2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aman da aman benim güzelim depresyona mı girmiş,hormonlarının esiri olmuşta saracak şey mi arıyormuş kıyamam ben sana fıstık
sıkılıncaya kadar ağladıysan ılık bir süt iç ve rahatla artık
bak ne güzel hala da olacakmışsın Allah nasip ederse senin bebiş önce doğacağı için çiçeği burnunda tecrübeli bir hala olacaksın inşallah
kardeşinin çocuğu ve senin ki akran olacaklar aynı kıyafetleri bile giyebilecekler ne güzel

hadi bunu dinlede neşelen azcık

Yeni Yıl Şarkısı - Dailymotion video

ya konu sadece yün değil işte bende ne varsa hep aynısını yapıyor annemde ona uyuyor safım beraber aynı şeyleri alıyorlar bana eşim nişanda nazar boncuklu kolye taktı oda kardeşimden istedi , kelepçeli bilezik istedim tutturdu bende kelepçeli bilezik istiyorum diye koltuklarımın kılıflarını değiştirdim çiçekli böcekli kılıflardan diktim oda 4 aylık evli değiştirmeye kalktı ee hep böyle taklit edilince insan artık rahatsız oluyor zaten annemle gidip yün aldılar ceket ve yelek örmeye başladılar ama bırakmıyorlar bende kendim seçip keyfime göre kızıma giydireyim hevesimi kursağımda bırakıyorlar birde zevkimiz uymuyor kızla çocuğun donuna kadar örgü örecekti ben giydirmem dedim kardeşimde gördü bende giydirmem çocuğuma dedi kurtuldum ya offff neyi sevmessem başıma geliyor böyle taklit olayını sevmem başıma geliyor

ay allah korusun ya nasıl sakatmış engellimi olmuş biyerimi sakatmış doğumdamı olduki acaba testlerde çıkmadığına göre ayy yaaa

bak biz senle karar alalım Laterne'nin dediği gibi kimseyi dinlemeyelim artık.. bende senin gibi çokkkk etkileniyorum. ruhsuz duygusuz insanlar bebek bekleyen birine anlatılacak şeyler mi bunlar yani dinlemeyelim artık.. dua edip sabredelim.. ne dersin ???

Yandık o zaman o sakin gün hiçbir zaman gelmeyecek benim için

Tatlım en azından akşamları yorma kendini,kıyamam.

Haklısın canım ya.Eminim kötü niyetle yapmıyor ama beni nasıl etkilediğinin farkında değil bence.
Artık hayırlısı diyorum.

Canım benim ne güzel ve hayırlı niyete girmişsin. Allah gönlüne göre versin inşallah...

Konuşanları ciddiyete alıp,fırsat vermemek gerek...Bana da cinsiyet soran,ardından "hayırlı olsun" demeden önce "Allah yardımcın olsun" diyo ...Rabbim takdir etmiş,nasip etmiş şükürler olsun ötesi var mı...

amin canım benim,Allah tüm korkularını alsın kalbinden iç ferahlığı ile doğuma gitmeyi nasip etsin inşallah..

ay allah korusun ya nasıl sakatmış engellimi olmuş biyerimi sakatmış doğumdamı olduki acaba testlerde çıkmadığına göre ayy yaaa

Allahım korusun canım inan hiç anlamadım ki.
Doğum sırasında bile olmuş olabilir.Bilmiyorum duyduğumda bunu moralim sıfıra düştü resmen.
Hayatta hiç bir şeyin garanti yok gerçekdenAllahım yardımcımız olsun.

Aynen mezocum kesinlikle dinlemiyelim.Bende çok etkileniyorum farkındayım.
Dualara sığınalım allahın izniyle sağlıkla atlatıcaz inşallah.

Güzel şeylerden bahselim moralimizi bozmayalım kızlar.

Kocişim akşam maç izlemeye gidicekdi kuzene biliyorsunuz.
Bende yoruluyorum diye evde kalacakdım.

Az önce mesajlaştık.Hayatım akşam gidicek misin maça dedim.
Gitmeyi düşünüyorum hayatım ama daha kuzenle konuşmadım dedi.

Beni bırakıyorsun yani hayatım dedim.
Kocişimden gelen cevap.

Oy oy bebeğim seni bırakır mıyım radyodan dinleriz olmadı

İnan o an hersey kendiliğinden oluyor daha bugun bir kiz yazmış iğneden korkan ben 2 saatte dogum yaptım Fırt diye.

