Sen erkek cicisi mi almistin yoksa :)tatlım şuan şoktayım ben yaa
dua topiğindeyim burayı takip edemiyorum bebek KIZ mı şimdi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen erkek cicisi mi almistin yoksa :)tatlım şuan şoktayım ben yaa
çoook teşekkürler kızlar. walla kaynanam bile sizin kadar düşünmüyor kocasını; adamcağıza yedek don, pijama havlu vs... götüreceğine kendi makyaj çantasını kremlerini götürmüştü hastaneye!!! eşim aldı dışardan da yetiştirdi dün.
tatlım şuan şoktayım ben yaa
Keşke gelebilseydim, tuncss haklısın cnm ama o da kardeşim benim işte, artık sedagg ve laterneye emanet, kek pasta sarma sarıverirler artık arada :)
Güle güle kullanın canım.
Canım geçmiş olsun, atlattı kbaban çok şükür, gitme bence, arar izah edersin. Kaynana na bayılıyorum ya adamım
Dün dr amcası kız dedi yeğenimize![]()
zapzup ankara'dayım canım....
Aayyyy hediyelerim gelmişş..
Canım laterne teyzemize çok teşekkür ederiz.. Hediyelerine bayıldım, oyuncaklarımız bile var kızlar..
Sağolsun tecrübeli annenin hali başka canım, çok güzel bir eşofman takımı yollamış bebişimize...
Kızlar..... şu çekilişi yılbaşından sonra tekrarlayalım yaa.....![]()
Eki Görüntüle 582683
Hey fistiklar ,
Ben bir annemin karnindan cikiyim ,2 aylik olup bunlari giyiyim
Hepinizi tavliycam asik olacaksiniz bana yavrulaaar
cnm sen gel esk çiböreği meşhurdur anneciğim pek güzel yapar en az 5 kilo alır gidersiniz
cnm sen gel esk çiböreği meşhurdur anneciğim pek güzel yapar en az 5 kilo alır gidersiniz
kızlar hepinize iyi akşamlar... ben birazdan havaalanından kayınvalidem ve görümcemi alacağım... adana'dan ankara'ya geliyorlar...
salı sabah dönüyorlar. ben de o gün tekrar iş başı yapacağım malesef.. arada girip bakmaya çalışacağım.
tekrar hediye çekilişi isteğimi tekrarlıyorum...
hastalara Allahtan acil şifa.... hepinize de bebişlerinizle sağlıklı hafta sonları diliyorum.
görüşmek üzere...![]()
Ankara..!! seviyorum çok hemde..
bende Ankaradayım :)))
güle güle giyin inşallah.. fotoğraf isteriz hemencecik..
valla bana uyar![]()
oyy oyy oyyy.. bayıldım.. bu kıyafetlerin içindeyken ben bile aşık olurum kuzum sana
biri çibörek mi dedi
yaaa şimdi orda olmak vardı off off papağanda çibörek yer üstüne de pinoya gider hamburger yerdimufff hamilemiyim neyim ben bu ne boğaz düşkünlüğü böyle yaaaa
özledim eskişehiri 1 yıl oldu gitmeyeli.. babam eskişehirli benim.. tüm akrabalar orda.. of off canımı eskişehir çektirdiniz valla yaaa..
Kuzenime yedirin kız bana değilasker ocağında aç kalmasın
Kızzzz adanaya mı gelin geldin sen demekah ah kader arkadaşım
allah içine sindirsin güle güle kullanın önemli olan o canım oğlunda güzel güzel uyusun oynasın yatağında :)sarı değil ama bizimkinin rengi beyaz olacak.. içindeki kumaşlı başlık da renk değişikliği yapacağız. ama öncelikle duvar kağıdı ve perdesini seçmem gerek onlara uyumlu bi renk seçeriz dedik.. canım fiyat biraz çok oldu ama benim aklım kalacaktı eğer almasaydımyüksek şifonyer ve yatak ikisine 2bin tl ödeyeceğiz.. biraz çok ama napalım artık.. ilerde kenar korkuluklar söküldüğünde koltuk gibi odasında kullanılabilir dedik ya da o kumaşlı kısım yatak başlığı olabiliyor.. nasıl kullanmak istersen..
daha iyileri size olsun inşallah..
kız azcık ısırsam küçülmez ki poposuu.. ama o popolar nasıl güzel olcak, dayanamam bana ne bana ne ısırcam yicem işte
bu babalar hep aynı sanırım.. benim kocacık da geçen akşam arkadaşda itiraf ediyor, avmde beni beklerken bi kızla oğlan görmüş.. sarmaş dolaş her fırsatta öpücükler.. Allah'ım iyiki kızım olmuyor ben napardım diyorçılgın dedim.. sen beni öperken iyiydi ama dimi diyorum.. ee senin babanda ne zorlanmıştır bana alışırken diyo
.
merakla bekliyoruz hediyeni bizede gösterAayyyy hediyelerim gelmişş..
