Kizlar ben cok komik bi sey yaptim
İs cikisi agdacima gittim ve sadece gobusumu ve ozel bolgenin ust tarafini aldirdim cunku canim cok yandi coook hormonlarim aci esigimi iyice dusurmuscok kasildim ve yarim biraktirttim. Eve gelince de geri kalanini epilasyon aletinin jilet ucu ile aldim. Bir arkadas soylemisti usg de iyice indirdi camasiri die ben de ne olur olmaz onlem alayim dedim. Yarin hem asi hem seker yuklemesi hem de detayli usg var sabah. Aksam 6 da ise cd ve foto icin ayri renkli ultrason randevum var. Tum gun izin aldim oh be.
laterne kizz hurremin yok mu bugun senin reklamdami:))
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...
15 gün sonra tamamen yasak olacakmış
yiyorum walla mandalin portakal bitki çayı da çok içiorum zararı olurmuki
o rapooru doktorumuz onaylıyo zaten dimi, devlet hamile bayanın izne ayrılıp çalışmadığı süreç için vermiş oluyo diye biliyorumYa o kadar verdiklerini bilmiyordum , iyimiş, o zaman uğraşmaya değer yani ,
Ben şimdi 2 ay raporluydum ya ,İşyeri benden kesmedi . Ben sgkdan alacağımı işyerime vereceğim , Raporlarımı hastane sgk ya gönderdi. İş yerimin bağlı olduğu müdürlüğe, sisteme düşünce İş yeri internetten onayladı , Şimdi bekliyorum ziraatbanka yatırıyorlarmış ,
Bu doğum ve süt parası son ayda aldğımız işgörmezlik raporu ile ilgili değil değil mi bağımsız bir olay ,
yeni bölüm başlamamıştı daha
maşallah iyi kaynatmışsınız fıstıklar
:) bende kuzeyi izlicem simdi nete dusmesini bekliyodum
kocisleri maca gitmis benimki daha isten gelemedi napalim :))
ne bu görümcelerden çektiğimiz be kıskanç fesat şeyler ohh çatlayın patlayın bütün görümceler fesat anam
canım yaaa çok kötü olmuş bu durum, neden yasakladığını söyledimi doktor, çok erken değil mi son ayda yasaklıyolar sık olmamak şartıyla diye biliyorum, :18::18::18::18::18:
şeker yükleme sonucun nasıl?
geçmiş olsun canım, dikkatli ol hemen atlatırsın inşallah
o rapooru doktorumuz onaylıyo zaten dimi, devlet hamile bayanın izne ayrılıp çalışmadığı süreç için vermiş oluyo diye biliyorum
bugün göbüşüm hiç rahatlamadı yaa hep gergindi( çok canım yanıyor yere göye sığamıyorum,oğluşum aşağı aşağı vuruyor öyle bir acıtıyor ki anlatamam (
Hayırlı haberlerle gel inşallah .Kızlar bende gecmişi okuyayım derken bugüne yetişemez oldum bu aralar yogunumda çok fazla giremiyorum..bugün kendime ciciler almaya gittim ama yine istediğim gibi bir şey bulamadım çorap, çamaşır,ve mevcut numaramdan bir büyükte çizme aldım,ordanda ağda ya gittim ama bu defa çok canım yandı gözlerimden yaş aktı yaa böylemi olacak bundan sonra( yarın saat 15.00 da detaylım var çok heycanlıyım
Aaa laternem seker yüklemen ne çıktı ay ben niye her Msj görmüyorum beni hor görmesinler
Niye yasakmis Bacim erken dogum riski varmi öteki kuzu zamanında doğmadı mı?
Kızlar bende gecmişi okuyayım derken bugüne yetişemez oldum bu aralar yogunumda çok fazla giremiyorum..bugün kendime ciciler almaya gittim ama yine istediğim gibi bir şey bulamadım çorap, çamaşır,ve mevcut numaramdan bir büyükte çizme aldım,ordanda ağda ya gittim ama bu defa çok canım yandı gözlerimden yaş aktı yaa böylemi olacak bundan sonra( yarın saat 15.00 da detaylım var çok heycanlıyım
şekerim iyi çıktı tatlım ama 15 gün sonra tamamen yasak dedi( yanımızda oğlan vardı açık konuşamadı dr,zaten ilk anladığımızı bile yanlış anlamışız;biz sadece 15 gün için ara verilecek diye anlamıştık (
ilkinde erken doğum da riski de olmadı;ilişki hiç yasaklanmadı tatlım.. ama bunun her bşyi farklı maşallah(
Hayırlı haberlerle gel inşallah .
Ben daha alti hiç agdaciya aldirmadim hep kendim aldım arada erinirsem koluma bacağıma gidiyorum.
Cok utanıyorum ben ya dogum yaklaştıkça kendim alamam çünkü hem göbek hemde kızım rahat vermiyor.
Kafama poşet takip gidesim varKimler geliyor diyorda yemezler
Hayırlı haberlerle gel inşallah .
Ben daha alti hiç agdaciya aldirmadim hep kendim aldım arada erinirsem koluma bacağıma gidiyorum.
Cok utanıyorum ben ya dogum yaklaştıkça kendim alamam çünkü hem göbek hemde kızım rahat vermiyor.
Kafama poşet takip gidesim varKimler geliyor diyorda yemezler
heyecanlanman normal tatlım büyük randevun var aşkınla
Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Erken doğumda onu diyorlar seninkide onden onden gidiyor yavruacele etme şehzadem
Ay Suna bak daha 1 ay önce düşüklerden konuşuyorduk kuzular büyüdü dogumdu erken dogumdu
15 gün sonra son 3 aya geliyor dolayısıyla normal aman dikkat edin canım benim Rabbim esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?