bugün hiç keyfim yok ağlayım zırlayasım var hamilelik hormonlarım tuttu resmen
akşam sırtım böbreklerim çok ağrıyordu eşime masaj yap dedim oda ovdu ovdu bıraktı bırakma devam et dedim hızlı hızlı ovdu koltuktan dizimin üzerine düştüm.
kızdım onada sen düşürdün diye dikkat etmiyor düşürüyor beni diye öyle dünden beri keyfim kaçık bugün ağladım bir ara rahatlayamadım yorganı kafama kadar çekip bunalım şarkı açıp zırlayasım var...
kızım da hissediyor beni kesin bütün gün kıpır kıpırdı yawrum annesinin meleği onun sayesinde toparlanmaya çalışıyorum
kızlar birde bende hala oluyormuşum gelinimiz hamileymiş 6 haftalık çifte bebekler geliyor aileye çok sevindim duyunca kardeş gibi büyüyecekler diye ama bugün ondan da keyfim kaçtı kızıma annemle gelin ceket örsün diye yün alacaktım ikisi gidip almışlar bana hiç sormadan keyfimi kaçırdılar ya iki çocuğa aynı renklerden yazak ceket bişey bişey öreceklermiş sanki benim zevkim yok beni düşünmeden tonla yün almışlar offfff çok asabiyim etrafımdaki insanlarda bana seni kıskandı hemen hamile kaldı diyorlar iyice kafamı karıştırıyorlar
benim ilk gittiğim doktor erkekti ve kilo takıntısı vardı adamda. gramlarımı hesaplıyordu.. şimdiki bayan çok rahat.. sanırım 100 kilo olsam dur demeyecek :)))
kız sende durduk yere doktoru dürtme kızmadın mı diye.. o mühim bir durumda uyarır zaten.. keyfine bak ya.. bebek iyi mi tamam.. veririz kız doğumdan sonra. şu an çikolata yiyorum çok pis sardım bugünlerde elimden düşmüyo :18:
evet evet hormonlardan..benim de erkek kardeşimle düğünlerin arasında 6 ay var. bende anneme diyorum (gelinle yüz göz olmayım diye) onlara söyle düğün yaptılar bi şey demedim ama sakın bebek yapmasınlar diyorum bi benimkiyle ilgilenin önce :)) ama yünlere falan takma kız.. beğenirsen giydirirsin nolucek.. hem aynı olsa nolurrr olmasa nolur.. değişirler renkleri en kötü ihtimalle.. ona takılma bile....
AMAAAAAAAAA eşine kızabilirsin bende çok kızgınım dünden beri geçmedi hala.bi yandan maille onla pazarlık edip duruyom zaten
Ahh bilsen mezocum seni ne kadar iyi anlıyorum.
Aynı durumla karşı karşıyayım bende ne desem olmuyor.
Birde ben doktorumlada hiç konuşmadım normal mi sezaryan mı diye.
6 gün sonra gidicem detaylı için o zaman sorucam.
Aslında çok dikkate almamak lazım biliyorum ama insan etkileniyor işde.
Geçen günde.Bir arkadaşının eltisi galiba doğum yapmış.
Bana mesaj atıyor doğumu söylüyor,bebek sakat olmuş diyor (Allahım sen koru)
Nasıl yani test filan yaptırmamış mı diyorum nasıl doğum yapmış ki diyorum.
Normal yapmış,testlerde hiç sorun çıkmamış.Doğumdan sonra anlaşılmış vsvs.
Tabi benim moral sıfıra düştü.Yani ben kesinlikle kararlıyım doğum yapıpda hayırlısıyla atlatırsam kimseye öğüt vermicem.
Ahh bilsen mezocum seni ne kadar iyi anlıyorum.
Aynı durumla karşı karşıyayım bende ne desem olmuyor.
Birde ben doktorumlada hiç konuşmadım normal mi sezaryan mı diye.
6 gün sonra gidicem detaylı için o zaman sorucam.
