2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aferin kız sana... kaç yıllık evlisin bilmiyorum, bizimkilerde ilk başta öyleydi. aynı yerde otururken ilk evlendiğimiz zamanlarda hafta da 2 akşam gelirlerdi, utanmasalar 3. de gelecekler. baktılar bizde misafirperverlik yok rahatsız oluyolar diye vazgeçtiler. ilk kez bu kadar uzaktayız, bakalım nasıl olacak şimdi...

Zamanlamaları kötü olmuş gerçekten...

Eşler bu tip durumlarda müdahale etmeli diye düşünüyorum.Anne,babaları düşünemiyorsa,onlar yönlendirebilirler,izah edebilirler güzel güzel...

Neyse maç biter gelir bizimkiler. Ben yavaştan çıkayım. Yakalanmayayım buralarda aşkitoma.
Yazdıklarımı bir okusa hem kahrolur hemde sinirinden küplere biner benimki. Amann çokta fifii

Gece gece biraz hafifledim ama sağolun kızlar. Öptüm minişlerinize ve sizi.

kız daha uzatması bilmem neyi olur, gelmez onlar...

bizde de saat 4 oldu daha aksama yemek yapmadim, mutfagi toplamadim, cok usengec oldum he neyse gec gelir bugun benimki heralde isleri yogun bu aralar...

Sağol canım "takdirlerinize layık olmaya çalışıyorum"

Zamanlamaları kötü olmuş gerçekten...

Eşler bu tip durumlarda müdahale etmeli diye düşünüyorum.Anne,babaları düşünemiyorsa,onlar yönlendirebilirler,izah edebilirler güzel güzel...

Sorma canım bizimkilerde alışkanlık olmuş her kış gelecekler illaki... Sorunlu gebelik geçiriyor olsaydım ama kaçacak delik ararlardı.. Mutlaka işleri çıkar bütün kış oyalancak bişey bulurdular köyde..

Kızz tööbe bi ton hasetlik yaptım gece gece..

Ah bu kayınvalideler,görümcekler ...

Evliliğin en özel,güzel zamanlarına reklam arası olmasalar olmaz...

yap kuzum için açılsın. Ayy bana daral geldi, o neymiş öyle hamile çalışan kadının evinde kalınır mı o kadar uzun!

Yaa iki görümcem var onlara da giderler de işte bir oğulları varya ev diye burayı benimserler gezer dolaşır yine benim evime gelirler. bir kaç gün istanbulu gezelim derler yiğenlerimizde kalıcaz derler. Akşamına sabahına damlarlar. Düşün eşimle başbaşa plan yapamıycam bir süre..

Hakketten ben maç saatini hesaplayamadım. daha maç bitecek, üstüne yorum yapacaklar, sallana sallana gelecekler.
Nasılsa evdeki sorun yapmaz. Yalnız kalmaktan korkmaz. Bir ihtiyacı zaten olmaz...

Onlar 00.00 - 00.30'dan önce gelemezler canım.

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...

15 gün sonra tamamen yasak olacakmış

geçmiş olsun cümleten:))

laterne sabah mı yaptırdın tahlili,bide kaçlıktı şeker??

benim çevremde çok war tüp ve aşılamdan sora,bebekler 1 yaşındayken kazara hamile kalan::))doğumdan sora çok kolaylaşıyomuş hamile kalmak,dikkatli olmak lazım:)

çok sağol canım,ama havlucan ne kıs??sibel can gibi:)))

Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:
geçmiş olsun canım,Allah bi an önce şifasını versin inşallah bu tansiyon probleminin..

ben 2 kere gördüm doğum yaptığımı rüyamda:
ilki sezeryandı,ama dikişim mi war,doğummu yaptım hiç bi şikayetim yoktu,bide diyorumki amaaan amma abartıyolar he,hiç dikişler acımıyo bile:))

ikinci doğum normalmiş onu da yaptığımın farkında değilim ama erken doğurmuşum 5 aylık ,arkadaş emziriyo,onda bebek war ondan heralde,bende diyorumki "eeee ben napıcam bunu,yutcam mı geri??"bebeği yutup kaldığım yerden hamileliğe devam etmeyi düşündüm yaa,sıyırdım galiba şimdiden

şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
canım çıkmaz bi sorun inşallah,içini rahat tut..

video görüntüsünü bende görmek istiyom

benimde karnım çok şişti bu akşam özellikle,daha şimdiden böle,önümüzde 4 ay war:18:

bu arada gececi nisan anneleri,
sizin uykular gelmedimi daha ya
ben zor duruyom,gidiyom yatmaya
zaten geçmişi okurken bitap düştüm,
kurtuluş savaşındaki Anadolu kadını gibi,cephe gerisinden geliyom ancak walla:)
yarında olur bi 20-30 sayfa

hepinize ii geceler

İyi geceler canım.
Bende yatayım uykumu bari alayım. Bebeğim baba beklerken uykusuz kalıyor garibim.
Temmuzcum, Mergenim, Esrasm İyi Geceler Tatlişlerim...

havlucan ne kıs??sibel can gibi:)))

:13:

orumcek der gibi olmus

Bilerek,isteyerek,kasten öyle dedim canım

Benimde yavaştan yavaştan gözlerime bir ağırlık çökmeye başladı ama direniyorum.:106:

İyi geceler canım,tatlı uykular

İyi geceler canım.
Bende yatayım uykumu bari alayım. Bebeğim baba beklerken uykusuz kalıyor garibim.
Temmuzcum, Mergenim, Esrasm İyi Geceler Tatlişlerim...

İyi geceler,tatlı uykular canım.

Hiçbirseyi takma kafana,hersey hallolur bir sekilde Allah'ın izniyle...

Görüşmek üzere

bi kase çorba içeyim dedim, herkes uykuya dalmış.
maç dönüşü zırlamaya devam edeyim diyodum ama ben de yatayım bari
iyi geceler hamişcanlar

bende dun Sabah degisik bi ruya gordum sanirim guzeldi, voltaj nerdesin kiz yorumlarsin sen

esmer cekik gozlu bi oglum varmis ne bana benziyor ne babasina :)) kucakliyorum opuyorum falan emzircem, gogsume bakiyorum sut geliyor baya iyi diyorum masallah, emziriyorum bi guzel

sonra altini dgistircem ben altini acmadan bakiyorum heryerine bulasmis kakasi uzuluyorum yapamadim beceremedim diye

Bende gidip birkaç sayfa birşey okuyayım bari...

Hepinize tatlı uykular,güzel rüyalar.

Allah rahatlık versin

Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…