2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
oh be kızlar benim de derdim deşildi sanki düğünümde eşimin babası ben deyim 9 siz deyin 8 ayar bilezik taktı şaka gibiydi güya bilezik iştee eşimin ailesinden adamakıllı birşey göremedik...
bir de annesi habire sorar kaç bileziğin oldu gelin..ayy sinir eder beniii...
bize hiçbir katkıları olmadığı gibi eşimden de hep beklentileri vardır para akıtmış çünkü zamanında..

hayirli olsun kizin

voltajin sizin icin yaptigi tahminlerin yanlis cikmasi normal bence, bizimle vakit gecirdigi icin bizi taniyor daha cok hissediyor enerjimizi :))

maksat muhabbet olsun zaten Allahtan baskasi gaybi bilemez

aynen tabiki öle zaten işin espirisi bunlar bence, azcık heycan olsun işte hepimize, Allah hayırlısyla sağlıkla kucağımza almak nasip etsin iişalah,iyi akşamlar...

Kızlar bugun benimde islerimde pek yogunda
Aboo belim kırıldı ,sırtım felç .

yarına bitsin bacım işlerin,ben yarın da gitmicem okula,ii olursam burdayım,kahve içer fal bakarız:)

Kötüyüm canım, öğrencilerimden biri epilepsi nöbeti geçirdi, doğum gününü kutluyorduk tam pastasının mumlarını üfleyecekti, dağıldım resmen...
kıs çok üzüldüm yabenim dayımın torunu yaşadı bunu daha 5 yaşında ona da çok üzülmüştüm,ben zaten bi çocuklara bide yaşlılara hiç kıyamamAllah sağlık versin..

bende istiyorum çok ev,bi biz kaldık kirada
çok özeniyom kıs
düğün konusunda benim fikrim bilezik:)

Bizim de şükür kredilik durumumuz olmadı , kredi kartlarim zamanında yatar faiz falan ödemeyiz , ben unı yıllarımdan alıştım kredi kartına , o zamanda nakit harcamadım dururdu öyle , benim alışverişime nakit dusunemiyirum benim eşimle hiç çekinmem yoktur unide paramız ortaktı üniden sonra onun çalışmadığı donem oldu ben ödedim gerektiğinde para verdim , ailesinden istememedi çalışmadığı için gurur yapıyordu , sonra o yurtdışına çalısmaya gitti o bana verdi daha sevgiliyken maddi yardımlaşmamız olduğu için evlenmeden oncede kimde varsa verdigi için hiç çekinmem zaten paran var mı sorusuna hep var dediğim için isteme ihtiyacım da olmadı o yine verir kendinde varsa , ben harcamam yine ona gider :) hem benim bilet satış Ofisi'm var aylık karı direk inşaata verîyoruz o yüzden çok da ondan para alıyorum sayılmaz :) evim var kayınvalidemin tepesinde :) o yüzden istemedik ve kiradayiz o evi de bizden saymıyorum o yüzden ileride kırasını vermediğim bir ev istiyorum ama esim arsaya yatırım yapmanın doğru olduğunu düşünenlerden o sekilde daha çok kar oluyor her ev bizim kırayı verdikten sonra diyor haspam

Ya ben bebeğini kaybedenler forumunu okudum forumdan foruma giderken okuduklarım çok kötüydü
ağlamaktan yüzüm gözüm şişti yine de okumadan duramadım ne büyük acı yasamışlar ve yasıyorlar izlerini silmek mümkün mü asla bende çok korkuyorum
rabbim bizi bebeklerimizle sinamasin, hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütup evlendikleri günleri görelim sonra torunlarımızı , oglusum pit pit vuruyor diyorum sakın oğlum sakın br yere gitme

kızlar yaaa ben bebeğimin hareketlerini gittikçe daha az hissetmeye başladım zayıfladı ayrıca hareketleri benim gibi olan varmı acaba bana bir akıl verin korkuyorum

kızlar yaaa ben bebeğimin hareketlerini gittikçe daha az hissetmeye başladım zayıfladı ayrıca hareketleri benim gibi olan varmı acaba bana bir akıl verin korkuyorum
Bugün okuduğum bir yerde bebeğinizin hareketleri tutarsız olabilir bazen çok hareket edip bazen hiç hareket etmeyebilir diyor benimki dün hiç durmazken bugün arada pit pit yapıp kaçtı çikolata yediğim halde

Bugün okuduğum bir yerde bebeğinizin hareketleri tutarsız olabilir bazen çok hareket edip bazen hiç hareket etmeyebilir diyor benimki dün hiç durmazken bugün arada pit pit yapıp kaçtı çikolata yediğim halde

neredeyse 1 haftadır böyle kuzum ondan önce çok hareketliydi sürekli hissediyordum doktor randevumuzada 10 gün var korkuyorum

Merhaba kızlar, ben giremiyorum 3-4 gündür, işyeri cok yogun evde de oglusum izin vermiyor. çekiliş sonucları belli olmuş, ben anca gonderebildim bilgilerimi umarım geç kalmamisimdir. Gecmisi de okuyamadim. Umarım tüm anneler ve kuzular iyidir, herkesin keyifler yerindedir. Cok cok opuldunuz!!

