canım beden olayını nasıl ayarlıyorsun ben biraz bu konuda tereddüt ediyorum giyim olarak int. Hiç alışveriş yapmadım bu korkum yüzünden
eeeee çıkmasada güzel ve bakımlı hamişler olma zamanımız şimdiden başlayalım bakınmalara :))
bişey çıkmaz allahın izni ile..tatlı bıseyler ye ve ıdrara sıkışık olma ultrasona gırerken
canım ya sende sanırım ikili testini yaptırdın vajinal usg ile alttan mı baktı?
merhabalar bir tek benim göbeğim önden gidiyor sanmıştım foruma girince biraz rahatladım açıkçası:)) bu arada h&m nin internet sitesine bir bakın derim ben şimdi gezdim yarın istanbul foruma gidip denemeyi planlıyorum bebişlerin kıyafetleri de çok güzel görünüyor:)))
mrb bu h&m de onlıne alısverıs varmı?
mrb bu h&m de onlıne alısverıs varmı?
tatlım göbüşten bakıyor dr :)
valla fiyatları göstermişler ama satın al butonu göremedim o yüzden gidip almayı düşünüyorum denemiş olurum diye düşündüm. mağazalar internet sitesinde yazıyor istanbuldaysan 6 yerde var
yok tatlım benim dr alttan baktıda sizinki nerden diye merak ettim :)
Yaaaa benim alttan bakmasın çok rahatsız edici birşey o yaama alttan daha detaylı görünüyormuş ne kadar sürüyor
herkesin göbüşleri çıkmış, benim de çıktıııı
ben de kıyafet bulamadım malesef
bi kaç gündür de iştahım öyle bi açıldı ki anlatamam
oh oh canım ne güzel senin yazını okuyunca sanki benim de iştahım açıldı umarım iştahsızlığım bir an önce gider benim de...
Kızlar biliyor musunuz kimse yemek yapmıyor bana çünkü burda ne annem var ne kayınvalidem ne de başka biri eşim de akşam geliyor kendim de yapasım yok iştahım yok gücüm yok
ay biraz size içimi dökmek istedim bu arada bel ağrım çok var
oh oh canım ne güzel senin yazını okuyunca sanki benim de iştahım açıldı umarım iştahsızlığım bir an önce gider benim de...
Kızlar biliyor musunuz kimse yemek yapmıyor bana çünkü burda ne annem var ne kayınvalidem ne de başka biri eşim de akşam geliyor kendim de yapasım yok iştahım yok gücüm yok
ay biraz size içimi dökmek istedim bu arada bel ağrım çok var
10 dk falan sürüyo bize her yerini detaylı göstermek için uzun uzun baktı ben normal üstten bakar zannetmiştim benim gibi olan var mı merak ediyorum sadece benim dr öyle bakmış olabilir :)
Kızlar bu alttan baktı dediğiniz ikili tarama için mi? yoksa rutin kontrolde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?