• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanımlar bu arada aranızda kusma aserme bulantı yasayan varmı..bende bunların hıcbırı yok..sadece uyku var..sankı hamıle degılmısım gıbı..:((( acaba normalmı

Gözekcim bende senin gibiydim. Hiç bir belirti yaşamadım. Sanki hamile değil gibiydim. Sadece çok uykum geliyordu o kadar. Fakat bugün Rabbimin izniyle 8 haftaya girdik ve beni şaşırtacak bi şey oldu. Bugün bütün gün midem yandı ve ara ara öğürtü geldi. Bugüne kadar hiç bir belirti yoktu bende üzülüyordum acaba anormal bir durummu var diye. Doktoruma sordum, kendisi bu çok normal dedi. Her kadında farklıdır dedi. Birde ben bunu sorduğumda 6. haftaya yeni girmiştim belirtiler için çok erken demişti. Aşerme bendede yok. Kafana takma. Bugün anladım ki hiç mide bulantısı yaşamamak daha güzelmiş. Bugün çok zor geçti benim için.

Gözekcim bende senin gibiydim. Hiç bir belirti yaşamadım. Sanki hamile değil gibiydim. Sadece çok uykum geliyordu o kadar. Fakat bugün Rabbimin izniyle 8 haftaya girdik ve beni şaşırtacak bi şey oldu. Bugün bütün gün midem yandı ve ara ara öğürtü geldi. Bugüne kadar hiç bir belirti yoktu bende üzülüyordum acaba anormal bir durummu var diye. Doktoruma sordum, kendisi bu çok normal dedi. Her kadında farklıdır dedi. Birde ben bunu sorduğumda 6. haftaya yeni girmiştim belirtiler için çok erken demişti. Aşerme bendede yok. Kafana takma. Bugün anladım ki hiç mide bulantısı yaşamamak daha güzelmiş. Bugün çok zor geçti benim için.

inşallah canım ıcımı rahatlattın..yarın dra ilk gıdısımız olucak soracak o kadar sorum var kı..:1::23::82:belki kalp atısını bıle duyarız hayırlısıyla..:132::34::13:

vallahi benimde içimi rahatlattın çok sağol

bugün b hcg 1334 çıktı dr yarın vajinal bakacak inşallah keseyi görürüz karın ve kasık ağrım var stresten mi bi anormallik mi var adını koyamıyorum

bugün b hcg 1334 çıktı dr yarın vajinal bakacak inşallah keseyi görürüz karın ve kasık ağrım var stresten mi bi anormallik mi var adını koyamıyorum

mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar yatın kalkın şükredin..

ben 1 kilo vermişim bile ki hiç istifra etmedim..

iştah sıfır..

onun haricinde göğüslerimde hassaslık çok var..

başka belirti yok..

nisan annelerinin hepsi uyuyor sanırım :)) Çok sessizsiniz kızlar..
Aranızda doktora giden var mı? kese büyüklükleri ne kadar?
Ben de henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum. İlk hamileliğimde olduğu gibi uykuya doyamıyorum, inşallah ikinci çocuğum da ben gibi uykucu olur. Bunun yanında sabah mide bulantısı ile uyanıyorum ama bunun psikolojik de olabileceğini düşünüyorum, çünkü daha çok erken.
Bu arada 2 haftadır taşınma telaşındaydım ve deli gibi ağır eşyalar taşıdım hamileliğimden habersiz, inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmayız.

Ben henüz gidemedim görev icabı anadolunun küçük bir ilçesindeyiz :5: nasıl yapcaz doktor işini bilmem ...biz de taşındık çooook ağır şeyler kaldırdım ayrıca 20 aylık bir kızım var onu kucağıma almak zorunda kalıyorum...uyku durumu,halsizlik ve iştahsızlık var bende de.bu arada öğretmenmisiniz?

canım kaçıncı günündesin bilmiyorum ama değerin çok güzel maşallah...
vajinal ultrasonla keseyi büyük ihtimal görürsün..
benim doktorum nedense vajinal bakmıyor.bende yarın gidicem inşallah keseyi görebilirim..olmadı 1 hafta sonraaa:50:

mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar yatın kalkın şükredin..

