2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ayy seda elimden aldın kalemi ( ağzımdan aldın lafının buraya uygun versiyonu )
Diycektim prensesin memisleri çıkmış tas gibi olsunlar inşallah

ay inş. taş gibi olsunlar, kocası da bayılsın inş.,
doğmamış bebeğe itinayla don biçilir:)

ayyy kızımın memişleri çıkmaya başlamış yerim ben onları ne sütyenler alıcam ben ona:)

iyi olmana çok sevindim canım, inşallah daha iyi olacaksın Bu arada kızının cicikleri çıkıyormuş hadi hayırlı olsun en büyüklerinden :92:

günaydın herkesee :) ben burayı yenı gordum ama aranıza katılömayı cok ısterım inşallah bende nisan annesi olacagım ve benımle aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak benı cok mutlu eder

Merhaba hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun bebişin. Cinsiyeti belli mi?

günaydın herkesee :) ben burayı yenı gordum ama aranıza katılömayı cok ısterım inşallah bende nisan annesi olacagım ve benımle aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak benı cok mutlu eder
Günaydın hosgeldin aramıza , e söyle bakalim benimki gibi şehzade mı yoksa prenses mı geliyor

amin kuzum benim gerçekten çok zor evlat olunca söz konusu ama doktor yasak etmediyse dikkatli davranırsın boş yerede durma yani bak rüyalarına girmeye başlamış bile:d

Günaydın kızlarrrrrrr

günaydın bitanem

sana da günaydın canm hoşgeldin sağlıkla kawuş inş-ALLAH bebeğine

ewt bu yemek derdi çok fena bitanem,tawukdan midem bulanıo ewe sokmuyorum , şöyle çok yormayacak bişiler düşünüyorum kızlara da salatayı yaptırırım , ama 18.30 da kociş fln hep ewde olurlar ozamana kadar halletmem lazım .. araştırayım bakalım neler yapabilirim tatlım, sende kendini çok yorma canım bnm

bizle birlikte 8 kişi fln oluruz 3ümüz kadınız ztn diğerleri irkek hepsini çalıştırırım ben yengeyim sonuçtaaaaaaaaaa

cnm ya ewt walla şu doğumdan sonra korunma konusu bende karasrsızım süt korur diolar ama kazaya kurban gitmeyelim malum 40 günün patlaması olacak sen ne düşünüosun korunma konusunda iğne ilaç falan gibi yani

Öncelikle doktoruma danışıcam canım.
Ama ilaç düşünmüyorum diyebilirim.
Çünkü ilaç bana kilo aldırıyor bünyem müsait.
O yüzden iğneyi sormayı düşünüyorum.
Hiç olmadı spiral miydi öyle bir şey varmış ya ondan taktırıcam.
Benim için gerçekden önemli bir konu.
Peş peşe olursa iş hayatım tamamen biter.
Buda hem beni mutsuz eder,hemde bizi zorlar.
Yapmayı planladığımız çok şey var çünkü.
Artık hayırlısı,büyükde konuşmiyim.

off ya aynı dert bende de var bu haftasonu, yeni evimizi görmeye gelmek istiyo arkadaşlar, ben de kanamaydı gripti işti derken erteledim durdum bu haftasonu almak lazım artık tocam evi silse süpürse, ben menüyü şöle düşündüm.

mercimek çorbası
lazanya
patates, muhtemelen elma dilim fırında , ya da bilmiyorum başka nası olur??
ortaya bi salata belki közlenmiş biber yoğurtlu
tatlı da kabak tatlısı yaparım bitti gitti

de az mı acaba?

