2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese bende dahil acil şifalar..
hoşgeldin laternem..nasılsın canım..

sağol tatlım ben iyiyim çok şükür :nazar:
oğluşumu okula yolladım muhabbete geldim ama şimdi kocişim geldi gidecek yine :)

kocişimin rahatsızlığı dışında herşey yolunda,o da çarşamba netleşecek ameliyat mı?ameliyatsa nasıl olacak?

sen nasıl oldun tatlım?hala ilaç kullanıyor musun var mı sıkıntın?ilk doktoruna gitmeyi düşünüyordun hala aynı fikirde misin?

Allah şifa dileyen tüm hastalara şifa versin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız??
biz bugüne iyi başlamadık. klasik bel fıtığım tutmaya başladı göbek büyüdükçe. ilkinde de 5 aydan sonra geceleri yatamaz olmuştum. kanepe kanepe geziyordum ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum çok feci bişey yaa. işte o ağrı bu geceden itibaren geri döndü :(( sabahta kalktım midem de bi şişkinlik gaz onun ağrısı da bi yandan. üfff bu hamilelik güzel de ağrılar sızılar olmasa.
hafta sonu ankaraya gittik hem ailemi gördüm hem alışveriş yaptım çok iyi oldu hem de stres atmış oldum biraz da olsa.

cuma günü maalesef çok kötü bir olay yaşadık. bebeğimle kaza yaptık hem de çok ciddi bir kaza ama verilmiş sadakamız varmış ki çok ucuz atlattık. otoyolda araç sollarken sağdaki araç benim yoluma kırdı direksiyonu. maalesef bankete çarptım ordan da savrulup o araca çarptım. çok sarsıldık. kafamı çarptım, belim de boşluğa geldi sanırım sarsılınca. kaç gündür ağrısını çekiyorum.
ama çok şükür ki karnımı direksiyona çarpmadım. bi de o anda kanama gibi bişey hissettim. kendimi eve bi telaşla attım kanamam var sandım. ama çok şükür değilmiş. kaç gündür kendimize gelemedik ya. aşırı korktum.

hastalara acil şifalar. bebeğini görenlerin gözü aydın. voltajdan hala haber yok sanırım. çok merak ettim ama umarım bişeyi yoktur.

canım ben ilk hamileliğimde başlamıştım tetanoz aşısına toplamda 5 doz olacak ya. bu 4. dozum 1 sene sonra da 5. dozu vurulacağım ve tetanoz aşısı sayfasını kapatacağım inşallah.

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et. neden oluyor ki acaba bu su sızması??

çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizi

Temmuz ve Tuncss fıstıklarım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize :( ateş ve iltihap olmadıkça gripten endişe etmeyin..
bol sıvı,meyve ve ballı süt-ballı ıhlamur gibi sıcak içecekler de içmeye çalışın :(

Huysuzmelek sende iyileşemedin hala galiba :(

Allah hepinize acil şifalar versin inşallah

saol canımmm :16:

şimdi demledim çayımı sıcacık.. içine bol limon.. ohhh afiyet şifa olsun..

çarşamba eşinden de hayırlı haberler getir inşallah.. Allah'ım tüm hastalara şifalar versin..

Son düzenleme:
mezo fıstığım benim miniğin çok hareketlenmiş maşallah:nazar::nazar::nazar:
dediğin gibi sol tarafa yattığımızda rahat ediyorlar sadece;ben de çoook uzun zamandır nadir anlar dışında hep soluma yatıyorum..
bebeğin kilosu üstünde bile etkisi oluyormuş soluna yatmanın :)

hadi ya :) besleyemıyorum doğru düzgün bari yatış şeklimden kurtarsın yoksa benım kuzum parmak bebek olacak. annesi ne süt ne yumurta hala ağzına koyamadı da :(

ay mezoşum maşallah canım ya. :16: bir arkadaşım "hamileyken tv kumandasını karnıma koyuyordum. kızım tekme atınca kumanda odasının ortasına uçuyordu" demişti. ne kadar gülmüştüm anlatamam. abartıyor falan demiştim. benimde oğlumun tekmeleri şiddetlensin denicem bakalım. pilates yaparken (nefesi burnumdan alıp, ağzımdan verince) nefes alıp verme değiştiği için bebeğe daha fazla oksijen gidiyormuş. benim oğluşumda pilatesten sonra daha çok hareket etmeye başlıyor. nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

