2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım benim neden pişman oluyorsun ki.
Bizim amacımız tamamen eğlenmekdi öylede oldu.
Mayıs anneleri topigiyle yarışmıyoruz sonuçda onların aksine tabiyki

Tatlım ben e-devlet şifremle girdim. Linki atamıyorum bu yüzden Orda Hamilelik var, Direk yazan bu başka bir bilgi yoktu.

Neler yazmışlar bilmiyorum takip etmedim ama bu işin suyu çıkacağı belliydi , O yüzden iyiki bizim sayfamızdan ayırdınızda burayı gereksiz doldurmadılar :) Sıkmayın canınızı bu dediğin gibi tahmin kimse geleceği bilemez atarsın tutarsa tutar sonuçta, Buna inanıp yanlış tahmin ettin diye yorum yazanlar komik duruma düşürmüşlerdir kendilerini :)))

İnşallah bugün hayırlısıyla sağlıkla üflersiniz pastayı, Rabbim şifa bekleyenlere Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Benimde işlerim yoğun ama yinede sizlerden vazgeçemiyorum.

Dün evde yemek hazırlamaya üşendim.
Uyudum,uyucakdım zaten.
Özellikle oyalandım kadıköyde.
Kocişle aynı saatte köprüde olmak için
Sonra pastanede oturdum,kociş canım pasta çekti sende gelirsin dedim.
5 dakka sonra yanımdaydı.Kocişim ben doydum sende yemeğini ye evde uğraşmıyalım direk yatalım dedim.
Canım kocişim hiç şikayet etmeden tamam hatunum dedi.(Bilse hatunu tembellikden oturdu pastaneye)
Sonra karnımızı doyurduk evimize çıkdık.
Hemen yatsak 12 saat uyumuş olcaz.Dedik ters teğer tvye bakalım.
O ara benim canım meyve istedi.Kocişim markette bulamamış manava gitmiş.
Saat bu arada 22.00.Dedim niye uğraştık olurmu hatunum hamişsin sen diyor.
Şimdi ben ne yapim kociş nazlıyor.Biraz zor yenen meyveydi.Kocişde bana bıçak veriyor.
Dedim hayatım hiç verme nasılsa sen kesiceksin ben yicem
Benim hatunum işini çok iyi bilir diyor
Yedik meyvemizi sonrada el ele koyun koyuna uyuduk.

Şimdi ben kocişii sevmiyimde ne yapimm

Aynen katılıyorum söylediklerine canım.
Bende ne yazdıklarına çok bakmadım.
Sadece orda nisan annelerinden daha aktif durumdayız gibi bir yazı okudum.
Aramızda 100 sayfa varmış galiba.Yorumu okuyunca gülümsedim.
Komik geliyor bana.Bizim amacımız birbirimize destek olmak,yarış içinde olmak değil.
Burası olmasa hamilelik benim için daha zor geçerdi tek bildiğim o.

Selaaaaaamm canlaaaarr..

Evi toparlama isine girisicem.. Bi bakayim dedim.. Ortalik darmanduman.. Bi el atma vakti geldi geciyor.. Herkesler kendine dikkat etsin..
Birkac saate gorusuruz...

heyecanlanma canım hayırlı haberlerle döneceksin inşallah.

geçmiş olsun canım diş çok zor hamilelikte bende de ağrı var katlancam.

ahhh canımmmm çok mu dayanılmaz oldu yazık ağrıların Allah yardımcın olsun inşallah. detaylı ultrasondan da hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.

ohhh ne güzel gözümüz aydın canım :) maşallah.

canım geçmiş olsun

geçmiş olsun cnaım kastın kendini belki dün üzüntüden öğrencin için o da etkilemiş olabilir.

Sirt agrisindan uyuyamiyorum

ohhhh çok şükür maşallah canım gözümüz aydın.

kizlar test sonuclarimizi mail atmislar hersey normalmis cok sukur bi deger soylememisler ama..

quad screen demisler internetten baktim sanirim 4lu test demek oluyor, icim rahatlayabilir guvenilirdir degil mi

Günaydın mis kokulu anneler,pitircik bebisler.
Hemen jet gibi gecmise bir bakayım hastalar varmış gecmis olsun şimdiden ...

