Hüma benim gorumcemin biricik kızının ismi , pek sırın pek hanimefendidir, cisim geldi demez isim var geliyorum hemen der :) çok severim kuşumu benden tam destek hüma ismine :)Şimdi annem aramış , Hüma ismi nasıl diye :)) Kitapta okumuş Fatih Sultan Mehmetin annesinin adıymış ,1. Devlet kuşu. 2. Saadet, mutluluk anlamına geliyor,
Tek nasıl olur yanına bir isim Aslı Hüma , Eşime yazdım hemen beğenmedi gerçi :))
nabeeeer bana seviniyordun çok kilo aldın benimle birlikte diye ohh olsunben bunu söylicem bilmiyorummm
bu hafta çok kilo aldım ben yaaa doktorum kesin kızacak bana bu sefer12 kilo almışım ben:18::18::18:
Aramıza hoşgeldin,geçmiş olsun canım.Mümkün olduğunca ayakta durma,kendini yorma,dinlen bol bol...Rabbim bir daha yaşatmasın,vaktinde,sağlıkla oğluşunu kucagına almayı nasip etsin inşallah.
tatlım çok sağol tarif için,ben şimdi bir koşu aktara gidemede gelem bari,hafta sonuna kadar iyileşmem lazım istanbula gidecektik ama ben iyileşmessem yatar kociş hayatta izin vermez gitmeme
selamlar gebe arkadaşlarım.dün detaylı ultrasonum vardı ama öyle uzun uzadıya bir muayene olmadı gerekli şeylere baktı heralde ne bileyim 10 dakika ya sürdü ya sürmedi ama kızımın bana benzediğini gördüm çok harika bi duygu.rabbim ne güzel yaratmış. cdyede kaydettirdik ama fotolar kadar net değil görüntüler.herşey normal çok şükür bugün kendi doktoruma göstericem sonuçları.anlayamadığım kısımlar var terimler bakalım doktor ne diyecek.RABBİMe şükürler olsun.bide kucağımıza alsak yavrularımızı.bu arada doğum tarihi 5 gün öne çekildi.
İsim konusu bizdede karmaşık aslında.
Ben ARAS diyorum.Kocişim mahmut diyor:)
Sırf beni kızdırmak için.Sonra ben yine ARAS oğluşum diyorum.
Bu sefer kocişim kargo diyor peşimden sinir ediyor beni.
Aras bence çok havalı bir isim.
merhaba güzel anneler,
ben pek sık giremiyorum bu aralar; geçmişi azcık okudum.
ayrıntılı ultrasonumuzu olduk; bebiş 1 hafta önden gidiyor dedi; sezaryeni öne alabilirmiş. mart annesi olucam sanırım. haftaya cuma şeker yüklemem var. birde 9 kilo almışımdoktor çok dedi
ilişki konusunu gidince ben de sorucam; laterne yi okuyunca çok şaşırdım. ilk gebeliğimde böyle bir yasak yoktu yanlış hatırlamıyorsam. bu adamlara da yazık yahuuu; kocişlere hiç acımıyo bu doktorlar :)
Selam Kızlar ben kızımı hep Betül Betül diye seviyorum sanırım adı Betül olacak sizce güzel mi ?
teşekkur ederım aminn
benım dun az mıktarda kanamam oldu panıkle hastaneye gıtım doktor bı hafta yat sonra gel dedı bısey anlamadım erken dogum belırtısı bunlar sakın dogurmaya kalkısma dedı .. daha cok erken degılmı bunlar ıcın :s
Erken canım.
İlaç kullanıyor musun?
Progestan filan verdin mi?
Selam Kızlar ben kızımı hep Betül Betül diye seviyorum sanırım adı Betül olacak sizce güzel mi ?
Emrah koyma esim isminin anlamına sınır oluyor saz çalıp oynayan bende kavga ettiğimizde aynı adın gibisin saz çalıp oynuyorsun diye sınır ediyorum aslında seviyorum ismini hem bana uyuyor Gülşah Emrah :) onların uzaktan akrabalarının ikizleri var onların bile adı Gülşah Emrah :) Ege düşünmez mısın biz Ege cok istiyorduk bas harflerimiz diye hemde ben egeliyim ama kuzeni koydu çok da tatlı bir oğluş çok konuşdan yaşıtlarına göre kanı sıcak bur cocukaa bende bir ara emrah diye çok düşündüm de çevrede var diye eşim pek yanaşmadı yoksa emreyle çok güzel uyuyordu.
bizde umut dedik ama eşim sabah kesin mi falan diye soruyordu hala tam netleştiremedik kafamızda. oysa ilkinde 4 aylıkken emre dedik o kadar içimize sindi ki bütün çevre bebeğimizi emre diye biliyordu daha doğmadan. bunda daha o netliği yakalayamadık sanırım(
Benim doktor beni tartmıyor bile :)senin dr seni ebru şallı sandı galiba canımneresi çok bunun demek ki bizim kiloları duysa yemek yeme diyecek bizeee
Betüşüm diye severim ben onu çok güzel isim çok kibarSelam Kızlar ben kızımı hep Betül Betül diye seviyorum sanırım adı Betül olacak sizce güzel mi ?
Kızlar yemek yiyip çıkicam saglık ocağı gibi birşey var yakınlarda saglık Ocağıysa rica edicem yeni taşındık ondan kayıt olamadım haftam geçmeden asimi vurur musunuz Dicem sizce vururlar mı
Tetenoz canım , aynı sehirde yasamıyorum Bodrmda nikahlandik istanbulda yasıyoruz adamlar Mayıs'tan beri ikametgah taşınmaz mı derler diye 1 hafta oldu oradan buraya geleli desem kıyak gecmezler mı bu aşıları saglık ocağında vuruyorlar tekne aşısı olacaksın kı .. eger daha once aynı sehırde oturuyorsan senı eskı saglık ocagına yolar :\ ıkahmetgah varsa onla gıt yada ımkanın varsa dırek en yakın hastaneye gıt saglık ocakları bazen kılık yapabılıyorlar bana yapmamıslardı
magnezyum verdı agrı sızı olursa gel yatırcam hemen dedı :\ onun dısında hıc bısey kullanmıyorum. doktorumuz cok ılac taraftarı degıl anladıgım radarıyla folık asıt falan da vermemıstı bana ..
Eymen ismi çok hoşuma gidiyor, oğlum olsaydı koyardım. Arkadaşımın ki Yusuf Eymen,
Yok bende yormucam kendimi, Evim temizdi ama yne üstünden geçeriz , Yemeklerde kolay zaten kavurma hazır buzlukta , Pilav kolay ,Çok yormayacak menü seçtim kendime :)))
Bence güzel, Daha ne olsun , Çok bişey beklemesinler eskisi gib değiliz.
Lazanya hiç yapmadım , nasıl yapılıyor,
Kız Bebek İsimleri
Yaren, Ceren, Ece,Ada,Bilge,Sena,Defne,Eylül,Derin,Masal,Ilgın,Alara,Eflal,Mine,Sare,Nisa
Erkek Bebek İsimleri
Emir, Ege, Çağan,Efe,Ata, Yiğit,Kuzey,Eymen,Ilgaz,Poyraz,Doruk,Toprak, Yaman,Mert,Mete,Türker,Kayra
Kızımın ismi favoriymiş ama oğlumun ismi değilmiş
kızlar bu ayda kanama yasayan oldumu hıc ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?