Aslında çok dikkate almamak lazım biliyorum ama insan etkileniyor işde.
Geçen günde.Bir arkadaşının eltisi galiba doğum yapmış.
Bana mesaj atıyor doğumu söylüyor,bebek sakat olmuş diyor (Allahım sen koru)
Nasıl yani test filan yaptırmamış mı diyorum nasıl doğum yapmış ki diyorum.
Normal yapmış,testlerde hiç sorun çıkmamış.Doğumdan sonra anlaşılmış vsvs.
Tabi benim moral sıfıra düştü.Yani ben kesinlikle kararlıyım doğum yapıpda hayırlısıyla atlatırsam kimseye öğüt vermicem.
Yandık o zaman o sakin gün hiçbir zaman gelmeyecek benim için
yaaa siz ikiniz nasıl insanlarla denk geliyorsunuz öyle
yeni doğum yapmış da olsa;bir an karşısında kinin hamile olduğunu unuttu diyelim siz diğerini değince ona da bir kulp buluyor olması hiç masumca bir iş değil
mümkün olduğunca polemiğe girmeyin böyle insanlarla ki kabusunuz olmasın en mutlu gününüz
şans sanırım Laternem ya( daha hiç çok kolay oldu falan diyeni görmedim her doğum ayrı kabus ( bekliyorum son iki ayımı. izne ayrılınca kimseyle görüşmeyeceğim.. evde sürekli dua ederek geçirmek istiyorum son aylarımı.. işte şimdi başladım bitirebilirsem hatim yapıcam ..korkularımı alıp götürür dualar inşallahhhhhhh
şans sanırım Laternem ya( daha hiç çok kolay oldu falan diyeni görmedim her doğum ayrı kabus ( bekliyorum son iki ayımı. izne ayrılınca kimseyle görüşmeyeceğim.. evde sürekli dua ederek geçirmek istiyorum son aylarımı.. işte şimdi başladım bitirebilirsem hatim yapıcam ..korkularımı alıp götürür dualar inşallahhhhhhh
ay allah korusun ya nasıl sakatmış engellimi olmuş biyerimi sakatmış doğumdamı olduki acaba testlerde çıkmadığına göre ayy yaaa
bak biz senle karar alalım Laterne'nin dediği gibi kimseyi dinlemeyelim artık.. bende senin gibi çokkkk etkileniyorum. ruhsuz duygusuz insanlar bebek bekleyen birine anlatılacak şeyler mi bunlar yanidinlemeyelim artık.. dua edip sabredelim.. ne dersin ???
İnan o an hersey kendiliğinden oluyor daha bugun bir kiz yazmış iğneden korkan ben 2 saatte dogum yaptım Fırt diye.Voltaj ne kadar feci doğum yapan varsa bana denk geliyosanki mahsus yapıyorlar korkuyorum diyorum ''ayyyyy canım hiç korkma bünyeden bünyeye değişir, ama ben şu kadar sancı çektim bu kadar perişan oldum, yok senin doktoru da hiç iyi duymadım bıdı bıdı bıdı...'' bi başlıyorlar.. karnım ağrıyo dinlerken.. ben de dün hayal kurdum. dedim Voltajın ablası gibi yapıcam çatır çatur normal doğum (duy da inanma ) sonra da Voltajı arıycam kız inanmazsın ben doğurdum diycem
Bizde seni özledik balımvoltajım canım tansiyonu hala dengeleyememişsin( ama yüksek olacağına düşük olsun bşy olur mu?gerçi sen alışkın değilsin halsizlik yapıyordur düşük tansiyon:44:
rüyada doğum heyecanı da başka oluyordur tabiAllahım o heyecanın gerçeğini hepimize yaşatsın inşallah
pek özledim sizi ben ya
Abartı deyince bizim insana geri dur.Sorma tatlım ya benimde bir arkadaşım var.
Evde sıkıldıkça bana mesaj atıyor :)
Arkadaşıma gittik geçen gün ersnil ay normal yapmış.Ne sancılar çekmiş,çok dikişi varmış yerine oturamıyormuş.
