Kız Bebek İsimleri
Yaren, Ceren, Ece,Ada,Bilge,Sena,Defne,Eylül,Derin,Masal,Ilgın,Alara,Eflal,Mine,Sare,Nisa
Erkek Bebek İsimleri
Emir, Ege, Çağan,Efe,Ata, Yiğit,Kuzey,Eymen,Ilgaz,Poyraz,Doruk,Toprak, Yaman,Mert,Mete,Türker,Kayra
Merhaba ciddi hanım :)Merhabalar herkese.
Merhabalar herkese.
Kız Bebek İsimleri
Yaren, Ceren, Ece,Ada,Bilge,Sena,Defne,Eylül,Derin,Masal,Ilgın,Alara,Eflal,Mine,Sare,Nisa
Erkek Bebek İsimleri
Emir, Ege, Çağan,Efe,Ata, Yiğit,Kuzey,Eymen,Ilgaz,Poyraz,Doruk,Toprak, Yaman,Mert,Mete,Türker,Kayra
Senin ismin ne ki :86:benim ismim de favoriymiş:)ama kızımın ismi yok
maşaallah hiç kilo almadınmı?evet metobolızmayla alakalı ben nerdeyse gunun tamamını yemek yıyerek gecırıyorum ona ramen doktor bana hala cok zayıfsın kılo alman gerekıyor dıyor bunu duyan esım saatlerce sofradan kalkmama ızın vermıyor bunu da ye ondan de ye sunu da bıtır sınır krızlerıne gırıyorum
6. aya girdik bende 5,5 kilo aldım doktorum fazlaaa dikkat et dedi de sinirlendim.. Zaten adam akıllı bişey yiyemiyorum hamilelikte metabolizma iyice yavaşlıyor e rahim büyüyor kanın fazlalaşıyor çocuğun suyu kendi vs.. 2-3 kilo tutsa aldığım 2 kiloya fazla dedi..
kızlar acura alından ateş ölçer var fiyatı uygun alsammı acaba acura nasıl bi marka acaba yardım edin kararsız kaldım
ya al nolucak acura makura onun titreşimli zayıflama kemeri de vardı:)
canım nasıl oldu dilin ? yemek yiyebiliyor musun ?
Zİnhar kabul etmem çınar en favori isim , hatta ben Faceten ne olsa diye yazdım ilk yorum çınar oldu, yeğenime koydum o ismi dedim bir kisi de çıkmadı bugüne kadar çınar güzel degil diyen yeğenime koymasaydım kesinlikle adını çınar koyardım
Kızımın ismi favoriymiş ama oğlumun ismi değilmiş
Merhabalar herkese.cok yorgunum kiz bugun enerjik değilim hiç.
canım nasıl oldu dilin ? yemek yiyebiliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?