2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım bende aldım kipa dan ff badir bir tane .güle güle giysin bebişin.markafoni de carters indirimdeydi bir de butik bebeden aldım bişiyler.evet eksik o kadar çok ki.kara kara düşünmeye başladım.03 ler de genelde yandan iliklenenler daha kullanışlı.

Yazmayı unuttum şekerim mutlaka eşinden yerini tutacak bir şey iste.
Emeğe saygı lütfen de
:))) evet sacım süpürge , bugun beni mutlu etsin Yada yarin
Küserim yoksa

Saol canım, iyi akşamlar. ilk defa yaşadık böyle bir şeyi, yavrum mosmor oldu.
Gecmis olsun hayatım ailesi bildirmemiş miydi durumu hazırlıksız miydiniz?
Cok cok zor iyi bilirim.

Kızlar size birsey danışayım akıl verin bana.
C.tesi esimin cok yakın kardesi saydığı arkadasinın düğünü var.
Ben bilezik almasını teklif ediyorum eşimde 500 Euro takayım bilezik kiza takiliyor diyor.her ne kadar evleniyor onlara kalacak anası dugun arasi toplayacak değil ya diyorum.
Kızlar bu degerde başka ne yapalım 1500-2000 lira arası
Ayrıca ucak bileti tekti sorgusuz ben yokum bebis içn hala riskli diye tedirgin .azicik suratım dussede neyse.

reşat altın olabilir canım onlarında gramlıkları var diye biliyorum ben 1,5-2 gr'mlık alırsa denk delir :26::26::26:
ama sonuçta bence kıza kalıcak diye birşey yok ki düğün bu
nişanda olur böyle şeyler:26:

:))) evet sacım süpürge , bugun beni mutlu etsin Yada yarin
Küserim yoksa

Gecmis olsun hayatım ailesi bildirmemiş miydi durumu hazırlıksız miydiniz?
Cok cok zor iyi bilirim.

ah canımmmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah.

Teşekkür ederim kızlar, voltajcım bildirmedi canım zaten tanı bugün kondu hastaneye götürdük ilk müdahaleyi yaptıktan sonra. Kayıt olurlarken arada nefes darlığı yaşayabiliyor demişlerdi, meğerse daha önce 1 kriz daha geçirmişler keşke bize açık açık söyleselerdi, Allah tan biliyorum da müdahale edebildik.

Eşin doğru düşünmüş, nakit olursa arkadaşı da düğün için yaptığı bir masrafı öder, borcunu kapatır. Bilezik olursa bozduramaz

Yok hayatım nisandada yapamaz yapsa bile cocuk öyle bir bilezik pesine düşmez esim anası gibi evham yapıyor.
Yazık ya Allah yardım etsin.kucukken tedavisi daha kolay.
--
Kiz hanipeks herkes ben mı bilezik verip borç ödeyen .
Oğlanın herseyi tamam ve cok varlıklı .kizin arabasina kadar aldi.bizim is gönül almakta ama hafif birsey yapamayız başka ne etsek :44:

Bence bilezik alın 5 ay önce evlenmiş biri olarak :) çünkü bilezik takanlar daha çok onurlandiriyor insanı , bana hep kaç bilezik ödü kimler taktı vs sorusu oldu , sende gururlanıyorsun yani bende mı cingenelik var bilmem benim kendi arkadaslarim da taktı esimin arkadaşları da neticede foto var video var dolar Euro var onlar da bozulmuyor ki duruyor kasada benim bilezikler gibi , söyle kalın br bilezik alin bence

kizlar test sonuclarimizi mail atmislar hersey normalmis cok sukur bi deger soylememisler ama..

quad screen demisler internetten baktim sanirim 4lu test demek oluyor, icim rahatlayabilir guvenilirdir degil mi

Bende bilezik diyorum daha ağır bence.
Valla hiç düğünümde bilezik takilmadigi içn gururunu bilemem çeyrek bile takılmadı kaynana tarafından hepsini cukkalamis yamyamlar.nisanliyken bileziğim setim çoktu zaten düğünde belki ondan cok zoruma gitmedi kendi acgozlulukleri.
Hepsi borca harca gitsede ben cok inatciyim sırf kaynana siz üste basa cok para harcıyorsunuz kıçınıza bir çil bulaşmaz diyor benim tansiyon 20.bir liram olsa biriktirdim gidip çeyrek falan aldım birsuru bilezik aldım giderken takiyorum hasetlensin kıyımın kıyıları
Kac gram diye bile soruyorlar duşun sen gerisini.Hepsini 40 gramdan aldım ona dilleri yokKırk deyince gözü virk
Azmettim ev alacağım 1 yıl ac dururum evimi alayım onların aldığı eşyalardan kurtulayım .

Esra,Gözün Aydın canım ,hadi gecmis olsun.
esın yorumlamadı mı?arasin Ohio lu maria bacıyı .

Son düzenleme:
Hey gidi hey benim de esimin kuzeninde öyle yapmışlar gelin dedi ki ben altın görmedim ki hepsini aldılar dedi benim gözüm fırladı nerdeyse , dedim altın kadınındir nasıl olmuş meger bunlarda oyleymis ben dedim bizde böyle degil altın kadının ki benim kayınvalidem de altın kadınındir der hep , benim olduğu gibi hersey adıma kasaya kaldırıldı esimin ihtiyacı olunca tabii ki veririm ama bilezikleri vermem onlar oğlumun ve nasip ederse kardesinin , esim çalışsın daha da koysun üstüne almak da neymiş , böyle böyle para birikiyor gerçi bu aralar inşaat başladı ara ara altın fiyatlarına bakıyor dedim 100 çeyrek veririm bazen. Dalga geciyorum hadi 150 olsun
valla sen hakkından gelirsin her türlü bende biriktirsem nerdeee koyuyorum aldıklarımı koseye sonra diyor sende para varmıydi bende veriyorum hepsini , nakitle isim yok kredi kartı taksit olayı beni alışverişe sürüklüyor nakit versem yetmez zaten , aslında o nakitleri de alır almaz altın yapmak var da iste lazım olur diye yapmıyorum sonra da gidiyor

Bebecii Kiz biz kredi kartı hiç kullanmadık .benim esim tirsar kredide çekmez faizliya ikiside aslında iyi yapıyor sayesinde bizde yemiyoruz.
Bende onceden hep verdim altindi paraydi.artik zort ölsem vermem hep Acidim verdim.
Şimdi paramız olsada olmasada verir sorsa var mı diye yok derim.seni basasagi sallasam cebinden 2 tane ben çıkarım der bilir biriktirdiğimi .
İsin garibi 11. Yılımıza gireceğiz hala ben para iisteyemem öylede bir özelliğim var.utanirim amaa parasız mı kaldın minik kuşum falan der ben o anda pancar.uf tamam ya uzatma derim ama nafile utanırım
Verme ev al evin varsada al boşver .

kızlar merhaba,

Ben mayıs anneleri grubundanım hatırlarsanız, voltajdan cinsiyet tahmini istemiştim geçen hafta, bugün doktorumuza gittik voltaj erkek demişti ama bebişimiz kızmış teyzeleri hayırlısyla iişalah, gruptaki kızlar sölememi istediler, tahmin için genede teşekkürller yüreğine sağlık bacıım:)

hayirli olsun kizin

voltajin sizin icin yaptigi tahminlerin yanlis cikmasi normal bence, bizimle vakit gecirdigi icin bizi taniyor daha cok hissediyor enerjimizi :))

maksat muhabbet olsun zaten Allahtan baskasi gaybi bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…