Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:
Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :
Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 100
Mezopotamya................................ 300
Umutege....................................... 500
Wosgi........................................... 300
PeriLous........................................ 300
Görkemre....................................... 200
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200
Sernil............................................ . 300
Arkadaşlar duaları tamamladığınızda yada eksik kaldığında dua topiğine perşembe saat 15:00'e kadar mutlaka bildirin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
merhaba güzel anneler,
ben pek sık giremiyorum bu aralar; geçmişi azcık okudum.
ayrıntılı ultrasonumuzu olduk; bebiş 1 hafta önden gidiyor dedi; sezaryeni öne alabilirmiş. mart annesi olucam sanırım. haftaya cuma şeker yüklemem var. birde 9 kilo almışımdoktor çok dedi
ilişki konusunu gidince ben de sorucam; laterne yi okuyunca çok şaşırdım. ilk gebeliğimde böyle bir yasak yoktu yanlış hatırlamıyorsam. bu adamlara da yazık yahuuu; kocişlere hiç acımıyo bu doktorlar :)
teşekkur ederım aminn
benım dun az mıktarda kanamam oldu panıkle hastaneye gıtım doktor bı hafta yat sonra gel dedı bısey anlamadım erken dogum belırtısı bunlar sakın dogurmaya kalkısma dedı .. daha cok erken degılmı bunlar ıcın :s
selamlar gebe arkadaşlarım.dün detaylı ultrasonum vardı ama öyle uzun uzadıya bir muayene olmadı gerekli şeylere baktı heralde ne bileyim 10 dakika ya sürdü ya sürmedi ama kızımın bana benzediğini gördüm çok harika bi duygu.rabbim ne güzel yaratmış. cdyede kaydettirdik ama fotolar kadar net değil görüntüler.herşey normal çok şükür bugün kendi doktoruma göstericem sonuçları.anlayamadığım kısımlar var terimler bakalım doktor ne diyecek.RABBİMe şükürler olsun.bide kucağımıza alsak yavrularımızı.bu arada doğum tarihi 5 gün öne çekildi.
Dün akşamda evimizin aylık alışverişi yaptık.
Bakdım kociş arabaya kek koymuş bir sürü.
Dedim hayatım onları koy yerine,abartma yiyemiyoruz.
Sonra bakdım hepsini geri koyuyor,çakdırmadan iki tanesinide yine arabanın içine atıyor.
Beni gözlüyor,bakıyor muyum diye.
Göz göze geldik,canım kocişimde ikimizde gülümsedik.
Tamam hayatım alalım iki tane yeterli dedim.
Bazen çocuk gibi oluyor benim kocişim.
Onun o hallerine bayılıyorum :)
bugün hiç keyfim yok ağlayım zırlayasım var hamilelik hormonlarım tuttu resmen
akşam sırtım böbreklerim çok ağrıyordu eşime masaj yap dedim oda ovdu ovdu bıraktı bırakma devam et dedim hızlı hızlı ovdu koltuktan dizimin üzerine düştüm.
kızdım onada sen düşürdün diye dikkat etmiyor düşürüyor beni diye öyle dünden beri keyfim kaçık bugün ağladım bir ara rahatlayamadım yorganı kafama kadar çekip bunalım şarkı açıp zırlayasım var...
kızım da hissediyor beni kesin bütün gün kıpır kıpırdı yawrum annesinin meleği onun sayesinde toparlanmaya çalışıyorum
kızlar birde bende hala oluyormuşum gelinimiz hamileymiş 6 haftalık çifte bebekler geliyor aileye çok sevindim duyunca kardeş gibi büyüyecekler diye ama bugün ondan da keyfim kaçtı kızıma annemle gelin ceket örsün diye yün alacaktım ikisi gidip almışlar bana hiç sormadan keyfimi kaçırdılar ya iki çocuğa aynı renklerden yazak ceket bişey bişey öreceklermiş sanki benim zevkim yok beni düşünmeden tonla yün almışlar offfff çok asabiyim etrafımdaki insanlarda bana seni kıskandı hemen hamile kaldı diyorlar iyice kafamı karıştırıyorlar
ya konu sadece yün değil işte bende ne varsa hep aynısını yapıyor annemde ona uyuyor safım beraber aynı şeyleri alıyorlar bana eşim nişanda nazar boncuklu kolye taktı oda kardeşimden istedi , kelepçeli bilezik istedim tutturdu bende kelepçeli bilezik istiyorum diye koltuklarımın kılıflarını değiştirdim çiçekli böcekli kılıflardan diktim oda 4 aylık evli değiştirmeye kalktı ee hep böyle taklit edilince insan artık rahatsız oluyor zaten annemle gidip yün aldılar ceket ve yelek örmeye başladılar ama bırakmıyorlar bende kendim seçip keyfime göre kızıma giydireyim hevesimi kursağımda bırakıyorlar birde zevkimiz uymuyor kızla çocuğun donuna kadar örgü örecekti ben giydirmem dedim kardeşimde gördü bende giydirmem çocuğuma dedi kurtuldum ya offff neyi sevmessem başıma geliyor böyle taklit olayını sevmem başıma geliyor
(Kızlar konusu geçti diye söylüyorum,canı çeken olmaz inşallah)Bir haftadır canım öyle kahve istiyorki...Böyle kaşık kaşık kuru kahve yiyesim var, o derece...
