2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım beden olayını nasıl ayarlıyorsun ben biraz bu konuda tereddüt ediyorum giyim olarak int. Hiç alışveriş yapmadım bu korkum yüzünden

Ben adanadaki mağazasından aldım. Kilom 73, boyum 1.69, bacaklarım incedir, azıcık basen ve bol miktarda göbüş var. Aldığım kot bedeni 4. kendinle kıyaslayıp tercihini yapabilirsin

Ben Kotondan aldım bir tane pantolon beli lastikli katlayabiliyosun şimdi giymek istersen 25 tl fiyatı görünce çok düşünmedim 1beden büyük gelecek sekilde aldım bakalım rengi de çok tatlı

merhabalar bir tek benim göbeğim önden gidiyor sanmıştım foruma girince biraz rahatladım açıkçası:)) bu arada h&m nin internet sitesine bir bakın derim ben şimdi gezdim yarın istanbul foruma gidip denemeyi planlıyorum bebişlerin kıyafetleri de çok güzel görünüyor:)))

mrb bu h&m de onlıne alısverıs varmı?

herkesin göbüşleri çıkmış, benim de çıktıııı
ben de kıyafet bulamadım malesef
bi kaç gündür de iştahım öyle bi açıldı ki anlatamam

valla fiyatları göstermişler ama satın al butonu göremedim o yüzden gidip almayı düşünüyorum denemiş olurum diye düşündüm. mağazalar internet sitesinde yazıyor istanbuldaysan 6 yerde var

istanbuldayım ama anadolu yakasındayım hep karsıda bu tarafta yok :18:

Yaaaa benim alttan bakmasın çok rahatsız edici birşey o ya ama alttan daha detaylı görünüyormuş ne kadar sürüyor

10 dk falan sürüyo bize her yerini detaylı göstermek için uzun uzun baktı ben normal üstten bakar zannetmiştim benim gibi olan var mı merak ediyorum sadece benim dr öyle bakmış olabilir :)

herkesin göbüşleri çıkmış, benim de çıktıııı
ben de kıyafet bulamadım malesef
bi kaç gündür de iştahım öyle bi açıldı ki anlatamam

oh oh canım ne güzel senin yazını okuyunca sanki benim de iştahım açıldı umarım iştahsızlığım bir an önce gider benim de...

Kızlar biliyor musunuz kimse yemek yapmıyor bana çünkü burda ne annem var ne kayınvalidem ne de başka biri eşim de akşam geliyor kendim de yapasım yok iştahım yok gücüm yok
ay biraz size içimi dökmek istedim bu arada bel ağrım çok var

Ay kıyamam, benim de esim 9 dan önce gelmiyor eve kendimi cok yalnız hissediyorum.

Benim de canım yemek yapmak istemiyor midem bulanıyor hemen soğan kokusuna falan kayınvalidem de arada gönderiyor haftada 1 falan annemde üzülüyor ben orada olsaydım hergün yemeğini yapardım beslenirdin güzelde diye düduklu tencere alıcım ben onunla kokusuz yemek yapmak mümkün o zaman daha çabuk da olur hem şimdi de makarna yapıyorum üstüne peynir koyucam ohh mis belki Canin çeker de iştaha gelip yaparsın :)

10 dk falan sürüyo bize her yerini detaylı göstermek için uzun uzun baktı ben normal üstten bakar zannetmiştim benim gibi olan var mı merak ediyorum sadece benim dr öyle bakmış olabilir :)

Yaaa 10 dk ben dayanamam ya iki dk tuttu diye bile canım yandı valla benim ama alttan daha sağlıklı sonuclar alınıyormuş ben öyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…