sedacım sağolasın canım benim. haftada 2 kez balık var bizde. bi de ona rağmen eşim balık hapı deyip başımın etini yiyor.cnm balıkları koy soğanı dilim dilim at birazda domatek koy nefis oluor wallahi
çok tedirgin oldum tatlım. defalarca bebeğim etkilenmez değil mi diye sordum.
kadın beni kovacaktı nerdeyse.çok şükür atlattım.
ilçede oturduğum için mecburen dolmuş kullanmak zorundayım canım.
bi de ben yanıma arkadaş falan aramam tek başıma daha güzel geziyorum.
istediğim yere girdim çıktım iyi oldu. kar yağmadan gezmiş oldum.
arkadaş olarak ekledim canım. kabul edersen görürsün.
bu arada aldıklarım 9-12 ay küçük bişey almıcam artık.
fiyatlarıda uygun bakabilirsiniz sizde. tabi beğenirseniz.
canım benim tüm gün burda bebişlerdi hamilelikti konuşuyoruz ve biraz fazla hamileliği düşününce bu rüyalar oluyor Allah hayra çıkarsın rüyanı oğlun vaktinde gelsin sağılıkla sıhhatle
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
bugün yeni gelen kızlar bu sayfaya gidip lütfen oy kullanın mart anneleri bizi geçti nisan annelerini geçmesinler tekrar atak yapalım biz öne geçelim
canım güle güle giysin yeğenimiz. ilk torun çok heyecanlı dimi ya. allah annene babana kardeşine ve sizlerede uzun ömür versin oğlunla beraber çok güzel günler geçirirsiniz inşallah.
ben de bulgaristan göçmeniyim :)
hepimiz güçmenmişiz beyaaa :) epten sevdim bak şimdi sizi.
ay bi de akraba çıkıcaz şimdi. neyse fazla kurcalamayalım.bende bende hem göçmen kızı hem göçmenlerin geliniyim çocuğu düşünemiyorum kızancık
ne güzel kızlar sevindim hemşolarım
hepiniz evdesiniz galiba ne kadan güzellll
ay bi de akraba çıkıcaz şimdi. neyse fazla kurcalamayalım.
Kızlar iyi akşamlar herkese yarın tam gün izinliyim detaylı tekrarlancak dua edin bizim için cuma günü görüşmek üzere....
canım bulabilirsin dimi? yoksa içime dert olur valla.
canım güle güle giysin yeğenimiz. ilk torun çok heyecanlı dimi ya. allah annene babana kardeşine ve sizlerede uzun ömür versin oğlunla beraber çok güzel günler geçirirsiniz inşallah.
arkadaşlar bişey sorsam. canınız ister mi acaba:26:
ama birçok arkadaşım balık yiyemiyor bir sakıncası olmaz sanırım.
çipura nasıl daha güzel olur. fırında mı, yağda kızartılınca mı?
fırında yapmak istiyorum ama nasıl?
yok tatlım herkes çalışıyo burda..
senin işin yokmuydu heee
Ay kızlar göbüşümün altında bi şeyler pıtlıyor. Ya Çınar ya da bom güm gaz
Çınardır o çınar.Yiyenim anne bak ben burdayım diyor
Dün benim arasım fena tekmeledi beni evde uzandım yatana kadar oğluşu izledim.
Allahım hayra çıkarsın inşallah.Gece rüyama girdi..Annem,teyzem ben ve eşim varız.
Arasım yine beni tekmeliyor.Bende annemlere gösteriyorum.
Bir ara öyle tekmeliyorki göbeğimden eliyle vurduğunu anlıyoruz.
Sonra yine vuruyor ve minicik küçük bir parmak göbeğimden dışarı çıkıyor.Ama ne kan var nede su.
Çok şaşırıyorum hemen doktora gidelim,iyi mi acaba bebeğim diyorum.
Sonra hatırladığım doğum yapmışım oğluşum kucağımda ve ben parmaklarını kontrol ediyorum.
Sabah ağlıyarak eşime anlattım.Kocişimde çok fazla izliyorsun kendini dedi.
Anneme anlattım kahkahayla güldü...İşde böyle...Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
arkadaşlar bişey sorsam. canınız ister mi acaba:26:
ama birçok arkadaşım balık yiyemiyor bir sakıncası olmaz sanırım.
çipura nasıl daha güzel olur. fırında mı, yağda kızartılınca mı?
fırında yapmak istiyorum ama nasıl?
evet canım ben bulgaristan
oda boşnak..
Kızlar iyi akşamlar herkese yarın tam gün izinliyim detaylı tekrarlancak dua edin bizim için cuma günü görüşmek üzere....
Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Az sonra gidicem, endişeliyim.
çok çok çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlanır, sağlığına kavuşur kayınnpederin,merhaba güzel anneler;
biz 10 gündür çok stresli üzüntülü günler geçiriyoruz; kayınpederim anjiyo olmuştu 2 damar tıkalı dediler. istanbula getirdik; hastane hastane gezdirdik ama sonuç değişmedi. yarın açık kalp ameliyatı olacak; 2 damar değişecek. kan grubu en az rastlananlardan biri olduğu için 3 gündür onun peşinde koşuyoruz; 11 ünite kan gerekli ve o kadar zor bulunuyor ki. ama allah razı olsun hala insanlık ölmemiş dedirten insanlar tanıdım son 3 günde. kızılay kan merkezine kayıtlı bir donöre ulaştık izmitte oturuyormuş adam hiç üşenmedi kalktı hiç tanımadığı bir insan için kan vermeye istanbula geldi.
ben sadece kayınpederime değil eşime de çok üzüldüm bu süreçte; adamcağızın ağzı burnu uçuk döktü; üzüntüsünü derdini hep içine atar belli etmez normalde. onu öyle görünce daha da üzüldüm.
allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin; o kadar kalabalık karmaşa ki. yatak bulmak zor; yoğun bakımlar full dolu. allah tüm hastalara acil şifalar versin; gerçekten çok zor; başa gelmeden bilinmiyormuş.
canım öncelikle şunu söyleyeyim telaş yapma, tansiyonun çok yükselmiş değil, bebek de genetik olarak iri olabilir, doktorunuz neden bu kadar endişe yapmış anlayamadım doğrusu, sakinleştirmesi lazım.selam kızlar...
