canım günaydın çok geçmiş olsun.. geçen hafta bende de oldu. feci bir şey benim kulağıma ve boğazıma vurmuştu yutkunamıyordum. seni cok ıyı anlıyorum. hanipeks bana urum dudu(karadut şurubu) göndermişti. ufak şişelerde satılıyormuş. burda bulamamıştım aktarlarda. bak orda yoksa bende bi tane fazla var sağolsun iki şişe göndermişti ben sana gönderirim bulamazsan. iki günde geçirdi benimkini. öyle eczaneden aldıgın gargara falan kar etmiyo bu işe, hemde bebek için ıyı degılmıs. bi de aktara gidersen sumak al. öğütülmemiş. bir kaşığı bir bardak suda demle sabah aksam gargara da destekliyor cabucak iyileşiyo.
Günaydın arkadaşlarım
sipariş verdim valla netten bir organikçiden, saol cnm ya, inş. bugün gelir, bi kere sipariş veridğimde hemen gelmişti, bugün çok ihtiyacım var:)
zaman zaman ben de oluyor. tansiyondan kaynaklanıyor, bol bol su içmeliyiz canım tabi çok yormamalıyız birde kendimizi. detaylında iyi geçer inşallah.günaydın.bugün çok heycanlıyım detaylı ultrason var bunuda geçelim RABBİMİN izniyle.yalnız dün akşam içime fenalık geldi tansiyonummu düştü bilmiyorum eve girer girmez yere oturdum baygınlık hissi vardı üzerimde.
zaman zaman ben de oluyor. tansiyondan kaynaklanıyor, bol bol su içmeliyiz canım tabi çok yormamalıyız birde kendimizi. detaylında iyi geçer inşallah.
egomegocum geçmiş olsun inanır mısın diş ağrısını dün ben de yaşadım 2 ay önce aynı dişim kırılmıştı şimdi de ağrı yapmaya başladı doktora gittim tedaviye yanaşmıyor röntgen çekemem kanal yapamam önce izin al vs. dedi gönderdi beni doğuma kadar Allah yardımcımız olsun...
günaydın kızlar ,
ya boğazlarım çok ağrıyo, bi de dilimin bi tarafı boğazımdan dilimin ucuna kadar beyaz beyaz yara olmuş, çok acıyo, sabah kahvaltımı zor ettim ya, dün akşam ve sabah tuzlu suyla gargara yaptım hem boğazımı hem ağzımı ama dilimdeki yaralar aynı, başka ne yapabilirim bilen var mı??
ay saol canım:)hanipeksi bekliyorum o zman:)
hanipeks seni bekliyorum şekerim, bu arada önerilere açığım dilim boğazım fena
ay cnm benim ya süpersin valla çok saol,
bizim orda nerde aktar, internetten baktım şimdi şipariş vericem hemen , nası kullanıyoruz bu şurubu peki?gargara falan mı direk içiyo muyuz
sipariş verdim valla netten bir organikçiden, saol cnm ya, inş. bugün gelir, bi kere sipariş veridğimde hemen gelmişti, bugün çok ihtiyacım var:)
sağol canım inanırım tabi beni mahvediyor üniversitede yaparlarmış sadece benden de doktordan yzı istediler doktor verdi yazıyı yine yapmadılar git ünide yapsınlar dediler kurşun yelekle röntgen çekiliyormuş zarar vermiyormuş o ben dayanamıyorum valla yarın gideceğim hem yarın detaylı ultrasonum ve kontrolümde var bide üniye giderim yüzüm uyusuk göremiorum sağ gözüm kapandı neredeyse öleceğimmm vallaha hiç uyuyamadım iş yerindeyim şimdide burasıda işkence bana
​Canım geçmiş olsun, ama 2 türlü dut şurubu var, aft için olan diye belirtmek lazım, int ten aldığının tam olarak ne olduğundan emin misin? Allah korusun hamileyiz bekleseydin keşke beni kuzum
Yazık ya Allah yardım etsin.kucukken tedavisi daha kolay.
Hanipeks çok gecmis olsun canım , iyi ki ne yapman gerektiğini biliyorsun bende gidicem ilk yardım kurslarına
kıs çok üzüldüm yabenim dayımın torunu yaşadı bunu daha 5 yaşında ona da çok üzülmüştüm,ben zaten bi çocuklara bide yaşlılara hiç kıyamam Allah sağlık versin..
