2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:

Ay canım yine mi yükseldi tansiyonun yahu?

canım az sabırlı ol bu haftadan sonra çok net hissetmeye başlarsın

yakında rahatsız edecek kadar tekmeleyeceklermiş bizi meraklanma tatlım :)) arkadaşım doğum yaptı diyor ki son ay özellikle karnımı yırtacaktı sanki

O zaman bu hafta baslar canim oynamadan önce segirmeler geçiyor birazda fazla ac kalma.

Ay gerçekten mi ay hadi inşallah oğlumdan gelecek şiddete karşı değilim

Ay gerçekten mi ay hadi inşallah oğlumdan gelecek şiddete karşı değilim

ayyy yerim onun şiddetini.. o minnacık ayaklarıyla savuracağı tekmeleri.. ne kadar masum oluyorlar.. geçen bebek görmeye gittim 20 günlüktü.. Allahım gözlerimi ayıramadım öyle güzel ki.. ben zaten bebek/çocuk manyağıyım.. hani benim bebemi kırkından sonra dedesinin evine götürcem ya Sakarya'ya.. Adana dan geçerken bebeni görmeye gelirim belki kız Çınar paşayı mıncıklarım azıcık yerim onuuuuu

ay yok ya 6 kilo almışsın işte ne var, ben de 5.5 -6 aldım ama ben 62yle başladım zaten, senin gibi düşük kiloyla da değil yani, çok iyisin bence

Evet hanipekscim inip çıkıyoruz bakalım .
Orta yolu bulursam son sürat vinnn.

Mezos o karnı yırtılacak gibi arkadasın nasil doğurmuş anlattı mı
Mübarek mıknatıs gibi hamilelerin arasına nasil düştün :)))

Ben bugun rüyamda doğurdum bunda ilk defa.cok erken diye ağladım Dr sarhoşumus
Kızım cok güzeldi sol kolunda bir damar vardı parmağından boynuna kadar cok belliydi.yalnizca doğurdum esim sonra geldi falan.
Sabah hemen aradım "isim olduğu vakit olmazsin "dedim "rüyada bile bana sarıyorsun helal olsun "dedi.
Rüyada birde diyorum hangisi onlinesa laterneye veya hanipekse Msj atayım söylesinler kendim niye yazmıyorsam
Dogum heyecanı unuttum :))

ilahi kocan yani

Sorma tatlım

Kizceler ben kaçar ası olayını deniycem zaten tavuk almam lazım soya soslu tavuk tarifim var harika :)) isteyene dönünce söylerim Mucks

Kendini çok yorma tatlım.Gelince görüşürüz.

Ben artık tekmelenmek istiyorum. Geçen hafta seğirmeler vardı bu hafta o da yok. Ama ama ama

Kuzucum çok mu yoruyosun sen kendini.
İşin zaten hareketli.Ne kadar hareketli olursan o kadar az duyuyorsun.
Akşam şöyle uzan uzat bacaklarını,al eline atıştırmalık bir şeyler.
Bak nasıl tekmeliyor kuzucuğun

Voltaj ne kadar feci doğum yapan varsa bana denk geliyo sanki mahsus yapıyorlar korkuyorum diyorum ''ayyyyy canım hiç korkma bünyeden bünyeye değişir, ama ben şu kadar sancı çektim bu kadar perişan oldum, yok senin doktoru da hiç iyi duymadım bıdı bıdı bıdı...'' bi başlıyorlar.. karnım ağrıyo dinlerken.. ben de dün hayal kurdum. dedim Voltajın ablası gibi yapıcam çatır çatur normal doğum (duy da inanma ) sonra da Voltajı arıycam kız inanmazsın ben doğurdum diycem

Çok tatlısın ya.
Şirkette olmasam varya kahkahayı basıcam.
Yüzümde kocaman bir gülümseme öyle yazıyorum şu anda bu kelimeleri

voltajım canım tansiyonu hala dengeleyememişsin( ama yüksek olacağına düşük olsun bşy olur mu?gerçi sen alışkın değilsin halsizlik yapıyordur düşük tansiyon:44:

rüyada doğum heyecanı da başka oluyordur tabi Allahım o heyecanın gerçeğini hepimize yaşatsın inşallah

pek özledim sizi ben ya

Sorma tatlım ya benimde bir arkadaşım var.
Evde sıkıldıkça bana mesaj atıyor :)

