aferin kız sana... kaç yıllık evlisin bilmiyorum, bizimkilerde ilk başta öyleydi. aynı yerde otururken ilk evlendiğimiz zamanlarda hafta da 2 akşam gelirlerdi, utanmasalar 3. de gelecekler. baktılar bizde misafirperverlik yok rahatsız oluyolar diye vazgeçtiler. ilk kez bu kadar uzaktayız, bakalım nasıl olacak şimdi...Zaten hiç öyle bi gelin olmadım. Beklerler öyle ballı börekli laflar ama hiç işim olmaz. Gelecekleri kaç aydır belli de tarihi net değildi. Bir kerecik sormadım ne zaman geleceksiniz diye. Bilirler rahatsız olduğumu da ama alışayım diye mi nedir hiç istiflerini bozmazlar.
Allah benim hırçınlığımdan kocacığımı korusun. Önümüzde ki bu hassas dönem benden çok kocacığımı yoracak... Elimde değil suratım asık olur, bi afra tafra atarım. Ama vallah bilerek değil içimden geçeni yüzüme vuruyorum...
Yemeği falan dert etmiyorum yapsınlar yesinler umrum değil. Ama insan işten eve gelince bi soyunup dökünmek istiyor, bi yayılıp uzanmak istiyor. Nerdeee hamileliğimin en çok dinlenmeye ihtiyaç duyduğum belki en çok ağırlık hissedeceğim döneminde evime çöreklenecekler.
Neyse maç biter gelir bizimkiler. Ben yavaştan çıkayım. Yakalanmayayım buralarda aşkitoma.
Yazdıklarımı bir okusa hem kahrolur hemde sinirinden küplere biner benimki. Amann çokta fifii
Gece gece biraz hafifledim ama sağolun kızlar. Öptüm minişlerinize ve sizi.
aferin kız sana... kaç yıllık evlisin bilmiyorum, bizimkilerde ilk başta öyleydi. aynı yerde otururken ilk evlendiğimiz zamanlarda hafta da 2 akşam gelirlerdi, utanmasalar 3. de gelecekler. baktılar bizde misafirperverlik yok rahatsız oluyolar diye vazgeçtiler. ilk kez bu kadar uzaktayız, bakalım nasıl olacak şimdi...
Zamanlamaları kötü olmuş gerçekten...
Eşler bu tip durumlarda müdahale etmeli diye düşünüyorum.Anne,babaları düşünemiyorsa,onlar yönlendirebilirler,izah edebilirler güzel güzel...
yap kuzum için açılsın. Ayy bana daral geldi, o neymiş öyle hamile çalışan kadının evinde kalınır mı o kadar uzun!Kızz tööbe bi ton hasetlik yaptım gece gece..
kız daha uzatması bilmem neyi olur, gelmez onlar...
yap kuzum için açılsın. Ayy bana daral geldi, o neymiş öyle hamile çalışan kadının evinde kalınır mı o kadar uzun!
Hakketten ben maç saatini hesaplayamadım. daha maç bitecek, üstüne yorum yapacaklar, sallana sallana gelecekler.
Nasılsa evdeki sorun yapmaz. Yalnız kalmaktan korkmaz. Bir ihtiyacı zaten olmaz...
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...
15 gün sonra tamamen yasak olacakmış
laterne sabah mı yaptırdın tahlili,bide kaçlıktı şeker??canım içerken su iğrenç gelmedi bana;ama aç karnına olduğu için ki birde bugünlerde çok bulantım oluyor zor tuttum içimde bir saat(
mümkünse şeker yüklemesine giderken yanınızda biri olsun;eşim yanımda olmasaydı ne yapardım bilmem(
bende az önce bunu düşünmüştüm canım bizim loğusalıktan sonra ki ilk buluşmamız çok fena olur herhalde diye:18::18::18:
keşke gelse canım bizim normal olmuyor tüp bebiş benim oğlum
ikinciside 2-3 sene olmazsa yine allah nasip ederse tüp bebek olacakkk:26::26::26:
Tarifi vermekte geç kaldım üzgünüm
ıhlamur,
zencefil,
zerdeçal,
kakule,
havlucan,
tarçın,
hepsinden 2-3 dal ekleniyor ve kaynatılıyor, günde 3 fincan yeterli,
hamileler için uygundur.
herkese geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım,Allah bi an önce şifasını versin inşallah bu tansiyon probleminin..Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:
Mezos o karnı yırtılacak gibi arkadasın nasil doğurmuş anlattı mı
Mübarek mıknatıs gibi hamilelerin arasına nasil düştün :)))
Ben bugun rüyamda doğurdum bunda ilk defa.cok erken diye ağladım Dr sarhoşumus
Kızım cok güzeldi sol kolunda bir damar vardı parmağından boynuna kadar cok belliydi.yalnizca doğurdum esim sonra geldi falan.
Sabah hemen aradım "isim olduğu vakit olmazsin "dedim "rüyada bile bana sarıyorsun helal olsun "dedi.
Rüyada birde diyorum hangisi onlinesa laterneye veya hanipekse Msj atayım söylesinler kendim niye yazmıyorsam
Dogum heyecanı unuttum :))
canım çıkmaz bi sorun inşallah,içini rahat tut..şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
Kizlar ben cok komik bi sey yaptim
İs cikisi agdacima gittim ve sadece gobusumu ve ozel bolgenin ust tarafini aldirdim cunku canim cok yandi coook hormonlarim aci esigimi iyice dusurmuscok kasildim ve yarim biraktirttim. Eve gelince de geri kalanini epilasyon aletinin jilet ucu ile aldim. Bir arkadas soylemisti usg de iyice indirdi camasiri die ben de ne olur olmaz onlem alayim dedim. Yarin hem asi hem seker yuklemesi hem de detayli usg var sabah. Aksam 6 da ise cd ve foto icin ayri renkli ultrason randevum var. Tum gun izin aldim oh be.
Kızlar benim de bu saatte gelme sebebim karnımın iki yanında kızarmalar olmuş bide hafif çizgiler var sanki.
İki gündür ayaktayken karnım geriliyordu, beni aşağı çeker gibi bende inadına yay gibi gergin yürümeye çalışıyordum vücudum eğik yürmeye alışmasın diye.
Galiba hata ettim. Çatlattım göbeciğimi.
Kendimi çok kötü hissediyorum eşim evde değil gösteremedim bende rahatça bakamıyorum.
Ayrıca kendimi bir daha hiç seksi hissedemiycekmişim gibi geliyor
Ah bu kayınvalideler,görümcekler ...
Evliliğin en özel,güzel zamanlarına reklam arası olmasalar olmaz...
bu arada gececi nisan anneleri,
sizin uykular gelmedimi daha ya
ben zor duruyom,gidiyom yatmaya
zaten geçmişi okurken bitap düştüm,
kurtuluş savaşındaki Anadolu kadını gibi,cephe gerisinden geliyom ancak walla:)
yarında olur bi 20-30 sayfa
hepinize ii geceler
havlucan ne kıs??sibel can gibi:)))
orumcek der gibi olmus
bu arada gececi nisan anneleri,
sizin uykular gelmedimi daha ya
ben zor duruyom,gidiyom yatmaya
zaten geçmişi okurken bitap düştüm,
kurtuluş savaşındaki Anadolu kadını gibi,cephe gerisinden geliyom ancak walla:)
yarında olur bi 20-30 sayfa
hepinize ii geceler
İyi geceler canım.
Bende yatayım uykumu bari alayım. Bebeğim baba beklerken uykusuz kalıyor garibim.
Temmuzcum, Mergenim, Esrasm İyi Geceler Tatlişlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?