şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
Kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyum Allah dualarımızı kabul etti bebeğim kısmetiyle geliyorr
İşim oldu kızlar inşallah bi aksilik olmazsa son anda şu anda onaylandı geçişim inanılmaz mutluyum
çok üzülüyodum bebeğime gerekenleri alamayacağım diye
Hepinizi seviyorummmm
Kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyum Allah dualarımızı kabul etti bebeğim kısmetiyle geliyorr
İşim oldu kızlar inşallah bi aksilik olmazsa son anda şu anda onaylandı geçişim inanılmaz mutluyum
Hepinizi seviyorummmm
Hepinizi seviyorummmm
canım çok tebrik ederim,yeni işini Rabbim senin için hayırlı kılsın inşallah..
Canim benim hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin. Baska bir birime mi gectin?
hayirli olsun
kızlar napıyosunuz?
gece muhabbetine geldim. eşimle kavga ettik... sinirim bozuk
Kuzum daha yeni kavustunuz ne kavgasi a a?kızlar napıyosunuz?
takmamaya calis bebegin de uzulmesin, seni uzdugunu anlayinca pisman olur... erkekler
Kuzum daha yeni kavustunuz ne kavgasi a a?
hırçınlığım üstümdeydi bugün, bende suçluyum ama hamile olduğum için o alttan almalıydı. Allahtan sorunsuz bir hamileliğim var, ne çok işine yaradı beyfendinin normal hayatımıza devam ediyoruz.
arkadaşlar bişi sorucam hal göbekten clexane kullananız var mı karnım iyice gerginleşti korkuyorum bebeğe bi zarar vercem diye dr a sordum bacaktan vurabilirmişim ama onu hiç denemedim bilen var mı tam olarak nerden vuruluyor bacağın yumuşak iç kısmına mı acaba
Hepinizi seviyorummmm
Kizlar ben cok komik bi sey yaptim
İs cikisi agdacima gittim ve sadece gobusumu ve ozel bolgenin ust tarafini aldirdim cunku canim cok yandi coook hormonlarim aci esigimi iyice dusurmuscok kasildim ve yarim biraktirttim. Eve gelince de geri kalanini epilasyon aletinin jilet ucu ile aldim. Bir arkadas soylemisti usg de iyice indirdi camasiri die ben de ne olur olmaz onlem alayim dedim. Yarin hem asi hem seker yuklemesi hem de detayli usg var sabah. Aksam 6 da ise cd ve foto icin ayri renkli ultrason randevum var. Tum gun izin aldim oh be.
kızlar napıyosunuz?
hırçınlığım üstümdeydi bugün, bende suçluyum ama hamile olduğum için o alttan almalıydı. Allahtan sorunsuz bir hamileliğim var, ne çok işine yaradı beyfendinin normal hayatımıza devam ediyoruz.
yok unutmucam uzatıcam ben bu olayı yarın bi davet vericez onu bi atlatalım, hem de nasıl uzatıcam...Tu tu tu nazar degmesin. Olur arada oyle tatlim gecer gider unutursun.
Allah kahretsin o maçı, ben sinirden küplere binmiş haldeyken adam çıktı gitti ya maç izlemeyeSende mi maçzedesin yoksa canım,hayırdır...
yok canım bu duygu sömürüsü gibi olur. ne izlese boş.aranzdaki gerginlik gectikten sonra esine izlet bu videoyu bence
Hamilelik sürecinde yaşananlar bebeğin karakterini etkiler mi? - UZMANTV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?