Ahhh okudum içimde birşey cız etti,, Allah sabır versin ailesine ,, Sende zor bir durum yaşamışsın , Çok üzüldüm(
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun( Epilepsi pis bir hastalık, umarım şimdi çok daha iyidir, neyse ki sizin yanınızdaymış o sırada..
oyyy kuzum, büyük geçmiş olsun.bu kadar çocuğun sorumluluğunu alıyorsunuz, işiniz zor valla.
günaydın kızlar hapineks çok geçmiş olsun cnm allah bidaha hiç bi şekilde yaşatmasın insanın bırak kendi evladının yaşaması başkasının kş bile yaşayınca nekadar zor allah onlara sağlıklı ömürler nasip etsin
inşallah hemen gelir bende dört gözle kargo beklemiştim :)) pamuklu cubukla süreceksin canım. zaten hemen etki ediyo
kizlar test sonuclarimizi mail atmislar hersey normalmis cok sukur bi deger soylememisler ama..
quad screen demisler internetten baktim sanirim 4lu test demek oluyor, icim rahatlayabilir guvenilirdir degil mi
hayırlı sabahlar güzel anneler, bebişleri:)) 4 lü taramam oldu yarım saate yakın baktı doktor renkli ultrasonla çok güzeldi bebeğim maşallah :) ben hiç renkli ultrasona girmemiştim orda daha net görebildim canım kızımı:) sizler bebeişleriniz nasılsınız.ben iş yoğunluğu nedeniyle çok takip edemiyorum ama aklım sizlerle
günaydın.bugün çok heycanlıyım detaylı ultrason var bunuda geçelim RABBİMİN izniyle.yalnız dün akşam içime fenalık geldi tansiyonummu düştü bilmiyorum eve girer girmez yere oturdum baygınlık hissi vardı üzerimde.
bende daha az hissediyorum pazar günü hele hiç hissetmedim biraz endişe ettim ama pazartesi hareket etti küçükken daha çok hissediyordum büyüdükçe azaldı tam tersi oldu endişelencek bişey yoktur heralde sende de bende de aynı olduğuna göre olabilen şeyler demekki ve başkalarında da muhtemelen vardır bu durum doktora gittiğimizde sormak lazımkızlar yaaa ben bebeğimin hareketlerini gittikçe daha az hissetmeye başladım zayıfladı ayrıca hareketleribenim gibi olan varmı acaba bana bir akıl verin korkuyorum
işallah rabbim ev nasip eder sana, bana ve tüm olmayanlara bende çok istiyorum doğumdan sonra dilemek güzel olur unutmazsam bende dilemek isterimYarına isim kalmadı şükürgayfe keyfini yaparız ayaklarımızı uzatıp.
Bilezik diye direndim koprudeki keçi gibi
Ev diye bende coook yalvarip yakariyorum helede buradan kurtulmak için.
Daha ömrümde hiç eşya begenip almadım nasip olmadı.bir ev alıp cok sade abartisiz dosemek istiyorum.
Eksik duada etmek istemiyorum .
Herseyi heryeri gördüğüm anda ettigim ilk dua.Saplanti artık.
Dogum yapınca 2 melek gelip yanına "ne mutlu sana ey kadın tüm günahların döküldü" dermiş.
O zamanda ev dileyecegim,doguma girerken bile alana kadar
Verir Rabbim yahaznesi genistir bı sana bi bana.
Kiz bir yağmur başladı gök yarıldı anamm kalk dua edek:))))
geçmiş olsun tatlım bugünlerde bu aft çoğaldı çabucak geçsin senin yaran da iyileş hemengünaydın kızlar ,
ya boğazlarım çok ağrıyo, bi de dilimin bi tarafı boğazımdan dilimin ucuna kadar beyaz beyaz yara olmuş, çok acıyo, sabah kahvaltımı zor ettim ya, dün akşam ve sabah tuzlu suyla gargara yaptım hem boğazımı hem ağzımı ama dilimdeki yaralar aynı, başka ne yapabilirim bilen var mı??
geçmiş olsun canım benim umarım çabuk geçergünaydın kızlar dün bişi söylemeden çıkmam gerekti dişim çok kötü ağrıyordu ve beynim uyuşmuştu resmen baygınlık geçirecek gibiydim kasıklarıma da kramplar giriyordu acile gittim hemen serum taktılar ama hiç bir etkisi olmadı sabaha kadar ağladım şuanda ölüyorum resmen dişimden ölmek istiyorum yaa dayanamıyorum artık sağ gözüm karardı göremiyorum kulağıma vurdu ağrısı bademciğimi şişirdi ölmek istiorum dayanamıorum bu ağrıya allahım yardım ett ya kızlarr kendinize iyi bakın bebek iyiymiş ama ben hiç iyi değilim bugün giremem gittikçede ağrı artıyor nedir bu yaaa öpüyorum sizleri kocaman
canım ya linki varsa linkini paylaşırmısın hangi sitedeyse siteden araştıralım bu sigorta olayını anlamadım bende analık sigorta pirimi için sigortaya başvuru mu yapacağız ne kadar verecekler yani değmeyecek bir paraysa uğraşmaya gerek yokBu analık primi bordroda var mı yoks bizim mi işverene bildirmemiz gerek? Anlayamadım konuyu ?
