2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sağolasın bitanem :(

üzülüyo tabi bebeğimm yaa üzülmez mii

hastaneye gitsem naapcaklar ,seruma ne katarlar ağrı kesici dışında mesela

direncim düştü iyice
walla onu bilmiyorum ki hiç,ama serum bile rahatlatablir seni,en azından beslenmiş olursun..

Eki Görüntüle 576615
Eki Görüntüle 576616

Eki Görüntüle 576617
Kizlar bu benim kucuk odam, cocuk odasi olacak neyseki esyalarim beyaz almistim
Bu 3.resimdeki bos alana buyutmelyataklardanalicam
Dolap benik yuklugum yorganim yastigim orada,tekli kismi bosalttim icine bir kac raf ekleticem
Oglumun dolabi olacak yeterli gelir diye dusunuyorum zaten kosedeki misafir yataginin alt cekmeceleri de var ve cok genisler
Perdeleri ve sedirdeki ortuyu degistirip.mavis biseyler yaptirisam cocuk odasi olmaya hazir gibi ne dersiniz

canım odan çok güzel,perdelerinde güzel bence..

Son düzenleme:
umutegecim ve mergenim Sağolun kızlar..
karnıbahar kürünüde uyguladım..midem bulana bulana içtim..ama içtim..hiçbir faydası değmedi..
doktora gittik antibiyotik aldım..bunun bende başka bi çaresi yok artık sanırım :( kronik hale geldi ne yazııkki..:25:
laternecim oğluna Allah şifalar versin..ne oldu canım oda üşüttümü..

kıyamam tatlım çok geçmiş olsun;girmeyince rahatsızlığının ilerleyebileceğini düşünmüştüm bende :((
oğlum bu hava da tenefüslere üstüne bşy almadan çıktığı için faranjit olmuş,sabah çok öksürüyordu;ciğerlerinden endişe ettim apar topar gittik ama çok şükür erken gittiğimiz için çabuk geçer dedi doktorumuz:nazar:

Teşekkürler teyzoslar :))) kocama kalsa o beyaz yatağa korkuluk yapıp yatağı da almayacak ama tabii bu mümkün degil
O yatak açılıyor ve benim misafir yatağım kurtarıcım zaten bazı geceler orada bende uyurum odasına alışana kadar en fazla ananesi dedesi kalır o odada hep beraber geldiklerinde:)

Ya kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum;

Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi :19:

muhakkak bir yarası varki yada kıskanıyorki böyle söylüyo :47:
tüp bebek olunca normal olanlardan farksızmı oluyo..:47:
sürekli dile getirmek de ne demekmiş
eğer ağır bi dille uyarmazsan anlamaz mergencim..ben bebek konusunda çok hassasım..
lütfen birdaha tüp bebek lafını ağzına alma mümkünse diye uyar canım..
düşüncesiz insan..

Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi :19:

Canim ben böyle durumlarda takmadigimi göstermemeye çalışırım ondan önce ben derim benimkiler tüp bebek ya diye , inadına yapıyorsa bu sekilde buna son verir ama inadına yapmıyorsa bilinçsizse konuşabilirsin eşimle biz bunun çok fazla konuşulmasını istemiyoruz herkesin saygı duymasını bekliyoruz ama bir arkadasım konuşuyor diye baskasından dert yanar gibi ona belli edebilirsin o zaten mesajı alır kızarız bir kendince düşünür kendi de yapmayı bırakır dertleştigin için kendine yakın görür hem :)

kıyamam tatlım çok geçmiş olsun;girmeyince rahatsızlığının ilerleyebileceğini düşünmüştüm bende :((
oğlum bu hava da tenefüslere üstüne bşy almadan çıktığı için faranjit olmuş,sabah çok öksürüyordu;ciğerlerinden endişe ettim apar topar gittik ama çok şükür erken gittiğimiz için çabuk geçer dedi doktorumuz:nazar:

aman çok şükür canım..Allahım onlara can sağlıgı beden sağlıgı versin..okulda artık kollayamıyosun tabi evdeki gibi..
sıpalar oyun derdinde hasta olmak umurlarında değilki..

bu haber içimi çok kötü yaptı. 25 haftalıkken doğmuş. Allahımmm sana emanetiz ne olur sağlıkla gelsin kuzularımız :50:

Gerçek parmak çocuk / 1 - Hürriyet

mezocum sabah bende okudum bu haberi..Rabbim esirgesin annesine babasına bağışlasın..
bizimkiler şuan tam olarak bu bebek kadar olduklarına inanamadım kocaman olmuslar..
Hayırlı zamanda vakitte gelsinler aramıza..

kızlar ya benim kociş çok hasta :( bir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu :((
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisi :( dün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş :(( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..
aranızda safra kesesi taşı problemi olan oldu mu? iyi gelen bşy yok mu ki :((

ya böylesini toplulukta bozsanda yine bildiğini okur. canım şansın varsa hamilelik sürecinde fazla görüşme. yok yere insanı geriyorlar böyle boşboğazlar. zaten hassas durumdayız ne anlayışsız insanlar var ya :41::41:

kızlar ya benim kociş çok hasta :( bir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu :((
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisi :( dün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş :(( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..

canım çok geçmiş olsun eşinede..Rabbim tez zamanda versin şifasını..
ben hiç rastlamadım canım çevremde ..

