2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

benim ismim de favoriymiş:)ama kızımın ismi yok

bizde emir olacağız allahın izniyle

kızlar acura alından ateş ölçer var fiyatı uygun alsammı acaba acura nasıl bi marka acaba yardım edin kararsız kaldım

maşaallah hiç kilo almadınmı?

Kizceler ben kaçar ası olayını deniycem zaten tavuk almam lazım soya soslu tavuk tarifim var harika :)) isteyene dönünce söylerim Mucks

aynen benim dr.da böyle ayda 1 kg almışız adam çok deyip duruyor.dediğin gibi sisteme aykırı nasıl almıcan bir göbeğim şişti zaten.mesela sabahtan beri su içiyorum daha hiç wc ye gitmedim belliki su tutuyor vücut...arkadaşım var 10 kg almış sen zayıf bir annesin iyi diyormuş ki o benden 15 cm kısa anlamadım gitti her yere göre normal kaldı ki kendi işim beslenme, şaşırıyorum çünkü yediklerimiz=bebek demek bebeğimi iyi beslediğime inanıyorum 2 hafta önde şu an gerisi mühimde değil aslında

Bebeci ,ofelyam hosbulduk .
Bebeci :)) cok yorgunum kiz bugun enerjik değilim hiç.

kızlar bi tezim var sizce doğru mu??

bence karında gaz fazla olunca bebek hareketlerini daha az hissediyoruz, yani en azından bu yeni yeni hissetmeye başladığımız şu andaki dönemde, ne dersiniz?

canım nasıl oldu dilin ? yemek yiyebiliyor musun ?

ay canımcım saol ya valla Allah razı olsun senden sabah da bi teşekkür mesajı yazdım zaten, geldi kargo dün, sürdüm bende bugün çok daha iyi ya, en azından yemek yiyebiliyorum yani, valla sayende cnm çok ama çok saol, dünkü acım yok yani:)

Duy Mergenciğim duy bunları

Kızımın ismi favoriymiş ama oğlumun ismi değilmiş

Canım liste uzundu ve Çınar vardı fakat bir yakınımızın ismi olduğu için eledim.Listeyi sadeleştire sadeleştire karar vermeye çalışıyorum:)

Merhabalar herkese.cok yorgunum kiz bugun enerjik değilim hiç.

Hoşgeldin kuşum

Hayırdır kim,niye yordu seni ?

canım nasıl oldu dilin ? yemek yiyebiliyor musun ?

Sende hoşgeldin Mezocum nasılsın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…