2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

....

Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.
[/COLOR]

[/B]

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gorkemre[/TD]
[TD]belli değil :)[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LimonluParfe[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mezopotamya82[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Mardin[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nemu3455[/TD]
[TD]erkek - kesin değil[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

görkemrenin oğluşunun cinsiyeti hala belli olmadı mı:44::44::44:

Kızlar doğru diyosunuz da ben hiç dinlenmiş olamayacağım ki, dolayısıyla hiç mi hissedemeyeceğim?

Kızlar bir de aslında paylaşmak istemiyordum ama dayanamıyorum dünden beri, bu sıkıntı bana ağır geldi, kötü bir rüya gördüm, pazar sabahı çok kötü uyandım ki gece rüyadan ötürü ve mide yanmasından kaynaklı hiç uyuyamadım. Kötü rüya anlatılmaz derler, sizler benim kader arkadaşlarımsınız, beni yeri geliyor eşim bile anlamıyor sizler anlıyorsunuz. Hayır olsun diyerek rüyamı paylaşıyorum, sizler de okumadan önce nolur "hayır olsun" deyin. Kısaca bir gün bir doktora gidiyoruz usg de bakıyor ve bebeğimin kalbinin durduğunu söylüyor, adananın bir ilçesinde oluyormuşuz, deli gibi doktor arıyormuşum başka doktorlara gidiyormuşum ama hiçbirinin ultrason cihazı yok :S sonra uyanıyorum. google yazdım rüya tabiri die. Kadınlar klübünde bir sayfa çıktı 2008 yılında mı ne birisi daha görmüş ve topic açmış, sonra da herkes ben de gördüm düşük yaptım felan die yorum yazmış, sübyan mı ne varmış, korkan annelerde oluyomuş,hocaya git muska yazdır felan demişler. Hayatta tarzım değil, eşim ağlayarak okurken uyandı ve elimden teli almaya çalıştı yasaklıcam bu siteyi diye kızdı bana :( Arkadaşlar ne olur siz endişelenmeyin ve bunu paylaştığım için canınız sıkılırsa hakkınızı helal edin. 2 gündür kafamı toparlayamıyorum, dün hediye almaya çıktım ama boş gözlerle etrafta dolanmaktan eve eli boş döndüm.

Canım benim,Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.Ben senin rüyanı okuyunca direkt "Çınar'ın ömrü uzadı" şeklinde yorumladım,anneciğim hep öyle der...Bu tip rüyaları pek araştırmamak gerek çünkü hepimiz kuzucuklarımız için endişe halindeyiz ve gerek reelde,gerek burda bir takım olumsuz tecrübeler okuyoruz,etkileniyoruz,ister istemez bilinçaltına yerleşiyor.Ama kendini psikolojik olarak iyi hissettircekse,işinin ehli birisine danışabilirsin Ümmü Sübyan muskasını...Bol Bol Besmele çek,Fatiha,Ayetel Kürsi,İhlas,Felak oku içindeki endişeye iyi gelecektir.:54:

Çok geçmiş olsun canım benim.
Diş çok büyük sorun ya.Benimde 3 tane dolgu olması lazım.
Kötü durumda değil dedi doktorum.Eşimle birlikde bende bakdırmıştım,ama ben çok tırstığım için erteliyorum.
En iyisini yapmışsın canım,olmadı başka doktorada gösterirsin.

Doğuma yakın eğer annem gelemesse bende düşünüyorum.
Şimdilik kocişle idare ediyoruz.
Hafta sonu cam siliyor kocişim,balkonun camını.
Bakdım oturuyor,birde sigara yakmış.Elinde bez oturduğu yerden camı siliyor.
Dedim kociş ne yapıyorsun öyle.
Çaktırmadan cam siliyorum fıstığım diyor.:1:

süpermiş ya :1::1::1:

yine bu forumda idi değil mi çamaşırı tele içerde asıp sonra balkona çıkaran koca.
hamilelik erkeklerin zihin egzersizleri yapmasını sağlıyor zannımca