Ben hiç iyi değilim. Doktordan geliyorum şimdi. Geçen hafta cumartesi günü kendi doktorumun dışında başka bir doktora gittim. Bebeğime baktı. Oooo iri bebek 850 gr. 32 cm dedi. Tansiyonumu ölçtü. 14-8. Tansiyonun yüksek. Bebekte iri. Şeker yüklemeni hemen yaptır dedi. Benim tansiyonum hep 11-7, 12-8 gelir. Önemsemedim. Zaten bu cumartesi günüde şeker yüklemem vardı. Neyse bu pazarteside ikinci doz tatanoz için sağlık ocağına gittim. Ayakların çok şiş dedi. tansiyonumu ölçtü 12-8. bu tansiyona sınır dedi. Sen çok kilo almışsın. ayaklarında şiş. 13 olsa tansiyonun senin için risk dedi. Moralimi bozdu. İğdemi yaptı yoladı beni. Neyse dün iş yerinde ölçtürdüm iş yeri hekimime tansiyonu mu. 13-8. Bugün ölçtürdüm. 14-8. İş yeri hekimim hemen doktoruna git. Hafta sonu randevum var dedim Olsun bekleme bence git dedi. Bugün ağlaya ağlaya doktoruma gittim. Tansiyonumu ölçtü 12-8. Düşmüş. Ama yükselme eğiliminde dedi. Ultrasonda baktı benim bebiş 980 gr. olmuş. 5 günde 130 gr. almış. Ya sevinemedim. Üzüldüm. Neden şişko bebeğim diye. Doktor hemen yarın şeker yüklemeni yapalım dedi. Sabah aç karna burda ol dedi. Sonra tansiyonla ilgili bir dünya test yazdı. Bir sürü test saydı adlarını hatırlamıyom. Karaciğer enzimleri falan filan saydıda saydı. Sonra ertesi gün bir gün boyunca idrarını biriktirecem. İdrarda protein kaçağı var mı ona bakılacak. Ha birde göz doktoruna gönderecem seni. Göz altı bakısına bakılacak. Göz tansiyonu dedi. Bana iki günlük rapor yazdı. iki gün boyunca testleri yaptıracam bakalım. Tuz asla yemiyorsun dedi. Hemen gittik tansiyon aleti aldık eve. Diyeceğim o ki kızlar tansiyon çok önemli. Doktor gebelikte en korktuğumuz şey tansiyon dedi. Sizde sıkı takip edin tansiyonunuzu. Öğle işte testlerimi yapayım. Sonuçları burda yazarım.
GAZ dır o GAZAy kızlar göbüşümün altında bi şeyler pıtlıyor. Ya Çınar ya da bom güm gaz
kızlar ben geldim.
sabah 9.30da evden çıktım ancak gelebildim.
(dolmuşta hoplaya zıplaya gittik geldik.)
oğluşumla gezdik beraber. ohhh kendime geldim valla.
eşim olunca gezdirmiyor yemek yiyip, market alışverişi yapıp dönüyorduk.
dişçiye gittim önce. dolgunun kırılan yerine parça yapıştırdı. 10 dk bile sürmedi.
ordan hamile giyim satan bir yere gittim. kendime jile aldım. her zaman giyebilecek salaş bişey.
daha sonra yemek yedim. çayımı içtim. civile gittim.
(gulimer canım söyemesem o bende kalsa olmaz mı? :26: neden iade edeceğimi sormuşsun ya)
anı defterini geri verdim ve yerine bişey alayım diye bakarken albüme yüklediklerimi aldım.
herkes hediye alıyor bende oğluşuma ve kendime hediye alayım dedim eşim adına.
eşimi arayıp "oğluşuma ve kendime yılbaşı hediyelerimizi aldık sen zahmet etme"dedim.
kızlar albümden bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 581649
Bunun dışında,battaniye almış,tahmin ediyorum ki ana kucağı almış tarif etti ama ne aldığını kendide bilmiyor
Bir sürü bir şeyler saydı.Şimdide aklı beşikte beşik bakıyormuş oğluşuma...
Nasıl heyecanlı anlatıyor.Babamda anneme 5 TL getiriyormuş hergün ayrı olarak,biriktir bak tarihi yazıyorum hergün getircem diyormuş.
Annem neden demiş.Kızımıza doğum hediyesi alcam demiş.3 ay biriksin üzerinide ben katıcam diyormuş.Kızımız ilk göz ağrımız,torunumuzda öyle olcak diye anlatıyormuş.
Oğluşum içinde gazı olursa omzuma yatırır çıkarırım,altını temizlerim parka götürürüm ben tornumu diyormuş.
Evde herkes heyecanla oğluşumu bekliyor.Tabi annesinide ihmal etmiyorlar.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?