cikacak agzimdan yine de gonul kiriliyor.Allah ıslah etsin.
Sseni cok seviyorum canım dualarım seninle.

ay hiç istemem öle bişi, giremem o gelinliğin içine bi daha 49 kiloydum evlendiğimde38 beden gelinlik giymek istemiyorum:)

aç kız müge anlıyı amaa izleyecek bişi mi bulamıon gelir döferim seni ne temizliğiymiş aç mügeyi kırılıp geçersin ne tipler çıkıo uuüyyy kocam eltime atladı eltim kaynımı pıçakladı kaynım baldızıne hoplamış sonra bahçivan kız kardeşime sulanmış kız kardeşim uşağa zıplamış sonra hepsi aşçıya atlamış komşumuzun gişisisi de bana göz attı müge hanımmmmm
hahaha izle izle kopmak garanti

Ay ne kadar hoş görünüyorsun ya
Bacım sen kaç kilo ile hamiş kaldın yahu kaç kilo aldın
Çok beğendim valla tütüütütüt maşallah sana

51 kiloydum kuzu 8 kilo aldım ben kendime çok şişmanlamış geliorum ama dedim ya cuma sizin göbekler büyüğüme geldi kendiminkine bakınca korktum ki gelişmiyor mu die =)

canım çok fitsin sen ya
mucxx thanks bebeğimmmm ama kendime çok şişman geliorumm =)

ay yok artık ne 8 kilosu ayol, ama işte bak doğru demekki zayıflar daha çok kilo alıyo aradaki farkı kaaptmak için böle hiç göstermiyo tabi aldığını:)

öyle demekki ama bana şişman geliom allahtan göbeğim çıkıo sadece =) vicudu zayıf göbekliler gibi duruom hamiş gibi durmuo =)o sinir bozucu azıcık daha büyüsün bell olar insallah annem kızıo kilo alırım die yemion mu die de dedim ki gözünle görüon gıtlıktan çıkmış gibi yiyiyorum iç karnım büyük sanırım die tahmin ediorum

sakın yapmaaaaa ne güzel evin tadını çıkar.. netten ''aramızda bebek var'' filmini izle :))) gir battaniye altına yap bi ıhlamur... ohhhhh missss gibi evde olsaım geldi bak :)
o filmi yalnız izlemesin bence, eşiyle izlemesinde fayda var. hatta eline kafaya vurmalık; kitap, tencere vb. bişeyler alırsa iyi olur

Ayy kızlar oğluşumun cicileri geldi,nasıl mutlu oldum ağzım kulaklarımda.
Çok şekerler yaaa
bakalım bakalım.... hadi bize de göster

yok ya soda daha yakıo hani bi yere tuz ruhu dökünce köpürür ya sanki soda içnce öle oluo gibi içim

mergenim kuzularım nabuo ne ilacı kuzu ya be hiç ilaç kullanmıom bi pembe ilaç verdi şeker pembesi bitti oda baska vermedi decavit verdi sabah aç karnına onuda kusuom içince kendim bıraktım valla başkada yok sence normalmi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…