2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ah canım yaaaa üzüldüm inşallah dengelenir.

Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:

ben yarın bitti diye bildiririm süre bitimine kadar henüz hazır değil.

ohhh ne güzel iyi geçtiğine sevindim. maşallah.

Allah korusun geçmiş olsun.

maşallah güzel geçtiğine çok sevindim.

:89:cok:89:asık:89:

Bizde göz göze gelince
Birsey mı istiyorsun diyorum
Yook gülüm :18iyor
Bizde romantik sayılırız bazen

Hayırlı uğurlu olsun kuzum bebişiniz. Ben de ağlamak haykırmak istiyorum
(Kızlar konusu geçti diye söylüyorum,canı çeken olmaz inşallah)Bir haftadır canım öyle kahve istiyorki... Böyle kaşık kaşık kuru kahve yiyesim var, o derece...

Vücudunda kahvede bulunan bir maddenin eksikliği de olabilir. Bir avukat hocam vardı o da kaşık kaşık kakao yediğini sonra doktora gittiğini ve içindeki bir madde eksikliğinden kaynaklandığını söylemiş bunu paylaşmıştı bizimle.

Tatlım en azından akşamları yorma kendini,kıyamam.

​7de evde oluyorum yemek pişirip yan gelip yatıyorum ama sırt ağrısından sağa sola dönmekten gına geliyor.

ahh canım beni en iyi sen anlarsın o zman diğer kızlarda anlıyor ama yaşayan bilir yani taklit edilmek güzelde insan rahatsız oluyor ya yazın beyaz pantolonum var onu giyiyorum sık sık buda aynısından almış beraber biryerlere gitttiğimizde hep giydi ikiz gibi dolaştık eşimde benle uğraşıp gülüp durdu ne yapayım ikisinede kırıldım dicem oturur kendim örgü öreri kaç senede biter bilmem de biter artık olmadı gider alır giydiririm kızıma

tesadüfen hamile kaşdım dedi ama hamile kaldığını bilmeden doğum fotoğrafçısıyla bile konuştu demekki beni kandırdı yaaa biri beni sakinleştirsin bugün ne içsem de sakinleşsem melisa olur mu melişsa çayı bebişe bişey yapmaz umarım akşam evde içeyim

Canım bizim doktor bu tarz durumlarda yasakcı... Kahve direkt yasak demişti bende hiç içmedim o gün bu gündür...

Olabilir canım haklısın...

Özellikle yorgunken,canın yoğun şekilde birsey istiyorsa vücudunda o istenilen şeyin eksikliği var demekmiş...Benim örneğin genelde limon istiyor....

Bel ve sırt ağrısından bende muzdaribim,bu sorun için yastık / minder varmış onun arayışı içindeyim buara...

Bizde göz göze gelince

Koptum resmen,süpersin canım ya...Eşin ve kuzucukların çok şanslı

benim geçen cumadan beri sabah ve bazen gün içinde bulantılarım tekrarlar oldu (
ben daha doktora sormadan dr bulantıların ve mide yanman başladı mı?başlamadıysa yakında başlar dedi (
mide yanması için bir hap verdi sabahları içilecekmiş (

aklınızda olsun diye yazdım (

ayyyy keşke benim ikisi bir arada çıksaydı o kadar çok isterdim ki Rabbimin lütfu bu size :)

amin canım benim,Allah tüm korkularını alsın kalbinden iç ferahlığı ile doğuma gitmeyi nasip etsin inşallah..

Aminnnn aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
" Görümce görümce,görmeyeyim ömrümce " diyen yerinde laf etmiş,işte güzel bir örnek

benim de eşimin tarafında sevmediğim tek kişi büyük görümcem.. kıskanç fesatttttt Allahtan hamileyken yüzünü görmedim daha

ewt ya ben bu konuda çok hassasım allah korusun ne umutlarla bekliosun insan yıkılır

Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim.
Allahım gönlümüze göre versin inşallah.

Bizde göz göze gelince

Ya varya çok fena bir şeysin sen hee.
Kopardın beni yine burda.
Sizde çok romantiksiniz kocişinle maşallah

7de evde oluyorum yemek pişirip yan gelip yatıyorum ama sırt ağrısından sağa sola dönmekten gına geliyor.

Hepimiz yaşıyoruz galiba bu ağrı olayını.
Gemide ve metroda sanki o koltuk batıyor sırtıma sırtıma.
Allahım yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Ayy iğne olamadım ama buraları keşfettim , çok güzel bir yerde kahve ictim bahçe icinde su akıyor değirmen falan var olgusuma keyif yaptık , saglık Ocağı'na gittim sizin farklı dedi doktorun numarasını verdi yarin ariycam , sonra küçük bir alışveriş merkezi vardı oraya girdim koton indirime girmiş yarin için bir gömlek bir hırka aldım çıktım bebis mağazası vardı Aziz bebenin ürünlerini satıyordu kocama giderim diye düşündüm bir de benim parmaklar şişti Alyans takamiyorum gümüş bir alyans aldım hamilelikte idare etsin diye eve geldim ofisten eleman izin istemişti kocisim kalmış mecbur aksam geç gelecegini soyledi aliyim mı seni dedi , dedim aman muhteşem yüzyıl var deli miyim kıpırdamam bile yerimden yemek yapmaktan da yırttım dünden kalanları yerim

Eveeet bendede başladı Özellikle açken kötü oluyor...Mümkün olduğunca az az sık sık yemek lazım...

[
bana da günde bir kere içebilirsin dedi dr bende çok tüketmesemde arada içiyorum
hamilleyiz sonuçta biz canımızn çektiği şeyden tatmak zorundayız
bence de çok canın çektiyse iç canım

selam kızlarrr nasılsınız ben geldim..

hoşgeldin canım nerelerdesin sen:26:

Benim mesai bitimine herkes burda oluyor ben çıkıyorum
Valla aklım hep sizde kalıyor.Yarın sabah kahvaltımı yaparken yine okurum geçmişi kısmetse.
Herkese iyi akşamlar.Kendinize ve yiyenlerime iyi bakın.

Katinamm hoş gelmişsin canım.

Lanernecim
yarın dualarım tamamlanmış olacak kısmetse.
Az bir eksiğim kaldı sabahdan bildirim yaparım.

cnm hangi hapı verdi ben iki gün felaket yandım ama şimdi iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…