ben baklava koyup vermiştim bir keresinde; karı koca şeker hastası imişler. Kaş yapayım derken göz çıkarıyordum.
bugün bütün gün bizde eşimle bunu araştırdık, muhasebeciyi aradık, ama bahsetmedi öyle bi durumdan, zaten doğumdan sonra bordronu, maaşını çektiğin bankanın ektrelerini, hastaneden çıkış bilgilerini sgk ya götürüyosun, öyle veriyolar,
ablam geçen sene aldı bu yardımı doğum yapınca, maaşının 2,5 katına denk geliyo verdikleri yardım
Çok güldüm kız.
Bende kendim için ondan korkuyorum.
Doğumdan 40 gün sonra hemen önlemimi almam lazım.
Yoksa kocişin dediği gibi olacak ikincide hemen gelecek
Kocişimide özledim zaten.Valla ne yalan sölim uzak durmak kociş kadar banada zor.
Yerim onu yerim erkekler biraz geç konuşuyor , esimin yeğeni 3 yasını bitirdi ama hala konuştuklarından zor anlıyoruz hareket dilini baya geliştirdi ama :) o süreç ne kadar uzun olursa o kadar güzel oluyor aslında , benim ismim Gülşah, o bana şüşa diyor :) daha önce de kucuk kuzenlerim baba ve dededen sonra benim ismimi soylemislerdi birisi Güçi deyip duruyormuş evde anlamamışlar sonra beni görüp de gülüp kollarını açıp Güçi deyince anladık ikizler de güçaba (Gülşah abla ) derlerdi şimdi dana oldular hepsi maşallah ilk göz ağrılarım benim, 10 yasında öyle anactim ki bakardım onlara yaz tatillerinde :)ondan yeğenimde ilk altını ben aldım rahatlıkla zorlanmayacagim inşallahayyy çok tatlı zamanları gerçekten yaa bayılıyor insan. bi konuşuyo bi konuşuyo neler anlatıyor bilmem :) hiç anlaşılmıyor bıdı bıdı bişeyler söyleyip duruyor bekliyoruz anlamlı şeyler söylemesini ama nerdeee. baba hiç dilinden düşmüyor anneyi de sıkışırsa söylüyor ki ilk anne demişti uzun zaman anne anne sayıkladı sonra bıraktı. onun dışında bazı kelimeleri işine gelirse söylüyor ama isim falan hak getire. maşallah yeğenine yaa nazar değmesin nasıl güzeldir ismini ağzından duymak değil mi :))
Hahaha sesli güldüm bittim ben güldükte oglusum da pit pit yaptı :) teyzesi güldürdün biziKIZ ADAM EN SONUN DA DURUP DURUP ALTIN VURUŞU YAPACAK HABERİN OLSUN DOĞUMDAN SONRA HEMEN YENİSİ GELECEK:d
Bugünün ikinci bombası süper ikinci sesli gülüşüm yazarken de hala gülüyorumben baklava koyup vermiştim bir keresinde; karı koca şeker hastası imişler. Kaş yapayım derken göz çıkarıyordum.
bende eşimi çok özledim aslındaoda beni tabiyki rüyalar bile görüyorum bazen
ama dediğim gibi normal hamile kalmadım ben tüp bebek bizim ki o yüzden daha çok korkumuz var..ilk denememizde olmadı ikincide oldu 3 sene bekledik biz onu 6 senelikte evliyiz biz
bende eşimde sabırlı olmak zorundayız bu durumda :26::26::26:
allah kimseyi evlatla sınamasın çok zor günler yaşadım ben isteyen herkese aratmadan versin inşallah...
ben baklava koyup vermiştim bir keresinde; karı koca şeker hastası imişler. Kaş yapayım derken göz çıkarıyordum.
