2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hüma benim gorumcemin biricik kızının ismi , pek sırın pek hanimefendidir, cisim geldi demez isim var geliyorum hemen der :) çok severim kuşumu benden tam destek hüma ismine :)

ben bunu söylicem bilmiyorummm
bu hafta çok kilo aldım ben yaaa doktorum kesin kızacak bana bu sefer12 kilo almışım ben:18::18::18:
nabeeeer bana seviniyordun çok kilo aldın benimle birlikte diye ohh olsun

Aramıza hoşgeldin,geçmiş olsun canım. Mümkün olduğunca ayakta durma,kendini yorma,dinlen bol bol...Rabbim bir daha yaşatmasın,vaktinde,sağlıkla oğluşunu kucagına almayı nasip etsin inşallah.

hosbulduk canım :) gercekten cok guzel b ı ortam

aminnn rabbım hıc kımseye yasatmasın hastaneye gıdene kadar turlu turlu seyler geldı aklıma ilgin ıcın tesekkur ederım

tatlım çok sağol tarif için,ben şimdi bir koşu aktara gidemede gelem bari,hafta sonuna kadar iyileşmem lazım istanbula gidecektik ama ben iyileşmessem yatar kociş hayatta izin vermez gitmeme

Acil şifalar canım, ben içmedim ama dr önermişti hamile bir tanıdığıma, ben de malzemeleri temin edip evde bulundurmak istiyorum.

Ayy ben en çok kime benzediğini merak ediyorum detaylı usg ile ilgili, burada sizler bahsede bahsede meraklandım bende. İyi haberlerine sevindim cnm.

ilahi kocan yani

Sen doktoru boşver şekerim kaynanan duydu mu 9 kilo aldığını? hahahhahaa

Selam Kızlar ben kızımı hep Betül Betül diye seviyorum sanırım adı Betül olacak sizce güzel mi ?

​Güzel canım adı ile yaşasın kızımız..

Erken canım.
İlaç kullanıyor musun?
Progestan filan verdin mi?

Erken canım.
İlaç kullanıyor musun?
Progestan filan verdin mi?

magnezyum verdı agrı sızı olursa gel yatırcam hemen dedı :\ onun dısında hıc bısey kullanmıyorum. doktorumuz cok ılac taraftarı degıl anladıgım radarıyla folık asıt falan da vermemıstı bana ..

Emrah koyma esim isminin anlamına sınır oluyor saz çalıp oynayan bende kavga ettiğimizde aynı adın gibisin saz çalıp oynuyorsun diye sınır ediyorum aslında seviyorum ismini hem bana uyuyor Gülşah Emrah :) onların uzaktan akrabalarının ikizleri var onların bile adı Gülşah Emrah :) Ege düşünmez mısın biz Ege cok istiyorduk bas harflerimiz diye hemde ben egeliyim ama kuzeni koydu çok da tatlı bir oğluş çok konuşdan yaşıtlarına göre kanı sıcak bur cocuk
senin dr seni ebru şallı sandı galiba canımneresi çok bunun demek ki bizim kiloları duysa yemek yeme diyecek bizeee
Benim doktor beni tartmıyor bile :)
Selam Kızlar ben kızımı hep Betül Betül diye seviyorum sanırım adı Betül olacak sizce güzel mi ?
Betüşüm diye severim ben onu çok güzel isim çok kibar

Kızlar yemek yiyip çıkicam saglık ocağı gibi birşey var yakınlarda saglık Ocağıysa rica edicem yeni taşındık ondan kayıt olamadım haftam geçmeden asimi vurur musunuz Dicem sizce vururlar mı

Kızlar yemek yiyip çıkicam saglık ocağı gibi birşey var yakınlarda saglık Ocağıysa rica edicem yeni taşındık ondan kayıt olamadım haftam geçmeden asimi vurur musunuz Dicem sizce vururlar mı

ne aşısı olacaksın kı .. eger daha once aynı sehırde oturuyorsan senı eskı saglık ocagına yolar :\ ıkahmetgah varsa onla gıt yada ımkanın varsa dırek en yakın hastaneye gıt saglık ocakları bazen kılık yapabılıyorlar bana yapmamıslardı