kız ben anca kalktım,izmite kış gelmiş bugün,yağmur rüzgar,uyudukça uyumuşum:)
kahvaltı yapıcam şimdi,sora sende gel hep beraber kahvre içelim1:))

benimde başıma geldi,dişçi antibiyotik werdi bana,çeksemde yutman lazım dedi,ama hiç bi işlem yapmaya gönüllü değildi,
yapabilirsen bi tavsiyem war,sarımsağı küçük küçük doğrayıp yada ezip bas dişine,doğal antibiyotik ya,ben bi kere yapmıştım iyi gelmişti,fikir olsun canım en azından,
ama o kadar zonkluyosa iltihaplanmıştır,iltihapta bebeğe zararlı olabilirmiş,geçmiş olsun canım,inşallah yakında geçer..
bu arada ben kullandım antibiyotiği,rovamycine adı..
kıs ne demişler ki?bende bakıcam

Son düzenleme:
Selaaaaaamm canlaaaarr..

Evi toparlama isine girisicem.. Bi bakayim dedim.. Ortalik darmanduman.. Bi el atma vakti geldi geciyor.. Herkesler kendine dikkat etsin..
Birkac saate gorusuruz...

Kendini çok yorma canım,ani hareketler yapma aman dikkat et.

Günaydın mis kokulu anneler,pitircik bebisler.
Hemen jet gibi gecmise bir bakayım hastalar varmış gecmis olsun şimdiden ...

Hoş gelmişsin voltajım

bende hiç laf söyleyemem sonra kendimi yer bitiririm niye böyle demedim niye şöyle davranmadım diye. erkekler anneleri dibine kadar hatalı olsa yine konduramazlar.. hepsi öyle. ben hiç annem hatalı diyeni görmedim daha

aman ya laf olsun diye soracağına hiç sormasın daha samimi.. içten, candan meraklanmadıkça.. ağlarsa anam ağlar bi tek.. ben k.valideye çok güveniyordum beni yalnız bırakmaz diyordum. yakın yani istese gelebilir. şu gurbet ellerde hamileliğin en kötü zamanlarında tek başıma yattım hastanede. o yüzden artık 'ne kaaa ekmek o kaaa köfte' diyorum.. hiç aramasa daha iyi bende öylesine konuşmak zorunda kalmam en azından..

sev onu sevvvv

Oğluşumu özledim kızlar ya.
İlk defa bu kadar uzun zaman görmedim.
Haftaya salı detaylımız var gün sayıyorum resmen.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

ne durumdasın canım ? offf ya ne fena bir durum o acıyı çekmek bi sey değil aç kalıyorsun resmen .. inş kulağına falan vurmaz bana o çok çektirmişti

benim kaynana diyorki çocuğun gece altını açmıcaksın sabaha kadar kakasıyla sidiğiyle uyucak alışmasın diyor ya çocuk pişik olur yazık dedim böyle vicdansız kadın işte anneye zor olurmuş ya anneye zor oluru varmı ya bebek bu altınıda açacaksın emzireceksin de böyle kafada sinir bir kadın işte

akşam bişey yapmış getirmiş 3 senede ilk defa bişey yapıp getirmiş büyük ihtimalle eşim istemiştir bende o yaptığı şeyi hiç sevmem hemen eşime zapzup yemiyormu diye soruyo sanki ben başka yerdeyim de bana soramıyor ben sevmiyorum onu o yüzden yemiyorum dedim hıııı yaptı uyuz uyuz ovvvvvvwwwzzzz çok gıcık oluyorum hiç görmek istemiyorum o kadını asabilik yapıyo bende

yazık yani altı üstü tahmin yani ayıp etmişler

ok tatlım çok sağol bende hemen girip bakayım geç olmadan böyle bişey varsa gerekli şeyleri yapalım perşembe giderim size de bilgi veririm

işte bu yüzden sıkcam kendimi normal doğurcam, ben ona alışıncaya kadar da kimseyi evime almicam.
ben sormadan kimse bişey söylemesin ki netten bulamayınca ben soruyorum onlara.
herkesin kendi hatalarını yapma, kendi tecrübelerini edinme hakkı vardır.
haklıyız hakkımızı söke söke alırız.

bu arada işime karışan kimse yok sanırım olmayacak da ama ben peşin peşin gözdağını vereyim de

Oğluşumu özledim kızlar ya.
İlk defa bu kadar uzun zaman görmedim.
Haftaya salı detaylımız var gün sayıyorum resmen.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

ben 21. haftadayım ve detaylı 21. ve 22. haftalarda yapacaz dedi.bakıyorum siz 23. haftadasınız haftaya 24 olacaksınız.beklemelimiydim bende erkenmi gidiyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…