Sende mi maçzedesin yoksa canım,hayırdır...
yok unutmucam uzatıcam ben bu olayı yarın bi davet vericez onu bi atlatalım, hem de nasıl uzatıcam...
Allah kahretsin o maçı, ben sinirden küplere binmiş haldeyken adam çıktı gitti ya maç izlemeye
yok canım bu duygu sömürüsü gibi olur. ne izlese boş.
su futbolu bulanin ben
bende oyle dusundugum icin tartismamizin ustunden bikac gun gectikten izlettim, videoyu izlesene canim sonundaki goruntude cok guzel falan diyerek, saf degil elbet anladi tabi de napiyim uzmesin beni de yavrumu dakendi icimde dert edip buyutceme...
Kızlar benim de bu saatte gelme sebebim karnımın iki yanında kızarmalar olmuş bide hafif çizgiler var sanki.
İki gündür ayaktayken karnım geriliyordu, beni aşağı çeker gibi bende inadına yay gibi gergin yürümeye çalışıyordum vücudum eğik yürmeye alışmasın diye.
Galiba hata ettim. Çatlattım göbeciğimi.
Kendimi çok kötü hissediyorum eşim evde değil gösteremedim bende rahatça bakamıyorum.
Ayrıca kendimi bir daha hiç seksi hissedemiycekmişim gibi geliyor
aranzdaki gerginlik gectikten sonra esine izlet bu videoyu bence
Hamilelik sürecinde yaşananlar bebeğin karakterini etkiler mi? - UZMANTV
Rahim ağzı ölçümü yapılıyor o nedenle epey aşağdan bakılıyor ama genelde ortam karanlık oluyor.Yarın hayırlı bekliyoruz canım,duayla...
yok unutmucam uzatıcam ben bu olayı yarın bi davet vericez onu bi atlatalım, hem de nasıl uzatıcam...
Allah kahretsin o maçı, ben sinirden küplere binmiş haldeyken adam çıktı gitti ya maç izlemeye
Canım o gerginlikten rahatsız oluyorsan zeytinyağ öneririm,iyi geliyor,rahatlatıyor.
Bence hayırlısıyla doğumdan sonra kendimizi çok daha dişi,çekici hissedeceğiz.Bebişlerimizin varlığı bize kendimizi öyle özel,güzel ve güçlü hissettirecek ki
Bende izleticem videoyu ama bizimki hiç üstüne alınmaz gibime geliyor. Bide benim doğamda var galiba çabuk stres oluyorum.
Bu hafta kaynanam kayınpeder geliyor memleketten. 1-2 ay kalırız gibi laflar ediyorlarmış. Ben kara kara düşünmeye başladım bile. Nasıl gerilicem kimbilir.
amannnn neymiş o 1-2 ay Allah kolaylık versin canım. olmadı benim taktiğimi uygula, çok davetkar ve hizmetkar olma istenmediklerini anlasınlar.Bende izleticem videoyu ama bizimki hiç üstüne alınmaz gibime geliyor. Bide benim doğamda var galiba çabuk stres oluyorum.
Bu hafta kaynanam kayınpeder geliyor memleketten. 1-2 ay kalırız gibi laflar ediyorlarmış. Ben kara kara düşünmeye başladım bile. Nasıl gerilicem kimbilir.
daha dün sana diyodum bide... işte gerginizde sakin olmalıyız. Yok bacım kimseye akıl vermeyeceğim dilediğiniz gibi davranın, kendime hayrım yok benim.Canim hepsi ayni yapacak bi sey yok olan bize oluyo sinirlenince.
bende öyleyim canım derin nefes alınca yırtılacak gibi oluyo. dur aklıma gelmişken süreyim kakao kremimi.benimde iki gundur aksamlari tas gibi semsert oluyor karnim catirt diye catlicam sanki:18: kakao yagi gibi bisey surmeye basladim
biraz daha az yesem rahat etcem de
bende öyleyim canım derin nefes alınca yırtılacak gibi oluyo. dur aklıma gelmişken süreyim kakao kremimi.
Bende izleticem videoyu ama bizimki hiç üstüne alınmaz gibime geliyor. Bide benim doğamda var galiba çabuk stres oluyorum.
kiz benim kakaolu kremin ayni bebe biskuvisi gibi kokuyor, benimkinin istahini aciyorum gece gece
benimki de endişeli ya bebek doğduğunda böyle kokarsa diye
kalmazlar insallah o kadar canim, hem yemegi ssu busu dert hem evde yabanci olmasi dert
amannnn neymiş o 1-2 ay Allah kolaylık versin canım. olmadı benim taktiğimi uygula, çok davetkar ve hizmetkar olma istenmediklerini anlasınlar..
Yemeği falan dert etmiyorum yapsınlar yesinler umrum değil. Ama insan işten eve gelince bi soyunup dökünmek istiyor, bi yayılıp uzanmak istiyor. Nerdeee hamileliğimin en çok dinlenmeye ihtiyaç duyduğum belki en çok ağırlık hissedeceğim döneminde evime çöreklenecekler.
Zaten hiç öyle bi gelin olmadım. Beklerler öyle ballı börekli laflar ama hiç işim olmaz. Gelecekleri kaç aydır belli de tarihi net değildi. Bir kerecik sormadım ne zaman geleceksiniz diye. Bilirler rahatsız olduğumu da ama alışayım diye mi nedir hiç istiflerini bozmazlar.
Allah benim hırçınlığımdan kocacığımı korusun. Önümüzde ki bu hassas dönem benden çok kocacığımı yoracak... Elimde değil suratım asık olur, bi afra tafra atarım. Ama vallah bilerek değil içimden geçeni yüzüme vuruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?