Tarifi vermekte geç kaldım üzgünüm

ıhlamur,
zencefil,
zerdeçal,
kakule,
havlucan,
tarçın,

hepsinden 2-3 dal ekleniyor ve kaynatılıyor, günde 3 fincan yeterli,

hamileler için uygundur.

herkese geçmiş olsun.

canım bence kişiye göre değişen şeyler bunlar. hiç böyle şeylerle korkutmayın kendinizi. tabi normal doğumda nasıl olur bilemem ama çok kısa sürede iyileştiğini söylediklerine göre 40 gün sonra ilişkinin o kadar da zor olacağını sanmam. benim sezeryandı ve sadece uzun süre ara vermenin tedirginliği olmuştu doğum sonrası ilk seferde. onun dışında hiç bir zorlanma hissetmedim. inşallah kolaycacık doğururuz da bir sorunumuz olmaz bu konularda da

maşallah yeğenlerine canım bebişlerin her hali ayrı bir tatlı tabi. erkek çocukları daha geç konuşuyor gerçekten. ablamın oğlu oğllumdan 1 yaş büyük daha önce teyze dedi bana bikaç defa ama şimdi inadından söylemiyor. her telefonda yalvarıyorum hadi oğlum teyze de diye anneeee diyor sırf gıcıklığına. bi gün gene teyze de diyordum telde benim oğlan bu taraftan teeezeee dedi. ablam bağırmaya başladı sevinçten yeğenim bana teyze diyor yaşasın diye. yani kime niyet kime kısmet hesabı :)
valla ben yeğenimin altını bile değiştirmemiştim hiç. yani hiç deneyimim yoktu bu konuda bi de tabii sezeryan falan. doğumdan sonra ilk annem değiştirdi eşim dibinde tabi sanki anlıyormuş gibi :)) derken ben sabaha doğru biraz narkozun etksi geçince o acılı halimle aldım ellerinden hep kendim değiştirdim. sanki yıllardır yapıyormuş gibi. anneme bile bırakmadım bi daha. insan anne olunca iç güdüleriyle yapıyor her şeyi zaten

hadi bugunu de şeytanın bacağını kırma günü ilan edelim laterne gözümüzü açtın walla zaten açıktı da:d ama hürrem var bugun

Canım benim Bir arkadaşımın tüp bebek doğumundan sonra kendiliğinden oldu.

Bizde transferden bu yana kankayız Sağlık ocağındaki hemşire bile her gidişimde uyarıyor

Ayy canım benim kusurumuza bakma.. Sanki ilişki şartmış gibi bizde sabahtan beri...
Sende eşinde haklısınız tabi, Sabırla beklediğiniz bebişiniz gelsin de herşeyi bir yolu bulunur..
ne kusuru canım olurmu öyle şey....hepimiz konuşup dertleşiyoruz burda iyi ki varsınız hepinizzz
dediğin gibi bebeğimizi kucağımıza alalımda sağlıkla herşey düzene girer

ay inş. taş gibi olsunlar, kocası da bayılsın inş.,
doğmamış bebeğe itinayla don biçilir:)

Ayy koptumm ya :)

Bende hep oğluşum çok fena yakışıklı olsun tüm kızlar peşinde koşsun,paşam yüz vermesin diyorum
Oğluşumun esmer olma şansı olaydı ne güzel olurdu :)

hadi bugunu de şeytanın bacağını kırma günü ilan edelim laterne gözümüzü açtın walla zaten açıktı da:d ama hürrem var bugun

Kız bugun gsnin maçı varmış.
Kocişim akşam kuzenlerde olcaz dedi,ama benim hiç halim yok.
Maç zaten 21:45 de başlıyormuş.
Dedim evde yemeğimizi yiyelim,sonra sen gider izlersin kocişim.
Bende evde kalır dinlenirim,çamaşırlar kuramadı onları katlarım.
Yorum getirmedi bakalım bensiz gidecek mi.
Ya maç ya ben

Ayy koptumm ya :)

Bende hep oğluşum çok fena yakışıklı olsun tüm kızlar peşinde koşsun,paşam yüz vermesin diyorum
Oğluşumun esmer olma şansı olaydı ne güzel olurdu :)

aaa çok da çektirmesin ama:)
kız esmer olur belki hiç belli olmaz, çekinik genler birleşirse hiç belli olmaz

hoşgeldin cnm benim allah bebeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

Biz daha dün gece kırdık bacağını :26:bugün firuzeyi gönderip arkasından göbek atma gunüm , yarin kayınvalidemin Kuran'ı var aşûre falan yapacak yardıma gitsem mı diye düşünüyorum ama kocam erken gelmez yemeğe orda kalırız dizimi kaçırırım diye hiç yeltenmiyorum

Egomego nasıl oldu acaba??? Dişinden baya kötüydü en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…