2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..

günaydın canımm.. geçmiş olsun. bugünlerde ağız ve diş vakaları arttı topicte.. egomego karanfil iyi geliyor diyordu dün.. uyuşturuyomuş

günaydın kızlar,

katinam çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, hanipeks neden mutsuz???

geçmiş olsun canımmm
bi dr gitsdeydin keşke hamileyken kullanılan ilaçlar var diş ağrsı için
benimde çok uykum var onun dışında iyiyiz çok şükürrr

yarın evdeyim doktora gidicem sabahtan..
sadece ağrı kesici minoset verebiliyo oda kesmiceği için içmek istemedim..yarın ne olucak bakalım
bende dün 11 de uyumusum..uykumu aldım bugun sende erkenden yat canım..ilk zamanlarki uyku geri geldi sanırım..

yok kuzum saat daha 5bucuk burda 6 gibi cikar benimki, saat farki var:))

aksama vadi izleyemicez yasasin, caya davetliyiz makarna boregi yaptim goturmek icin daha firina vermedim bakalim insallah guzel olmustur

netten baktım şimdi bayağı güzel bişeye benziyor; hemen tarifi not ediyorum deneyeceğim.

dün akşam kardeşim geldi bana. çorba içti bir kase
ablacım dedi, çok güzel olmuş, anne eli değimiş gibi.
ben artık tescilli "ANNE"yim

günaydın kızlar,

katinam çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, hanipeks neden mutsuz???
sağol canım
günaydın canımm.. geçmiş olsun. bugünlerde ağız ve diş vakaları arttı topicte.. egomego karanfil iyi geliyor diyordu dün.. uyuşturuyomuş
sağol mezoşum.. bende karanfili duydum ama sabah gelirken unuttum almayı..hangi dişin ağrıdıgını bilsem belki iyi gelicek bişi yapıcam ama 4 ü birden ağrıyo ..Allah yardımcımız olsun..

Günaydın kızlarrr

Bugün ben otobüste fenalaştım neden oldu anlamadım kahvaltımı yapmıştım ayaktayım diye mi oldu bilmiyorum çok koşturuyorum yoruldum mu acaba?? Birden midem bulandı baya kötü bir şekilde gözlerim karardı nasıl indiğimi bilmiyorum otobüsten temiz havaya çıkınca toparladım biraz arkadaşı aradım sağolsun geldi aldı işyerine getirdi şimdi izin aldım eve gideceğim.

Katinamm geçmiş olsun

Hanipeks ne oldu neden mutsuzsun???

günaydın kısssslar

ne olmuş böyle, herkesin dişi ağrıyor.

çok saçma farkındayım ama ben oğluşumun koç burcu olacağına çok seviniyorum. ben oğlak burcuyum ve sürekli dişim, eklemlerim ağrır. onun dişleri sağlam olsun, benim dişçi koltuklarında çektiklerimi çekmesin istiyorum. sanki ben şimdi diş ağrısı çekersem onun dişleri daha güçlü olacakmış gibi geliyor; saçma demiştim

Sevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse, dua grubunuzu ve nisan anneleri grubunu yeni keşfettim. Benim görme alanımda bir kayıp var leke gibi arkadaşlar yaklaşık 2 aydır, nörolog ve göz doktoruyla görüştüm birşey bulunamadı, mr çektirmek de istemedim biraz bekle dediler. Hamilelikte olur dediler en sonunda ama beyinden de şüphelendiler. Ben de salat-ı tefriciyeye başalmıştım, sizin grubu görünce dualarınıza katılmak istedim. Benim gözüm için de niyet eder misiniz arkadaşlar, ne kadar eksikse ben okuyayım. Şu an 4444 ü tamamlıyorsunuz sanırım, yasin ve kenzül arş da okurum. Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelik süreci diliyorum cevaplarınızı bekliyorum.

canım bu durumu özellikle metrobüslerde çok yaşarım..
sabahları süt içmek bana çarpıntı yapıyo..ve bununla metrobüse falan bindigimde havasızlıktanmıdır nedir gözlerim kararıyo düşücek gibi oluyorum..
hiç unutmam durak durak inip hava almıstım bi keresinde..o yüzden sütü geceleri içmeye çalışıyorum..
dikkat et eve dönerken canım..geçmiş olsun.

arkadaşlar diş sorunları artmış, her gece diş ipi kullanın ve sensondyn f le dişlerinizi fırçalayın. Allahın izniyle sorun yaşamazsınız

bence balık olacak bizimkiler ( keşke koç olsalardı :26:

maşallah göbüşüne tatlım

Parfecim gobuse maşallah kiz

maşallah göbişine canım.

maşallah göbüşüne limonluparfecim,
benim göbüşe benziyo seninki,
benim hamileliğe başladığım zamanlarda bu kadardı işte göbeğim, zayıflayınca çekilmişti içeri, şimdi yine bu kadar

işte bana böyle göbüşlerle gelin.
parfecim göbüş süper
aynen devam

Yaşasın göbişler
Hepimizinkine maşallah canlarım :)

günaydın hayırlı cumalar.ne güzel haftanın son iş günü :)) haftasonu dinlenicez

Sağol tatlım ilk defa oldu bana tek başıma dönmeye cesaret edemedim annemi çağırdım onu bekliyorum

Arkadaşlar şuan yoğunum anlatacağım dün dr canımı sıktı biraz. Şeker hastası adayıymışım. Bir de dedemin 2. ölüm yıl dönümüydü, neredeyse babamdan çok severdim o derece, ölüm anında benim ismimi sayıklamıştı. psikolojim normal değil şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…