naz cım senin işler bugün pek yoğun değil galiba:)
bana da öle denk gelio hep,bugün evde yatıyom ya,o kadar dizi izledim bi baktım 2 sayfa geçmiş,vallahi öyle :) normalde yoğun olur yazılanlara yetişemem aklım burda kalır bugün de rahatım ama kimse birşey yazmıyor :)
Mergen
Hosgeldin canım benim.ozledik seni , listeni
hoşgeldin canım,hayırdır ne ilacı o??
bebişler nasıl?
mergennnn şunu izlerken aklıma sen geldinnn baktın mı hiç
İKİZLERİN ANNE KARNINDA KAVGASI - WEB TV :: Hürriyet
mergen
yardım
korkuyorum... doktorrum benden rahim boynu uzunluğuma baktırmamı istedi, senden de öyle birşey istediler mi?
nasıl oluyor? alttan mı muayene ediyorlar? nereye yaptırdın?
walla benide ekleyin hasta listesine boğazlrım şiş öksürük ciğerim çıkacak gibi bide mide çıktı bunun üstüne
mergenim kuzularım nabuo ne ilacı kuzu ya be hiç ilaç kullanmıom bi pembe ilaç verdi şeker pembesi bitti oda baska vermedi decavit verdi sabah aç karnına onuda kusuom içince kendim bıraktım valla başkada yok sence normalmi kuzum
Geçmişi okuyamadım , Umarım herkes iyidir,
Ben hafta sonu bir rüyayla uyandımki hüngür foşurt ağlar haldeydim..
İki dr.um ve ben konuşuyoruz. Detaylıyı yapacak dr. diyorki risk olabilir başka testte yaptırdın mı? Bende diyorum artık bu saatten sonra bişey çıksada ben müdahale ettirmem gerek yok ...Bir uyandım yaşlar yanaklarımdan boşalıyor
Bu Cuma detaylım var , Onun etkisimi bilmem gerçi stres yapmıyorum ama ...
Gününüz güzel geçsin,
İyi ınsanım ben ya da ıti an çomağı hazırla :) çomak istiyorum kocama geçirsem bir tane , dün kavga ettik isim konusunda e harfliyle başlayacak diye tutturdu Eminönü'ne balık yemeğe gidecektik hazırlandık çıkıcaz bu konu açıldı kavga dövüş gittim odada ağladım sinirimden bu uyuz da koltukta uyuya kalmış bende kalk kuzenlerin bekliyor ya da ara gelmiyoruz de dedim aramam dedi çıkmıyorum dedi bende kapıya yöneldim ayakkabılarımı giydim sonra tam kapıdan cikacakken ıssız adam filmindeki kız gibi geri döndüm ama ben onun gibi tokat atmadım uzaktan onun ayakkabısının tekini alıp üstüne fırlattım Hahaha kafasını battaniyenin altına kaçırdı çıktım evden alışveriş merkezi arkamızda gittim karnımı doyurdum sonra bir güzel alışverişe başladım mesaj atıyor nerdesin diye dedim cehennemin dibinde , kendime spor ayakkabı aldım sonra mothercare mağazasına girdim oglusuma 6 li uzun kollu badi aldım 6-9 ay , 3lu p kısa kollu paketlerden 3-6 ay aldım , sonra 150 tl olunca 50tl hediye ceki kazanayım diye omuz bezi pisik kremi ve sac tarağı aldım :) jokerden zurafali tulum aldım şapkası falan çok tatlı birde bebeğimin ilk günlüğü diye bir kitap süper birşey , tüm detayları yazmışlar sen sadece dolduruyorsun foto koyuyorsn falan :) sonra kocama mesaj attım gel poşetleri al diye , geldi tipis tipis sonra Migros'a girdik gereksiz ne varsa aldım reyon değiştirdikte takip et dedim mecbur etti sonra köpek mamasını gördüm pist dedim baktı sana bundan alayım mı dedim hemen arkamı dondüm Hahaha sonra o dedi ki yok sen fare zehiri al daha iyi gider bana :) sonra eve donduk bu kavga ona 700tlye patladı çekiliş varmış bir sürü çekiliş kuponum da oldu oh oldu el mı yaman ben mı yaman görecek o
BİZİN SENLE DOĞMAYI BEKLEYEN BİR OĞLUMUZ VAR
[video]www.youtube.com/watch?v=PhPUkyvijUk[/video]
ciciler geldi demek güle güle giysin oğluşun.
kız bayağa yoğunmuşsun haftasonu maşallah. :) güzel geçtiğinze sevindim. kramp için geçmiş olsun.
Bende rüyamda detayliya giriyordum gercek bebek gibi görüyorduk beyaz Tenli kara saçlı kara gözlü biriydi oglusum parmaklarını emiyordu falan 10 gün sonra görücez inşallah benim test ücreti 300 dedi hastane
bana da öle denk gelio hep,bugün evde yatıyom ya,o kadar dizi izledim bi baktım 2 sayfa geçmiş,
başka zaman bi giriyorum saat 4 gibi 20-30 sayfa yazılmış:)
Kızlar bugun benimde islerimde pek yogunda
Aboo belim kırıldı ,sırtım felç .
kızlar bugün herkes yorgun ve yoğun herhalde:26::26::26:
bende dua okuduğum için çok sık gelemedim bugünnn
Çok mu yordun kendini voltajım
Senin işinde zor valla ya.İki bebe elinde bir bebe karnında.
Ben olsam çığlık atardım
Eşim 2.ciye yapalım hemen peş peşe büyüsünler diyo.
Bende sen doğurursan olur diyorum
Nasılsın şekerim?
Cok yordum canım ya.
Esimin uzn zamandır yemediği birşeyi yapayım dedim anamm,oda gelirken ondan kallavi birsy istemeliyim arz talep meselesi
ay kızım sagolsun gece yanıma gelmeye sardı.donemiyorum tek yanımın ustunde birde gormuyorumda ayakucuma falan uzanıyor pisicik.
Esine söyle sana yardımcı tutarsa 3. Bile yap
Kötüyüm canım, öğrencilerimden biri epilepsi nöbeti geçirdi, doğum gününü kutluyorduk tam pastasının mumlarını üfleyecekti, dağıldım resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?