Ben de onu soracaktım, geçen hafta sağlık ocağından aradılar, bu hafta aşıya gelirim dedim. Ama doktorum 20. hafta geçsin diyor, internette ne kadar doğru bilmiyorum 24. haftadan sonra diyor. Ama anladığım kadarıyla zamanlama 4. aydan sonras olduktan sonra çok önemli değil.ay kızlar ben daha ilk doz tetanozumu olmadım daha geçen gittiğimde sağlık ocağına hemşire yapalım dedi, ben dedim gribim şimdi olmiyim e yine gribim, haftaya gitsem geç mi olur ki?
Ultrasondan yine güzel haberlerle çıkacaksın, içini rahat tut:))benim de 2. kere yaptıracağım detaylı ultrasona 16 gün kaldı :) Hayırlı haberlerle döneriz hepimiz inşallah. Amin.
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun
Kötüyüm canım, öğrencilerimden biri epilepsi nöbeti geçirdi, doğum gününü kutluyorduk tam pastasının mumlarını üfleyecekti, dağıldım resmen...
Bildiğim kadarıyla dörtlü test evet. Benim doktorum 4lü testin 3lüden çok daha güvenilir olduğunu söylüyor, sonuçlarına güvenebilirsin bence.. Çok sevindim, gözün aydın.. Eminim bir sonraki gidişinde o kistler de küçülmüş ya da tamamen gitmiş olacaklar..kizlar test sonuclarimizi mail atmislar hersey normalmis cok sukur bi deger soylememisler ama..
quad screen demisler internetten baktim sanirim 4lu test demek oluyor, icim rahatlayabilir guvenilirdir degil mi
PeriLous canım evham çok kötü birşey..Ben geçen 3 haftamda kızımı çok strese soktumkızlar yaaa ben bebeğimin hareketlerini gittikçe daha az hissetmeye başladım zayıfladı ayrıca hareketleribenim gibi olan varmı acaba bana bir akıl verin korkuyorum
ne güzel... bide ben görebilsem oğluşumu şu ayrıntılı ultrasonda.hayırlı sabahlar güzel anneler, bebişleri:)) 4 lü taramam oldu yarım saate yakın baktı doktor renkli ultrasonla çok güzeldi bebeğim maşallah :) ben hiç renkli ultrasona girmemiştim orda daha net görebildim canım kızımı:) sizler bebeişleriniz nasılsınız.ben iş yoğunluğu nedeniyle çok takip edemiyorum ama aklım sizlerle
canım sanırım mezapotamyanın başına da bu tarz bi şey gelmişti. hanipeksin bildiği bişeyle tedavi oldu, geçti diyordu. hanipeks gelsin blki bi yol gösterir.günaydın kızlar ,
ya boğazlarım çok ağrıyo, bi de dilimin bi tarafı boğazımdan dilimin ucuna kadar beyaz beyaz yara olmuş, çok acıyo, sabah kahvaltımı zor ettim ya, dün akşam ve sabah tuzlu suyla gargara yaptım hem boğazımı hem ağzımı ama dilimdeki yaralar aynı, başka ne yapabilirim bilen var mı??
ne güzel... bide ben görebilsem oğluşumu şu ayrıntılı ultrasonda.
canım sanırım mezapotamyanın başına da bu tarz bi şey gelmişti. hanipeksin bildiği bişeyle tedavi oldu, geçti diyordu. hanipeks gelsin blki bi yol gösterir.
geçmiş olsun.
hanipeks seni bekliyorum şekerim, bu arada önerilere açığım dilim boğazım fena
canım günaydın çok geçmiş olsun.. geçen hafta bende de oldu. feci bir şey benim kulağıma ve boğazıma vurmuştu yutkunamıyordum. seni cok ıyı anlıyorum. hanipeks bana urum dudu(karadut şurubu) göndermişti. ufak şişelerde satılıyormuş. burda bulamamıştım aktarlarda. bak orda yoksa bende bi tane fazla var sağolsun iki şişe göndermişti ben sana gönderirim bulamazsan. iki günde geçirdi benimkini. öyle eczaneden aldıgın gargara falan kar etmiyo bu işe, hemde bebek için ıyı degılmıs. bi de aktara gidersen sumak al. öğütülmemiş. bir kaşığı bir bardak suda demle sabah aksam gargara da destekliyor cabucak iyileşiyo.
Kötüyüm canım, öğrencilerimden biri epilepsi nöbeti geçirdi, doğum gününü kutluyorduk tam pastasının mumlarını üfleyecekti, dağıldım resmen...
Günaydın hamişler ve bebişler
gününüz aydın, ağrınız az olsun ve günün ilk telefonu çaldı. görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?