Geçici İş Göremezlik Ödeneği
Kendisi için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün analık sigortası primi ödenmiş bulunan sigortalı kadının analığı halinde, doğumdan önceki ve sonraki sekizer haftalık sürede, çoğul gebelik halinde ise, doğumdan önceki sekiz haftaya iki haftalık süre ilave edilerek çalışmadığı her gün için geçici iş göremezlik ödeneği verilir. Kadın sigortalının isteği ve doktorun onayı ile doğuma üç hafta kalıncaya kadar çalışılması halinde, çalışılan süreler kadın sigortalının doğum sonrası sürelerine eklenir. Bu ödenek hiçbir şekilde kesilmez.
Emzirme Yardımları
Sigortalı kadına veya sigortalı olmayan karısının doğum yapması dolayısıyla sigortalı erkeğe, çocuğun ölü doğmaması şartıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca onanacak tarifeye göre her çocuk için bir emzirme yardımı yapılır.
Analık sağlık yardımları ile emzirme yardımlarından veya maktu gebelik ve doğum para yardımlarından yararlanabilmek için:
• Sigortalı kadın için, doğumdan önceki bir yıl içinde en az 90 gün analık sigortası primi ödenmiş olması
• Sigortalı erkek için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün analık sigortası primi ödenmiş olması ve sigortalının doğum yapan kadınla doğumdan önce evlenmiş bulunması şarttır
geçmiş olsun dinlen annecik yorulduysan ondan olmuştur karnın acıkmıştır detaylı ultrasondan sonra bize de haber ver hayırlı haberler alırsın işallahgünaydın.bugün çok heycanlıyım detaylı ultrason var bunuda geçelim RABBİMİN izniyle.yalnız dün akşam içime fenalık geldi tansiyonummu düştü bilmiyorum eve girer girmez yere oturdum baygınlık hissi vardı üzerimde.
günaydın güzel anneler
akşam kaynanam geldi kayınpederle oturmaya bunun kadar duygusuz numaracı kadın yoktur bunu bir kez daha kanıtladı ama bunu saf kocam anlamıyor. neyse geldiler oturuyoruz napıyon ne ediyon dedi o kadar bebek iyi mi hareket ediyor mu sıkıntın varmı isteğin hiç bişey sormak yok saf kocamda bebişe bir iki hediye gelmiştyi ben '' öpücük 5 tl '' yazan önlükten falan almıştım onları gösteriyor sanki kadının umrunda beni sinir ediyor... eşimde annesinin umursamaz davranışını fark etmiyor kadının zoru var bebeği hiç istemiyor bende salağım hiç laf söyleyemiyorum çokkkkk kızmadıktan sonra insanların yüzüne laf çarptıramıyorum böyle kendi kendime sinir oluyorum
bende daha az hissediyorum pazar günü hele hiç hissetmedim biraz endişe ettim ama pazartesi hareket etti küçükken daha çok hissediyordum büyüdükçe azaldı tam tersi oldu endişelencek bişey yoktur heralde sende de bende de aynı olduğuna göre olabilen şeyler demekki ve başkalarında da muhtemelen vardır bu durum doktora gittiğimizde sormak lazım
işallah rabbim ev nasip eder sana, bana ve tüm olmayanlara bende çok istiyorum doğumdan sonra dilemek güzel olur unutmazsam bende dilemek isterim
geçmiş olsun tatlım bugünlerde bu aft çoğaldı çabucak geçsin senin yaran da iyileş hemen
geçmiş olsun canım benim umarım çabuk geçer
canım ya linki varsa linkini paylaşırmısın hangi sitedeyse siteden araştıralım bu sigorta olayını anlamadım bende analık sigorta pirimi için sigortaya başvuru mu yapacağız ne kadar verecekler yani değmeyecek bir paraysa uğraşmaya gerek yok
geçmiş olsun dinlen annecik yorulduysan ondan olmuştur karnın acıkmıştır detaylı ultrasondan sonra bize de haber ver hayırlı haberler alırsın işallah
kızlar merhaba,
Ben mayıs anneleri grubundanım hatırlarsanız, voltajdan cinsiyet tahmini istemiştim geçen hafta, bugün doktorumuza gittik voltaj erkek demişti ama bebişimiz kızmış teyzeleri hayırlısyla iişalah, gruptaki kızlar sölememi istediler, tahmin için genede teşekkürller yüreğine sağlık bacıım:)
Oyy burnumun direği sızladı okurken , sağlıkla nice yaslara oğlunaTeşekkür ederim arkadaşlar, oğlum geldi sabah, daha iyi şimdi masum kuzum, doğum gününü bugün kutlayacağız , akşam hep sormuş annesine pasta yedim mi dün ben diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?