Cinsel hayatı tamamen bitmiş.Bana iyiki sezeryan yapmışsın diyor.
Ama sen yinede normal yap.Sezeryanda çok zor 1 ay kendime gelemedim kızımı kucağıma alamadım.
Sen benden de fenasın 2 ay kalkamazsın.Kafamı böyle allak bullak ediyor.
Normal böyleymiş evet sezeryan yapayım diyorum,sezaryanla ilgili bişi diyor.
Tamam normal istiyorum zaten normal olsun diyorum.Normalle ilgili bir şey söylüyor.
Aynen böyle oldum
Cok doğru soylemissin.Bence normal yada sezeryan diye birbirinizi etkilemeyin..Normalin ve sezeryanın doktoruna ve yapılan işleme çok bağlı sonrasında çekielcek olan acı..benim arkadaşım normal doğumla poposunun üstüne oturamadı bir ay,acısından sütü olmadı,bebeğini emziremedi..bende szeryan yaptım hiç ağrı kesici içmeden toparladım kısa sürede,ortalıkta dolaşıyordum..ama bu durumun tersi olan arkadaşlar da var..dediğim gibi yapılan işlemler çok önemli..bence düzgün ellerde yapılırsa ikiside gayet sorunsuz olur.
Abartı deyince bizim insana geri dur.
Herkes aynı yasar mı duyarsız insanlar dinlemeyin onları
Bak dogum benim hikayeme ölmemiştim
Kulak tıka kelebeğim
benimde ama arada içiyorum bu hafta sadece bir tane içtim eşim içiyorsa bir yudumcuk içiyorum kendiimizi tutmamız lazım kahva sağlıklı bişey değil ya ondan(Kızlar konusu geçti diye söylüyorum,canı çeken olmaz inşallah)Bir haftadır canım öyle kahve istiyorki...Böyle kaşık kaşık kuru kahve yiyesim var, o derece...
aman da aman benim güzelim depresyona mı girmiş,hormonlarının esiri olmuşta saracak şey mi arıyormuş kıyamam ben sana fıstık
sıkılıncaya kadar ağladıysan ılık bir süt iç ve rahatla artık
bak ne güzel hala da olacakmışsın Allah nasip edersesenin bebiş önce doğacağı için çiçeği burnunda tecrübeli bir hala olacaksın inşallah
kardeşinin çocuğu ve senin ki akran olacaklar aynı kıyafetleri bile giyebilecekler ne güzel
hadi bunu dinlede neşelen azcık
Yeni Yıl Şarkısı - Dailymotion video
ya konu sadece yün değil işte bende ne varsa hep aynısını yapıyor annemde ona uyuyor safım beraber aynı şeyleri alıyorlar bana eşim nişanda nazar boncuklu kolye taktı oda kardeşimden istedi , kelepçeli bilezik istedim tutturdu bende kelepçeli bilezik istiyorum diye koltuklarımın kılıflarını değiştirdim çiçekli böcekli kılıflardan diktim oda 4 aylık evli değiştirmeye kalktı ee hep böyle taklit edilince insan artık rahatsız oluyor zaten annemle gidip yün aldılar ceket ve yelek örmeye başladılar ama bırakmıyorlar bende kendim seçip keyfime göre kızıma giydireyim hevesimi kursağımda bırakıyorlar birde zevkimiz uymuyor kızla çocuğun donuna kadar örgü örecekti ben giydirmem dedim kardeşimde gördü bende giydirmem çocuğuma dedi kurtuldum ya offff neyi sevmessem başıma geliyor böyle taklit olayını sevmem başıma geliyor
azıcık ağladım malum işte olunca tuvalete gidip azıcık ağladım akşam erken yatar dinlenirim
bebişler akran olacak bende çok seviniyorum kardeş gibi büyüyecekler kızım doğmadan abla oldu işallah o bebişimizde sağlıklı doğar işte bende arklı olsunlar istiyorum her anne kendi istediği gibi giydirsin büyütsün siz bizim gelini tanısanız iyi hoştur ama biraz boş konuşur tüm mesele bu bilmediği şeyi konuşur ve zevki hiç uymaz benimle antin kuntin şeyleri sever
(Kızlar konusu geçti diye söylüyorum,canı çeken olmaz inşallah)Bir haftadır canım öyle kahve istiyorki...Böyle kaşık kaşık kuru kahve yiyesim var, o derece...
ewt ya ben bu konuda çok hassasım allah korusun ne umutlarla bekliosun insan yıkılırAllahım korusun canım inan hiç anlamadım ki.