çok çoook teşekkür ederiz teyzeler.. :16:

ayy ne güzel bembeyaz uyanmak.. ama birde çilesi olmasa.. doktora gittik sabah, uff arabayı temizle ısıt yokuşlardan yavaş yavaş in.. iyiki ....için de yatırım yapmış olursun..
dikkat et kendine, kadının peşinde dolanırken insan çok yoruluyor.. kolaylar gelsin :16:

tuncss senin de gebelik takviminde oğluşun ters dönmüş

süpermiş ya :1::1::1:

yine bu forumda idi değil mi çamaşırı tele içerde asıp sonra balkona çıkaran koca.
hamilelik erkeklerin zihin egzersizleri yapmasını sağlıyor zannımca

Evet,evet işde o yine benim kocişim.
Bir günde balkonu yıkıyor benimde tembellik günüm.
Sonra ben balkona çıkdım.Fıstığım içeri geç diyor.
Neden hayatım dedim.Şimdi sen evdesin ben balkon yıkıyorum,görenler bak kız oturuyor erkek balkon yıkıyor derlermiş.:1:
Yapıyor ama erkeklikden de ödün vermemeye gayret ediyor.Kıyamam kocişime.

Çamaşırı tele içerde asıp sonra balkona çıkaran kocaya saygılarımı sunuyorum :60:Anneleriniz sizinle gurur duyuyor,eşleriniz moral buluyor.:38:

bu arada benim hafta sonu su gelmesi gibi bişey olmuştu ya, dün yine oldu.. sabah doktora gittik..
doktor teyzemiz pek güzel bakmaya başladı, ayy oğlum normal zamanda hiç yüzünü dönmeyen oğlum dönmüş nasıl pozlar veriyo.. hemen aşağı kata 4 boyutluya indik.. yeniden cd çekimi filan yaptık, doktor teyze de ilk kez bana yüzünü döndü diye pek sevindi :9: tabii bizde ana baba olarak mutluluktan dört köşe olduk..
çok şükür suyumuzda sıkıntı yok, ama doktor sızma yapıyor olabilir sürekli takip et dedi.. ayakta kalmayacakmışız, bol bol ayakları uzatıp dinlenecekmişiz..
başka da bir sıkıntımız yokmuş.. bahane oldu bebişi tekrar gördük.. :9:

aaa senin de mi su gelmesi olmuştu, peki bir sebep söyledi mi doktor,
benimki de bana takip yeniden gelirse mutlaka gel demişti.

vesikalık da çekti mi, ben yüzünün resmini alıyorum doktordan ısrarla. doğumdan sonra ilk defa karşılaşıyoruz gibi olmayalım diye tüm yüz hatlarını aklıma kazıdım

aslında oğluşumu görmek istiyorum ben de . bir küçük yalan atsam mi diye düşünmedim değil. ya bir de yalancı çoban hikayesine dönersem. 2 hafta tutmam lazım kendimi.

gelecek hafta tetanoz aşısı var. inşallah biraz dinleneceğim.

ben aylar öncesinde almıştım, dr.um 3. Aydan sonra çatlaklar başlamadan sür demişti ama kokusunu hiç sevmedim:( o sırada 9 aylık hamile bir arkadaşım da ben sadece bebeyağı sürdüm ve hiç çatlağım yok deyince bebeyağı kullanmaya başlamıştım banyodan sonra. Ama geçen kontrolde dr.um bebeyağı işe yaramaz, lierac jelini mutlaka kullan diyince bir kaç gündür kullanmaya başladım:)

hanipekssss bu arada niye üzülüyorsun sebebi belli. Sen tüm gün ayaktasın, çocuklarla ilgileniyorsun. Yorulunca hissetmiyor insan. Zaten bebeğin yeri, senin hassasiyetin, yağ dokusu, rahmin kalınlığı hepsi etken buna. Bebeğin çook sağlıklı maşallah, dinlenme fırsatı bulduğunca hissedeceksindir. Ayrıca daha küçükler, kemikleri tam sertleşsin sen o zaman gör:)

walla cnm bende 3 aydan beri kullanıyorum zatende bi aydır kalçalarıma sürmüodum göbeğime sürüodum hep dün farkettim hemen geri başladım aman bırakmayın kremi kullananlar gerçekten fayda ediomuş

Kızlar doğru diyosunuz da ben hiç dinlenmiş olamayacağım ki, dolayısıyla hiç mi hissedemeyeceğim?

