​Mutsuzum canım....
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..
Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)
geçmiş olsun canımmm
bi dr gitsdeydin keşke hamileyken kullanılan ilaçlar var diş ağrsı için
benimde çok uykum var onun dışında iyiyiz çok şükürrr
yok kuzum saat daha 5bucuk burda 6 gibi cikar benimki, saat farki var:))
aksama vadi izleyemicez yasasin, caya davetliyizmakarna boregi yaptim goturmek icin daha firina vermedim bakalim insallah guzel olmustur
sağol canımgünaydın kızlar,
katinam çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, hanipeks neden mutsuz???
sağol mezoşum.. bende karanfili duydum ama sabah gelirken unuttum almayı..hangi dişin ağrıdıgını bilsem belki iyi gelicek bişi yapıcam ama 4 ü birden ağrıyo ..Allah yardımcımız olsun..günaydın canımm.. geçmiş olsun. bugünlerde ağız ve diş vakaları arttı topicte.. egomego karanfil iyi geliyor diyordu dün.. uyuşturuyomuş
Günaydın kızlarrr
Bugün ben otobüste fenalaştım neden oldu anlamadım kahvaltımı yapmıştım ayaktayım diye mi oldu bilmiyorum çok koşturuyorum yoruldum mu acaba?? Birden midem bulandı baya kötü bir şekilde gözlerim karardı nasıl indiğimi bilmiyorum otobüsten temiz havaya çıkınca toparladım biraz arkadaşı aradım sağolsun geldi aldı işyerine getirdi şimdi izin aldım eve gideceğim.
Katinamm geçmiş olsun
Hanipeks ne oldu neden mutsuzsun???
günaydın kısssslar
ne olmuş böyle, herkesin dişi ağrıyor.
çok saçma farkındayım ama ben oğluşumun koç burcu olacağına çok seviniyorum. ben oğlak burcuyum ve sürekli dişim, eklemlerim ağrır. onun dişleri sağlam olsun, benim dişçi koltuklarında çektiklerimi çekmesin istiyorum. sanki ben şimdi diş ağrısı çekersem onun dişleri daha güçlü olacakmış gibi geliyor; saçma demiştim
maşallah göbüşüne tatlım
Parfecim gobuse maşallah kiz
maşallah göbişine canım.
maşallah göbüşüne limonluparfecim,
benim göbüşe benziyo seninki,
benim hamileliğe başladığım zamanlarda bu kadardı işte göbeğim, zayıflayınca çekilmişti içeri, şimdi yine bu kadar
işte bana böyle göbüşlerle gelin.
parfecim göbüş süper
aynen devam
bence balık olacak bizimkiler( keşke koç olsalardı :26:
canım bu durumu özellikle metrobüslerde çok yaşarım..
sabahları süt içmek bana çarpıntı yapıyo..ve bununla metrobüse falan bindigimde havasızlıktanmıdır nedir gözlerim kararıyo düşücek gibi oluyorum..
hiç unutmam durak durak inip hava almıstım bi keresinde..o yüzden sütü geceleri içmeye çalışıyorum..
dikkat et eve dönerken canım..geçmiş olsun.
bence balık olacak bizimkiler( keşke koç olsalardı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?