2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben geçen hafta son kez kendim yaptım temizliğimi;göbüş bir kez daha yapmama asla müsade etmez çok yoruldum (
gözlerimi kaparım temizliğimi yaptırırım artık
Bende 1 aya yapamam.

Kiz bana ne dese şaşar kalirim
Gözlerimi kapayinca o herseyi yapiyormu :18:

aynen öyle o herşeyi yapıyor:)sadece sana arada kolunu kaldır bacağını indir arkanı dön diyor hepsi bu inan çok rahatt..

Giiiiiizzz arkamida mı donecem
Ya birde şey var kadınin kadına erkegin erkeğe göbekle diz arası mahrem.:26:
Sernil gel beni yol git gözler kapalı ikimizinde ama

Giiiiiizzz arkamida mı donecem
Ya birde şey var kadınin kadına erkegin erkeğe göbekle diz arası mahrem.:26:
Sernil gel beni yol git gözler kapalı ikimizinde ama

evet doğru diyorsun bu sebeple bende tepki alıyorum ablamdan mahrem ama napcen Allah affetsin bizi..tamam sen yolunacağın günü haber ver sendeyim:))

evet tatlım gözlerini kapat vazifeni yap

inan ki korktuğun kadar olmayacaktır;rahatlığına çok çabuk alışırsın

Keske acıyacak diye korksaydim laternem acı eşiğim cok yuksek bacağım alınırken gözüm dalıyor kiz diyor maşallah ben başka alemdeyim
Cook utanıyorum
Mezosun dogum korkusu gibi kulağı cinlasin

Keske acıyacak diye korksaydim laternem acı eşiğim cok yuksek bacağım alınırken gözüm dalıyor kiz diyor maşallah ben başka alemdeyim
Cook utanıyorum
Mezosun dogum korkusu gibi kulağı cinlasin

kız korktuğun kadar olmayacak derken;utanmaktan korkmanı kastettim ( ne zamandır anlatıyorsun bu çekinceni biliyorum yani
ama utangaçlığını yenmen lazım jilet bile zor yani ilerleyen haftalarda ki her zaman temiz olmak gerek (

voltajım tansiyonun nasıl şimdi tatlım?günde kaç kere ölçüyorsun?
firuze tansiyonunu zıplatmadı inşallah :))

Ayy Yok tatlım :))) defoldu korkuluk.hurrem daha cok sinirlendiriyor beni cok severdim onceden kibir küpü oldu

10-6 iyi şükür sabah yüksekti şimdi düşük.
2 defa sabah aksam bugun 1. Haftam doldu haftaya Perşembe belli olacak inşallah.

ayy çok uykum geldi kızlar sizede doyum olmuyor ama bana müsade Allah rahatlık versin hepinize öpüldünüz:))

Jiletle hele hiç almam,alamam kucukken annem yasaklamisti halam birgun comelip temizlenirken ayagi kaymis cirt :18:
Korktum onun üstüne takıntı kalmış.amaaaan keske hamile kalınca tüm tüyler kocalara geçse
Her zorluk bize ama

inşallah aspirinle idare edebilirsin,Allah şifa versin tatlım inşallah..
hamilelikte şeker ve tansiyon tam bir bela Allah yardımcınız olsun..

ben kaçıyorum kocişim uyuyakaldı yazık yatalım artık

hepinize hayırlı geceler diliyorum

Mergenim tansiyonum yuksek 17-10 .coraspin kullanıyorum bu seferde 8-4 ,7-5
Ne yapacağımı bilemedim orta yolu yok :26:
canım çok geçmiş olsun, keşke verebileceğim bi tavsiyem olsa, Rabbim bir an önce sağlık sıhhat afiyet versin inşallah, duacıyım

" Görümce görümce,görmeyeyim ömrümce " diyen yerinde laf etmiş,işte güzel bir örnek
kızlar görümcesini seven yok mu aranızda, ben seviyorum valla o da beni sever
o benim evimde görüp de hoşuna giden şeyi kendi evinde de yapar, bende onda gördüp de hoşuma giden bişey olursa yapıyorum, zevkine güveniyorum, hatta en son onun aldığı pardesüden aldım, farklı rengni, tabi benle onda durması farklı olur,
maşallah hatun 1.75, 60 kilo, 38 beden, ben aldım 48 bedenşişko gelin
insan sevince belkide batmıyo yapılanlar

Gulimier cok teşekkür ederim canım benim

Ay gorumcenle sana maşallah

Benim oğlumun yarın öğretmeni izinli tatil
Geç kalkmayı istiyorum 9 da kalksam yeter

Ay ne guzel keske benimkiler de gelip kalsa yahu yedigim onumde yemedigim arkamda olurdu kayinbabam mandalinami bile soyardi :)

çok sağol canım,ama havlucan ne kıs??sibel can gibi:))
Ay guldurdun beni :)
şimdiden geçmiş olsun,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

bugün göbüşüm hiç rahatlamadı yaa hep gergindi ( çok canım yanıyor yere göye sığamıyorum,oğluşum aşağı aşağı vuruyor öyle bir acıtıyor ki anlatamam (

İnsallah canim tesekkur ederim cok heyecanliyim tam bir aydir gormuyorum minigimi cooooook ozledim. Oy yegenime bak sen yegenime costu mu icerde amoooon

Aynen ben de dun aksam uzeri gittim kasildim kaldim sedyede burnumdan alev cikti ozel bolgeyi yarim biraktirttim. Gobusum mis gibi oldu ama:)

İyi haberlerini bekliyoruz canim.

İNŞ CANIM..agdacıyada ilk gittiğinde utanıyorsun ondan sonra rahatlığı görünce alışıyorsun:))
ben ilk gittigimde 15-20 dakika soyunamadim kiz artik seni mi beklicem isim gucum var hic gormedigim sey mi sanki die payladi beni orda donakaldim pasa pasa soyundum gıkım cıkmadıydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…