Canım benim üzme kendini.Allahım yadımcısı olsun inşallah.
Öpüyorum seni yarın görüşürüz,şimdi çıkıyorum.
yaa bende makine araştırıyorum.. benimki de kocaman.. çantası ıvırı zıvırı derken çok yer kaplıyo :)) birde ben iyi kamera çekecek özellikli bişi arıyorum.. doğum öncesi almak şart.. doğumdan çıkıp koca canonumla bebemin fotolarını çekebilecek bir ben varım :)) ehh o anda da ben bu işi üstlenemeyeceğime göre kompakt bir makine ile bu işi halletmeleri için ihtiyaç var.. eğer iyi bir model denk gelirsen bana da haber et :))
sen prof makine ile ne çekimi yapıyon bu arada? ben makro çekiyorum.. özellikle kelebek fotoları ilgi alanım..
cicilerini güle güle giysin yavrucuğun.. evet çok pahalı değil de ben geçenlerde kipada denk geldim indirime.. f&f diye bir marka satıyor ve ürünler çok kaliteli gibi geldi.. alıverdim.. hemde tanelerini 3-4 tlden.. o nedenle baya ucuza geldi.. ama genelde 3-6 ve 6-9 aldım.. mothercaredan 0-3 alıcam iki paket.. ilk günlerinde tenine değecek şeylerin sıkıntı çıkartmasını istemiyorum.. gidip bakayım bende.. ne zamandır gitmedim avm lere.. eksik ne kadar çok..
:))) evet sacım süpürge , bugun beni mutlu etsin Yada yarinYazmayı unuttum şekerim mutlaka eşinden yerini tutacak bir şey iste.
Emeğe saygı lütfen de
Gecmis olsun hayatım ailesi bildirmemiş miydi durumu hazırlıksız miydiniz?
Saol canım, iyi akşamlar. ilk defa yaşadık böyle bir şeyi, yavrum mosmor oldu.
Kötüyüm canım, öğrencilerimden biri epilepsi nöbeti geçirdi, doğum gününü kutluyorduk tam pastasının mumlarını üfleyecekti, dağıldım resmen...
Kızlar size birsey danışayım akıl verin bana.
C.tesi esimin cok yakın kardesi saydığı arkadasinın düğünü var.
Ben bilezik almasını teklif ediyorum eşimde 500 Euro takayım bilezik kiza takiliyor diyor.her ne kadar evleniyor onlara kalacak anası dugun arasi toplayacak değil ya diyorum.
Kızlar bu degerde başka ne yapalım 1500-2000 lira arası
Ayrıca ucak bileti tekti sorgusuz ben yokum bebis içn hala riskli diye tedirgin .azicik suratım dussede neyse.
:))) evet sacım süpürge , bugun beni mutlu etsin Yada yarin
Küserim yoksa
Gecmis olsun hayatım ailesi bildirmemiş miydi durumu hazırlıksız miydiniz?
Cok cok zor iyi bilirim.
ah canımmmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah.
Kızlar size birsey danışayım akıl verin bana.
Ben bilezik almasını teklif ediyorum eşimde 500 Euro takayım bilezik kiza takiliyor diyor.her ne kadar evleniyor onlara kalacak anası dugun arasi toplayacak değil ya diyorum.
Ayrıca ucak bileti tekti sorgusuz ben yokum bebis içn hala riskli diye tedirgin .azicik suratım dussede neyse.
Yok hayatım nisandada yapamaz yapsa bile cocuk öyle bir bilezik pesine düşmez esim anası gibi evham yapıyor.reşat altın olabilir canım onlarında gramlıkları var diye biliyorum ben 1,5-2 gr'mlık alırsa denk delir :26::26::26:
ama sonuçta bence kıza kalıcak diye birşey yok ki düğün bu
nişanda olur böyle şeyler:26:
Yazık ya Allah yardım etsin.kucukken tedavisi daha kolay.
Teşekkür ederim kızlar, voltajcım bildirmedi canım zaten tanı bugün kondu hastaneye götürdük ilk müdahaleyi yaptıktan sonra. Kayıt olurlarken arada nefes darlığı yaşayabiliyor demişlerdi, meğerse daha önce 1 kriz daha geçirmişler keşke bize açık açık söyleselerdi, Allah tan biliyorum da müdahale edebildik.
Eşin doğru düşünmüş, nakit olursa arkadaşı da düğün için yaptığı bir masrafı öder, borcunu kapatır. Bilezik olursa bozduramaz
Bence bilezik alın 5 ay önce evlenmiş biri olarak :) çünkü bilezik takanlar daha çok onurlandiriyor insanı , bana hep kaç bilezik ödü kimler taktı vs sorusu oldu , sende gururlanıyorsun yani bende mı cingenelik var bilmemKızlar size birsey danışayım akıl verin bana.
Bence bilezik alın 5 ay önce evlenmiş biri olarak :) çünkü bilezik takanlar daha çok onurlandiriyor insanı , bana hep kaç bilezik ödü kimler taktı vs sorusu oldu , sende gururlanıyorsun yani bende mı cingenelik var bilmembenim kendi arkadaslarim da taktı esimin arkadaşları da neticede foto var video var dolar Euro var onlar da bozulmuyor ki duruyor kasada benim bilezikler gibi , söyle kalın br bilezik alin bence
Hey gidi hey benim de esimin kuzeninde öyle yapmışlar gelin dedi ki ben altın görmedim ki hepsini aldılar dedi benim gözüm fırladı nerdeyse , dedim altın kadınındir nasıl olmuş meger bunlarda oyleymis ben dedim bizde böyle degil altın kadının ki benim kayınvalidem de altın kadınındir der hep , benim olduğu gibi hersey adıma kasaya kaldırıldı esimin ihtiyacı olunca tabii ki veririm ama bilezikleri vermem onlar oğlumun ve nasip ederse kardesinin , esim çalışsın daha da koysun üstüne almak da neymiş , böyle böyle para birikiyor gerçi bu aralar inşaat başladı ara ara altın fiyatlarına bakıyor dedim 100 çeyrek veririm bazen. Dalga geciyorum hadi 150 olsunBende bilezik diyorum daha ağır bence.
Valla hiç düğünümde bilezik takilmadigi içn gururunu bilemem çeyrek bile takılmadı kaynana tarafından hepsini cukkalamis yamyamlar.nisanliyken bileziğim setim çoktu zaten düğünde belki ondan cok zoruma gitmedi kendi acgozlulukleri.
Hepsi borca harca gitsede ben cok inatciyim sırf kaynana siz üste basa cok para harcıyorsunuz kıçınıza bir çil bulaşmaz diyor benim tansiyon 20.bir liram olsa biriktirdim gidip çeyrek falan aldım birsuru bilezik aldım giderken takiyorum hasetlensin kıyımın kıyıları
Kac gram diye bile soruyorlar duşun sen gerisini.Hepsini 40 gramdan aldım ona dilleri yokKırk deyince gözü virk
Azmettim ev alacağım 1 yıl ac dururum evimi alayım onların aldığı eşyalardan kurtulayım .
Esra,Gözün Aydın canım ,hadi gecmis olsun.
esın yorumlamadı mı?arasin Ohio lu maria bacıyı .
kızlar merhaba,
Ben mayıs anneleri grubundanım hatırlarsanız, voltajdan cinsiyet tahmini istemiştim geçen hafta, bugün doktorumuza gittik voltaj erkek demişti ama bebişimiz kızmış teyzeleri hayırlısyla iişalah, gruptaki kızlar sölememi istediler, tahmin için genede teşekkürller yüreğine sağlık bacıım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?