Tetenoz canım , aynı sehirde yasamıyorum Bodrmda nikahlandik istanbulda yasıyoruz adamlar Mayıs'tan beri ikametgah taşınmaz mı derler diye 1 hafta oldu oradan buraya geleli desem kıyak gecmezler mı bu aşıları saglık ocağında vuruyorlar tek

Kız Bebek İsimleri
Yaren, Ceren, Ece,Ada,Bilge,Sena,Defne,Eylül,Derin,Masal,Ilgın,Alara,Eflal,Mine,Sare,Nisa

Erkek Bebek İsimleri
Emir, Ege, Çağan,
Efe,Ata, Yiğit,Kuzey,Eymen,Ilgaz,Poyraz,Doruk,Toprak, Yaman,Mert,Mete,Türker,Kayra

Progestan alttan kullanılan bir ilaç
Direk rahme etki ediyor,ve yan etkisi az oluyor canım.
Zaten ılacın bir kısmıda akıntı şeklinde dışarı geliyor.
Sen yine bir araştır.Tehlike yaşayan bütün arkadaşlar kullandılar.
Şu anda bende kullanmaya devam ediyor.
Ara,ara bırakıp yeniden başlıyorum.
Hayırlısıyla atlatsaydık hamişliğide,sağlıkla alsaydık kucağımıza.
Allahım yardımcımız olsun.

Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :

Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 100
Mezopotamya................................ 300
Umutege....................................... 500
Wosgi........................................... 300
PeriLous........................................ 300
Görkemre....................................... 200
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200
Sernil............................................ . 300

Arkadaşlar duaları tamamladığınızda yada eksik kaldığında dua topiğine perşembe saat 15:00'e kadar mutlaka bildirin

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

cnm,

önce içini neyle yapıcaksan ben genelde kıymayla yapıyorum,
kıyma salça soğan sarımsal varsa biber havuç falan evde ne varsa ekliyorum,
sonra ayrı bi yerde beşamel sos yapıyorum, işte yağ, yumurta , süt un, ölçüsü yok kafadan
sonra borcamı alıyosun yağlıyosun en alta kıymalı harç, üstüne beşamel, üstüne lazanya (hazır lazanya kullanıyorum ben markette var öle haşlamalı falan değil)sonra yine kıymalı yine beşamel yine lazanya böle istediğin kadar kat yapıp üstüne kaşar koyup fırınlıyosun, hazır işte:)

yap yap güzel oluyo valla hem de hem et hem makarna türü olduğu için yanına extra bişeye gerek olmuyo

Kızımın ismi favoriymiş ama oğlumun ismi değilmiş

Kızımın ismi favoriymiş ama oğlumun ismi değilmiş

Zİnhar kabul etmem çınar en favori isim , hatta ben Faceten ne olsa diye yazdım ilk yorum çınar oldu, yeğenime koydum o ismi dedim bir kisi de çıkmadı bugüne kadar çınar güzel degil diyen yeğenime koymasaydım kesinlikle adını çınar koyardım

kızlar bu ayda kanama yasayan oldumu hıc ?

cnm hoşgeldin öncelikle ben 2 hafta önce lekelenme yaşadım 2 damla kahverengi leke hemen gittim doktora içerde bişe yok, 3 gğn dikkat et , sonra normal hayatına dönebilirsin dedi, griptim, aşırı öksürük hapşırık burun tıkanıklığını açma girişimleri sonucu 1 hafta sonra tekrar 2 damla kahverengi leke geldi, gittik yine içerde bişe yok, çok istiyosan progestan yaziyim dedi, kullandım 5-6 gün bitirdim artık, korkma cnm ben çok kötü olmuşum doktor çok kızdı asıl böle stres yaprsan erken doğum yaparsın haberin olsun olabilir böle şeyler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…