aaa çok da çektirmesin ama:)
kız esmer olur belki hiç belli olmaz, çekinik genler birleşirse hiç belli olmaz
canım bursa da öyle yaaa bende çok fena grip oldum inş biran önce atlatırız..Allah siz çalışanların yardımcızı olsun gripte dinlanmek şart çünkü,herne kadar çalışmayı özlesemde hamileleikte evde olmak iymiş darısı başınıza
mınık şehzadem geliyor :) babasının duaları tutmus sanırım :) isim dusundunuz mu ?
Öncelikle doktoruma danışıcam canım.
Ama ilaç düşünmüyorum diyebilirim.
Çünkü ilaç bana kilo aldırıyor bünyem müsait.
O yüzden iğneyi sormayı düşünüyorum.
Hiç olmadı spiral miydi öyle bir şey varmış ya ondan taktırıcam.
Benim için gerçekden önemli bir konu.
Peş peşe olursa iş hayatım tamamen biter.
Buda hem beni mutsuz eder,hemde bizi zorlar.
Yapmayı planladığımız çok şey var çünkü.
Artık hayırlısı,büyükde konuşmiyim.
Kız bugun gsnin maçı varmış.
Kocişim akşam kuzenlerde olcaz dedi,ama benim hiç halim yok.
Maç zaten 21:45 de başlıyormuş.
Dedim evde yemeğimizi yiyelim,sonra sen gider izlersin kocişim.
Bende evde kalır dinlenirim,çamaşırlar kuramadı onları katlarım.
Yorum getirmedi bakalım bensiz gidecek mi.
Ya maç ya ben
öle walla ikisi arka arkaya çok zor olur zaten ilaç kullanamıosun zaten emzirirken spiralde batıomuş ve erkek hissediomuş belki eşin kabul etmeye bilir geriye iğne kalıo bi tek bende şahsen iğneyi düşünüyorum
Babası eymen diyor ben bulut , kavgamız büyük bu konuda dün karnıma bakıp inadına bulut oğlum bulut dedim :) ne bulutu ya dedi sen ikinci ismini koy ben bulut koycam dedim ki iki isme karşıydım :) bubu diyorum kısaca :)mınık şehzadem geliyor :) babasının duaları tutmus sanırım :) isim dusundunuz mu ?
cnm allah hayırlısını versinde olur daha kuzum boy boy allah kimseye aratmasın gerçekten çevre baskısı mahfedio insanı
amin canım allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinamin kuzum benim gerçekten çok zor evlat olunca söz konusu ama doktor yasak etmediyse dikkatli davranırsın boş yerede durma yani bak rüyalarına girmeye başlamış bile:d
Canım benimBir arkadaşımın tüp bebek doğumundan sonra kendiliğinden oldu.
Bizde transferden bu yana kankayızSağlık ocağındaki hemşire bile her gidişimde uyarıyor
selamlar gebe arkadaşlarım.dün detaylı ultrasonum vardı ama öyle uzun uzadıya bir muayene olmadı gerekli şeylere baktı heralde ne bileyim 10 dakika ya sürdü ya sürmedi ama kızımın bana benzediğini gördüm çok harika bi duygu.rabbim ne güzel yaratmış. cdyede kaydettirdik ama fotolar kadar net değil görüntüler.herşey normal çok şükür bugün kendi doktoruma göstericem sonuçları.anlayamadığım kısımlar var terimler bakalım doktor ne diyecek.RABBİMe şükürler olsun.bide kucağımıza alsak yavrularımızı.bu arada doğum tarihi 5 gün öne çekildi.
Hadiya spiral batıyormuymuş.
Bunu ilk defa duydum canım ya.
O zaman banada geriye iğne kalıyor.
Biz prezer.. bile kullanamadık,ikimizde hoşlanmadık.
O zaman spiralde bizim için zor olur.
Artık doktorumuza danıştığımızda burdan yazarızda bilgi paylaşımı olur.
walla bizden korkulur he gerçi diorum ama ya sinir oluorum şu hürremle maçı aynı güne koyuyorlar ama hürrem galip gelior tabi
İğne diyince dayanamadım iğne çok güzel kilo yapıyor bilgilendireyim ama hapı hiç kullanmadım
Babası eymen diyor ben bulut , kavgamız büyük bu konuda dün karnıma bakıp inadına bulut oğlum bulut dedim :) ne bulutu ya dedi sen ikinci ismini koy ben bulut koycam dedim ki iki isme karşıydım :) bubu diyorum kısaca :)
aklimdaki diğer isimler tuğra, Meriç , Emre
Kızzz dünde ben aynı şeyi düşündüm ikinciyi tüp bebek yapsam ikizi garantilesem diye :))benim esimin ablaları ikiz benim teyzemin ikizleri var düşmedi bana ya , hayırlısı buymuş ama dogum sırasında ne dilersen oluyormuş ya ikinciyi ikiz dileyeceğim :)amin canım allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
dr tamamen yasak demedi canım bize ama dikkat edin dedi
bir kere denedik daha yeniydi o zaman hamileliğim 2.ayı falandı ertesi gün pinpiriklilikten hastanede aldık soluğukarı koca aynıyız biz artık oğlumu hissetiğim için o kadar korku olmaz belki bu hafta sonu belki olur bi yaramazlık
inşallah bizlerinde öyle olur canım...aslında hiç korunmayı düşünmüyordum doğumdan sonra ama sezeryan olacağı için mecburi bir korunma süresi olacak...belki o zaman oğlumuz olduğu için daha rahat olacak kafamız allah nasip eder kendiliğinden belli mi olur...senin ikiz olduğu için daha dikkatli olman lazım canım ondan ikiz hamilelere önerilmiyor:26::26::26:
düşündüm de eğer ikincide tüp yaparsam belki bu sefer ikiz olur benimde
maşallah kızına canım gözün aydın.
yalnız merak ettim neden 5 gün öne çekildi. gelişimi mi ileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?