2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
egomegocum geçmiş olsun inanır mısın diş ağrısını dün ben de yaşadım 2 ay önce aynı dişim kırılmıştı şimdi de ağrı yapmaya başladı doktora gittim tedaviye yanaşmıyor röntgen çekemem kanal yapamam önce izin al vs. dedi gönderdi beni doğuma kadar Allah yardımcımız olsun...

günaydın.bugün çok heycanlıyım detaylı ultrason var bunuda geçelim RABBİMİN izniyle.yalnız dün akşam içime fenalık geldi tansiyonummu düştü bilmiyorum eve girer girmez yere oturdum baygınlık hissi vardı üzerimde.

sipariş verdim valla netten bir organikçiden, saol cnm ya, inş. bugün gelir, bi kere sipariş veridğimde hemen gelmişti, bugün çok ihtiyacım var:)

Günaydın arkadaşlarım

günaydın cnm, seni beklemiştim, dilimdeki yaralar ve boğazımdaki acıiçin ama saolsun mezopotamya yardımcı oldu karadut şurubu için, ben de hemen netten sipariş verdim, ona da sordum gerçi ama sana da soriyim nası kullaıcam ben bunu?

zaman zaman ben de oluyor. tansiyondan kaynaklanıyor, bol bol su içmeliyiz canım tabi çok yormamalıyız birde kendimizi. detaylında iyi geçer inşallah.

zaman zaman ben de oluyor. tansiyondan kaynaklanıyor, bol bol su içmeliyiz canım tabi çok yormamalıyız birde kendimizi. detaylında iyi geçer inşallah.

teşekkür ederim.doğru söylüyorsun su okadar az içiyorumki.akşam iş çıkışı markete uğradık eşimle yoruldum heralde kalabalıktı bide.

sağol canım inanırım tabi beni mahvediyor üniversitede yaparlarmış sadece benden de doktordan yzı istediler doktor verdi yazıyı yine yapmadılar git ünide yapsınlar dediler kurşun yelekle röntgen çekiliyormuş zarar vermiyormuş o ben dayanamıyorum valla yarın gideceğim hem yarın detaylı ultrasonum ve kontrolümde var bide üniye giderim yüzüm uyusuk göremiorum sağ gözüm kapandı neredeyse öleceğimmm vallaha hiç uyuyamadım iş yerindeyim şimdide burasıda işkence bana

ay saol canım:)hanipeksi bekliyorum o zman:)

hanipeks seni bekliyorum şekerim, bu arada önerilere açığım dilim boğazım fena

ay cnm benim ya süpersin valla çok saol,
bizim orda nerde aktar, internetten baktım şimdi şipariş vericem hemen , nası kullanıyoruz bu şurubu peki?gargara falan mı direk içiyo muyuz

sipariş verdim valla netten bir organikçiden, saol cnm ya, inş. bugün gelir, bi kere sipariş veridğimde hemen gelmişti, bugün çok ihtiyacım var:)

​Canım geçmiş olsun, ama 2 türlü dut şurubu var, aft için olan diye belirtmek lazım, int ten aldığının tam olarak ne olduğundan emin misin? Allah korusun hamileyiz bekleseydin keşke beni kuzum

arkadaşım 5.5 aylıkken diş tedavisi oldu.narkozu az verdiler inanırmısın arkadaş anlatıyor doktor kan ter içinde kaldı dedi.çok zor hamilelikte tedavi yaptırmak dediğin gibi her doktorda yapmıyor.ALLAH acil şifalar versin.korkulacak birşey yok.

​Canım geçmiş olsun, ama 2 türlü dut şurubu var, aft için olan diye belirtmek lazım, int ten aldığının tam olarak ne olduğundan emin misin? Allah korusun hamileyiz bekleseydin keşke beni kuzum

ayyy yapma bak şimdi, ben de acele ettim ki çünkü eşimin iş yerine yakın burası hemen sipariş verince aynu gün içinde gelebiliyo ama bak böle yazıyodu açıklamasında

Şekerhanım Doğal Karadut Şurubu 60gr

Doğal Üründür.

Karadut'un kaynatılarak konsantre edilmesiyle elde şekersiz edilmiştir.

Yetişkin ve bebeklerde ağız yaraları ve pamukçuklarda kullanılması tavsiye edilir.

Hiçbir katkı maddesi içermemektedir.

Yazık ya Allah yardım etsin.kucukken tedavisi daha kolay.

Hanipeks çok gecmis olsun canım , iyi ki ne yapman gerektiğini biliyorsun bende gidicem ilk yardım kurslarına

kıs çok üzüldüm yabenim dayımın torunu yaşadı bunu daha 5 yaşında ona da çok üzülmüştüm,ben zaten bi çocuklara bide yaşlılara hiç kıyamamAllah sağlık versin..

