günaydın kızlar;
nasılsınız??
ben yoktum epeydir. geçmişi atlaya atlaya okudum. inşallah kaçırdığım bişey yoktur.
ben raporluydum geçen salıdan beri evdeydim bugün iş başı yaptım ama çook mutsuzum yaa. kaloriferler yanmıyor doğru dürüst. ayaklarım dondu resmen. nefret ediyorum üşümekten yaa. zaten raporlu olma sebebim idrar yollarında enfeksiyondu. azıcık düzeldim derken bugün tekrar kötüleşeceğim galiba

(
önceki hafta cuma kaza yaptığımda sanırım üşütmüştüm cumartesi hemen akıntı kaşıntı başlamıştı alt tarafta. geçen pazartesi işe geldim ama akşama kadar mahvoldum oturmak dert ayakta durmak dert bende salı günü hastaneye gittim. rapor aldım. doktor fitil falan verdi. azıcık hafifledi derken bugün ayaklarım yine çok üşüdü. tekrarlamaz inşallah.
bi de belimi incitmiştim bel fıtığım tutmuştu. dinleneyim dedim ama ne mümkün salı hastaneye gittim geldim çarşambaya da temizlik için birini çağırdım dedim hazır evdeyken halledeyim. kadın akşam aradı ben yarın gelemeyeceğim diye. deli oldum. evim kaç aydır temizlenmedi camlarım berbattı resmen içime dert olup duruyordu. ben de kızdım kendim giriştim temizliğe. eşim de baktı kararlıyım yardım etti. evimizi bi güzel temizledik. mis gibi oldu. perşembe doktorla, cuma da çarşı pazar işiyle geçti. yani gene dinlenemedim. cumartesi de misafir gelince iyice haşatım çıktı. bel fıtığm tavan yaptı ama pazar günü yemek dışında hiç bir şeyle uğraşmadan akşama kadar yattım çok şükür iyi geldi.
bacak ve kalça ağrılarım için de doktor calsium verdi. çok şükür çok rahatlattı. ama kabızlıktan ölüyorum. doktorlar ısrarla ilaç kullanma diyor ama dayanamıyorum artık hemoroidim iyice kötüleşti bu yüzden sizden ilaç kullanan var mı kabızlık için??
yüksek_voltaj, wosgi, derineser, nemu, laterne ve aklıma gelmeyen arkadaşlar size ve hasta yakınlarınıza acil şifalar.
hanipeks canım çok geçmiş olsun kaza için. çok korkmuşsundur canım tahmin ediyorum. inşallah bi daha olmaz canım.
hediyeler gitmeye başlamış. çok özendim yaa keşke katılsaydım diye de üzüldüm. güle güle kullanın hediyelerinizi.