hayirli olsun kizin
voltajin sizin icin yaptigi tahminlerin yanlis cikmasi normal bence, bizimle vakit gecirdigi icin bizi taniyor daha cok hissediyor enerjimizi :))
maksat muhabbet olsun zaten Allahtan baskasi gaybi bilemez
Kızlar bugun benimde islerimde pek yogunda
Aboo belim kırıldı ,sırtım felç .
kıs çok üzüldüm ya
Kötüyüm canım, öğrencilerimden biri epilepsi nöbeti geçirdi, doğum gününü kutluyorduk tam pastasının mumlarını üfleyecekti, dağıldım resmen...
Bende bilezik diyorum daha ağır bence.
Valla hiç düğünümde bilezik takilmadigi içn gururunu bilemem çeyrek bile takılmadı kaynana tarafından hepsini cukkalamis yamyamlar.nisanliyken bileziğim setim çoktu zaten düğünde belki ondan cok zoruma gitmedi kendi acgozlulukleri.
Hepsi borca harca gitsede ben cok inatciyim sırf kaynana siz üste basa cok para harcıyorsunuz kıçınıza bir çil bulaşmaz diyor benim tansiyon 20.bir liram olsa biriktirdim gidip çeyrek falan aldım birsuru bilezik aldım giderken takiyorum hasetlensin kıyımın kıyıları
Kac gram diye bile soruyorlar duşun sen gerisini.Hepsini 40 gramdan aldım ona dilleri yokKırk deyince gözü virk
Azmettim ev alacağım 1 yıl ac dururum evimi alayım onların aldığı eşyalardan kurtulayım .
Bizim de şükür kredilik durumumuz olmadı , kredi kartlarim zamanında yatar faiz falan ödemeyiz , ben unı yıllarımdan alıştım kredi kartına , o zamanda nakit harcamadım dururdu öyle , benim alışverişime nakit dusunemiyirum benim eşimle hiç çekinmem yoktur unide paramız ortaktı üniden sonra onun çalışmadığı donem oldu ben ödedim gerektiğinde para verdim , ailesinden istememedi çalışmadığı için gurur yapıyordu , sonra o yurtdışına çalısmaya gitti o bana verdi daha sevgiliyken maddi yardımlaşmamız olduğu için evlenmeden oncede kimde varsa verdigi için hiç çekinmem zaten paran var mı sorusuna hep var dediğim için isteme ihtiyacım da olmadı o yine verir kendinde varsa , ben harcamam yine ona gider :) hem benim bilet satış Ofisi'm var aylık karı direk inşaata verîyoruz o yüzden çok da ondan para alıyorum sayılmaz :) evim var kayınvalidemin tepesinde :) o yüzden istemedik ve kiradayiz o evi de bizden saymıyorum o yüzden ileride kırasını vermediğim bir ev istiyorum ama esim arsaya yatırım yapmanın doğru olduğunu düşünenlerden o sekilde daha çok kar oluyor her ev bizim kırayı verdikten sonra diyor haspamBebecii Kiz biz kredi kartı hiç kullanmadık .benim esim tirsar kredide çekmez faizliya ikiside aslında iyi yapıyor sayesinde bizde yemiyoruz.
Bende onceden hep verdim altindi paraydi.artik zortölsem vermem hep Acidim verdim.
Şimdi paramız olsada olmasada verir sorsa var mı diye yok derim.seni basasagi sallasam cebinden 2 tane ben çıkarım der bilir biriktirdiğimi .
İsin garibi 11. Yılımıza gireceğiz hala ben para iisteyemem öylede bir özelliğim var.utanirim amaa parasız mı kaldın minik kuşum falan der ben o anda pancar.uf tamam ya uzatma derim ama nafile utanırım
Verme ev al evin varsada al boşver .