Ahhh okudum içimde birşey cız etti,, Allah sabır versin ailesine ,, Sende zor bir durum yaşamışsın , Çok üzüldüm (

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun( Epilepsi pis bir hastalık, umarım şimdi çok daha iyidir, neyse ki sizin yanınızdaymış o sırada..

oyyy kuzum, büyük geçmiş olsun.bu kadar çocuğun sorumluluğunu alıyorsunuz, işiniz zor valla.

Teşekkür ederim arkadaşlar, oğlum geldi sabah, daha iyi şimdi masum kuzum, doğum gününü bugün kutlayacağız , akşam hep sormuş annesine pasta yedim mi dün ben diye?

kizlar test sonuclarimizi mail atmislar hersey normalmis cok sukur bi deger soylememisler ama..

quad screen demisler internetten baktim sanirim 4lu test demek oluyor, icim rahatlayabilir guvenilirdir degil mi

Oh ne güzel iyi haberleriniz hayırlı uğurlu olsun bakalım mucx

Senden de iyi haberler bekliyoruz şekerim, heyecandandır

günaydın güzel anneler
akşam kaynanam geldi kayınpederle oturmaya bunun kadar duygusuz numaracı kadın yoktur bunu bir kez daha kanıtladı ama bunu saf kocam anlamıyor. neyse geldiler oturuyoruz napıyon ne ediyon dedi o kadar bebek iyi mi hareket ediyor mu sıkıntın varmı isteğin hiç bişey sormak yok saf kocamda bebişe bir iki hediye gelmiştyi ben '' öpücük 5 tl '' yazan önlükten falan almıştım onları gösteriyor sanki kadının umrunda beni sinir ediyor... eşimde annesinin umursamaz davranışını fark etmiyor kadının zoru var bebeği hiç istemiyor bende salağım hiç laf söyleyemiyorum çokkkkk kızmadıktan sonra insanların yüzüne laf çarptıramıyorum böyle kendi kendime sinir oluyorum

kızlar yaaa ben bebeğimin hareketlerini gittikçe daha az hissetmeye başladım zayıfladı ayrıca hareketleri benim gibi olan varmı acaba bana bir akıl verin korkuyorum
bende daha az hissediyorum pazar günü hele hiç hissetmedim biraz endişe ettim ama pazartesi hareket etti küçükken daha çok hissediyordum büyüdükçe azaldı tam tersi oldu endişelencek bişey yoktur heralde sende de bende de aynı olduğuna göre olabilen şeyler demekki ve başkalarında da muhtemelen vardır bu durum doktora gittiğimizde sormak lazım

işallah rabbim ev nasip eder sana, bana ve tüm olmayanlara bende çok istiyorum doğumdan sonra dilemek güzel olur unutmazsam bende dilemek isterim
geçmiş olsun tatlım bugünlerde bu aft çoğaldı çabucak geçsin senin yaran da iyileş hemen

geçmiş olsun canım benim umarım çabuk geçer

canım ya linki varsa linkini paylaşırmısın hangi sitedeyse siteden araştıralım bu sigorta olayını anlamadım bende analık sigorta pirimi için sigortaya başvuru mu yapacağız ne kadar verecekler yani değmeyecek bir paraysa uğraşmaya gerek yok

geçmiş olsun dinlen annecik yorulduysan ondan olmuştur karnın acıkmıştır detaylı ultrasondan sonra bize de haber ver hayırlı haberler alırsın işallah

benim kayınvalidem de bebek odaklı prensesi nasılmış bu kadar, ben ölmüşüm burda hiç soran yok, g..başım ağzım burnum kaymış, ee nasıl iyimiymiş, iyi bak hee, ben gerizekalıydım çünkü kötü bakıcam benim de umrumda diil tabiki o iyi olsun yeter de nezaketen bi sorsalar iyi olucak,

saol cnm bu arada umarım hemen geçer

Hayırlı uğurlu olsun kızın, sağlıcakla al kucağına

Ama doktor cinsiyetini söylediği halde tahmin soran ve tutan, sonradan dr a gidip cinsiyetini öğrenip tutan arkadaşlarınız da var, bizim adımıza onlara da iletin onlar da gelip yazsınlar, amaç burada eğlenmek, olayı bildin bilemedine getirmek değil, formunuza göz attım ve pişman oldum böyle bir şey yaptığıma yazdıklarınızı görünce, çok üzüldüm.

Kız şımarık artist, nazar mı değdi sana , öyleye göbeği açıp koyarsan deger valla , gördüğümden beri kıskanıyorum
ben bayılırım boyle zayıf hamilelere :))
saka bir yana gecmis olsun bana doktorum her tedaviyi yaptırabileceğimi söylemişti internette de yapılır yazıyor hep , en azından antibiyotik falan mi yazsa ki iltihap olursa daha zararlı degil mı tuzlu suyla garlara yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…