Hayırlı uğurlu olsun kızın, sağlıcakla al kucağına
Ama doktor cinsiyetini söylediği halde tahmin soran ve tutan, sonradan dr a gidip cinsiyetini öğrenip tutan arkadaşlarınız da var, bizim adımıza onlara da iletin onlar da gelip yazsınlar, amaç burada eğlenmek, olayı bildin bilemedine getirmek değil, formunuza göz attım ve pişman oldum böyle bir şey yaptığıma yazdıklarınızı görünce, çok üzüldüm.
canım ya linki varsa linkini paylaşırmısın hangi sitedeyse siteden araştıralım bu sigorta olayını anlamadım bende analık sigorta pirimi için sigortaya başvuru mu yapacağız ne kadar verecekler yani değmeyecek bir paraysa uğraşmaya gerek yok
Hayırlı uğurlu olsun kızın, sağlıcakla al kucağına
Ama doktor cinsiyetini söylediği halde tahmin soran ve tutan, sonradan dr a gidip cinsiyetini öğrenip tutan arkadaşlarınız da var, bizim adımıza onlara da iletin onlar da gelip yazsınlar, amaç burada eğlenmek, olayı bildin bilemedine getirmek değil, formunuza göz attım ve pişman oldum böyle bir şey yaptığıma yazdıklarınızı görünce, çok üzüldüm.
Neler yazmışlar bilmiyorum takip etmedim ama bu işin suyu çıkacağı belliydi , O yüzden iyiki bizim sayfamızdan ayırdınızda burayı gereksiz doldurmadılar :) Sıkmayın canınızı bu dediğin gibi tahmin kimse geleceği bilemez atarsın tutarsa tutar sonuçta, Buna inanıp yanlış tahmin ettin diye yorum yazanlar komik duruma düşürmüşlerdir kendilerini :)))
İnşallah bugün hayırlısıyla sağlıkla üflersiniz pastayı, Rabbim şifa bekleyenlere Şafi ismiyle şifa versin inşallah
günaydın.bugün çok heycanlıyım detaylı ultrason var bunuda geçelim RABBİMİN izniyle.yalnız dün akşam içime fenalık geldi tansiyonummu düştü bilmiyorum eve girer girmez yere oturdum baygınlık hissi vardı üzerimde.
egomegocum geçmiş olsun inanır mısın diş ağrısını dün ben de yaşadım 2 ay önce aynı dişim kırılmıştı şimdi de ağrı yapmaya başladı doktora gittim tedaviye yanaşmıyor röntgen çekemem kanal yapamam önce izin al vs. dedi gönderdi beni doğuma kadar Allah yardımcımız olsun...
sağol canım inanırım tabi beni mahvediyor üniversitede yaparlarmış sadece benden de doktordan yzı istediler doktor verdi yazıyı yine yapmadılar git ünide yapsınlar dediler kurşun yelekle röntgen çekiliyormuş zarar vermiyormuş o ben dayanamıyorum valla yarın gideceğim hem yarın detaylı ultrasonum ve kontrolümde var bide üniye giderim yüzüm uyusuk göremiorum sağ gözüm kapandı neredeyse öleceğimmm vallaha hiç uyuyamadım iş yerindeyim şimdide burasıda işkence bana
günaydın kızlar dün bişi söylemeden çıkmam gerekti dişim çok kötü ağrıyordu ve beynim uyuşmuştu resmen baygınlık geçirecek gibiydim kasıklarıma da kramplar giriyordu acile gittim hemen serum taktılar ama hiç bir etkisi olmadı sabaha kadar ağladım şuanda ölüyorum resmen dişimden ölmek istiyorum yaa dayanamıyorum artık sağ gözüm karardı göremiyorum kulağıma vurdu ağrısı bademciğimi şişirdi ölmek istiorum dayanamıorum bu ağrıya allahım yardım ett ya kızlarr kendinize iyi bakın bebek iyiymiş ama ben hiç iyi değilim bugün giremem gittikçede ağrı artıyor nedir bu yaaa öpüyorum sizleri kocaman
hayırlı sabahlar güzel anneler, bebişleri:)) 4 lü taramam oldu yarım saate yakın baktı doktor renkli ultrasonla çok güzeldi bebeğim maşallah :) ben hiç renkli ultrasona girmemiştim orda daha net görebildim canım kızımı:) sizler bebeişleriniz nasılsınız.ben iş yoğunluğu nedeniyle çok takip edemiyorum ama aklım sizlerle
günaydın kızlar ,
ya boğazlarım çok ağrıyo, bi de dilimin bi tarafı boğazımdan dilimin ucuna kadar beyaz beyaz yara olmuş, çok acıyo, sabah kahvaltımı zor ettim ya, dün akşam ve sabah tuzlu suyla gargara yaptım hem boğazımı hem ağzımı ama dilimdeki yaralar aynı, başka ne yapabilirim bilen var mı??