Bugün okuduğum bir yerde bebeğinizin hareketleri tutarsız olabilir bazen çok hareket edip bazen hiç hareket etmeyebilir diyor benimki dün hiç durmazken bugün arada pit pit yapıp kaçtı çikolata yediğim haldekızlar yaaa ben bebeğimin hareketlerini gittikçe daha az hissetmeye başladım zayıfladı ayrıca hareketleribenim gibi olan varmı acaba bana bir akıl verin korkuyorum
Bugün okuduğum bir yerde bebeğinizin hareketleri tutarsız olabilir bazen çok hareket edip bazen hiç hareket etmeyebilir diyor benimki dün hiç durmazken bugün arada pit pit yapıp kaçtı çikolata yediğim halde
Saglikla gelsin bebeğin :)kızlar merhaba,
Ben mayıs anneleri grubundanım hatırlarsanız, voltajdan cinsiyet tahmini istemiştim geçen hafta, bugün doktorumuza gittik voltaj erkek demişti ama bebişimiz kızmış teyzeleri hayırlısyla iişalah, gruptaki kızlar sölememi istediler, tahmin için genede teşekkürller yüreğine sağlık bacıım:)
Elbetteki tatlım , gaybdan haber olarak değilde tahmin olarak .hayirli olsun kizin
voltajin sizin icin yaptigi tahminlerin yanlis cikmasi normal bence, bizimle vakit gecirdigi icin bizi taniyor daha cok hissediyor enerjimizi :))
maksat muhabbet olsun zaten Allahtan baskasi gaybi bilemez
oh be kızlar benim de derdim deşildi sanki düğünümde eşimin babası ben deyim 9 siz deyin 8 ayar bilezik taktı şaka gibiydi güya bilezik iştee eşimin ailesinden adamakıllı birşey göremedik...
bir de annesi habire sorar kaç bileziğin oldu gelin..ayy sinir eder beniii...
bize hiçbir katkıları olmadığı gibi eşimden de hep beklentileri vardır para akıtmış çünkü zamanında..
Yarına isim kalmadı şüküryarına bitsin bacım işlerin,ben yarın da gitmicem okula,ii olursam burdayım,kahve içer fal bakarız:)
bende istiyorum çok ev,bi biz kaldık kirada
çok özeniyom kıs
düğün konusunda benim fikrim bilezik:)
ayyyy hiç aynı şey olur mu, biri resmen ameliyat gibi kesiyo seni,netten bi izle sezeryan doğum, kat kat yağ kesiyo doktor,onun dikişlerinin tutmasıyla normal dikişler aynı değil canım, diğeri incecik deriyi dikiyo kuzum yaaa,(((( burda da epidural önermiyor benim doktorum .. daha doğrusu bence hastanenin anestezi uzmanlarına güvenmiyo.. bunun babında bir seyler geveledi sordugumda.. offffff napıcaz yaaa ( geçen arkadaşım da normal yaptı ama rahmi diktiler dışını diktiler aynı şey değil mi bende dıyorum ha orda dikiş ha orda ( pöffffff
kızzz bu göbüşse bizimkiler ne ki acep
sağol canım. ama içim buruk kavga gürültüyle gidiyoruz çünkü. bi de sadece 3 gün kalıcaz. 16 gündür burdayız.
sevmesine seviyorda neye yarıyor ki... bebek hayatımızı nasıl değiştiricek bilmiyorum ama daha şimdiden tartışıyoruz. kayınbabam çocuğu doğuya göndermicekmiş kendi okutacakmış öyle diyor. olduuuuuuu dedim. 1 gecelik bile vermem lafını bile etmeyin dedim. kör cahil insan değilim eğitimini de ben veririm siz merak etmeyin dedim.
ahhh canım ahhh ben neler çekiyorum sen bir bilsen.
evde kimse yok doğalgaz kapalı ev buz gibi yorganın altındayım şu an.
15 gündür gribim bir türlü geçmedi. doğalgazı kapatıyorlar gündüz. bir gün çok üşüdüm dedim.
gelin kısmı üşümez dedi kayınvalidem.burnum tıkanık, boğazım ağrıyor, faranjitim azmış durumda
ben de tv yok canım, o yüzden bilemiycem, ama benim kendisini hiç tanımadığım üst kat komşum var, maşallah onun tv sesine uyanıyorum, sürekli atv açık, 11 gibi müge anlıyı izliyo, birabir duyabiliyorum, sonra da yine atv esra erol izliyo,kızlar geç oldu ama herkese günaydın
dün bütün gün yattım,hastalıktan
eşim sağolsun sürekli ıhlamur,mandalina,portakal tıkıştıra tıkıştıra biraz ii etti beni
sağ gözüm o kadra sulandı ki,şişti gözüm resmen,hatta kaşım bile diğerinden 1-2 cm yukardaydı
ama bugün biraz daha ii olmama rağmen kociş göndermedi işe,sağlık ocağına gittik rapor verdi dr 2 gün
yarın ii olursam gidicem,canım istemezse gitmem:)
amaa sorun şu ki
ev hanımları bu saattlerde ne izliyonuz kıs siz??