Tatlım en azından akşamları yorma kendini,kıyamam.
Yarama bir avuç tuz bastın.
Bizimde tersi gorumceler ikiz benle yaşıt .biri ne alırsam aldı .hele en cok sinir d.gunumde tektas beğendim Buda başka beğendi esim künye almış bunlarda kendi beğendiğini bana almış 10 gün sonra nisanlandi kendi benim beğendiğimi aldı. Bende bunun aldığını değiştirdim
Nisan alışverişine benle gitti ne dediysem aldı begenmediklerimi göstersem bende ona bakıyorum diyor.
Tik tiklarim baslayacakHele en kötüsü düğünümde gelinlik ayakkabımın aynısı almış sok oldum.uyumsuzca giydi.kisiliksiz.
Bana gelince valizi hiç acmaz hep benimkilerden giymek ister.
Keleşimi getiriiiinnnn!!!!
Söyle duşun ;
Takdir ediliyorsan değil,taklit ediliyorsan basarmissindir...
cnm ya ben bugün içtim sölemesi ayıp, arada içiyorum zaten ayda yılda bir o kadarcığın bi zararı olmaz bence ya, sonuçta çay da içiyoruz 3-4 bardak a.çık çay hakkımız olduğuna göre arada bi fincan türk kahvesinden bişe olmaz bence, hem zaten ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için içmiyoduk şimdi de çok abartı olmadığı sürece tansiyonu yükseltecek kadar yani, benim doktor hiç bişeye yasak demeyelim, şarap bile çok canın çekerse 1 kadeh içebilirsin demişti.
Vücudunda kahvede bulunan bir maddenin eksikliği de olabilir. Bir avukat hocam vardı o da kaşık kaşık kakao yediğini sonra doktora gittiğini ve içindeki bir madde eksikliğinden kaynaklandığını söylemiş bunu paylaşmıştı bizimle.
7de evde oluyorum yemek pişirip yan gelip yatıyorum ama sırt ağrısından sağa sola dönmekten gına geliyor.
:89:cok :89:asık :89:
Bizde göz göze gelince
Birsey mı istiyorsundiyorum
Yook gülüm :18iyor
Bizde romantik sayılırız bazen
Canım benim ne güzel ve hayırlı niyete girmişsin.Allah gönlüne göre versin inşallah...
Konuşanları ciddiyete alıp,fırsat vermemek gerek...Bana da cinsiyet soran,ardından "hayırlı olsun" demeden önce "Allah yardımcın olsun" diyo ...Rabbim takdir etmiş,nasip etmiş şükürler olsun ötesi var mı...
amin canım benim,Allah tüm korkularını alsın kalbinden iç ferahlığı ile doğuma gitmeyi nasip etsin inşallah..
" Görümce görümce,görmeyeyim ömrümce " diyen yerinde laf etmiş,işte güzel bir örnek
ewt ya ben bu konuda çok hassasım allah korusun ne umutlarla bekliosun insan yıkılır
:89:cok :89:asık :89:
Bizde göz göze gelince
Birsey mı istiyorsundiyorum
Yook gülüm :18iyor
Bizde romantik sayılırız bazen
7de evde oluyorum yemek pişirip yan gelip yatıyorum ama sırt ağrısından sağa sola dönmekten gına geliyor.
benim geçen cumadan beri sabah ve bazen gün içinde bulantılarım tekrarlar oldu(
ben daha doktora sormadan dr bulantıların ve mide yanman başladı mı?başlamadıysa yakında başlar dedi(
mide yanması için bir hap verdi sabahları içilecekmiş(
aklınızda olsun diye yazdım(
selam kızlarrr nasılsınız ben geldim..
bana da günde bir kere içebilirsin dedi dr bende çok tüketmesemde arada içiyorumcnm ya ben bugün içtim sölemesi ayıp, arada içiyorum zaten ayda yılda bir o kadarcığın bi zararı olmaz bence ya, sonuçta çay da içiyoruz 3-4 bardak a.çık çay hakkımız olduğuna göre arada bi fincan türk kahvesinden bişe olmaz bence, hem zaten ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için içmiyoduk şimdi de çok abartı olmadığı sürece tansiyonu yükseltecek kadar yani, benim doktor hiç bişeye yasak demeyelim, şarap bile çok canın çekerse 1 kadeh içebilirsin demişti.
selam kızlarrr nasılsınız ben geldim..
" Görümce görümce,görmeyeyim ömrümce " diyen yerinde laf etmiş,işte güzel bir örnek
Nerelerdeydin kız sen , niye yoktun bakiyim , izne falan mı çıktınselam kızlarrr nasılsınız ben geldim..
benim geçen cumadan beri sabah ve bazen gün içinde bulantılarım tekrarlar oldu(
ben daha doktora sormadan dr bulantıların ve mide yanman başladı mı?başlamadıysa yakında başlar dedi(
mide yanması için bir hap verdi sabahları içilecekmiş(
aklınızda olsun diye yazdım(
Nerelerdeydin kız sen , niye yoktun bakiyim , izne falan mı çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?