dertsiz çok şaşkınım bende.. ilk tekmesini atalı belki 1 ay olmuştur ama hafif kıpırtılardı. sımdı elimi koymama gerek yok hissetmek için karnıma dışardan bakınca belli oluyo. bi ordan çıkıntı yapıyo bi burdan çok komik eğlenceli. ama bazen ne yapıyorsa resmen canıma okuyo. cok canımı yakıyo bazı hareketleri. alt tarafa baskı gıbı oluyo. çıkmaya mı çalışıyo dıyorum :9:

oyyyiii çok heyecanlı vallahi.. benim kargom ne zaman gelir ki :51:

bu arada bebeğin az hareket ediyorsa bence doğunca kımıl kımıl olucak şimdi enerji biriktiriyordur :9:

hemşom görecez bakalım yarış yaptırırız kentpark ta :)))

sağol tatlım ben iyiyim çok şükür :nazar:
oğluşumu okula yolladım muhabbete geldim ama şimdi kocişim geldi gidecek yine :)

kocişimin rahatsızlığı dışında herşey yolunda,o da çarşamba netleşecek ameliyat mı?ameliyatsa nasıl olacak?

sen nasıl oldun tatlım?hala ilaç kullanıyor musun var mı sıkıntın?ilk doktoruna gitmeyi düşünüyordun hala aynı fikirde misin?

Allah şifa dileyen tüm hastalara şifa versin inşallah

Amin canım amin..Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin..inşallah ameliyatla kurtulur sıkıntısından..

antibiyotikten tam 9 tane içtim daha 21 tane vardı artık bebege zarar veremem diye dün akşam ve bugunkini içmedim..
daha iyi hissediyorum kendimi ama yanma devam ediyor..bugun kontrolüm var geçsede geçmesede gel dedi doktorum..
dişimide çektirmedim herkes karsı çıktı..doktorumda onaylanmıstı halbuki..:31: Ama Allahtan iki gündür ağrı çekmiyorum umarım böyle devam eder.
doktor konusundada evet canım artık kararım kesinleşti ve üzerimden büyük yük kalktı..ilk doktoruma devam etmeye karar verdim..böylesi daha hayırlı gibi geliyo bana..Bakalım doğum zamanı görücez.benden böyle canım..

kızlar maşallah sizlere. :nazar:

laternam tatlım eşinde bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

canım 100 tanecik bile okuyabilirim. bu hafta 2 gün temizlik var. 1 gün dişçiye gidicem. (merkezde olduğu için hemen eve gelmeyi düşünmüyorum eşim yokken gezeyim diyorum.) diğer 2 gün içinde planlarım var ama bakalım iyi olursam bebek görmeye gidicem. hediyeleri alalı 2 ay oluyor ama bir türlü gidemedik. daha doğrusu haber verdik müsait zamanda gelmek istiyoruz diye. eşimle gidicektik ama arayan olmadı. ben de kendim gideyim diyorum. 100 tane alabilirim vermek isteyen olursa canım.

*41 yasin için 1 tane Yasin-i Şerif okudum tatlım.

fıstıklar dua ilgili şeyleri buradan yazmayın, valla karışıyor :( bazen geçmişi okuyamıyorum :( dua topiğimizi aboneliklere ekleyin yada en kötü özel msj atın noluuuurrrr :((

bak senin msj arada kaynayacaktı şimdi gördüm :(

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Dertsizim dertli kuzum geçmiş olsun :( Hanipeksin de dediği gibi dr dişi kurtarmanın yollarını arıyor önce ama doğru doktora denk gelmekte biraz şans meselesi tabi :(
sağol canım evet ama maalesef bulunduğum yerde iyi bir doktor bulmak çok zor. diş zaten pirinç tanesi kadar bişey kalmıştı. neyse dolguyla idare edicem artık.

valla kadın varken nete girebildi isen şanslısın.. benimki sağolsun peşinde gezdiriyor beni.. deli oluyorum :9:

ben 20. haftada çektirmiştim detaylıyı.. doktorum 20 ila 24. haftalar arası çekilmesi uygundur demişti.. ayrıca detaylıyı çektirdiğim yerde telefonda bana da sormuşlardı ve haftamı ve ordan da 16 ila 24. haftalarda çekiyoruz demişlerdi. bence doktorunla bi görüş çok vakit geçmeden.

