Çok sağol canım benim, daha dikkatli davranmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor.
Bazen olacakları engelliyemiyoruz canım benim,allahım beterinden korusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım benim, daha dikkatli davranmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor.
kuzum walla neler aldım ama ekleyemiorum iş yerinde engelli pc eve net bağlatacaz ama daha bağlamaya gelmediler gelince ilk iş aldıklarımı yüklücem teyzesi neler aldık kızıma
canım siz şifonyeri nereden aldınız? ben ikea diye düşünüyorum ama hala araştırmadayım...
cnm walla bi tane milyoncuda gördüm çok hoşuma gitti renk renk tahtadan böle üzerinde figürler var resimleri bi yükleyebilsem koyacağım ama bi kaç tanede saten olanlar varya onlardan aldım yeter heralde
tabi şekerim kızı olanlara dolap iyi geliyor elbiselerimiz var tulumlarımız var asılacak akşam kızıma aldıklarımın fotosunu çekeyim de ekleyeyim teyzoşları görsün henüz elbisemiz yok olsun yakında elbisede alırız
Ben seni çok seviyorum ya![]()
canım biz yatak ve şifonyerini Ankarada sitelerde konsept bir mağazadan aldık.. daha önce de eklemiştim fotolarını ama bak yine ekleyim.. gerçi şifonyerin fotosu yok ama yatak var :)))
işte bizim yatağımız.. bu arada korkuluklar daha yüksek ve ön kısım asansörlü olacak. boyutları da 80*130..
Eki Görüntüle 582501
hmmm süpermiş valla.. bende bi bakayım milyonculara bak hiç gitmiyordum ne zamandır.. belki bende bulurum.. bi de 1 tlye almışsın deli oldum duyuncaen kısa zamanda fotoğraflarını bekliyorum..
oyyy elbiselerini tulumlarını hatta poposunu da yerim onun..
foto isteriz.. kız bebeklerin kıyafetlerine hasta oluyorum.. hala alışverişe çıkınca gözüm elim kız cicilerine gidiyor![]()
bak sen gel esk e hem gezeriz hem alışveriş![]()
Çok merak ettim kuzu ya,en kısa zamanda bekliyoruz.
Bende netten aldıklarımı tutuyorum pcde,ama evdekileri bende çekip eklicem kısmetse.
yatak çok şirinmiş. güzel günlerde kullansın inşallah annesi...
Kuzenimin yemin törenine gidecektim ankaraya ama hafta içine denk geliomuşOrdan da Eskişehire teslim etmeye götürecektik malesef olmayacak.
walla yanlışmı yapıorum bilmiorum ama ben kıyafet almıorum pek ablamdan tecrbüem var kuyafet çok gelio ve ablam emin olun bi kere bile giydirmediği kıyafetler vardır o yüzden bende ilk etapta giyeceği kadar kıyafet aldım hep başka şeyler aldım walla
Kuzenimin yemin törenine gidecektim ankaraya ama hafta içine denk geliomuşOrdan da Eskişehire teslim etmeye götürecektik malesef olmayacak.
laterna canım kalan 50yi de ben alayım
biz dolap alacağız canım DytEda şifonyer istiyormuş bende ondan yükledim baksın diyeSade ve şıklar canım,artık çekmece seçimi sizi kalmış.
Bence özellikle kız çocuklarının çok kıyafeti oluyor,en azından benim gördüğüm kadarı öyleydi.
evet ikea da canım sen sorunca ekleyeyim dedim nasıl olsa vaktim var diye ekledim çok güzel bunlarda tabi hepimizin zevkine göre bütçesine göre değişir alacağı eşya ama bende çok beğendim şifonyerleri ikea da içine de bakmışrım baya bi geniş bol bol eşya alır ee içine çekmece düzenleyici aldın mı ohhh süper olurharikasın canım ya.... bunların hepsi ikea'dan mı??? tam benim istediğim gibiler..
bebiş büyüdükçe zarar vermesin diye çekmecelerde kulp da istemiyorumdum.. tam bana göreler...
dolapta çok güzel ama bunlar bizim odaya daha uygun... hem ileride çocuk odası yapacak olursam bu şifonyer de evin her yerinde kullanılabilir.![]()
canım biz yatak ve şifonyerini Ankarada sitelerde konsept bir mağazadan aldık.. daha önce de eklemiştim fotolarını ama bak yine ekleyim.. gerçi şifonyerin fotosu yok ama yatak var :)))
işte bizim yatağımız.. bu arada korkuluklar daha yüksek ve ön kısım asansörlü olacak. boyutları da 80*130..
Eki Görüntüle 582501
oyyy elbiselerini tulumlarını hatta poposunu da yerim onun..
foto isteriz.. kız bebeklerin kıyafetlerine hasta oluyorum.. hala alışverişe çıkınca gözüm elim kız cicilerine gidiyor![]()
çoook teşekkür ederiz teyzesi.. daha güzelleri sizin olsun inşallah..
canım üzülme.. vardır bir hayır.. hem bak yolculuk zorlu olabilir..
ya bende çok kıyafet almadım.. çıtçıtlı body aldım bol bol.. 2-3 tek alt, 2 tek üst iki de tulum aldım sadece.. o kadar.. 3-5 penpe battaniyesi de oldu.. daha da almam artık.. anane ve teyze coşacak biliyorum çünki.. babaneden hayır yokbirde bu hediye gelir deniyor ama kalabalık çevreli insanlarda durum bu.. ben etrafımdan gelecek şeylerin de kullanışlı olacağını sanmıyorum.. çünki nisan doğumlu olacak bebekler, gelenler kışlık olursa hiç biri giydirilemez.. yazlık olanlarında boyutlarını tutturmak lazım.. inşallah hediye alacaklar akıllıca yaparlar alışverişi
![]()
ay gelsen ne güzel olurdu tanışırdık![]()
walla yanlışmı yapıorum bilmiorum ama ben kıyafet almıorum pek ablamdan tecrbüem var kuyafet çok gelio ve ablam emin olun bi kere bile giydirmediği kıyafetler vardır o yüzden bende ilk etapta giyeceği kadar kıyafet aldım hep başka şeyler aldım walla