2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

şimdiden geçmiş olsun,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Anaaa gece hiç gelmeyen bizim fıstıklara bak
Hemen jet hızıyla okudum .
Öncelikle firuze denen maymun gitti,hurrem bozulduda bozuldu ohh.onu mor görmek beni rahatlatıyor gerdanindan 10 kilo sucuk çıkar

Wosgi gecmis olsun bitanem Allah yardımcın olsun...hayırlı haberlerle gelin inşallah dualarimizdasin.

Temmuz sıkma canını , benim eşimde hamileymisim gibi davranmaz hersey aynıdır . Bugun gerçi aklına ne estiyse seni kırdıysam affet demiş umarım doğru kisiye atmıştır isin sakası ben bugun doğumlarımda kabasin bunda senle gitmeyeceğim dedim ona yazdı.uzme kendini hırsını çıkar icinde tutma.

Nemu sen anlattikca benim gözüm seyirdi tikim başlayacaktı .Allah yardımcın olsun azıcık duyarlı olsalardı .git yat yat uyu bunlar kos kos otursunlar.

Anacim benim kocacim daha 90 dk maca bakmamistir.
Ben ondan daha düşkünüm hurrem reklama girdikce baktım oturdu benle hurreme baktı

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...

15 gün sonra tamamen yasak olacakmış

canım yaaa çok kötü olmuş bu durum, neden yasakladığını söyledimi doktor, çok erken değil mi son ayda yasaklıyolar sık olmamak şartıyla diye biliyorum, :18::18::18::18::18:
şeker yükleme sonucun nasıl?
yiyorum walla mandalin portakal bitki çayı da çok içiorum zararı olurmuki

geçmiş olsun canım, dikkatli ol hemen atlatırsın inşallah
o rapooru doktorumuz onaylıyo zaten dimi, devlet hamile bayanın izne ayrılıp çalışmadığı süreç için vermiş oluyo diye biliyorum

bugün göbüşüm hiç rahatlamadı yaa hep gergindi ( çok canım yanıyor yere göye sığamıyorum,oğluşum aşağı aşağı vuruyor öyle bir acıtıyor ki anlatamam (

ne bu görümcelerden çektiğimiz be kıskanç fesat şeyler ohh çatlayın patlayın bütün görümceler fesat anam

kısss aşk olsun demeyin öyle bendee görümceyim:))) çatlatacaksınız ,patlatacaksınız beni yapmayın be yaa:))hem benimde 2 tane görümcem var 2.side valla çok iyi ayda yılda bir görüşebiliyoruz ama yinede severim görümceleri..

Aaa laternem seker yüklemen ne çıktı ay ben niye her Msj görmüyorum beni hor görmesinler
Niye yasakmis Bacim erken dogum riski varmi öteki kuzu zamanında doğmadı mı?

tatlım sebebini sormayı akıl edemedim şok oldum o an çünkü (
internetten araştırdığımda son 3 ayda erken doğum riski görülen gebeler için bu önlem alınıyormuş ama benim tam durumum ne bilemiyorum (

şekerim aç 74 - tok 140 çıktı;dr güzel dedi...

bugün göbüşüm hiç rahatlamadı yaa hep gergindi ( çok canım yanıyor yere göye sığamıyorum,oğluşum aşağı aşağı vuruyor öyle bir acıtıyor ki anlatamam (

Ayy gecmis olsun canım benimde altta ittikce bebis hirt hirtlarim başladı benim o kemik closed.

Kızlar bende gecmişi okuyayım derken bugüne yetişemez oldum bu aralar yogunumda çok fazla giremiyorum..bugün kendime ciciler almaya gittim ama yine istediğim gibi bir şey bulamadım çorap, çamaşır,ve mevcut numaramdan bir büyükte çizme aldım,ordanda ağda ya gittim ama bu defa çok canım yandı gözlerimden yaş aktı yaa böylemi olacak bundan sonra( yarın saat 15.00 da detaylım var çok heycanlıyım

Hayırlı haberlerle gel inşallah .
Ben daha alti hiç agdaciya aldirmadim hep kendim aldım arada erinirsem koluma bacağıma gidiyorum.
Cok utanıyorum ben ya dogum yaklaştıkça kendim alamam çünkü hem göbek hemde kızım rahat vermiyor.
Kafama poşet takip gidesim varKimler geliyor diyorda yemezler

Aaa laternem seker yüklemen ne çıktı ay ben niye her Msj görmüyorum beni hor görmesinler
Niye yasakmis Bacim erken dogum riski varmi öteki kuzu zamanında doğmadı mı?

şekerim iyi çıktı tatlım ama 15 gün sonra tamamen yasak dedi ( yanımızda oğlan vardı açık konuşamadı dr,zaten ilk anladığımızı bile yanlış anlamışız;biz sadece 15 gün için ara verilecek diye anlamıştık (

ilkinde erken doğum da riski de olmadı;ilişki hiç yasaklanmadı tatlım.. ama bunun her bşyi farklı maşallah (

heyecanlanman normal tatlım büyük randevun var aşkınla
Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah

Erken doğumda onu diyorlar seninkide onden onden gidiyor yavru acele etme şehzadem
Ay Suna bak daha 1 ay önce düşüklerden konuşuyorduk kuzular büyüdü dogumdu erken dogumdu
15 gün sonra son 3 aya geliyor dolayısıyla normal aman dikkat edin canım benim Rabbim esirgesin

ben geçen hafta son kez kendim yaptım temizliğimi;göbüş bir kez daha yapmama asla müsade etmez çok yoruldum (
gözlerimi kaparım temizliğimi yaptırırım artık

İNŞ CANIM..agdacıyada ilk gittiğinde utanıyorsun ondan sonra rahatlığı görünce alışıyorsun:))

heyecanlanman normal tatlım büyük randevun var aşkınla
Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah

inş tatlım:)gercekten büyük randevu biz tam 10 yıldır bekliyoruz bu bebişi o sebeple bizim bütün doktor kontrollleri öncesi hem heycan, hemde korkularımız oluyor,üçlü testim içinde sınır denilmişti hayırlısıyla yarın iyi haberlerini alsakta kızımın sonra derinden bir ohh çeksem..( bu arada dua topinğine yazdım ama burdan da hatırlatayım 300 tane tefriciye 1 tanede kenzül arş okudum bilgin olsun canım

evet önden gitmesinin bir getirisi bu sanırım aman oğluşum sağlıklı olsun,vaktinde doğsun da kanka da oluruz nedir yani

teyzesi maşallah oğluşum yine 5 gün önde gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…