2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
6. aya girdik bende 5,5 kilo aldım doktorum fazlaaa dikkat et dedi de sinirlendim.. Zaten adam akıllı bişey yiyemiyorum hamilelikte metabolizma iyice yavaşlıyor e rahim büyüyor kanın fazlalaşıyor çocuğun suyu kendi vs.. 2-3 kilo tutsa aldığım 2 kiloya fazla dedi..

amin canım inşallah
sen iğne mi kullanıyorsun hap mı
bende de var kan pıhtılaşması ben coraspirin kullanıyorum
benim ki heterezigot kötünün iyisiymiş bu sanırım:26::26:

Bu heyecanımız hiç bitmesin inşallah canım :)
Bence hima ismi farklı ve hoş.Ama eşininde fikri çok önemli tabiyki.

dedsin adi baki oglusum da baki olacak hayırlısıyla:)

Adıyla,uzun sağlıkla yaşasın inşallah canım.

kızlar bu ayda kanama yasayan oldumu hıc ?

Benim sadece 6. haftamda kanamam oldu canım.Oda eski adet kanamasıymış.
Ama ödüm kopmuştu.O günü hiç unutamam heralde.
Çok şükür o günden sonra hiç kanamam olmadı.

5.5 kiloya fazla mı dedi Bence süper...

Benim kilomu duysa ne der acaba

aa bende bir ara emrah diye çok düşündüm de çevrede var diye eşim pek yanaşmadı yoksa emreyle çok güzel uyuyordu.
bizde umut dedik ama eşim sabah kesin mi falan diye soruyordu hala tam netleştiremedik kafamızda. oysa ilkinde 4 aylıkken emre dedik o kadar içimize sindi ki bütün çevre bebeğimizi emre diye biliyordu daha doğmadan. bunda daha o netliği yakalayamadık sanırım (

merhaba güzel anneler,

ben pek sık giremiyorum bu aralar; geçmişi azcık okudum.
ayrıntılı ultrasonumuzu olduk; bebiş 1 hafta önden gidiyor dedi; sezaryeni öne alabilirmiş. mart annesi olucam sanırım. haftaya cuma şeker yüklemem var. birde 9 kilo almışım doktor çok dedi
ilişki konusunu gidince ben de sorucam; laterne yi okuyunca çok şaşırdım. ilk gebeliğimde böyle bir yasak yoktu yanlış hatırlamıyorsam. bu adamlara da yazık yahuuu; kocişlere hiç acımıyo bu doktorlar :)

senin dr seni ebru şallı sandı galiba canımneresi çok bunun demek ki bizim kiloları duysa yemek yeme diyecek bizeee

amin canım inşallah
sen iğne mi kullanıyorsun hap mı
bende de var kan pıhtılaşması ben coraspirin kullanıyorum
benim ki heterezigot kötünün iyisiymiş bu sanırım:26::26:

Bana Coraspin yeterli gelmiyor canım,iğne yapıyorum hergün.

teşekkur ederım aminn

benım dun az mıktarda kanamam oldu panıkle hastaneye gıtım doktor bı hafta yat sonra gel dedı bısey anlamadım erken dogum belırtısı bunlar sakın dogurmaya kalkısma dedı .. daha cok erken degılmı bunlar ıcın :s

benim doktorum kiloya o kadar takık bir adam ki anlatamam kızlar. ilk hamileliğimde ayda 2 kg alsam çok kızıyordu. eşim de ona uyuyordu. deli ediyordu benii. az kiloyla doğum yaptım oğlum erken doğmasına rağmen 3700 doğdu. ama doğumdan sonra uzun süre veremedim kilolarımı. ablam hamileliğinde deli gibi yiyordu 15 kg aldı. bebeği 2700 doğdu. ama sonra bütün kilosunu verdi. metabolizmayla alakalı bence. sonuçta manken değiliz. elbette kilo alıcaz. bebekler sağlıklı olsun da doğumdan sonra azıcık dikkatle hepsini verirsiniz hiç kafanıza takmayın bence.

Selam Kızlar ben kızımı hep Betül Betül diye seviyorum sanırım adı Betül olacak sizce güzel mi ?

Aramıza hoşgeldin,geçmiş olsun canım. Mümkün olduğunca ayakta durma,kendini yorma,dinlen bol bol...Rabbim bir daha yaşatmasın,vaktinde,sağlıkla oğluşunu kucagına almayı nasip etsin inşallah.

çok şükür cnm şekerin iyi çıkmış doktor dediyse vardır bi bildiği

kızlar afiyet olsun ben çıkıyorum öğleden sonra alışveriş yapacağımmm yaşasınn umarım bişeyler bulurum üstüme başıma. oğluşuma da bişeyler alacağım karar verdim. küçük kuzuma doğumda giyeceği yepyeni ciciler alayım bari tabi abiye de ohoo eşim yandı valla.
kendinize iyi bakınn

evet metobolızmayla alakalı ben nerdeyse gunun tamamını yemek yıyerek gecırıyorum ona ramen doktor bana hala cok zayıfsın kılo alman gerekıyor dıyor bunu duyan esım saatlerce sofradan kalkmama ızın vermıyor bunu da ye ondan de ye sunu da bıtır sınır krızlerıne gırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…