bende eşimi çok özledim aslındaoda beni tabiyki rüyalar bile görüyorum bazen
ama dediğim gibi normal hamile kalmadım ben tüp bebek bizim ki o yüzden daha çok korkumuz var..ilk denememizde olmadı ikincide oldu 3 sene bekledik biz onu 6 senelikte evliyiz biz
bende eşimde sabırlı olmak zorundayız bu durumda :26::26::26:
allah kimseyi evlatla sınamasın çok zor günler yaşadım ben isteyen herkese aratmadan versin inşallah...
evet canım hele kendi çocuğun olup sürekli gözünün önünde olunca resmen mucize gibi geliyor hareketleri insan inanamıyor bu saflığa masumluğa.
akşam çekmeceden benim tacımı almış kafasına takmış yamuk yumuk bana dönmüş yüzünde aşırı muzip bir ifadeyle bakıyor ama kesinlikle gülmek yok. tepkimi ölçüyor resmen.
tabi atladım üstüne gıdıkladım öptüm kokladım çok hoşuna gitti bütün akşam kafasında pembe taçla gezdi durdu :))
Allah sağlık versin bütün kuzulara inşallahh
ayyy kızımın memişleri çıkmaya başlamış yerim ben onları ne sütyenler alıcam ben ona:)
hani yenidoğanlar 2-2,5 aylık olunca uyumadan önce eee çekiyorlar; yüzlerinde gayet ciddi bir ifade garip sesler çıkararak uzun uzun konuşuyorlar ya bende ona bayılıyorum. bana sanki içerde geçen günlerde neler yaptığını anlatıyormuş gibi geliyor.
"-Bizim orda süt yoktu tabi, zaten biz suyun içindeydik, sıvı ihtiyacı da pek olmuyordu"
Çok güldüm kız.
Bende kendim için ondan korkuyorum.
Doğumdan 40 gün sonra hemen önlemimi almam lazım.
Yoksa kocişin dediği gibi olacak ikincide hemen gelecek
Kocişimide özledim zaten.Valla ne yalan sölim uzak durmak kociş kadar banada zor.
nasılsınız canlar ...
ben kaaaaaç gündür uğrayamadım hiç , hal hatır soramadım kiiiiii, merak ettim kiiiiiiiiiiii
biz yuwarlanıp gidiyoruz işte teyzeleri
yarın kocişimin d.günü ... akşama tüm arkadaşları toplayacağım ,yemek düşünüyorum ne yapsam diye .. kalabalık olcaz nası doyurabilirim acep.. tawuk demeyin ki midem çok bulanıo( pasta işi en kolay ztn ...
bide ne alsam diye düşünüyorum :18:
Ayy seda elimden aldın kalemi ( ağzımdan aldın lafının buraya uygun versiyonu )ayyy kızımın memişleri çıkmaya başlamış yerim ben onları ne sütyenler alıcam ben ona:)
bende az önce bunu düşünmüştüm canım bizim loğusalıktan sonra ki ilk buluşmamız çok fena olur herhalde diye:18::18::18:
keşke gelse canım bizim normal olmuyor tüp bebiş benim oğlum
ikinciside 2-3 sene olmazsa yine allah nasip ederse tüp bebek olacakkk:26::26::26:
canım merak etme bebek doğduktan sonra eşin 2.çocuk lafını bir süre ağzına bile alamayacak. benim eşim oğlum 1 yaşına gelene kadar hiiçç 2.çocuk falan demiyordu valla. hatta korunma konusunda benden sıkıydı. ta ki ufaklık 1yaşına gelipte biraz rahatlayınca 2. demeye başladı ki ilk ayda 1 kere korunmayı atladık 2. ye hamile kaldım. yani o ilk aylar yeni bir bebeğe alışma süreçleri falan o kadar sancılı ki bence eşin hemen bir tane daha istemeye cesaret edemez
eskişehirin havasıyla kızına güven olmaz derlerwalla esk kuru bi ayazı vardır farketmedim hep dikkat ettim ama kapmışım şifayı bide çalışıo olmak çok kötü
günaydın herkesee :) ben burayı yenı gordum ama aranıza katılömayı cok ısterım inşallah bende nisan annesi olacagım ve benımle aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak benı cok mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?