:))
biz eşimle izledik o filmi yaaa, kızın o haline çok acıdım içler acısıydı, gerçek hayattaki o çaresizliği çok fenaydısakın yapmaaaaane güzel evin tadını çıkar.. netten ''aramızda bebek var'' filmini izle :))) gir battaniye altına yap bi ıhlamur... ohhhhh missss gibi evde olsaım geldi bak :)
Kötüyüm canım, öğrencilerimden biri epilepsi nöbeti geçirdi, doğum gününü kutluyorduk tam pastasının mumlarını üfleyecekti, dağıldım resmen...
Ay sen makro çekiyorum kelebek çekiyorum deyince gülesim geldi ne çekiyorsuna cevabım yeğenimi çekiyorumEsimin abisi almış hediye olarak sagolsun:) güzel aile fotoları çekiyorum yanii hihii bende büyüklüğünden sikayetciyim bı yere gidiyoruz kocaman elimizde cep tellerini kullanıyoruz o yüzden alıcım Nikon beğendim iki tane biri 200 biri 600 tl , yine elim en iyisi olsun diyor ama sonra diyorum idarelik olsun iyisi var nasılsa bilemedim
Uygun fiyatına gelince yeğenime annesi almış hemen ağzı burnu yamuldu diyordu ucuz alıp daha zarar ettik dedi bende o yüzden en çok yıkanacaklar bunlar olduğunu düşündüğüm için icim rahat aldım
Eksik çok Cook bir sürü şey var biz şimdi isin eğlence kismindayiz asıl ihtiyaclar fena
İyi ınsanım ben ya da ıti an çomağı hazırla :) çomak istiyorum kocama geçirsem bir tane , dün kavga ettik isim konusunda e harfliyle başlayacak diye tutturdu Eminönü'ne balık yemeğe gidecektik hazırlandık çıkıcaz bu konu açıldı kavga dövüş gittim odada ağladım sinirimden bu uyuz da koltukta uyuya kalmış bende kalk kuzenlerin bekliyor ya da ara gelmiyoruz de dedim aramam dedi çıkmıyorum dedi bende kapıya yöneldim ayakkabılarımı giydim sonra tam kapıdan cikacakken ıssız adam filmindeki kız gibi geri döndüm ama ben onun gibi tokat atmadım uzaktan onun ayakkabısının tekini alıp üstüne fırlattım Hahaha kafasını battaniyenin altına kaçırdı çıktım evden alışveriş merkezi arkamızda gittim karnımı doyurdum sonra bir güzel alışverişe başladım mesaj atıyor nerdesin diye dedim cehennemin dibinde , kendime spor ayakkabı aldım sonra mothercare mağazasına girdim oglusuma 6 li uzun kollu badi aldım 6-9 ay , 3lu p kısa kollu paketlerden 3-6 ay aldım , sonra 150 tl olunca 50tl hediye ceki kazanayım diye omuz bezi pisik kremi ve sac tarağı aldım :) jokerden zurafali tulum aldım şapkası falan çok tatlı birde bebeğimin ilk günlüğü diye bir kitap süper birşey , tüm detayları yazmışlar sen sadece dolduruyorsun foto koyuyorsn falan :) sonra kocama mesaj attım gel poşetleri al diye , geldi tipis tipis sonra Migros'a girdik gereksiz ne varsa aldım reyon değiştirdikte takip et dedim mecbur etti sonra köpek mamasını gördüm pist dedim baktı sana bundan alayım mı dedim hemen arkamı dondüm Hahaha sonra o dedi ki yok sen fare zehiri al daha iyi gider bana :) sonra eve donduk bu kavga ona 700tlye patladı çekiliş varmış bir sürü çekiliş kuponum da oldu oh oldu el mı yaman ben mı yaman görecek o
BİZİN SENLE DOĞMAYI BEKLEYEN BİR OĞLUMUZ VAR
[video]www.youtube.com/watch?v=PhPUkyvijUk[/video]
o filmi yalnız izlemesin bence, eşiyle izlemesinde fayda var. hatta eline kafaya vurmalık; kitap, tencere vb. bişeyler alırsa iyi olur
bakalım bakalım.... hadi bize de göster
ne güzel hissetmeye başlamışsın sende.. bende daha 5-6 gündür hissediyorum.. sabah pek kıpırık olur birkaç güne.. ilk benimde öyleydi bişey sürtüyo gibi oluyodu emin olamıyodum.. sonra belirginleşmeye başladı.. çok şükür bu günleri de gördük ya..
Ankara berbat bugün.. dışarı çıkıcaktım bu rüzgarla gözüm kesmedi yaaa.. evde lamba yaksam yanacak yani o kadar karanlık şuanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?