2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Eminim bende aynı tedirginliği yaşardım.
Oğluşum hareketlendide doktorumu soru yağmuruna tutmayı öyle bırakdım.
Artık hasta olma dese hak verirdim kadına :)

Bende metroya inerken mecbur kullanıyorum canım.
Bende arkadaşa gerek duymadan gezebilirim,insanın bazen yanlız bir şeyler yapmaya ihtiyacı oluyor.

Hemen kabul ediyorum canım.

Amin canım benim.İster istemez bilinç altımıza yerleşiyor.allahım hayra çıkarsın.
Topiği açtım hemen bakıcam şekerim.

canım güle güle giysin yeğenimiz. ilk torun çok heyecanlı dimi ya. allah annene babana kardeşine ve sizlerede uzun ömür versin oğlunla beraber çok güzel günler geçirirsiniz inşallah.

Amin canım benim.Allahım hepimize o güzel günleri görmeyi nasip etsin.

iki orta bir sade haydi bana müsade (temizliğe gelen abla 2 gün boyunca bu şarkıyı söyledi benimde dilime dolandı. o söyledikçe ben güldüm. cam siliyor " iki orta bir sade haydi bana müsade" şarkılı türkülü temizlik.
Hadi görüşürüz kızlar ben mutfağa doğru gideyim.

Kızlar iyi akşamlar herkese yarın tam gün izinliyim detaylı tekrarlancak dua edin bizim için cuma günü görüşmek üzere....

Buzlukta stoğum var, hamsi vardı kolay çözülür hem
bakalım

ben fırında balık hiç yiyemediğim için hep tavada yaparız hatta balığı hiç elleyemem eşim alır temizletir yıkar pişirir kafasını da koparır servis eder kafası olunca midem kalkıyor diye kopartıyor biraz balık konusunda uyuzluk yapıyorum ama elimde değil

tavada azıcık zeytinyağı ile eşim pişiriyor çok güzel oluyor ama balığı pişirmeden önce üzerine iki tarafına da ikişer çizik etin iyi pişsin afiyet olsun

Ay kızlar göbüşümün altında bi şeyler pıtlıyor. Ya Çınar ya da bom güm gaz

çınar o çınar.. benim de ilk öyle olmuştu.. bak bir iki haftaya çok belirginleşecek.. hatta eve gidince böyle uzan sol yanına nasıl coşuyor

hayır olsun rüyan.. çok düşünüyoruz sanırım etkisi gece devam ediyor

canım ben balık elleyemiyorum.. eşim temizletip eve getirdiğinde fırında folyoda pişiriyoruz. ben bir patatesi elma dilim kesiyorum, soğanlarıda halka halka, üstüne de balıkları tuzlayıp koyuyor eşim.. üstüne de zeytinyağı gezdirip biraz karabiber koyup fırında hallediyoruz.. hem çok kokmuyor hem de daha sağlıklı gibi.. ama genel olarak hazır pişmiş yiyoruz, ben evde kokusundan ve o çiğ halini görmekten hoşlanmıyorum.

evet canım ben bulgaristan
oda boşnak..

anaaam göçmenler ne de çokmuş.. bizde arnavutuz.. annem orda doğmuş babam türkiyede ama onun ailesi orda doğmuş.. katıksız safkan arnavutum ama evladım karma olucak

Kızlar iyi akşamlar herkese yarın tam gün izinliyim detaylı tekrarlancak dua edin bizim için cuma günü görüşmek üzere....

canım iyi haberlerle gel inşallah

çok çok çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlanır, sağlığına kavuşur kayınnpederin,
izmitten istanbula gelip kan veren kişiden de Allah razı olsun,

sen ve eşin de dikkat edin kendinize, sen 2 canlısın eşinde sağlam durması lazım, babası eşini üzülüyo görünce daha beter yıpranır adam, moral verin birbirinize

canım öncelikle şunu söyleyeyim telaş yapma, tansiyonun çok yükselmiş değil, bebek de genetik olarak iri olabilir, doktorunuz neden bu kadar endişe yapmış anlayamadım doğrusu, sakinleştirmesi lazım.
bugün sağlık ocağındaki hemşirede bacağıma bastırdı, idrar tahlili yaptır bi dedi, idrarda proteine baktır,tuzu kes dedi, zaten şişmeler başlayınca kesmeye çalıştım ben tuzu,
tahlilleri yaptır bakalım ondan sonra yorum yapsın doktorun bence

bende tek başıma gezmekten çok hoşlanırım bekarlığımdan beri, kocam hadi hadi yapıyo hemen alıp çıkayım istiyo, bende herşeye bakmak istiyorum, annemle ablamlarla gidince de bu sefer herkes bişeylere bakıp bana soruyolar, onay istiyolar, ben bişeye bakamıyorum o yüzden

sefan olsun ohhh free takılmışsın, ok canım sırf merak ettim o yüzden sormuştum zaten
hepsini güle güle giydir canım, en çok sarı tavşanlı takım ve yeşilli olanları beğendim

tatlım dayısı ne güzel şeyler almış yiğenine maşallah
ailede ilk olunca bebek herkes pervane oluyo tabi
bizde ablamın oğlunda öyleydik, ama ben kaçırdım ilkleri, 2 taraftanda 3. torun oluyo benim kızım

hayırlı haberlerle gel inşallah wosgiicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…