Doğum sırasında bile olmuş olabilir.Bilmiyorum duyduğumda bunu moralim sıfıra düştü resmen.
Hayatta hiç bir şeyin garanti yok gerçekdenAllahım yardımcımız olsun.
Aynen mezocum kesinlikle dinlemiyelim.Bende çok etkileniyorum farkındayım.
Dualara sığınalım allahın izniyle sağlıkla atlatıcaz inşallah.
Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:
Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :
Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 100
Mezopotamya................................ 300
Umutege....................................... 500
Wosgi........................................... 300
PeriLous........................................ 300
Görkemre....................................... 200
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200
Sernil............................................ . 300
Arkadaşlar duaları tamamladığınızda yada eksik kaldığında dua topiğine perşembe saat 15:00'e kadar mutlaka bildirin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
merhaba güzel anneler,
ben pek sık giremiyorum bu aralar; geçmişi azcık okudum.
ayrıntılı ultrasonumuzu olduk; bebiş 1 hafta önden gidiyor dedi; sezaryeni öne alabilirmiş. mart annesi olucam sanırım. haftaya cuma şeker yüklemem var. birde 9 kilo almışımdoktor çok dedi
ilişki konusunu gidince ben de sorucam; laterne yi okuyunca çok şaşırdım. ilk gebeliğimde böyle bir yasak yoktu yanlış hatırlamıyorsam. bu adamlara da yazık yahuuu; kocişlere hiç acımıyo bu doktorlar :)
teşekkur ederım aminn
benım dun az mıktarda kanamam oldu panıkle hastaneye gıtım doktor bı hafta yat sonra gel dedı bısey anlamadım erken dogum belırtısı bunlar sakın dogurmaya kalkısma dedı .. daha cok erken degılmı bunlar ıcın :s
selamlar gebe arkadaşlarım.dün detaylı ultrasonum vardı ama öyle uzun uzadıya bir muayene olmadı gerekli şeylere baktı heralde ne bileyim 10 dakika ya sürdü ya sürmedi ama kızımın bana benzediğini gördüm çok harika bi duygu.rabbim ne güzel yaratmış. cdyede kaydettirdik ama fotolar kadar net değil görüntüler.herşey normal çok şükür bugün kendi doktoruma göstericem sonuçları.anlayamadığım kısımlar var terimler bakalım doktor ne diyecek.RABBİMe şükürler olsun.bide kucağımıza alsak yavrularımızı.bu arada doğum tarihi 5 gün öne çekildi.
Yarama bir avuç tuz bastın.
Bizimde tersi gorumceler ikiz benle yaşıt .biri ne alırsam aldı .hele en cok sinir d.gunumde tektas beğendim Buda başka beğendi esim künye almış bunlarda kendi beğendiğini bana almış 10 gün sonra nisanlandi kendi benim beğendiğimi aldı. Bende bunun aldığını değiştirdim
Nisan alışverişine benle gitti ne dediysem aldı begenmediklerimi göstersem bende ona bakıyorum diyor.
Tik tiklarim baslayacakHele en kötüsü düğünümde gelinlik ayakkabımın aynısı almış sok oldum.uyumsuzca giydi.kisiliksiz.
Bana gelince valizi hiç acmaz hep benimkilerden giymek ister.
Keleşimi getiriiiinnnn!!!!
Söyle duşun ;
Takdir ediliyorsan değil,taklit ediliyorsan basarmissindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?