ben 1 kilo vermişim bile ki hiç istifra etmedim..

iştah sıfır..

onun haricinde göğüslerimde hassaslık çok var..

başka belirti yok..

bencede :9:

ilk hamileliğimde 12 haftada başlayıp 16 haftada bitmişti..
2. hamileliğim daha zor geçti 7. haftada başlayıp 17 haftaya kadar sürdü..

bu 3. hamileliğim inşallah bulantı olmaz diyorum..gerçekten çok zor...

bazıları bulantı başlasa falan diyor ama bence başlamasın....

bu seferde ş6. haftadan az az bulantım oluyor bide şişkinlik çok oluyor.bazen çatlıcam zannediyorum...

napalım artık katlanıcaz minişler için.

valla bulantısız hamilelik geçirenler çok şanslıı

topikte kimseler yokkk..
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve kahverengi lekelenmem vardı 2 gündür az az bugün arttı malesef....

yarın doktor randevum var..
bana dua edin inşallah herşey yolundadır..
çok endişeliyim :50:

Ben henüz gidemedim görev icabı anadolunun küçük bir ilçesindeyiz :5: nasıl yapcaz doktor işini bilmem ...biz de taşındık çooook ağır şeyler kaldırdım ayrıca 20 aylık bir kızım var onu kucağıma almak zorunda kalıyorum...uyku durumu,halsizlik ve iştahsızlık var bende de.bu arada öğretmenmisiniz?

Merhaba. Evet edebiyat öğretmeniyim. Benim oğlum da bana çok dşkün ve sık sık kucağıma gelmek istiyor, kıyamıyorum ben de. Hayırlısı hakkımızda.

topikte kimseler yokkk..
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve kahverengi lekelenmem vardı 2 gündür az az bugün arttı malesef....

yarın doktor randevum var..
bana dua edin inşallah herşey yolundadır..
çok endişeliyim :50:

Umarım her şey yolundadır. Doktora gittiniz mi bilmiyorum ama bence bir an önce gitmelisiniz. Benim de ilk hamileliğimde lekelenmeler vardı ve 12. haftaya kadar devam etti ilaç kullandım ama çok şükür hiçbir problem olmadı. İçinizi ferah tutun, iyi şeyler olsun. :emir_bebek:

Slm kizlar, anne adaylarini tebrik ediyorum.
Benim de 20 aylik bir kizim var.
Kizimi kucagima almak icin 3 sene beklemistik, 2 dusuk ve zorlu bir tedavi sureci sonrasi kendiliginden hamile kalmistim.
Veeeee simdi yine hamileyim hic beklemememize ragmen,
Sat 26.06, allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin ins.

hayırlı olsun arkadaşım 2011 ocak annelerinden tanıdık geldin zaten ;) benim kızım da 20 aylık :)

Meraba kizlar bende nisan annesiyim sat:07 temmuz ayrica 21 aylik bi kizim var cok halsizim hemsireyim calisiyorumda uyku diye ölücem:(

hayırlı olsun arkadaşım 2011 ocak annelerinden tanıdık geldin zaten ;) benim kızım da

Ne guzel, 2011 den tanidik bir arkadas buldum:)))
İns saglikla aliriz bebisleri kucagimiza, benim hamilelik zor geciyor, ikiz oldugu icinmis, bulanti ve uyku problemi cekiyorum:(((
Veeeee sikayeti olmayan gebelere de cok ozeniyorum, cok sanslilar:)))

Merhaba. Evet edebiyat öğretmeniyim. Benim oğlum da bana çok dşkün ve sık sık kucağıma gelmek istiyor, kıyamıyorum ben de. Hayırlısı hakkımızda.

Umarım her şey yolundadır. Doktora gittiniz mi bilmiyorum ama bence bir an önce gitmelisiniz. Benim de ilk hamileliğimde lekelenmeler vardı ve 12. haftaya kadar devam etti ilaç kullandım ama çok şükür hiçbir problem olmadı. İçinizi ferah tutun, iyi şeyler olsun. :emir_bebek:

yarın gitçem inaşşall herşey yolundadır..
en azından ilaç falan verir demi....

allahım sen koru bebişimi inşallah

Back
X