2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz

Goturdun abur cuburlari yegenimizin midesini doldurdun di mi seni gidi gidi. Uzulme kuzum burkma icini her sey yolundadir ben inaniyorum

Kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyum Allah dualarımızı kabul etti bebeğim kısmetiyle geliyorr
İşim oldu kızlar inşallah bi aksilik olmazsa son anda şu anda onaylandı geçişim inanılmaz mutluyum
çok üzülüyodum bebeğime gerekenleri alamayacağım diye
Hepinizi seviyorummmm

şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz

canım korkma lütfen Allahın izni ile iki hafta sonra hayırlı haberlerini alacağız oğluşunun

canım çok tebrik ederim,yeni işini Rabbim senin için hayırlı kılsın inşallah..

Kizlar ben cok komik bi sey yaptim

İs cikisi agdacima gittim ve sadece gobusumu ve ozel bolgenin ust tarafini aldirdim cunku canim cok yandi coook hormonlarim aci esigimi iyice dusurmus cok kasildim ve yarim biraktirttim. Eve gelince de geri kalanini epilasyon aletinin jilet ucu ile aldim. Bir arkadas soylemisti usg de iyice indirdi camasiri die ben de ne olur olmaz onlem alayim dedim. Yarin hem asi hem seker yuklemesi hem de detayli usg var sabah. Aksam 6 da ise cd ve foto icin ayri renkli ultrason randevum var. Tum gun izin aldim oh be.

Wosgicimmm üzme kuzucugunu. Sen tecrübeli annesin canım bizden iyi bilirsin bir sorun olsa diğer organlarından da belli olurdu Allah korusun.. Birseycik çıkmayacak göreceksin canım

Canim benim hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin. Baska bir birime mi gectin?

Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :

Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 100
Mezopotamya................................ 300
Umutege......................................... 75
Wosgi........................................... 300
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200
Sernil............................................ . 300

Arkadaşlar duaları tamamladığınızda yada eksik kaldığında perşembe saat 15:00'e kadar Dua topiğine mutlaka bildirin

hayirli olsun

takmamaya calis bebegin de uzulmesin, seni uzdugunu anlayinca pisman olur... erkekler

Kuzum daha yeni kavustunuz ne kavgasi a a?

hırçınlığım üstümdeydi bugün, bende suçluyum ama hamile olduğum için o alttan almalıydı. Allahtan sorunsuz bir hamileliğim var, ne çok işine yaradı beyfendinin normal hayatımıza devam ediyoruz.

Tu tu tu nazar degmesin. Olur arada oyle tatlim gecer gider unutursun.

Canım bende göbekten yapıyordum,dediğin gibi gerginleşince zor olmaya başladı,kola geçtim.Bacaktan yapanlar ağrısından çok şikayetci,kolu öneririm.

Canım çok sevindim.

Hayırlı,uğurlu olsun,hersey gönlüce olsun inşallah.

Rahim ağzı ölçümü yapılıyor o nedenle epey aşağdan bakılıyor ama genelde ortam karanlık oluyor.Yarın hayırlı bekliyoruz canım,duayla...

kızlar napıyosunuz?
gece muhabbetine geldim. eşimle kavga ettik... sinirim bozuk

Sende mi maçzedesin yoksa canım,hayırdır...

Canım benim umarım çabuk yumuşatırsınız arayı.. Karşılıklı hırçınlık olabiliyor. Biz mi hamileyiz onlar mı belli olmuyor bazen.
Bende aynı düşünüyorum bazen diyorum problemli hamileliğim olsa ne yapacaktı acaba. Üzerime titremen için sorun mu yaratmalıyım diyorum. Bizimde haftasonu berbat geçti, şimdi iyiyiz çok şükür.

Tu tu tu nazar degmesin. Olur arada oyle tatlim gecer gider unutursun.
yok unutmucam uzatıcam ben bu olayı yarın bi davet vericez onu bi atlatalım, hem de nasıl uzatıcam...

Sende mi maçzedesin yoksa canım,hayırdır...
Allah kahretsin o maçı, ben sinirden küplere binmiş haldeyken adam çıktı gitti ya maç izlemeye

yok canım bu duygu sömürüsü gibi olur. ne izlese boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…