2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bi tezim var sizce doğru mu??

bence karında gaz fazla olunca bebek hareketlerini daha az hissediyoruz, yani en azından bu yeni yeni hissetmeye başladığımız şu andaki dönemde, ne dersiniz?

Aynen katılıyorum canım...

Gaz varsa,yemeği fazla kaçırdıysam,yorgunsam daha az hissediyorum...

Tabii bebişlerin pozisyonuylada alakalı ...

]

ben seni de geçtim artık canım gülme komşuna gelir başına oldu benim ki
haftaya dr randevum var az yemem lazım 2-3 günnn:26::26::26:

sen dr süpermiş canım yaaa
ben daha fırça yemedim dr ama bu sefer yerim gibi geliyorrrr

rica ederim ben sadece hanipeksten öğrendiğimi ilettim canım.. sağolsun bende onun sayesinde iki lokma yiyebilmiştim.. inşallah hepimiz sağ salim şu süreci atlatırız.. ben her gün bi yerimden arıza veriyorum. zaten hamişlikten önce de 30 bin bakımım gelmişti :)) üstüne de hamile olunca her sabah başka bi tarafımın ağrısı ile kalkıyorum

Sende hoşgeldin Mezocum nasılsın?

iyiyim Mergenim.. teşekkür ederim.. süreklii koşturmaca sürekliiiii.. emekli olmak istiyorummmmmmmm :)))) senden de köşe bucak kaçıyorum kız kilom olmuş 60 hemen eklemesende olur şekerim hiç gereği yok zaten daha alıcam toplu eklersin

Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:

Aynen katılıyorum canım...

Gaz varsa,yemeği fazla kaçırdıysam,yorgunsam daha az hissediyorum...

Tabii bebişlerin pozisyonuylada alakalı ...

ay yaşasın o zmn:)
ben de pazar hiç durmadı mesela 3 gündür de doğru dürüst yok bişe, ama çakmak çaksalar uçucam gazdan:)

Canım benim konuyla alakalı moraller bozulursa ;

Catherine Zetan Jones :Gebelik sürecinde 23 kilo almış.

Jennifer Lopez :
20 kilo almış.

Kate Hudson:
28 kilo almış.

Hülya Avşar:
20 kilo almış.

Pınar Altuğ:
15 kilo almış.

Ebru Cündübeyoğlu :
19 kilo almış.

Deniz Akkaya:20 kilo almış.

Esra Erol:
23 kilo almış.

Yüksek Voltaj :
24 kilo almış

Bu örnek liste devreye giriyor

Ekmek,pirinç,makarna ve hamur işinden uzak dur.Tatlı ihtiyacını mümkün olduğunca meyvelerden karşılamaya calış canım.Benim son günlerdeki favori tatlım;elma salatası + tarçın

ya aynen ben zaten pişmiş tavuk gibiyimdir, sürekli bi arıza hali, anneme dün söledim dilimi, heh tamam dedi, her gün zaten sana bugün ne olucak bakalım diye bekliyorum zaten , bugün de bu mu çıktı dedi:)

bu arada sen de elevit mi kullanıyosun cnm her gün?

Canım liste uzundu ve Çınar vardı fakat bir yakınımızın ismi olduğu için eledim.Listeyi sadeleştire sadeleştire karar vermeye çalışıyorum:)

hi hi hi hi :) bizim de başta ikiz olma ihtimalimiz vardı, isimleri 2 erkek olursa (Güngör) ÇINAR ve (Süleyman) RÜZGAR koyacaktık :) Çınar ve Rüzgar :)

kız olsaydı da MASAL ve HAZAL olacaktı.

Bu arada kız ismi olarak staj yaptığım dönemlerde ikiz kızlarımız vardı isimleri DURU ve ŞÖLEN idi. Bence çok hoş. Kızı olanlara fikir olabilir.

Ben artık tekmelenmek istiyorum. Geçen hafta seğirmeler vardı bu hafta o da yok. Ama ama ama

O zaman bu hafta baslar canim oynamadan önce segirmeler geçiyor birazda fazla ac kalma.
----
Gecen bir dogum hikayesi vardı.anne kilo almamak içn o kadar az yemiş bebek kuvozde cok uzgun,pismandi anne onu bulursam kopyalamak isterim.

Canım benim iyi ol,kendine dikkat et Kilo sütunu ikinci bir emire kadar donduruldu

Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:

Geçmiş olsun canım benim.

Benim bildiğim bir ilaç var ama :26: Özelden göndereyim ,doktoruna bir danış istersen hayatım.

bi de sen zayıftın demekki, önceki kilon kaçtı ki, gayet normal bence, zayıf olanların daha çok alması normalmiş

Ben en çok dinlenirken hissediyorum bebişimin hareketlerini...hele o an birşey de atıştırıyorsam..oohhooo...siz de deneyin bende..birde çok yorulursanız gün içinde hareketler daha az oluyor..Yine de merak etmeyin son aylarda da tekmelemesin diye bakacaksınız..Oğlum benim kaburgalarımı tekmeleye tekmeleye,kıravak sanmıştım son zamanlarda..:)

bi de sen zayıftın demekki, önceki kilon kaçtı ki, gayet normal bence, zayıf olanların daha çok alması normalmiş

54 le hamile kalmıştım.. ilk aylar 48 e kadar düştüm kusmaktan..şimdi 60 oldum ( birden alınca kötü hissettiriyo.. çok takıntılı değilim sağlıklı olalım ikimizde kilo gider diyorum bi yandan da korkuyorum.. doktor ilk ay 70 le doğuma girebilirsin dediğinde yuh demiştim. şimdi inşallah diyorum :))))

Çınar & Rüzgar , Duru & Şölen güzelmiş canım...

Bizde uyumlu olsun istiyoruz,bakalım hayırlısı...

Bir arkadaşımızın bir kız,bir erkek,adları Ada & Ata ,bir başka arkadaşımızın iki erkek Bora & Dora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…