Arkadaşıma gittik geçen gün ersnil ay normal yapmış.Ne sancılar çekmiş,çok dikişi varmış yerine oturamıyormuş.
Cinsel hayatı tamamen bitmiş.Bana iyiki sezeryan yapmışsın diyor.
Ama sen yinede normal yap.Sezeryanda çok zor 1 ay kendime gelemedim kızımı kucağıma alamadım.
Sen benden de fenasın 2 ay kalkamazsın.Kafamı böyle allak bullak ediyor.
Normal böyleymiş evet sezeryan yapayım diyorum,sezaryanla ilgili bişi diyor.
Tamam normal istiyorum zaten normal olsun diyorum.Normalle ilgili bir şey söylüyor.
Aynen böyle oldum

nerdeyse aynı gibi gidiyoruz mezocum ben 61 oldum,bu gittiğimde tırsa tırsa tartıldım dr ne diyecek,diyet mi verecek diye:18:
hiç bşy demeyince ben sordum kiloma kızmadınız normal mi diye;şimdilik güzel kızılacak bşy yok dedi sanırım bebeğin gelişimine çok sevindi bana kızmaya kıyamadı

bugün hiç keyfim yok ağlayım zırlayasım var hamilelik hormonlarım tuttu resmen

akşam sırtım böbreklerim çok ağrıyordu eşime masaj yap dedim oda ovdu ovdu bıraktı bırakma devam et dedim hızlı hızlı ovdu koltuktan dizimin üzerine düştüm.

kızdım onada sen düşürdün diye dikkat etmiyor düşürüyor beni diye öyle dünden beri keyfim kaçık bugün ağladım bir ara rahatlayamadım yorganı kafama kadar çekip bunalım şarkı açıp zırlayasım var...

kızım da hissediyor beni kesin bütün gün kıpır kıpırdı yawrum annesinin meleği onun sayesinde toparlanmaya çalışıyorum

kızlar birde bende hala oluyormuşum gelinimiz hamileymiş 6 haftalık çifte bebekler geliyor aileye çok sevindim duyunca kardeş gibi büyüyecekler diye ama bugün ondan da keyfim kaçtı kızıma annemle gelin ceket örsün diye yün alacaktım ikisi gidip almışlar bana hiç sormadan keyfimi kaçırdılar ya iki çocuğa aynı renklerden yazak ceket bişey bişey öreceklermiş sanki benim zevkim yok beni düşünmeden tonla yün almışlar offfff çok asabiyim etrafımdaki insanlarda bana seni kıskandı hemen hamile kaldı diyorlar iyice kafamı karıştırıyorlar

işte ersnilllllciğimmm aynı durumdayım şekerim :)) bu aralar çevremde çok doğum oldu.. ya da ben hamileyim diye daha bir dikkat eder oldum bilemiycemm.. işte burası da küçük bir şehir olduğundan sayılı kadın doğumcu var.. bu doktorları her hamile tanıyo.. benim gittiğim doktor için bin tane farklı şey söyleyen oldu. sezeryan yapan diyor ki sancısı cok oluyo eli ağır dikişi bilmem ne .. tam dedim herşeyi göze al kimse ölmüyo doğumda mezo, normal yap sen.. o günde işte benim doktoruma giden öğretmen arkadaş normal yaptı ona gittim. bi anlatıyo. gece 11 de suyu gelmiş hastaneye gitmiş ertesi gün saat 4 de doğum gerçekleşmiş.. içe dışa bir sürü kesik ve dikiş atılmış, ebeler tırnaklarıyla rahmini yırtmışlar.. o kadar büzülmüşüm ki anlatırken birden kızım dürttü ayağıyla içerden noluyo diye :)) iki büklüm oldum dinlerken görüyo halimi hala anlatıyo. o da dedi ki normal yapma mahvettiler beni sen sezeryan ol :44: bende iki gün sonra doktora o gazla gittim dedim hem sezeryan hem genel anestezi istiyom hiçbirsey hatırlamak istemiyorum

Bence normal yada sezeryan diye birbirinizi etkilemeyin..Normalin ve sezeryanın doktoruna ve yapılan işleme çok bağlı sonrasında çekielcek olan acı..benim arkadaşım normal doğumla poposunun üstüne oturamadı bir ay,acısından sütü olmadı,bebeğini emziremedi..bende szeryan yaptım hiç ağrı kesici içmeden toparladım kısa sürede,ortalıkta dolaşıyordum..ama bu durumun tersi olan arkadaşlar da var..dediğim gibi yapılan işlemler çok önemli..bence düzgün ellerde yapılırsa ikiside gayet sorunsuz olur.