tamam canım bende doktorumu arayıp sorayım. :16:

kadın bütün deterjanların yerini biliyor. ben hamile olduğum için pek bişey istemiyor benden. camları sildi beni çağırıyor " dertsiz hanım bir bakar mısın olmayan beğenmediğin bir yer var mı" diyor. kendi yaptığını kontrol ettiriyor. geçen geldiğinde bende yardım etmiştim. ona rağmen 1,5 günde bitmişti. şimdi 2 gün dedim. bi de en son geldiğinde fırçayı yedi. fırını çekmiş altını silmiş, ama fırının kenarlarını silmemiş.tezgaha çamaşır suyu dökmemiş. tavsiye eden bayana söylemiştim bunları bunları yapmamış demiştim. o da telefon edip "benim yüzümü kara çıkarttın. çok temiz dedim senin için bak bidaha sakın böyle yapma demiş" (bi de ona her hafta geliyor).şimdi dertsiz hanımı görünce yüzüne nasıl bakıcaksın demiş. kadın çok utanmış. o yüzden rahatım canım. öğlen yemek bile yemiyor. dışarıdan sipariş veriyorum dişim yok yiyemiyorum diyor. bende poğaça yaptım kahvaltı ettik. atom karınca gibi çalışıyor şimdi.

hadi ya :) besleyemıyorum doğru düzgün bari yatış şeklimden kurtarsın yoksa benım kuzum parmak bebek olacak. annesi ne süt ne yumurta hala ağzına koyamadı da :(

dertsiz çok şaşkınım bende.. ilk tekmesini atalı belki 1 ay olmuştur ama hafif kıpırtılardı. sımdı elimi koymama gerek yok hissetmek için karnıma dışardan bakınca belli oluyo. bi ordan çıkıntı yapıyo bi burdan çok komik eğlenceli. ama bazen ne yapıyorsa resmen canıma okuyo. cok canımı yakıyo bazı hareketleri. alt tarafa baskı gıbı oluyo. çıkmaya mı çalışıyo dıyorum :9:

hemşom görecez bakalım yarış yaptırırız kentpark ta :)))

:9: :9: :9:

abooo dışardan da görülüyo yani hareketleri.. ohhh senin kız fena desene.. benim uslu oğlum şimdi pek sakin dingin ama çıkınca canımı okuyacak biliyorum.. doktorumuz da diyor hep, .ok sakin bu çıkınca görecen gününü diye :9::9:
kentparkta gezerken bizi farkedersiniz muhtemelen.. kımıl kımıl bir oğlan etrafında fır dönen bir anne gördüğünde işte o benim :9:

hadi ya :)

allahıma şükürler olsun bugünleri gördük tatlım. inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
ben dün gardrop, vestiyer ve erzak dolabını sildim yerleştirdim.
yere eğilip oturduğum anda oğluşum hareket etmeye başladı.
ayağa kalkıyorum hareketleri kesiliyor.
sıkışıyor herhalde diye düşündüm bende.

fıstıklar dua ilgili şeyleri buradan yazmayın, valla karışıyor :( bazen geçmişi okuyamıyorum :( dua topiğimizi aboneliklere ekleyin yada en kötü özel msj atın noluuuurrrr :((

bak senin msj arada kaynayacaktı şimdi gördüm :(

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
afedersin canım. topic değiştiğinden beri oraya girmek zor geliyor. o yüzden burda yazmıştım. bidaha dua topiğinede yazarım tatlım.

kızlar bende iki gündür yawrumun hareketlerini çok hissediyorum baya tepio artık :D diş ağrısı benimde tuttu sanırım hamilelikde genel bişey olduğunu düşünüyorum çoğumuz yaşıor cuma günü şeker yüklemesi var bakalım gidince danışacağım doktora
laterne eşin için hayırlı olan neyse allah onu versin
huysuz melek ofelyam ve diğer kaçırdığım arkadaşlar hepinize geçmiş olsun vakit varsa bolca dinlenin emin olun çok iyi gelior

sağol canım evet ama maalesef bulunduğum yerde iyi bir doktor bulmak çok zor. diş zaten pirinç tanesi kadar bişey kalmıştı. neyse dolguyla idare edicem artık.