Sirt agrisindan uyuyamiyorum
kizlar test sonuclarimizi mail atmislar hersey normalmis cok sukur bi deger soylememisler ama..
quad screen demisler internetten baktim sanirim 4lu test demek oluyor, icim rahatlayabilir guvenilirdir degil mi
Selaaaaaamm canlaaaarr..
Evi toparlama isine girisicem.. Bi bakayim dedim.. Ortalik darmanduman.. Bi el atma vakti geldi geciyor.. Herkesler kendine dikkat etsin..
Birkac saate gorusuruz...
kız ben anca kalktım,izmite kış gelmiş bugün,yağmur rüzgar,uyudukça uyumuşum:)Yarına isim kalmadı şükürgayfe keyfini yaparız ayaklarımızı uzatıp.
Bilezik diye direndim koprudeki keçi gibi
Ev diye bende coook yalvarip yakariyorum helede buradan kurtulmak için.
Daha ömrümde hiç eşya begenip almadım nasip olmadı.bir ev alıp cok sade abartisiz dosemek istiyorum.
Eksik duada etmek istemiyorum .
Herseyi heryeri gördüğüm anda ettigim ilk dua.Saplanti artık.
Dogum yapınca 2 melek gelip yanına "ne mutlu sana ey kadın tüm günahların döküldü" dermiş.
O zamanda ev dileyecegim,doguma girerken bile alana kadar
Verir Rabbim yahaznesi genistir bı sana bi bana.
Kiz bir yağmur başladı gök yarıldı anamm kalk dua edek:))))
günaydın kızlar dün bişi söylemeden çıkmam gerekti dişim çok kötü ağrıyordu ve beynim uyuşmuştu resmen baygınlık geçirecek gibiydim kasıklarıma da kramplar giriyordu acile gittim hemen serum taktılar ama hiç bir etkisi olmadı sabaha kadar ağladım şuanda ölüyorum resmen dişimden ölmek istiyorum yaa dayanamıyorum artık sağ gözüm karardı göremiyorum kulağıma vurdu ağrısı bademciğimi şişirdi ölmek istiorum dayanamıorum bu ağrıya allahım yardım ett ya kızlarr kendinize iyi bakın bebek iyiymiş ama ben hiç iyi değilim bugün giremem gittikçede ağrı artıyor nedir bu yaaa öpüyorum sizleri kocaman
kıs ne demişler ki?bende bakıcamHayırlı uğurlu olsun kızın, sağlıcakla al kucağına
Selaaaaaamm canlaaaarr..
Evi toparlama isine girisicem.. Bi bakayim dedim.. Ortalik darmanduman.. Bi el atma vakti geldi geciyor.. Herkesler kendine dikkat etsin..
Birkac saate gorusuruz...
Günaydın mis kokulu anneler,pitircik bebisler.
Hemen jet gibi gecmise bir bakayım hastalar varmış gecmis olsun şimdiden ...
günaydın güzel anneler
akşam kaynanam geldi kayınpederle oturmaya bunun kadar duygusuz numaracı kadın yoktur bunu bir kez daha kanıtladı ama bunu saf kocam anlamıyor. neyse geldiler oturuyoruz napıyon ne ediyon dedi o kadar bebek iyi mi hareket ediyor mu sıkıntın varmı isteğin hiç bişey sormak yok saf kocamda bebişe bir iki hediye gelmiştyi ben '' öpücük 5 tl '' yazan önlükten falan almıştım onları gösteriyor sanki kadının umrunda beni sinir ediyor... eşimde annesinin umursamaz davranışını fark etmiyor kadının zoru var bebeği hiç istemiyor bende salağım hiç laf söyleyemiyorum çokkkkk kızmadıktan sonra insanların yüzüne laf çarptıramıyorum böyle kendi kendime sinir oluyorum
benim kayınvalidem de bebek odaklı prensesi nasılmış bu kadar, ben ölmüşüm burda hiç soran yok, g..başım ağzım burnum kaymış, ee nasıl iyimiymiş, iyi bak hee, ben gerizekalıydım çünkü kötü bakıcam benim de umrumda diil tabiki o iyi olsun yeter de nezaketen bi sorsalar iyi olucak,
Benimde işlerim yoğun ama yinede sizlerden vazgeçemiyorum.