Saglikla gelsin bebeğin :)
Tutan arkadaslarınızda olmuş onlar haber vermediler.
Neyse sen benimBoncuğum oldun...

hayirli olsun kizin

voltajin sizin icin yaptigi tahminlerin yanlis cikmasi normal bence, bizimle vakit gecirdigi icin bizi taniyor daha cok hissediyor enerjimizi :))

maksat muhabbet olsun zaten Allahtan baskasi gaybi bilemez
Elbetteki tatlım , gaybdan haber olarak değilde tahmin olarak .
Valla cogu kez hatırlattık düşük,kürtaj ve olan bebekleri söyleyin diye söylemiyorlar tutmazsa sorumluluk kabul etmem
Menecerime havale hemen

Bizde gormedik tatlim.hersey kendi cabamizla.Aman köküne kibrit suyu.
Gelin mı der ? Abo
Bazısı saflikla yaklaşır sorar,durumu elvermez falan onlara lafım asla yok ama fesatlikla yaklaşana
Boşver canım he hı de geç.ilerde bunları düşündüğüne bile pişman olursun

yarına bitsin bacım işlerin,ben yarın da gitmicem okula,ii olursam burdayım,kahve içer fal bakarız:)

bende istiyorum çok ev,bi biz kaldık kirada
çok özeniyom kıs
düğün konusunda benim fikrim bilezik:)
Yarına isim kalmadı şükür gayfe keyfini yaparız ayaklarımızı uzatıp.
Bilezik diye direndim koprudeki keçi gibi

Ev diye bende coook yalvarip yakariyorum helede buradan kurtulmak için.
Daha ömrümde hiç eşya begenip almadım nasip olmadı.bir ev alıp cok sade abartisiz dosemek istiyorum.
Eksik duada etmek istemiyorum .
Herseyi heryeri gördüğüm anda ettigim ilk dua.Saplanti artık.
Dogum yapınca 2 melek gelip yanına "ne mutlu sana ey kadın tüm günahların döküldü" dermiş.
O zamanda ev dileyecegim,doguma girerken bile alana kadar
Verir Rabbim ya haznesi genistir bı sana bi bana.
Kiz bir yağmur başladı gök yarıldı anamm kalk dua edek:))))

ayyyy hiç aynı şey olur mu, biri resmen ameliyat gibi kesiyo seni,netten bi izle sezeryan doğum, kat kat yağ kesiyo doktor,onun dikişlerinin tutmasıyla normal dikişler aynı değil canım, diğeri incecik deriyi dikiyo kuzum yaaa,
ama şu da var kimi insan için sezeryan şart oluyo, onda da elden bişi gelmez, doktoruna güven bence, o seni yönlendirsin, sen hemen sezeryan istiyorum deme bence

kızzz bu göbüşse bizimkiler ne ki acep
maşallah egocum süpersin, nazar değmesin tatlım,
kapat kız üşür bebeğin

Rabbim o kayınvalideye vicdan merhamet versin canım,
canım ailenle geçireceğin 3 günün tadını çıkar, boşver olanları, bi daha kine daha güzel bi tatil olur inşallah
ben de tv yok canım, o yüzden bilemiycem, ama benim kendisini hiç tanımadığım üst kat komşum var, maşallah onun tv sesine uyanıyorum, sürekli atv açık, 11 gibi müge anlıyı izliyo, birabir duyabiliyorum, sonra da yine atv esra erol izliyo,
internete bile gündüz vakti girmeye pek vaktim olmuyo, anca gece yatmadan girebiliyorum.:18::18::18::18:

sakın yapmaaaaa ne güzel evin tadını çıkar.. netten ''aramızda bebek var'' filmini izle :))) gir battaniye altına yap bi ıhlamur... ohhhhh missss gibi evde olsaım geldi bak :)
biz eşimle izledik o filmi yaaa, kızın o haline çok acıdım içler acısıydı, gerçek hayattaki o çaresizliği çok fenaydı

bence orta halli bişey al gitsin canım. hem teknoloji çok hızlı ilerliyor, hem teknik cihazlar hızlı bozuluyor, hem de bebikler cep telefonu ve kumandadan sonra fotograf makinesine sarıyor

hemen bir kavga sebebi bulmalıyım. yaşasın kötülüüük

artık eminim. gaz değil sonuçta bebikten başka ne olabilir ki. hem inada bindi olay. eşim bugün tutturdu ben geçen gün elimi koyduğumda hissettim; oğlumdu diyor. o bile hissettiyse ben haydi haydi hissetmişimdir. içerde yalnız canı sıkılıyor mu, günleri nasıl geçiyor acaba :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…