Canım laterne teyzemize çok teşekkür ederiz.. Hediyelerine bayıldım, oyuncaklarımız bile var kızlar..
Sağolsun tecrübeli annenin hali başka canım, çok güzel bir eşofman takımı yollamış bebişimize...
çok iyimiş fiyatı çokta güzel mobilyalar rica etsem kartının resmini çekip paylaşırmısın bende bir ara gidip bakmak isterim o mağazayakarabaglarda bi magza ismini bilmiorum ama kartında little colors yazıo kendi imalatları farklıydı bu dolap 3 kapılıydı falan ben istedklerimi söledim onlar yaptı beşik raf dolap ve beşiğin içine yatak toplam 1.300 tl tuttu
off beni tavladın bile yakışıklım harika ya bu ne tarz bir kıyafettir maşallah maşallah diyeyim şimdiden oğluşumuza nazar değmesinEki Görüntüle 582683
Hey fistiklar ,
ha haahhaayaya çok güldüm uyu kuzum sen büyücek bebişin bende pc başında uyuyorum uyanınca komik oluyor.kızlar kafamı masama koyup uyumusum hatta salyalarım bile çıkmış..
niye beni uyandırmıyonuzzzz
ayy çok güldüm kendime
Kızlarr bizim mesai hava şartlarından dolayı 17:00 de bitiyor.
Kendinize çok dikkat edin,müdürümde az önce yanına çağırdı ersnil dikkatli ol düşme diyor.
Yarın görüşürüz.
Ankara..!! seviyorum çok hemde..
bende Ankaradayım :)))
güle güle giyin inşallah.. fotoğraf isteriz hemencecik..
valla bana uyar![]()
oyy oyy oyyy.. bayıldım.. bu kıyafetlerin içindeyken ben bile aşık olurum kuzum sana
biri çibörek mi dedi
yaaa şimdi orda olmak vardı off off papağanda çibörek yer üstüne de pinoya gider hamburger yerdimufff hamilemiyim neyim ben bu ne boğaz düşkünlüğü böyle yaaaa
özledim eskişehiri 1 yıl oldu gitmeyeli.. babam eskişehirli benim.. tüm akrabalar orda.. of off canımı eskişehir çektirdiniz valla yaaa..
Kuzenime yedirin kız bana değilasker ocağında aç kalmasın
Kızzzz adanaya mı gelin geldin sen demekah ah kader arkadaşım
Voltajcim gecmis olsun canim , okudukca icim gitti , can kaybi olmamasina svindim ama
Sizin bir hataniz olmadan size olana uzuldum elemanin bu masraflari karsilayacak maddi gucu oldugunu sanmiyorum
Kasko neden odemiyor anlamadim hatali da olsa oduyor diye biliyordum
Kendine dikkat et nolur minicik elli minicik ayakli prensesimize dikkat et , seni cook merak ettik ruyamda bile gordm seni basima neler geldi bilemezsiniz diye anlatiyordun aglayarak malum olmus demekki daha kotu haber almaktan korusun rabbim bizleri canm ozledik cook seni
Kizlar ben dun gece korkudan uyuyamadim bu subyan olayi beni cok korkuttu arastirmadim bakmadim bile ne olduguna ama hanipeks onu yazdigundan beri gece wcye kalkmaya korkuyorum dun gece kalktim.isigi kapatmadan uyudum o kadar dua ediyorum ama korkum gitmiyor malesefkapida birsey belircek gibi geliyor kac gundur soylemiyim dedim size ama esimi de soyleyip dillendirmek istemiyorum
![]()
merhabalar,
kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S
Eki Görüntüle 582683
Hey fistiklar ,
kızlar yarın yokum şeker yüklemesi var öğleden sonrada kontolüm var tüm gün yokum kargomuzuda yolladık kızımla yarın arkadaşımın elinde olacak umarım beğenir pazartesi görüşmek üzere
kızlar yarın istanbulda okullar tatil edildi..
8 aylık hamile bi bayan yolda kaymıs basını çarpmıs hastaneye kaldırmıslar..
Allahım hepimizi korusun..
bizlerede tatil olsa biride çıksa dese katinamm sen hamilesin gelme..
nerde öyle yiğit patron![]()