Dün evde yemek hazırlamaya üşendim.
Uyudum,uyucakdım zaten.
Özellikle oyalandım kadıköyde.
Kocişle aynı saatte köprüde olmak için
Sonra pastanede oturdum,kociş canım pasta çekti sende gelirsin dedim.
5 dakka sonra yanımdaydı.Kocişim ben doydum sende yemeğini ye evde uğraşmıyalım direk yatalım dedim.
Canım kocişim hiç şikayet etmeden tamam hatunum dedi.(Bilse hatunu tembellikden oturdu pastaneye)
Sonra karnımızı doyurduk evimize çıkdık.
Hemen yatsak 12 saat uyumuş olcaz.Dedik ters teğer tvye bakalım.
O ara benim canım meyve istedi.Kocişim markette bulamamış manava gitmiş.
Saat bu arada 22.00.Dedim niye uğraştık olurmu hatunum hamişsin sen diyor.
Şimdi ben ne yapim kociş nazlıyor.Biraz zor yenen meyveydi.Kocişde bana bıçak veriyor.
Dedim hayatım hiç verme nasılsa sen kesiceksin ben yicem
Benim hatunum işini çok iyi bilir diyor
Yedik meyvemizi sonrada el ele koyun koyuna uyuduk.
Şimdi ben kocişii sevmiyimde ne yapimm
sev onu sevvvv
Kesin bir iyilik yaptım bende kocişi buldum.
Allahım nazarlardan saklasın bizi
Allah bozmasın canım
benim kaynana diyorki çocuğun gece altını açmıcaksın sabaha kadar kakasıyla sidiğiyle uyucak alışmasın diyor ya çocuk pişik olur yazık dedim böyle vicdansız kadın işte anneye zor olurmuş ya anneye zor oluru varmı ya bebek bu altınıda açacaksın emzireceksin de böyle kafada sinir bir kadın iştebenim kayınvalidem de bebek odaklı prensesi nasılmış bu kadar, ben ölmüşüm burda hiç soran yok, g..başım ağzım burnum kaymış, ee nasıl iyimiymiş, iyi bak hee, ben gerizekalıydım çünkü kötü bakıcam benim de umrumda diil tabiki o iyi olsun yeter de nezaketen bi sorsalar iyi olucak,
saol cnm bu arada umarım hemen geçer
yazık yani altı üstü tahmin yani ayıp etmişlerHayırlı uğurlu olsun kızın, sağlıcakla al kucağına
Tatlım ben e-devlet şifremle girdim. Linki atamıyorum bu yüzden Orda Hamilelik var, Direk yazan bu başka bir bilgi yoktu.
Neler yazmışlar bilmiyorum takip etmedim ama bu işin suyu çıkacağı belliydi , O yüzden iyiki bizim sayfamızdan ayırdınızda burayı gereksiz doldurmadılar :) Sıkmayın canınızı bu dediğin gibi tahmin kimse geleceği bilemez atarsın tutarsa tutar sonuçta, Buna inanıp yanlış tahmin ettin diye yorum yazanlar komik duruma düşürmüşlerdir kendilerini :)))
İnşallah bugün hayırlısıyla sağlıkla üflersiniz pastayı, Rabbim şifa bekleyenlere Şafi ismiyle şifa versin inşallah
benim kaynana diyorki çocuğun gece altını açmıcaksın sabaha kadar kakasıyla sidiğiyle uyucak alışmasın diyor ya çocuk pişik olur yazık dedim böyle vicdansız kadın işte anneye zor olurmuş ya anneye zor oluru varmı ya bebek bu altınıda açacaksın emzireceksin de böyle kafada sinir bir kadın işte
akşam bişey yapmış getirmiş 3 senede ilk defa bişey yapıp getirmiş büyük ihtimalle eşim istemiştir bende o yaptığı şeyi hiç sevmem hemen eşime zapzup yemiyormu diye soruyo sanki ben başka yerdeyim de bana soramıyor ben sevmiyorum onu o yüzden yemiyorum dedim hıııı yaptı uyuz uyuz ovvvvvvwwwzzzz çok gıcık oluyorum hiç görmek istemiyorum o kadını asabilik yapıyo bende
Oğluşumu özledim kızlar ya.
İlk defa bu kadar uzun zaman görmedim.
Haftaya salı detaylımız var gün sayıyorum resmen.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?