2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Korkutmak istemem ama..
Kızlar loğusalıkla ilgili yazılara bakılırsa pek kolay olmuyormuş ilişki. Hatta doğumdan sonraki ilk seferiniz daha önceki ilk seferinizden daha korkutucu olabilir diye yazılar okuyorum.
Eğer imkan varsa hamilelikte daha az tehlike var gibi görünüyor.

ben baklava koyup vermiştim bir keresinde; karı koca şeker hastası imişler. Kaş yapayım derken göz çıkarıyordum.

Allah iyiliğini versin emi :)

Kız ben birde tanımıyorumda.
Dün kocişe diyorum ki hayatım sen mi götürsen acaba.
Ben şimdi kim çıkar bilmiyorum.Önce tamam dedi,sonra kurabiyeleri tabakda görünce yok hayatım olmaz ya sen götür dedi.
Peki dedim.Sonra çıkdım yukarı baktım bir sürü ayakkabı.Aşağı indim kociş zaten kapıda bekliyor.(Erkek çıkar diyemi endişeleniyor anlamadım)
Dedim kociş burası çok kabalaık sonra verelim.Yok fıstığım sen çal zili diyor.
Allahdan kızları çıkdı.Tahminen yeni evlendi.Dedim teşekkür ederim,aşure almışdımda.
Yanındada küçük yiyeni.Bu kim hala diyor.
Kızda dedi alttaki abla.Sonra kız bana hamile misiniz dedi.
Ben duymadım ilkden sonra geri döndüm evet dedim.
Hayırlısı olsun dedi.Teşekkürler iyi akşamlar dedim.
Öyle atlattık.

Destan yazdım bee

Ya o kadar verdiklerini bilmiyordum , iyimiş, o zaman uğraşmaya değer yani ,

Ben şimdi 2 ay raporluydum ya ,İşyeri benden kesmedi . Ben sgkdan alacağımı işyerime vereceğim , Raporlarımı hastane sgk ya gönderdi. İş yerimin bağlı olduğu müdürlüğe, sisteme düşünce İş yeri internetten onayladı , Şimdi bekliyorum ziraatbanka yatırıyorlarmış ,

Bu doğum ve süt parası son ayda aldğımız işgörmezlik raporu ile ilgili değil değil mi bağımsız bir olay ,

canım merak etme bebek doğduktan sonra eşin 2.çocuk lafını bir süre ağzına bile alamayacak. benim eşim oğlum 1 yaşına gelene kadar hiiçç 2.çocuk falan demiyordu valla. hatta korunma konusunda benden sıkıydı. ta ki ufaklık 1yaşına gelipte biraz rahatlayınca 2. demeye başladı ki ilk ayda 1 kere korunmayı atladık 2. ye hamile kaldım. yani o ilk aylar yeni bir bebeğe alışma süreçleri falan o kadar sancılı ki bence eşin hemen bir tane daha istemeye cesaret edemez

Yerim onu yerim erkekler biraz geç konuşuyor , esimin yeğeni 3 yasını bitirdi ama hala konuştuklarından zor anlıyoruz hareket dilini baya geliştirdi ama :) o süreç ne kadar uzun olursa o kadar güzel oluyor aslında , benim ismim Gülşah, o bana şüşa diyor :) daha önce de kucuk kuzenlerim baba ve dededen sonra benim ismimi soylemislerdi birisi Güçi deyip duruyormuş evde anlamamışlar sonra beni görüp de gülüp kollarını açıp Güçi deyince anladık ikizler de güçaba (Gülşah abla ) derlerdi şimdi dana oldular hepsi maşallah ilk göz ağrılarım benim, 10 yasında öyle anactim ki bakardım onlara yaz tatillerinde :)ondan yeğenimde ilk altını ben aldım rahatlıkla zorlanmayacagim inşallah
KIZ ADAM EN SONUN DA DURUP DURUP ALTIN VURUŞU YAPACAK HABERİN OLSUN DOĞUMDAN SONRA HEMEN YENİSİ GELECEK:d
Hahaha sesli güldüm bittim ben güldükte oglusum da pit pit yaptı :) teyzesi güldürdün bizi
ben baklava koyup vermiştim bir keresinde; karı koca şeker hastası imişler. Kaş yapayım derken göz çıkarıyordum.
Bugünün ikinci bombası süper ikinci sesli gülüşüm yazarken de hala gülüyorum

Ayy canım benim kusurumuza bakma.. Sanki ilişki şartmış gibi bizde sabahtan beri...
Sende eşinde haklısınız tabi, Sabırla beklediğiniz bebişiniz gelsin de herşeyi bir yolu bulunur..