Bizde seni özledik balım
Abartı deyince bizim insana geri dur.
Herkes aynı yasar mı duyarsız insanlar dinlemeyin onları
Bak dogum benim hikayeme ölmemiştim
Kulak tıka kelebeğim
Cok doğru soylemissin.
bende ilaç almadım ama görümce kanepeye ip taktı kalkmak için yalancı naz yapacagım diye

Dün akşamda evimizin aylık alışverişi yaptık.
Bakdım kociş arabaya kek koymuş bir sürü.
Dedim hayatım onları koy yerine,abartma yiyemiyoruz.
Sonra bakdım hepsini geri koyuyor,çakdırmadan iki tanesinide yine arabanın içine atıyor.
Beni gözlüyor,bakıyor muyum diye.
Göz göze geldik,canım kocişimde ikimizde gülümsedik.
Tamam hayatım alalım iki tane yeterli dedim.

Bazen çocuk gibi oluyor benim kocişim.
Onun o hallerine bayılıyorum :)

Abartı deyince bizim insana geri dur.
Herkes aynı yasar mı duyarsız insanlar dinlemeyin onları
Bak dogum benim hikayeme ölmemiştim
Kulak tıka kelebeğim

Öyle yapacağım artık canım.
Zaten netten sürekli okuyup araştırmayı bırakdım,şimdi çevredeki anlatılanlarıda dinlememe kararı aldım.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

(Kızlar konusu geçti diye söylüyorum,canı çeken olmaz inşallah)Bir haftadır canım öyle kahve istiyorki... Böyle kaşık kaşık kuru kahve yiyesim var, o derece...
benimde ama arada içiyorum bu hafta sadece bir tane içtim eşim içiyorsa bir yudumcuk içiyorum kendiimizi tutmamız lazım kahva sağlıklı bişey değil ya ondan

azıcık ağladım malum işte olunca tuvalete gidip azıcık ağladım akşam erken yatar dinlenirim şarkıyı kesin dinliyorum keyifleneyim teşekkürler

bebişler akran olacak bende çok seviniyorum kardeş gibi büyüyecekler kızım doğmadan abla oldu işallah o bebişimizde sağlıklı doğar işte bende arklı olsunlar istiyorum her anne kendi istediği gibi giydirsin büyütsün siz bizim gelini tanısanız iyi hoştur ama biraz boş konuşur tüm mesele bu bilmediği şeyi konuşur ve zevki hiç uymaz benimle antin kuntin şeyleri sever

Son düzenleme:

Yarama bir avuç tuz bastın.
Bizimde tersi gorumceler ikiz benle yaşıt .biri ne alırsam aldı .hele en cok sinir d.gunumde tektas beğendim Buda başka beğendi esim künye almış bunlarda kendi beğendiğini bana almış 10 gün sonra nisanlandi kendi benim beğendiğimi aldı. Bende bunun aldığını değiştirdim
Nisan alışverişine benle gitti ne dediysem aldı begenmediklerimi göstersem bende ona bakıyorum diyor.
Tik tiklarim baslayacak Hele en kötüsü düğünümde gelinlik ayakkabımın aynısı almış sok oldum.uyumsuzca giydi.kisiliksiz.
Bana gelince valizi hiç acmaz hep benimkilerden giymek ister.

Keleşimi getiriiiinnnn!!!!

Söyle duşun ;
Takdir ediliyorsan değil,taklit ediliyorsan basarmissindir...

Canım benim senin hamiş hormonları fena çalışıyor bu günlerde demek ki.
Duygusallığın tamamen ondan.Annenle birlikde almışlar,annenin zevkine güven.
Hoşuna giderse giydirirsin,gitmesse giydirmessin olur biter.Bazen bu duygusal mod hali benimde başıma geliyor çok normal.

Eşine gelince,dikkatli olsun artık sen iki canlısın.
Beylerin keyfi yerinde tabi azıcık sıkıntıya bile gelemiyorlar.
Allahım bizlerin yardımcısı olsun.

(Kızlar konusu geçti diye söylüyorum,canı çeken olmaz inşallah)Bir haftadır canım öyle kahve istiyorki... Böyle kaşık kaşık kuru kahve yiyesim var, o derece...

cnm ya ben bugün içtim sölemesi ayıp, arada içiyorum zaten ayda yılda bir o kadarcığın bi zararı olmaz bence ya, sonuçta çay da içiyoruz 3-4 bardak a.çık çay hakkımız olduğuna göre arada bi fincan türk kahvesinden bişe olmaz bence, hem zaten ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için içmiyoduk şimdi de çok abartı olmadığı sürece tansiyonu yükseltecek kadar yani, benim doktor hiç bişeye yasak demeyelim, şarap bile çok canın çekerse 1 kadeh içebilirsin demişti.

ewt ya ben bu konuda çok hassasım allah korusun ne umutlarla bekliosun insan yıkılır

ah canım yaaaa üzüldüm inşallah dengelenir.

Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:

ben yarın bitti diye bildiririm süre bitimine kadar henüz hazır değil.

ohhh ne güzel iyi geçtiğine sevindim. maşallah.

Allah korusun geçmiş olsun.

maşallah güzel geçtiğine çok sevindim.

" Görümce görümce,görmeyeyim ömrümce " diyen yerinde laf etmiş,işte güzel bir örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…