2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kuzum walla neler aldım ama ekleyemiorum iş yerinde engelli pc eve net bağlatacaz ama daha bağlamaya gelmediler gelince ilk iş aldıklarımı yüklücem teyzesi neler aldık kızıma

Çok merak ettim kuzu ya,en kısa zamanda bekliyoruz.

Bende netten aldıklarımı tutuyorum pcde,ama evdekileri bende çekip eklicem kısmetse.

canım siz şifonyeri nereden aldınız? ben ikea diye düşünüyorum ama hala araştırmadayım...

canım biz yatak ve şifonyerini Ankarada sitelerde konsept bir mağazadan aldık.. daha önce de eklemiştim fotolarını ama bak yine ekleyim.. gerçi şifonyerin fotosu yok ama yatak var :)))

işte bizim yatağımız.. bu arada korkuluklar daha yüksek ve ön kısım asansörlü olacak. boyutları da 80*130..

$oda.webp

cnm walla bi tane milyoncuda gördüm çok hoşuma gitti renk renk tahtadan böle üzerinde figürler var resimleri bi yükleyebilsem koyacağım ama bi kaç tanede saten olanlar varya onlardan aldım yeter heralde

hmmm süpermiş valla.. bende bi bakayım milyonculara bak hiç gitmiyordum ne zamandır.. belki bende bulurum.. bi de 1 tlye almışsın deli oldum duyunca :9: en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyorum..

tabi şekerim kızı olanlara dolap iyi geliyor elbiselerimiz var tulumlarımız var asılacak akşam kızıma aldıklarımın fotosunu çekeyim de ekleyeyim teyzoşları görsün henüz elbisemiz yok olsun yakında elbisede alırız

oyyy elbiselerini tulumlarını hatta poposunu da yerim onun..
foto isteriz.. kız bebeklerin kıyafetlerine hasta oluyorum.. hala alışverişe çıkınca gözüm elim kız cicilerine gidiyor :9:

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Perilous............................200
Esrasm..............................100
Vitamin.............................100
Hanipeks............................204

Toplam Eksik Kalan...............604 Salat-ı Tefriciye

Fıstıklar şuan için kesinleşmiş 200 Te
friciye eksiğimiz var;50'şer paylaşıp tamamlayalım.. okuyabilecekler dua topiğinden haber versin:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

yaaaa kargoma baktım şimdi dağıtımda yazıyor.. bi an önce ulaşsa da rahatlasam :16:

bu arada mezocum hemşocum nasılsın? dün kızmadın dimi bana? valla gece içime dert oldu :50:

canım biz yatak ve şifonyerini Ankarada sitelerde konsept bir mağazadan aldık.. daha önce de eklemiştim fotolarını ama bak yine ekleyim.. gerçi şifonyerin fotosu yok ama yatak var :)))

işte bizim yatağımız.. bu arada korkuluklar daha yüksek ve ön kısım asansörlü olacak. boyutları da 80*130..

Eki Görüntüle 582501

hmmm süpermiş valla.. bende bi bakayım milyonculara bak hiç gitmiyordum ne zamandır.. belki bende bulurum.. bi de 1 tlye almışsın deli oldum duyunca :9: en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyorum..

foto isteriz.. kız bebeklerin kıyafetlerine hasta oluyorum.. hala alışverişe çıkınca gözüm elim kız cicilerine gidiyor :9:

yatak çok şirinmiş. güzel günlerde kullansın inşallah annesi...

Çok merak ettim kuzu ya,en kısa zamanda bekliyoruz.

Bende netten aldıklarımı tutuyorum pcde,ama evdekileri bende çekip eklicem kısmetse.

walla yanlışmı yapıorum bilmiorum ama ben kıyafet almıorum pek ablamdan tecrbüem var kuyafet çok gelio ve ablam emin olun bi kere bile giydirmediği kıyafetler vardır o yüzden bende ilk etapta giyeceği kadar kıyafet aldım hep başka şeyler aldım walla

yatak çok şirinmiş. güzel günlerde kullansın inşallah annesi...