kızlar ya benim kociş çok hasta :( bir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. Elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu :((
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisi :( dün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. Dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş :(( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..
Aranızda safra kesesi taşı problemi olan oldu mu? Iyi gelen bşy yok mu ki :((

kuzum annem oldu benim olması daha hayırlı yoksa o tat dökmüor ve çok ağrı verior zaten artık kolay bi ameliyat 2 güne çıkarıor doktor ameliyat olmazsan dedi nneme taşlar damarlara kaçıomuş oda allah korusun siroza kadar gidiomuş hiç üzülme cnm olması gerekiosa olsun inan artık çok kolay bi ameliyat

Allah sağlık sıhhat wersin cnm bnm geçmişlr olsun

dualarınızıda rabbim kabul etsin inş-ALLAH

hemencecik ye hemen :emir_bebek: hastalık kaynıo walla vücud dirençsiz düştüğünde hemen yapışıo hastalık ,

MİSAL BEEEEEEN :2:

:43:ŞAFTIM KAYDI YAAAA:27:

amin canım inşallah..
canım çok geçmiş olsun iyileşemedin hala dimi :((

Canim cok gecmis olsun bende rastlamadım babamda bobrek tası var ama çok farkli seylerdir herhalde
bence bugün de başka bir doktora gorunebilirdi
erkekler bu doktor konusunda böyle iste babam da bacağım ağrıyor diyordu ikna edemedik doktora neredeyse 1 ay gecti sonunda gitti meniskus olmuş su almışlar bacağından kurtuldu iste göstermese ne olacaktı belki ameliyat
cok geçmeden yapılması gereken yapılsın bence canım, sonraya kalırsa daha kötü senin doğumun falana denk gelmesin

kızlar merhaba;göbeğimde isilik gibi kırmızı kırmızı noktalar çıktı..başına böyle bişey gelen var mı..ya da başkalarından böyle şeyler duydunuz mu..birde bebeğin olduğu sağ tarafta,diğer tarafta bir kızarıklık yok..neden öyle oldu acaba..çok endişeliyim..doktoru arıyorum o da açmıyor teli..

laternem canım geçmiş olsun.. çok yakınım olan iki kişinin başına geldi ikisi de sonuna kadar acı çekerek direndi ama ameliyat oldular sonunda. artık kapalı yapılıyor lazerle zaten safra taşı ameliyatları. bir gece sadece müşade oluyor ertesi gün taburcu.. bence acı çekmesine değmez yaptırıp kurtulsun

Kızlar selam kaç saattir giremedim işlerim yoğun bugün.

Kızlar iki gündür bir şey fark ettim, ben metal aksamlı yerlere dokunca elektrik çarpıyor beni. Çok sarsmıyor tabi iğne batması kadar falan. Nette yazdım "hamilelikte elektriklenme" KK'de yazmış bazı bayanlar olabiliyormuş. Rahatsız edici birşey, bir yerlere dokunmaya korkar oldum.

Sizde böyle elektriklenen varmı?

kızlar merhaba;göbeğimde isilik gibi kırmızı kırmızı noktalar çıktı..başına böyle bişey gelen var mı..ya da başkalarından böyle şeyler duydunuz mu..birde bebeğin olduğu sağ tarafta,diğer tarafta bir kızarıklık yok..neden öyle oldu acaba..çok endişeliyim..doktoru arıyorum o da açmıyor teli..

hiç panik yapma bak bende de oldu. gebelik alerjisiymiş. sadece sürdüğüm yağı değiştirdim sık sık yıkayıp birkaç gün kuru tuttum geçti canım. sonra yine tekrarladı. doktor cevizden dedi ama yine yiyorum ceviz birsey olmuyo .
benim böyleydi $IMG_0121.webp

canım çok geçmiş olsun eşinede..Rabbim tez zamanda versin şifasını..
ben hiç rastlamadım canım çevremde ..
amin tatlım,çok sağol..

kuzum annem oldu benim olması daha hayırlı yoksa o tat dökmüor ve çok ağrı verior zaten artık kolay bi ameliyat 2 güne çıkarıor doktor ameliyat olmazsan dedi nneme taşlar damarlara kaçıomuş oda allah korusun siroza kadar gidiomuş hiç üzülme cnm olması gerekiosa olsun inan artık çok kolay bi ameliyat

sağol tatlım :( sanırım taşın biri kanala girmiş,sarılık başlangıcı var sanki gözleri bembeyaz değil artık tatlı aşkımın :(

bugün bizim 11. evlilik yıl dönümümüz ama hastalıklardan hiç tadımız yok :(

Allah hepimize sağlık,sıhhat,afiyet versin inşallah:nazar:

canim korkma hic ameliyattan... benim esimde 2 ay oncesine kadar cok cekti safradan, hep geceleri agriyla uyaniyodu :( 1 seneye yakin mideden sandilar ona yoneldiler sonra anlasildi safra kesesi tasi oldugu... once ameliyat olmak istemedi bekledik 6 ay kadar ama agrilari o kadar arttiki dayanamadi sonra, son donemlerde kusmaya da baslamisti...

2 ay once ameliyat oldu aldilar taslari, ozaman cok korktum amelyat oldu diye ama 2 gune toparladi, ve suan o kadar rahatladiki masallah... her yaptigim seyi yiyebiliyo artik

hic yagli biseyler yedirme ameliyat olana kadar bide fazla protein... ama korkmayin ameliyattan, laparoskopi ile aliyolar zaten kucucuk yaralar, hayatimizi cok degistirdi ameliyat binlerce sukurler olsun, her gece uyanip agri cekiyodu cok uzuluyodum :(

Back
X