kadın bütün deterjanların yerini biliyor. ben hamile olduğum için pek bişey istemiyor benden. camları sildi beni çağırıyor " dertsiz hanım bir bakar mısın olmayan beğenmediğin bir yer var mı" diyor. kendi yaptığını kontrol ettiriyor. geçen geldiğinde bende yardım etmiştim. ona rağmen 1,5 günde bitmişti. şimdi 2 gün dedim. bi de en son geldiğinde fırçayı yedi. fırını çekmiş altını silmiş, ama fırının kenarlarını silmemiş.tezgaha çamaşır suyu dökmemiş. tavsiye eden bayana söylemiştim bunları bunları yapmamış demiştim. o da telefon edip "benim yüzümü kara çıkarttın. çok temiz dedim senin için bak bidaha sakın böyle yapma demiş" (bi de ona her hafta geliyor).şimdi dertsiz hanımı görünce yüzüne nasıl bakıcaksın demiş. kadın çok utanmış. o yüzden rahatım canım. öğlen yemek bile yemiyor. dışarıdan sipariş veriyorum dişim yok yiyemiyorum diyor. bende poğaça yaptım kahvaltı ettik. atom karınca gibi çalışıyor şimdi.

şanslısın vallahi o halde.. bende yeni başladım bu kadına.. daha 2 kez geldi.. inşallah alışacak.. şimdi öğrenme aşamasında :9:
evin çok mu büyük yaaa 2 gün neden alıyorsun ki?

Sağlıkla,güle güle,iyi günlerde kullanın inş. cicilerinizi,çok güzeller.:16:

Canım hayırlı olsun...Güle güle kullanın...:16:Geçmiş olsun,kendine dikkat et:54:

Maşallah prensese canım :nazar: Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inş.:16:Bizimde aynı şekilde geçmişti:54:

Geçmiş olsun canım.:16:Buara diş,grip ve idrar yolları enfeksiyonuyla hepimizin başı dertte anşaşılan...Allah şifa ve iyilikler versin....

Canım benim çok geçmiş olsun...Kendini toparlamadan gitme okula,istirahat et bol bol,meyve ye,ıhlamur iç...Acil şifalar canım.:16:

Canım benim Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alacağız,duayla...

Canım gözün aydın,sağlıkla gelsin prensesimiz inş.:16:

inş. cnm çok saol dualarınıza ihtiyacım var gerçekten

şanslısın vallahi o halde.. bende yeni başladım bu kadına.. daha 2 kez geldi.. inşallah alışacak.. şimdi öğrenme aşamasında :9:
evin çok mu büyük yaaa 2 gün neden alıyorsun ki?
ev 170 m2 canım. 3 tane kocaman balkon var.
1 günde bitmiyor. camlar zaten çok uzun sürüyor.
sabahtan beri daha salonu bitiremedi.
koltuklarıda sildireyim dedim. haftasonu kaymakam eşiyle birlikte iadeyi ziyarete gelicek.
sonra asker eşleride iadeyi ziyarete gelmek istiyorlarmış. ben hoşgeldine gitmiştim onlara.
bidaha bu kadar dip köşe istemem normal temizlik yapar.
camlarda burda marta kadar silinmez artık. ıslak bezi sürdüğün anda donuyor, camlar çatlıyor.
doğumdan önce dip köşe yapsın yeter. seninkide inşallah alışır biran önce. arkasında gezince zor oluyor tatlım.

kolay gelsin tatlım,ohh misss gibi olacak evin :))
bu hafta herkes temizlik yapmış zaten hepimiz misler gibi olucaz:16:

benim de evim yarın temizlenecek kısmetse;benim ablada Allah razı olsun hiç yormuyor beni:34:

Selam arkadaşlar,,

Geriye dönüş yapamadım ,
Dmt, çok geçmiş olsun , Bizde araç almayı düşünüyoruz ama babam daha şimdiden yasağını koydu bana , Kesinlikle sen kulanmayacaksın diye, Çok tecrubemde yok yani eskilerde kullanmışlığım var uzun süre ara verdim . Bende cesaret edemiyorum acaba çıksam bide başıma biriş gelse çok pişman olurum sonra diye, Şimdi senide okuyunca o anı ben yaşadım sanki. Allah esirgemiş sizi.