çoook teşekkür ederiz teyzesi.. daha güzelleri sizin olsun inşallah.. :16:

Kuzenimin yemin törenine gidecektim ankaraya ama hafta içine denk geliomuş :( Ordan da Eskişehire teslim etmeye götürecektik malesef olmayacak.

canım üzülme.. vardır bir hayır.. hem bak yolculuk zorlu olabilir..

walla yanlışmı yapıorum bilmiorum ama ben kıyafet almıorum pek ablamdan tecrbüem var kuyafet çok gelio ve ablam emin olun bi kere bile giydirmediği kıyafetler vardır o yüzden bende ilk etapta giyeceği kadar kıyafet aldım hep başka şeyler aldım walla

ya bende çok kıyafet almadım.. çıtçıtlı body aldım bol bol.. 2-3 tek alt, 2 tek üst iki de tulum aldım sadece.. o kadar.. 3-5 penpe battaniyesi de oldu.. daha da almam artık.. anane ve teyze coşacak biliyorum çünki.. babaneden hayır yok :9: birde bu hediye gelir deniyor ama kalabalık çevreli insanlarda durum bu.. ben etrafımdan gelecek şeylerin de kullanışlı olacağını sanmıyorum.. çünki nisan doğumlu olacak bebekler, gelenler kışlık olursa hiç biri giydirilemez.. yazlık olanlarında boyutlarını tutturmak lazım.. inşallah hediye alacaklar akıllıca yaparlar alışverişi :9:

Sade ve şıklar canım,artık çekmece seçimi sizi kalmış.
Bence özellikle kız çocuklarının çok kıyafeti oluyor,en azından benim gördüğüm kadarı öyleydi.
biz dolap alacağız canım DytEda şifonyer istiyormuş bende ondan yükledim baksın diye

harikasın canım ya.... bunların hepsi ikea'dan mı??? tam benim istediğim gibiler.. :1:
bebiş büyüdükçe zarar vermesin diye çekmecelerde kulp da istemiyorumdum.. tam bana göreler...
dolapta çok güzel ama bunlar bizim odaya daha uygun... hem ileride çocuk odası yapacak olursam bu şifonyer de evin her yerinde kullanılabilir. :16:
evet ikea da canım sen sorunca ekleyeyim dedim nasıl olsa vaktim var diye ekledim çok güzel bunlarda tabi hepimizin zevkine göre bütçesine göre değişir alacağı eşya ama bende çok beğendim şifonyerleri ikea da içine de bakmışrım baya bi geniş bol bol eşya alır ee içine çekmece düzenleyici aldın mı ohhh süper olur

Eki Görüntüle 582501

oy oy oyyyyyy sizin şehzadeye uygun bir yatak bu çok şık bişeymiş iyi günlerde kullanın ayıptır sorması fiyat nasıl acaba tabi söylemek zorunda değilsin güle güle kullansın bebişin

yeme kızımın poposunu küçük kalır sonra poposu :1::1::1::1: benim popom çok küçük düz nerdeyse eşimin büyük bende babası gibi koca popolu, annesi gibi uzun güzel bacaklı, büyük göğüslü dolgun dudaklı güzel bir kız olsun diyorum yok yok olmasın öyle diye eşim söyleniyor kıskanırım dışarı çıkarmam yoksa diyor şimdiden kıskanıyor adam ya birde kızıyla discoya gideceklermiş beni almayacaklarmış öyle diyor ne kadar karizmatik baban var desinmiş arkadaşları :52::52::52: alem bu adamlar ya

çoook teşekkür ederiz teyzesi.. daha güzelleri sizin olsun inşallah.. :16:

canım üzülme.. vardır bir hayır.. hem bak yolculuk zorlu olabilir..

ya bende çok kıyafet almadım.. çıtçıtlı body aldım bol bol.. 2-3 tek alt, 2 tek üst iki de tulum aldım sadece.. o kadar.. 3-5 penpe battaniyesi de oldu.. daha da almam artık.. anane ve teyze coşacak biliyorum çünki.. babaneden hayır yok :9: birde bu hediye gelir deniyor ama kalabalık çevreli insanlarda durum bu.. ben etrafımdan gelecek şeylerin de kullanışlı olacağını sanmıyorum.. çünki nisan doğumlu olacak bebekler, gelenler kışlık olursa hiç biri giydirilemez.. yazlık olanlarında boyutlarını tutturmak lazım.. inşallah hediye alacaklar akıllıca yaparlar alışverişi :9:

cnm bende öle umuyorum işte o yüzden şimdi pek almak istemedim artık gelenlerin durumuna göre eksikleri alacağım çünkü çok çabuk büyüyolar bi giydiği kıyafeti biray sonra giyemeyecek o yüzden ona göre almak istiyorum

Benim aldıklarımda albümümde canım,hep ilk giyebileceği şeyler.
Büyük beden hiç yok bende tahmin ediyorum ki hediye çok gelir.
Ama oğluşun hiç bir şeyi olmayınca ufak tefek alıyorum.

bende ogluma aldıgım bi kaç bişeyin fotosunu koydum umarım becerebilmişimdir :) allahın izniyle nisan 5 de bizimle olcak bebişimiz :)

Back
X