Oy canım benim.
Herşey bebişlerimiz için.
Eşlerimizde bizde bu konuda sabırlı olmalıyız.
Çok şükür ki anlayışlı eşlere sahibiz.
Tabiyki her iki taraf içinde zor oluyordur.
Bende evliliğimin 7. ayında hamile kaldım,plansızdı.
Hani tam söyle herşey oturmuş en güzel zamanlarımız hop ara vermek zorunda kaldık.
Ama oğluşum için herşeye değer.Sağlıkla alalımda kucağımıza,tekrar yaramaz günlerimize döneriz elbet

Oy oy kıyamam ben kuzucuğuna ya.
Allahım o günleri görmeyi bizede nasip etsin inşallah.

ayyy kızımın memişleri çıkmaya başlamış yerim ben onları ne sütyenler alıcam ben ona:)

Çok şekersin yaaa

Günaydın annişler ve minişler

Sağlıklı,güzel bir gün olması dileğiyle

evet canım yaa çok tatlı halleri var. bizim bakıcımız oğlum 3 aylıkken başladı işe. bende konuşuyordum bebeğimle ama bakıcı acaip dilli bir kadın bi konuşuyor tonlaması falan süper. baktım bizim 3 aylık zıpır resmen kadını takip ediyor gözleriyle acaip seslerle laf atıyor ki bana laf versin diye bekliyor. kadın konuşmaya başlayınca da heyecanla bişeyler anlatıyor falan çok tatlıydı o halleri. ama şimdi resmen yemelik. babası kızınca falan arkasından bi bağırıyor vıdı vıdı bişeyler anlatıyor ayyy nasıl gülesimiz geliyor anlatamam. ciddiyet falan hak getire. şimdiden kafa tutuyor bize valla

cnm ya ewt walla şu doğumdan sonra korunma konusu bende karasrsızım süt korur diolar ama kazaya kurban gitmeyelim malum 40 günün patlaması olacak sen ne düşünüosun korunma konusunda iğne ilaç falan gibi yani

Bu haftasonu bende kayınvalidemleri alayımdiyorum ama yemek derdi benide gerdi şimdiden,

Pilav, Kavurma, Çorba z.yağlı belki bir çeşitte yapmayı düşünüyorum. Salata ve börek yaparım birde, Eee ben yüklüyüm ancak bu kadar :))

Kalabalıksa uğraşmadan yapacağın birşeyler pilav yap canım fırına köfte at patatesli bezelyeli filan ... Gelenlerde yardım eder sanırım kalabalıksa ,Onlarada salataları yaptır :))

günaydın herkesee :) ben burayı yenı gordum ama aranıza katılömayı cok ısterım inşallah bende nisan annesi olacagım ve benımle aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak benı cok mutlu eder

cnm allah hayırlısını versinde olur daha kuzum boy boy allah kimseye aratmasın gerçekten çevre baskısı mahfedio insanı

"Rahminiz büyüdükçe, rahminizi destekleyen kas ve bağların gerilmesinden dolayı karnınızın alt kısmında ağrılar hissedebilirsiniz."

Bu hafta bu ağrı kabusum oldu resmen.Aklım çıkıyor normal mi,doktorumumu arasam,nst'ye mi girsem diye...

Valla canım kocişim etsede ben hiçç düşünmüyorum.
Oğluşumu sağlıkla alayımda kucağıma 2. kısmet artık.
Kardeş olmasıda güzel aslında,ama kendini hazır hissetmek çok önemli.

eskişehirin havasıyla kızına güven olmaz derler walla esk kuru bi ayazı vardır farketmedim hep dikkat ettim ama kapmışım şifayı bide çalışıo olmak çok kötü

canım bursa da öyle yaaa bende çok fena grip oldum inş biran önce atlatırız..Allah siz çalışanların yardımcızı olsun gripte dinlanmek şart çünkü,herne kadar çalışmayı özlesemde hamileleikte evde olmak iymiş darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…