2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Emreyi öneririm oğlumun adı çok güzel :)) bulut ismini bende çok beğenirim canım tuğra da çok havalı
Emre için tereddüt etmemizin tek nedeni esimin akrabası var , yoksa babasına çok uyuyor Emrah - Emre
annemde Emre istiyor üstelik ama ben bulut ve tuğra da kaldım bir ara tuğra diye seviyordum tutiş dıyordun oğluma şimdi bulut diyorum kafam çok karışık ama sıcaklık hissetmek derler ya etmen diye seslenince hiç sıcaklık hissetmiyorum olmuyor ona

hadi ya neden ölemiş peki sorun yoksa son ana kadar normal dio doktor

laterneciğim neden öyle bişey dedi ki doktorun anlamadım. benim bildiğim son ayda yasaklıyorlar.
bu arada şeker sonuçların nasıl çıktı sorun yok değil mi?

valla ayak üstü aldığım cevapla şoka girdim sebebini soramadım (
bize hafta da iki kere serbestti;ben artık sınırlama kalkar sanıyordum kiiii bitiyormuş
sanırım 3. trimester de erken doğum riskine karşı koyulmuş bir yasak bu (

bu arada şekerim normal çıktı Allaha çok şükür

mınık şehzadem geliyor :) babasının duaları tutmus sanırım :) isim dusundunuz mu ?
sağlıkla gelsin minik şehzeden...bizde oğlumuzu şehzade diye seviyoruzzzzoğlumun adı KAAN olacak

canım tüp olunca ikiz olacak diye bir şart yok ki:26::26::26:bana iki embriyo konuldu ama bir tanecik oğlum tutundu kardeşi bıraktı bizi
sen en iyisi doğum anında dua et ikiz olsun diye
bizimde ailede ikiz çok
bende çok merak ediyorum hangimizde vuracak bu piyango diye

Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Bizimde babamızın dilediği gibi oldu.
Benim oğluşumun adı kısmetse ARAS olacak.

oyyy maşallah allah inşallah sağlıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder bızımde babamız dedesıne asık bı ınsan onun adını koymayı cok ıstıyor :) BAKİ ..

sağlıkla gelsin minik şehzeden...bizde oğlumuzu şehzade diye seviyoruzzzzoğlumun adı KAAN olacak

zaten cınsıyet belı olduktan sonra daha rahat sevılıyor babası cok bocaladı kızım ogulum ne dıcem dıye :)

Son düzenleme:

Eymen ismi çok hoşuma gidiyor, oğlum olsaydı koyardım. Arkadaşımın ki Yusuf Eymen,

Yok bende yormucam kendimi, Evim temizdi ama yne üstünden geçeriz , Yemeklerde kolay zaten kavurma hazır buzlukta , Pilav kolay ,Çok yormayacak menü seçtim kendime :)))
Bence güzel, Daha ne olsun , Çok bişey beklemesinler eskisi gib değiliz.
Lazanya hiç yapmadım , nasıl yapılıyor,

oyyy maşallah allah inşallah sağlıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder bızımde babamız dedesıne asık bı ınsan onun adını koymayı cok ıstıyor :)

Amin.

Dedesinin adı ne şekerim?

Bu arada laternecim sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.
Darısı bizim başımıza inşallah.
Allahım korusun bebişlerimiz için katlanıcaz artık.

Son düzenleme:

canım gözün aydın darısı bizim başımıza benim de perşembe günü heycanlanıyorum valla:

Şimdi annem aramış , Hüma ismi nasıl diye :)) Kitapta okumuş Fatih Sultan Mehmetin annesinin adıymış ,1. Devlet kuşu. 2. Saadet, mutluluk anlamına geliyor,
Tek nasıl olur yanına bir isim Aslı Hüma , Eşime yazdım hemen beğenmedi gerçi :))

çok güzel anlamlı bir yazı etkiledi beni bende eşime mail attım bunu keşke evlenmeden önce sana da ailenden biri böyle konuşsaydı diye

valla senin gibi bilgili anneler sayesinde benim gibi bilgisi olmayan anneler öğreniyor iyiki varsın kız

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...

15 gün sonra tamamen yasak olacakmış
yazık sana
anaaaaa kötü olmuş doğumdan sonrada 40 gün yasakmış buradan kanka olanlara sesleniorum o yüzden şimdiden yasak deilken fırsatı değerlendirin kız resmen abazan oluruz şimdiden yasak doğumdan sonra yasak:S
bu kadar yasak bayağı çok ya

amin Allah isteyen herkese versin işallah sağlıkla gelsin bebişin şaka bir yana onun sağlığı dünyaya gelmesi daha önemli

Bende pıhtılaşma problemi olduğu için korunmaya gerek yok sanırım.Hergün iğne yapmam gerekiyor,aksi halde ...

Sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah varsın kanka olalım

Laterne canım kankalar-yüzük kardeşliği kulubune hoşgeldin

Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,iyiliğiniz daim olsun inş.

canım gözün aydın darısı bizim başımıza benim de perşembe günü heycanlanıyorum valla:

heycanlanıcak kadar var :) eşime çok heycanlandım diyorum ben senden heycanlıyım dedi.:) bebeği görünce deli divane oldu akşam nöbeti vardı kaç kere aradı ya ne güzel di diye sayıklayıp durdu keyfini çıkarmaya bak her saniyesinin

ah ah şu isim derdide olmasa eşim Fatma Zehra istiyor ben karar veremiyorum isimde bulamıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…