Kız sen bebişinin kırkı çıktığında adana ya geldiğinde ben inşallah doğurmuş olurum

Evet hanipekscim inip çıkıyoruz bakalım .
Orta yolu bulursam son sürat vinnn.

Geçmiş olsun tüh

hehehehehe topiğin habercisiyiz ya ondandır :)

Yandık o zaman o sakin gün hiçbir zaman gelmeyecek benim için

benim ilk gittiğim doktor erkekti ve kilo takıntısı vardı adamda. gramlarımı hesaplıyordu.. şimdiki bayan çok rahat.. sanırım 100 kilo olsam dur demeyecek :)))
kız sende durduk yere doktoru dürtme kızmadın mı diye.. o mühim bir durumda uyarır zaten.. keyfine bak ya.. bebek iyi mi tamam.. veririz kız doğumdan sonra. şu an çikolata yiyorum çok pis sardım bugünlerde elimden düşmüyo :18:

evet evet hormonlardan..benim de erkek kardeşimle düğünlerin arasında 6 ay var. bende anneme diyorum (gelinle yüz göz olmayım diye) onlara söyle düğün yaptılar bi şey demedim ama sakın bebek yapmasınlar diyorum bi benimkiyle ilgilenin önce :)) ama yünlere falan takma kız.. beğenirsen giydirirsin nolucek.. hem aynı olsa nolurrr olmasa nolur.. değişirler renkleri en kötü ihtimalle.. ona takılma bile....

AMAAAAAAAAA eşine kızabilirsin bende çok kızgınım dünden beri geçmedi hala. bi yandan maille onla pazarlık edip duruyom zaten

yaaa siz ikiniz nasıl insanlarla denk geliyorsunuz öyle
yeni doğum yapmış da olsa;bir an karşısında kinin hamile olduğunu unuttu diyelim siz diğerini değince ona da bir kulp buluyor olması hiç masumca bir iş değil
mümkün olduğunca polemiğe girmeyin böyle insanlarla ki kabusunuz olmasın en mutlu gününüz

Ahh bilsen mezocum seni ne kadar iyi anlıyorum.
Aynı durumla karşı karşıyayım bende ne desem olmuyor.
Birde ben doktorumlada hiç konuşmadım normal mi sezaryan mı diye.
6 gün sonra gidicem detaylı için o zaman sorucam.
Aslında çok dikkate almamak lazım biliyorum ama insan etkileniyor işde.

Geçen günde.Bir arkadaşının eltisi galiba doğum yapmış.
Bana mesaj atıyor doğumu söylüyor,bebek sakat olmuş diyor (Allahım sen koru)
Nasıl yani test filan yaptırmamış mı diyorum nasıl doğum yapmış ki diyorum.
Normal yapmış,testlerde hiç sorun çıkmamış.Doğumdan sonra anlaşılmış vsvs.

Tabi benim moral sıfıra düştü.Yani ben kesinlikle kararlıyım doğum yapıpda hayırlısıyla atlatırsam kimseye öğüt vermicem.

(Kızlar konusu geçti diye söylüyorum,canı çeken olmaz inşallah)Bir haftadır canım öyle kahve istiyorki... Böyle kaşık kaşık kuru kahve yiyesim var, o derece...

şans sanırım Laternem ya ( daha hiç çok kolay oldu falan diyeni görmedim her doğum ayrı kabus ( bekliyorum son iki ayımı. izne ayrılınca kimseyle görüşmeyeceğim.. evde sürekli dua ederek geçirmek istiyorum son aylarımı.. işte şimdi başladım bitirebilirsem hatim yapıcam ..korkularımı alıp götürür dualar inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…