Ayy seda elimden aldın kalemi ( ağzımdan aldın lafının buraya uygun versiyonu )
Diycektim prensesin memisleri çıkmış tas gibi olsunlar inşallah
günaydın kızlarrr,,
biraz geç oldu ama işten güçten ancak fırsat bulabildim
mezopotamya ve hanipeks kızlar çok saolun bu karadut şurubuyla alakalı bugün daha iyi sanki, boğazım hala biraz kötü ama tuzlu suyla gargara falan yaptım işte, o da düne göre daha iyi , dün geldi kargodan, en azından daha rahat yemek yiyebiliyorum, çok saolun ya , seviyorum be ben bu siteyi siz olmasaydınız çok zor geçerdi bu hamilelik
ayyy kızımın memişleri çıkmaya başlamış yerim ben onları ne sütyenler alıcam ben ona:)
günaydın herkesee :) ben burayı yenı gordum ama aranıza katılömayı cok ısterım inşallah bende nisan annesi olacagım ve benımle aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak benı cok mutlu eder
Günaydın hosgeldin aramıza , e söyle bakalim benimki gibi şehzade mı yoksa prenses mı geliyorgünaydın herkesee :) ben burayı yenı gordum ama aranıza katılömayı cok ısterım inşallah bende nisan annesi olacagım ve benımle aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak benı cok mutlu eder
bende eşimi çok özledim aslındaoda beni tabiyki rüyalar bile görüyorum bazen
ama dediğim gibi normal hamile kalmadım ben tüp bebek bizim ki o yüzden daha çok korkumuz var..ilk denememizde olmadı ikincide oldu 3 sene bekledik biz onu 6 senelikte evliyiz biz
bende eşimde sabırlı olmak zorundayız bu durumda :26::26::26:
allah kimseyi evlatla sınamasın çok zor günler yaşadım ben isteyen herkese aratmadan versin inşallah...
Günaydın kızlarrrrrrr
günaydın herkesee :) ben burayı yenı gordum ama aranıza katılömayı cok ısterım inşallah bende nisan annesi olacagım ve benımle aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak benı cok mutlu eder
Bu haftasonu bende kayınvalidemleri alayımdiyorum ama yemek derdi benide gerdi şimdiden,
Pilav, Kavurma, Çorba z.yağlı belki bir çeşitte yapmayı düşünüyorum. Salata ve börek yaparım birde, Eee ben yüklüyüm ancak bu kadar :))
Kalabalıksa uğraşmadan yapacağın birşeyler pilav yap canım fırına köfte at patatesli bezelyeli filan ... Gelenlerde yardım eder sanırım kalabalıksa ,Onlarada salataları yaptır :))
cnm ya ewt walla şu doğumdan sonra korunma konusu bende karasrsızım süt korur diolar ama kazaya kurban gitmeyelim malum 40 günün patlaması olacak sen ne düşünüosun korunma konusunda iğne ilaç falan gibi yani
Bu haftasonu bende kayınvalidemleri alayımdiyorum ama yemek derdi benide gerdi şimdiden,
Pilav, Kavurma, Çorba z.yağlı belki bir çeşitte yapmayı düşünüyorum. Salata ve börek yaparım birde, Eee ben yüklüyüm ancak bu kadar :))
Kalabalıksa uğraşmadan yapacağın birşeyler pilav yap canım fırına köfte at patatesli bezelyeli filan ... Gelenlerde yardım eder sanırım kalabalıksa ,Onlarada salataları yaptır :))
Korkutmak istemem ama..
Kızlar loğusalıkla ilgili yazılara bakılırsa pek kolay olmuyormuş ilişki. Hatta doğumdan sonraki ilk seferiniz daha önceki ilk seferinizden daha korkutucu olabilir diye yazılar okuyorum.
Eğer imkan varsa hamilelikte daha az tehlike var gibi görünüyor.
Yerim onu yerim erkekler biraz geç konuşuyor , esimin yeğeni 3 yasını bitirdi ama hala konuştuklarından zor anlıyoruz hareket dilini baya geliştirdi ama :) o süreç ne kadar uzun olursa o kadar güzel oluyor aslında , benim ismim Gülşah, o bana şüşa diyor :) daha önce de kucuk kuzenlerim baba ve dededen sonra benim ismimi soylemislerdi birisi Güçi deyip duruyormuş evde anlamamışlar sonra beni görüp de gülüp kollarını açıp Güçi deyince anladık ikizler de güçaba (Gülşah abla ) derlerdi şimdi dana oldular hepsi maşallah ilk göz ağrılarım benim, 10 yasında öyle anactim ki bakardım onlara yaz tatillerinde :)ondan yeğenimde ilk altını ben aldım rahatlıkla zorlanmayacagim inşallah
:
Korkutmak istemem ama..