Kızlar bir de aslında paylaşmak istemiyordum ama dayanamıyorum dünden beri, bu sıkıntı bana ağır geldi, kötü bir rüya gördüm, pazar sabahı çok kötü uyandım ki gece rüyadan ötürü ve mide yanmasından kaynaklı hiç uyuyamadım. Kötü rüya anlatılmaz derler, sizler benim kader arkadaşlarımsınız, beni yeri geliyor eşim bile anlamıyor sizler anlıyorsunuz. Hayır olsun diyerek rüyamı paylaşıyorum, sizler de okumadan önce nolur "hayır olsun" deyin. Kısaca bir gün bir doktora gidiyoruz usg de bakıyor ve bebeğimin kalbinin durduğunu söylüyor, adananın bir ilçesinde oluyormuşuz, deli gibi doktor arıyormuşum başka doktorlara gidiyormuşum ama hiçbirinin ultrason cihazı yok :S sonra uyanıyorum. google yazdım rüya tabiri die. Kadınlar klübünde bir sayfa çıktı 2008 yılında mı ne birisi daha görmüş ve topic açmış, sonra da herkes ben de gördüm düşük yaptım felan die yorum yazmış, sübyan mı ne varmış, korkan annelerde oluyomuş,hocaya git muska yazdır felan demişler. Hayatta tarzım değil, eşim ağlayarak okurken uyandı ve elimden teli almaya çalıştı yasaklıcam bu siteyi diye kızdı bana :( Arkadaşlar ne olur siz endişelenmeyin ve bunu paylaştığım için canınız sıkılırsa hakkınızı helal edin. 2 gündür kafamı toparlayamıyorum, dün hediye almaya çıktım ama boş gözlerle etrafta dolanmaktan eve eli boş döndüm.

Canım benim allahım hayra çıkarsın inşallah.
Hepimiz görüyoruz zaman zaman kabuslar.Biliyorsun bende paylaşıyorum kimden ne duysam sanki benimde öyle olacakmış gibi geliyor.
Sürekli bir korku halinde yaşayıp duruyorum.Sağlıkla kucağımıza alıp kokusunu içimize çekmediğimiz sürece bebişlerimizin rahat edemicez.
İnan bana yanlız değilsin.Eşimde bana kızıyor her okuduğuna inanıyorsun diye.Elimde değil ama,tamamen annelik iç güdüsü.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun

kızlar doğru diyosunuz da ben hiç dinlenmiş olamayacağım ki, dolayısıyla hiç mi hissedemeyeceğim?

Kızlar bir de aslında paylaşmak istemiyordum ama dayanamıyorum dünden beri, bu sıkıntı bana ağır geldi, kötü bir rüya gördüm, pazar sabahı çok kötü uyandım ki gece rüyadan ötürü ve mide yanmasından kaynaklı hiç uyuyamadım. Kötü rüya anlatılmaz derler, sizler benim kader arkadaşlarımsınız, beni yeri geliyor eşim bile anlamıyor sizler anlıyorsunuz. Hayır olsun diyerek rüyamı paylaşıyorum, sizler de okumadan önce nolur "hayır olsun" deyin. Kısaca bir gün bir doktora gidiyoruz usg de bakıyor ve bebeğimin kalbinin durduğunu söylüyor, adananın bir ilçesinde oluyormuşuz, deli gibi doktor arıyormuşum başka doktorlara gidiyormuşum ama hiçbirinin ultrason cihazı yok :s sonra uyanıyorum. Google yazdım rüya tabiri die. Kadınlar klübünde bir sayfa çıktı 2008 yılında mı ne birisi daha görmüş ve topic açmış, sonra da herkes ben de gördüm düşük yaptım felan die yorum yazmış, sübyan mı ne varmış, korkan annelerde oluyomuş,hocaya git muska yazdır felan demişler. Hayatta tarzım değil, eşim ağlayarak okurken uyandı ve elimden teli almaya çalıştı yasaklıcam bu siteyi diye kızdı bana :( arkadaşlar ne olur siz endişelenmeyin ve bunu paylaştığım için canınız sıkılırsa hakkınızı helal edin. 2 gündür kafamı toparlayamıyorum, dün hediye almaya çıktım ama boş gözlerle etrafta dolanmaktan eve eli boş döndüm.