Tuncs ve Temmuz hastasınız sanırım kızlar yorumlardan çıkardım , Çok geçmiş olsun , Havalar artık hastalık havası , vitaminde alıyoruz ama bizi buluyor bu sevimsiz şey :(

Bizde haftasonu bebek fuarına gitik, İBS Lütfi Kırdardaydı, Çok ta beğenmedim. Bir tek Omega3 aldım , Hep erteliyordum. EFA diye, özellikle jelatini balık olduğu için seçtim. Diğerleri sığır jelatini oluyor. Bakalm onada başlıcam.

Pazar misafir ağırlama günümdü. Kendim kaşındım ama iyide oldu. Bir Teyzoşumu kocacığıyla kahaltıya aldım , diğer teyzoşumu ve annemle babamıda akşam yemeğe aldım. Maç vardı ya dijitürk bizde ve tv. büyük olunca izlemesi güzel olur dedik. Sırtım çok ağrıdı artık hemen hissediyorum yorguluğu...Bebeğimde seyrek hareket ediyor .Tembel mi olacak ne bu kız:1:

Diyetisyen Bahar Aktan ın anne bebek besl
enmesi sempozyumuna katılabildin mi?

benim bebeğim çıldırdı dünden beri sanki karnımı yırtıp çıkacak.. hareketleri bi değişik olmaya başladı.. inanılmaz birsey ya.. hatta dün gece korktum bu kadar hareket etmesi normal olmayabilir diye. uyku yok bana 3 gecedir daha şimdiden uyutmuyo.. yatıyorum deli gibi hareketleniyo sürekli pozisyon değiştirmem gerekiyor. solumdan başka bir tarafa kesinlikle yatırmıyo. sırt üstü artık hayal ama sağıma yatınca da rahatsız oluyo küçükhanım. en son 3 yastık koydum oturdum yatakta sızmışım sabaha doğru :( şimdi de bi vuruyo kalkıyorum ıkı tur atıyorum geri oturuyorum. sürekli oturtmuyo. bellı nası bi sıpa olacağı şimdiden :50:

Ben artık kendime dert etmeye başladım tekme yememeyi. :14:

koltuklarıda sildireyim dedim. haftasonu kaymakam eşiyle birlikte iadeyi ziyarete gelicek.
sonra asker eşleride iadeyi ziyarete gelmek istiyorlarmış. ben hoşgeldine gitmiştim onlara.
camlarda burda marta kadar silinmez artık. ıslak bezi sürdüğün anda donuyor, camlar çatlıyor.
doğumdan önce dip köşe yapsın yeter. seninkide inşallah alışır biran önce. arkasında gezince zor oluyor tatlım.

büyükmüş evin. annemin evi öyle ve o iki gün uğraşmamak için iki kadın alıyor artık :9: sabah 7.30da geliyorlar.. akşam 8den önce hiç gidemiyolar valla.. tahmin edebiliyorum.. kolaylar gelsin.. misafirlerine de hazırlık yapacaksın daha çok yorma sakın kendini.. enerji bitiyor hemencek..

mergen fıstığım ne ara kiloları güncelledin tatlım:14: ne yapalım acısa da öldürmez;eksik olmuş 61,5:9:

sen nasıl oldun tatlım;başladığınız ilaçlar bitti mi yoksa vücudun artık alıştı mı?? nasılsın?oğluşlar nasıl:55::55:

Ooo ağır misafirler ağırlayacaksın demek,Allah kolaylık versin canım.Dikkat et kendine....

kolay gelsin tatlım,ohh misss gibi olacak evin :))
bu hafta herkes temizlik yapmış zaten hepimiz misler gibi olucaz:16:

benim de evim yarın temizlenecek kısmetse;benim ablada Allah razı olsun hiç yormuyor beni:34:
size de kolay gelsin canım şimdiden.

Ben artık kendime dert etmeye başladım tekme yememeyi. :14:
canım sen yorulduğun için hissedemiyorsundur. panik yapma hemen. bende çok ayakta kaldığım zaman, çok yorulduğum zaman hiç hareket etmiyor. izindeyken bunun için doktora gitmiştim. bebeğim hiç hareket etmiyor merak ediyorum demiştim doktorda allah allah senin söylediğin bebekle bu bebek çok farklı bak nasıl kıpır kıpır. çok mu yoruyorsun kendini demişti. bence sende ondan hissetmiyorsun tatlım.

Back
X