- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Bende 1 aya yapamam.ben geçen hafta son kez kendim yaptım temizliğimi;göbüş bir kez daha yapmama asla müsade etmez çok yoruldum(
gözlerimi kaparım temizliğimi yaptırırım artık
evet önden gitmesinin bir getirisi bu sanırımaman oğluşum sağlıklı olsun,vaktinde doğsun da kanka da oluruz nedir yani
teyzesi maşallah oğluşum yine 5 gün önde gidiyordu
Bende 1 aya yapamam.
Kiz bana ne dese şaşar kalirim
Gözlerimi kapayinca o herseyi yapiyormu :18:
Bende 1 aya yapamam.
Kiz bana ne dese şaşar kalirim
Gözlerimi kapayinca o herseyi yapiyormu :18:
aynen öyle o herşeyi yapıyor:)sadece sana arada kolunu kaldır bacağını indir arkanı dön diyor hepsi bu inan çok rahatt..
Giiiiiizzz arkamida mı donecem
Ya birde şey var kadınin kadına erkegin erkeğe göbekle diz arası mahrem.:26:
Sernil gel beni yol git gözler kapalı ikimizinde ama
evet tatlım gözlerini kapat vazifeni yap
inan ki korktuğun kadar olmayacaktır;rahatlığına çok çabuk alışırsın
Keske acıyacak diye korksaydim laternem acı eşiğim cok yuksek bacağım alınırken gözüm dalıyor kiz diyor maşallah ben başka alemdeyim
Cook utanıyorum
Mezosun dogum korkusu gibi kulağı cinlasin
voltajım tansiyonun nasıl şimdi tatlım?günde kaç kere ölçüyorsun?
firuze tansiyonunu zıplatmadı inşallah :))
kız korktuğun kadar olmayacak derken;utanmaktan korkmanı kastettim( ne zamandır anlatıyorsun bu çekinceni biliyorum yani
ama utangaçlığını yenmen lazım jilet bile zor yani ilerleyen haftalarda ki her zaman temiz olmak gerek(
Ayy Yok tatlım :))) defoldu korkuluk.hurrem daha cok sinirlendiriyor beni cok severdim onceden kibir küpü oldu
10-6 iyi şükür sabah yüksekti şimdi düşük.
2 defa sabah aksam bugun 1. Haftam doldu haftaya Perşembe belli olacak inşallah.
canım çok geçmiş olsun, keşke verebileceğim bi tavsiyem olsa, Rabbim bir an önce sağlık sıhhat afiyet versin inşallah, duacıyımMergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:
kızlar görümcesini seven yok mu aranızda, ben seviyorum valla o da beni sever" Görümce görümce,görmeyeyim ömrümce " diyen yerinde laf etmiş,işte güzel bir örnek
Bende izleticem videoyu ama bizimki hiç üstüne alınmaz gibime geliyor. Bide benim doğamda var galiba çabuk stres oluyorum.
Bu hafta kaynanam kayınpeder geliyor memleketten. 1-2 ay kalırız gibi laflar ediyorlarmış. Ben kara kara düşünmeye başladım bile. Nasıl gerilicem kimbilir.
Ay guldurdun beni :)çok sağol canım,ama havlucan ne kıs??sibel can gibi:))
şimdiden geçmiş olsun,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
bugün göbüşüm hiç rahatlamadı yaa hep gergindi( çok canım yanıyor yere göye sığamıyorum,oğluşum aşağı aşağı vuruyor öyle bir acıtıyor ki anlatamam (
Kızlar bende gecmişi okuyayım derken bugüne yetişemez oldum bu aralar yogunumda çok fazla giremiyorum..bugün kendime ciciler almaya gittim ama yine istediğim gibi bir şey bulamadım çorap, çamaşır,ve mevcut numaramdan bir büyükte çizme aldım,ordanda ağda ya gittim ama bu defa çok canım yandı gözlerimden yaş aktı yaa böylemi olacak bundan sonra( yarın saat 15.00 da detaylım var çok heycanlıyım
ben ilk gittigimde 15-20 dakika soyunamadim kiz artik seni mi beklicem isim gucum var hic gormedigim sey mi sanki die payladi beni orda donakaldim pasa pasa soyundum gıkım cıkmadıydıİNŞ CANIM..agdacıyada ilk gittiğinde utanıyorsun ondan sonra rahatlığı görünce alışıyorsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?