cnm hamilelikde insan ne rüyalar görüo emin ol bende eşimin beni aldattığını görüyorum ve gerçek gibi oluo gerçekten korktuğum rüyalar da oluo ama hepsi hamilelikden dolayı bence hocalık falan değiliz herkese de hoca die güvenilmez muska yazdırsan geçen gazetede okudum kadın muska yazdırmış hocaya merak edip içini bi açmış alışveriş fişi çıkmış en güzeli kendin bol bol dua et ve kafaya takmamaya çalış kuzum benim

walla cnm bende 3 aydan beri kullanıyorum zatende bi aydır kalçalarıma sürmüodum göbeğime sürüodum hep dün farkettim hemen geri başladım aman bırakmayın kremi kullananlar gerçekten fayda ediomuş
canım bende 2 aydır lierac kullanıyorum. şimdilik nemlendiriyor. kalçalarıma ve karnıma sürüyorum bir şikayetim yok ama bakalım daha sonra ne olacak.

Kocişim iyiki benim kocişim.
İyiki kendime almışım :1:
maşallah diyorum ve eşini ayakta alkışlıyorum. :nazar: :46:
aynı zamanda kendimce 2013 nisan anneleri topiğinin en iyi kocası ilan ediyorum kendilerini. :65:
allah muhabbetinizi arttırsın, sağlık, mutluluk, huzur versin canım.

benim eşim hiç mutfağa girmezdi. suyunu bile bana getittirirdi.
ama şimdi balık temizliyor, yıkıyor, unluyor, salatayı yapıyor ben sadece kızartıyorum.
evi süpürüyor. bunlar bile yeterli benim için. kayınvalideciğim sakın duymasın. ağlamaktan helak olur kadıncağız.

$Oğluşumun Emziği.webp Emziği $Oğluşumun Önlüğü.webp Önlüğü
$Oğluşumun Emzik Kutusu.webp Emzik Kutusu $Oğluşumun Önlüğü2.webp Önlük2

canım bende 2 aydır lierac kullanıyorum. şimdilik nemlendiriyor. kalçalarıma ve karnıma sürüyorum bir şikayetim yok ama bakalım daha sonra ne olacak.

maşallah diyorum ve eşini ayakta alkışlıyorum. :nazar: :46:
aynı zamanda kendimce 2013 nisan anneleri topiğinin en iyi kocası ilan ediyorum kendilerini. :65:
allah muhabbetinizi arttırsın, sağlık, mutluluk, huzur versin canım.

benim eşim hiç mutfağa girmezdi. suyunu bile bana getittirirdi.
ama şimdi balık temizliyor, yıkıyor, unluyor, salatayı yapıyor ben sadece kızartıyorum.
evi süpürüyor. bunlar bile yeterli benim için. kayınvalideciğim sakın duymasın. ağlamaktan helak olur kadıncağız.

:1::1:

Kayınvalideceğin bencede duymasın.
Bizimkininde kocişimin yeme alışkanlığıyla ilgili şaşırmasını hiç unutmam.
Kocişim tarhana çorbası içmiyormuş güya.Yapıyorum içiyor dedim şok oldu :9:

Gerçekden eşimden allah razı olsun.Hep böyle devam etsin inşallah.
Allahım hepimizin yuvasını nazarlardan kem gözlerden korusun.

Back
X