Kızlar loğusalıkla ilgili yazılara bakılırsa pek kolay olmuyormuş ilişki. Hatta doğumdan sonraki ilk seferiniz daha önceki ilk seferinizden daha korkutucu olabilir diye yazılar okuyorum.
Eğer imkan varsa hamilelikte daha az tehlike var gibi görünüyor.
hadi bugunu de şeytanın bacağını kırma günü ilan edelim laterne gözümüzü açtın walla zaten açıktı da:d ama hürrem var bugunOy canım benim.
Herşey bebişlerimiz için.
Eşlerimizde bizde bu konuda sabırlı olmalıyız.
Çok şükür ki anlayışlı eşlere sahibiz.
Tabiyki her iki taraf içinde zor oluyordur.
Bende evliliğimin 7. ayında hamile kaldım,plansızdı.
Hani tam söyle herşey oturmuş en güzel zamanlarımız hop ara vermek zorunda kaldık.
Ama oğluşum için herşeye değer.Sağlıkla alalımda kucağımıza,tekrar yaramaz günlerimize döneriz elbet
Oy oy kıyamam ben kuzucuğuna ya.
Allahım o günleri görmeyi bizede nasip etsin inşallah.
Çok şekersin yaaa
bende az önce bunu düşünmüştüm canım bizim loğusalıktan sonra ki ilk buluşmamız çok fena olur herhalde diye:18::18::18:
keşke gelse canım bizim normal olmuyor tüp bebiş benim oğlum
ikinciside 2-3 sene olmazsa yine allah nasip ederse tüp bebek olacakkk:26::26::26:
ne kusuru canım olurmu öyle şey....hepimiz konuşup dertleşiyoruz burda iyi ki varsınız hepinizzzAyy canım benim kusurumuza bakma.. Sanki ilişki şartmış gibi bizde sabahtan beri...
Sende eşinde haklısınız tabi, Sabırla beklediğiniz bebişiniz gelsin de herşeyi bir yolu bulunur..
Oy canım benim.
Herşey bebişlerimiz için.
Eşlerimizde bizde bu konuda sabırlı olmalıyız.
Çok şükür ki anlayışlı eşlere sahibiz.
Tabiyki her iki taraf içinde zor oluyordur.
Bende evliliğimin 7. ayında hamile kaldım,plansızdı.
Hani tam söyle herşey oturmuş en güzel zamanlarımız hop ara vermek zorunda kaldık.
Ama oğluşum için herşeye değer.Sağlıkla alalımda kucağımıza,tekrar yaramaz günlerimize döneriz elbet
Oy oy kıyamam ben kuzucuğuna ya.
Allahım o günleri görmeyi bizede nasip etsin inşallah.
çok şükür canım en büyük şansım eşim diyorum ben bu hayatta zaten
süpriz bebek sizin ki yanicanım sağlıkla gelsinler hepsi ya inan ki 1-2 sene geçince evliğe doyunca insan eve neşe katacak bir ses istiyor ne güzel aslında sizin ki tam öyle denk gelmiş olacak....
Çok şekersin yaaa
ay inş. taş gibi olsunlar, kocası da bayılsın inş.,
doğmamış bebeğe itinayla don biçilir:)
hadi bugunu de şeytanın bacağını kırma günü ilan edelim laterne gözümüzü açtın walla zaten açıktı da:d ama hürrem var bugun
Hoş geldin canım aramıza
Ayy koptumm ya :)
Bende hep oğluşum çok fena yakışıklı olsun tüm kızlar peşinde koşsun,paşam yüz vermesin diyorum
Oğluşumun esmer olma şansı olaydı ne güzel olurdu :)
Günaydın hosgeldin aramıza , e söyle bakalim benimki gibi şehzade mı yoksa prenses mı geliyor
Biz daha dün gece kırdık bacağını :26:bugün firuzeyi gönderip arkasından göbek atma gunüm , yarin kayınvalidemin Kuran'ı var aşûre falan yapacak yardıma gitsem mı diye düşünüyorum ama kocam erken gelmez yemeğe orda kalırız dizimi kaçırırım diye hiç yeltenmiyorumhadi bugunu de şeytanın bacağını kırma günü ilan edelim laterne gözümüzü açtın walla zaten açıktı da:d ama hürrem var bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?